Woody Fa Homokozó-19%

Woody Fa Homokozó

Értékelés: 4,2
16 590 Ft 13 290 Ft

Akció

Natúr fa homokozó, mely vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. A kiváló minőség és strapabíró képesség felejthetetlenné teszi gyermeke számára a homokozás minden pillanatát. A hozzá tartozó védőháló pedig megakadályozza a nem kívánt látogatók kártékony jelenlétét is.

Woody Fa Homokozó, négyzet alakú
12 920 Ft

Natúr fa négyzet alakú homokozó, mely vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. A kiváló minőség és strapabíró képesség felejthetetlenné teszi gyermekek számára a homokozás minden pillanatát. A hozzá tartozó védőháló pedig megakadályozza a nem kívánt látogatók kártékony jelenlétét is.

Woody színes fa homokozó ülőkével
18 790 Ft 16 030 Ft

Kiváló minőségű natúr fa homokozó, mely felejthetetlen pillanatokat nyújt gyermeke számára. A 130×130 cm-es hatszög alakú homokozó részei az oldalsó padok és ülősarkok, így gyermeke a legnagyobb kényelemben játszhat. Mindezeken kívül még egy védőháló is tartozik hozzá, így megvéd a nem kívánt látogatóktól is.

TRIGANO Fa Homokozó Fedéllel 120 ALIX
24 570 Ft

Kiváló minőségű fenyőből készült alj nélküli homokozó, melynek oldalsó részei padként is funkcionálnak, így gyermeke kényelmesen játszhat. Egyszerű szerkezetének köszönhetően, összeszerelése és szétszedése rendkívül egyszerű. 120×120 cm-es homokzóban egyszerre több gyermek is elfér.

Woody Fa homokozó konyhával

Woody Fa homokozó konyhával

Értékelés: 2,7
21 330 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fa homokozó tetővel, ami játékcentrumként szolgál. Beépített konyhájában forgatható gombos tűzhely és akkumulátor található. A konyhapult kinyitható, ezáltal praktikus dobozként is használható, amibe beleférnek a homokozó játékok. A tető védi a gyermeked a napsugárzástól és fedélként szolgál.

Rojaplast Színes gyerek homokozó tetővel
20 590 Ft 19 520 Ft

2 év garancia

Ez a fából készült gyerek színes kialakítású tetős homokozó minden kert dísze lesz. A tető vízálló anyagból készült, egyúttal árnyékol a napsugarak ellen.

Rojaplast Gyerek nyolcszögletes homokozó
11 390 Ft 10 720 Ft

Gyerek fa homokozó nyolcszögletes formában. Négy éle van, melyek a gyerekek számára ülőkeként szolgálnak. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít. Felülete felületkezelés mentes.

Woody Kerti pihenő kihúzható homokozóval
47 980 Ft

2 év garancia

Miután a játék a homokozóban befejeződött, a pihenővel lefedhető a homokozó teljes felülete. A pihenő azzá alakítható, amivé csak szeretnéd: házacska, lányszoba, egy katonai bázis, egy kiterjesztett helyet a homokozónak és egy játékok raktározásának számára.