Woody Fa Homokozó, négyzet alakú
12 860 Ft

Natúr fa négyzet alakú homokozó, mely vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. A kiváló minőség és strapabíró képesség felejthetetlenné teszi gyermekek számára a homokozás minden pillanatát. A hozzá tartozó védőháló pedig megakadályozza a nem kívánt látogatók kártékony jelenlétét is.

Little Tikes Teknős homokozó/medence tetővel
21 990 Ft 14 790 Ft

Aranyos zöld teknőst formázó homokozó és medence. A barátságos állatfigura egyből a kicsik kedvencévé válik, örömteli szórakozást ígér. A páncélja levehető, ami védi a homokot az esőtől és a nem kívánt szennyeződésektől.

Little Tikes Fatönk homokozó

Little Tikes Fatönk homokozó

Értékelés: 4,9
19 990 Ft 18 660 Ft

Ez a vidám fatönk alakú homokozó ideális játék a kertbe. Az oldalán préselt ülések találhatók a kényelmes játékhoz. Amikor nem használod a homokozót egy levehető fedővel lefedheted.

Woody Fa Homokozó

Woody Fa Homokozó

Értékelés: 4,2
16 590 Ft 13 250 Ft

Natúr fa homokozó, mely vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. A kiváló minőség és strapabíró képesség felejthetetlenné teszi gyermeke számára a homokozás minden pillanatát. A hozzá tartozó védőháló pedig megakadályozza a nem kívánt látogatók kártékony jelenlétét is.

Paradiso Homokozó medence teknősbéka fedővel
17 490 Ft 14 150 Ft

Műanyag homokozó teknősbéka formában, ami medenceként is használható. A homokozó két ülőkével rendelkezik. Tartozik még hozzá egy fedél, ami védi a homokot az eső és a többi szennyeződés ellen mint a teknőspáncél.

Smoby Szív alakú spriccelős homokozó/medence
11 830 Ft

Kétrészes homokozó és medence a gyermekeknek, az egyik felét vízzel, a másik felét homokkal érdemes feltölteni. A homokozó kerti tömlőre csatlakoztatható, illetve stabil ülőfelülettel van ellátva.

Paradiso Nyuszi homokozó fedéllel - sárga
17 490 Ft 14 150 Ft

Műanyag MAXI homokozó nyuszi formában, ideális kiegészítő a kerted számára. Sárga színe felvillanyozza a kerted zöldjét, és a gyerekek a homokozót imádni fogják.

Woody színes fa homokozó ülőkével
18 790 Ft 15 950 Ft

Kiváló minőségű natúr fa homokozó, mely felejthetetlen pillanatokat nyújt gyermeke számára. A 130×130 cm-es hatszög alakú homokozó részei az oldalsó padok és ülősarkok, így gyermeke a legnagyobb kényelemben játszhat. Mindezeken kívül még egy védőháló is tartozik hozzá, így megvéd a nem kívánt látogatóktól is.

Paradiso Homokozó medence teknősbéka fedővel
12 490 Ft 9 000 Ft

Műanyag homokozó teknősbéka formában, ami medenceként is használható. Tartozik még hozzá egy fedél, ami teknőspáncélként védi a homokot az eső és a többi szennyeződés ellen.

BIG Kagyló homokozó

BIG Kagyló homokozó

Értékelés: 4,2
8 000 Ft 7 490 Ft

Több funkciós 2 részből álló kagyló alakú műanyag homokozó. Rendkívül praktikus, a két kagyló formájú homokozó több variációban is használható a gyerekek igényeitől függően. Lehet az egyik felet homokozónak, a másikat kis pancsoló medencének vagy fedélnek használni. Masszív kivitelű, sokoldalú, kisebb kertekben is kényelmesen elfér.

Paradiso Kagyló alakú Homokozó/Medence
8 290 Ft 6 990 Ft

Paradiso kétrészes, kagyló alakú homokozó gyermekek számára. Rendkívül praktikus, hiszen medenceként is használható. Lecsukható fedele meggátolja a homok, vagy a víz szennyeződését. Segítségével a kertben könnyedén strand hangulatot varázsolhatunk gyermekünk számára. Kiváló minőségű műanyagból készült, mely ellenáll az UV sugárzásnak, így hosszú távon megőrzi élénk színét.

TRIGANO Fa Homokozó Fedéllel 120 ALIX
24 450 Ft

Kiváló minőségű fenyőből készült alj nélküli homokozó, melynek oldalsó részei padként is funkcionálnak, így gyermeke kényelmesen játszhat. Egyszerű szerkezetének köszönhetően, összeszerelése és szétszedése rendkívül egyszerű. 120×120 cm-es homokzóban egyszerre több gyermek is elfér.

Little Tikes Homokozó&Pancsoló
38 490 Ft

Ha beköszönt a jóidő, a Little Tikes Sand&Sea kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. Színes, két részből álló szabadtéri játék, melynek egyik felében a gyerekek homokból építkezhetnek, míg másik felében pancsolhatnak a napsütésben. A nap káros sugaraitól a csomagban található vidám napernyő véd. A csomag kiegészítőket is tartalmaz, mely még izgalmasabbá teszi a játékot órákon át.

Aga 4Kids gyerek homokozó

Aga 4Kids gyerek homokozó

Értékelés: 1
13 400 Ft

A gyermekek Aga4Kids homokozójainak célja a gyermekek képzeletének lejátszása, felfedezése és támogatása. A gyermek homokozó minden olyan kertben alkalmas, ahol a gyerekek könnyedén játszhatnak. A homokozó 18–20 mm-es, lekerekített sarkokkal ellátott lucfenyő lapokból készül, amelyek nem élesek és n

Woody Fa homokozó konyhával

Woody Fa homokozó konyhával

Értékelés: 2,7
21 230 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fa homokozó tetővel, ami játékcentrumként szolgál. Beépített konyhájában forgatható gombos tűzhely és akkumulátor található. A konyhapult kinyitható, ezáltal praktikus dobozként is használható, amibe beleférnek a homokozó játékok. A tető védi a gyermeked a napsugárzástól és fedélként szolgál.

Buddy Toys BOT 3210 Koffer - vízi világ
19 401 Ft 14 150 Ft

Vízi pálya híddal és daruval. Mindez egy kerekes, 51 × 21 × 66 cm méretű praktikus kofferben elhelyezve. Egyszerű összeállítás klippek segítségével. A csomaghoz tartozik egy kézi hajtókarral is a víz áramoltatására. Jó minőségű ellenálló műanyagból készült.

Rojaplast Színes gyerek homokozó tetővel
20 590 Ft 19 430 Ft

2 év garancia

Ez a fából készült gyerek színes kialakítású tetős homokozó minden kert dísze lesz. A tető vízálló anyagból készült, egyúttal árnyékol a napsugarak ellen.

DOLU Játszóasztal 3az1ben

DOLU Játszóasztal 3az1ben

Értékelés: 5
14 670 Ft
+ ingyen szállítás

Játszóasztal 3az1ben, amelyet gyermeked imádni fog. A felső lap levételével, amely rajzláshoz és íráshoz szolgál, vízzel vagy homokkal történő játszáshoz szolgáló tér keletkezik. Szedj vizet a tégelybe, öntsd ki azt,és figyeld, ahogy a víz forog a vízkerék lapáin, és leesik a kaszkádokban. Az asztal beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

PalPlay Többfunkciós játékasztal
11 580 Ft

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas játékasztal, mellyel minden gyerek kedvére játszhat. Jóidőben kint a kertben használható homokozóként vagy vízzel feltöltve saját kis horgásztavat varázsolhatunk gyermekünknek. A fedelet felhelyezve pedig egy csodás játékasztalt kapunk, amelyen a kicsik rajzolhatnak, gyurmázhatnak.

Paradiso Sátor homokozó medence kagylókkal
15 190 Ft
+ ingyen szállítás

Egy gyermek sátor, amely homokozóként vagy medencéként szolgál minden gyermeknek. A sátornak gyönyörű nyomata van, amely fejleszti a gyermek képzeletét és a tudás iránti vágyát. A sátor és a homokozó külön használható akár otthon, akár a kertben.

Rojaplast Gyerek nyolcszögletes homokozó
11 390 Ft 10 670 Ft

Gyerek fa homokozó nyolcszögletes formában. Négy éle van, melyek a gyerekek számára ülőkeként szolgálnak. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít. Felülete felületkezelés mentes.

Paradiso Homokozó medence béka fedővel
17 490 Ft 14 150 Ft

Több felhasználási móddal rendelkező műanyag homokozó béka motívummal. A homokozó medenceként is használható. Két ülőke a gyerekek számára. A csomag része a fedél egy béka fej formájával, ami védi az eső és a szennyeződésektől.

Androni Multifunkciós asztal kiegészítőkkel
15 240 Ft 14 790 Ft

Multifunkciós asztal kiegészítőkkel, ami biztos hosszú órákra leköti a gyerekek figyelmét. Az asztalnak két rekesze van – egyik a vízre, a másik a homokra. Kezdődhet az alkotás. A játék után minden megtisztul, és az asztalon máris tálalhatod a frissítőt.

PalPlay Homokozó-medence Splash
5 780 Ft

Kis műanyag medence, amelyet homokozónak is lehet használni.
A 78 × 75 × 19 cm-es medencék méretei lehetővé teszik kisebb helyiségekben való használatát is. A Marian Plast homokozó minőségi kialakítása. Alkalmas 2 éves kortól gyermekeknek.

Woody Kerti pihenő kihúzható homokozóval
47 760 Ft

2 év garancia

Miután a játék a homokozóban befejeződött, a pihenővel lefedhető a homokozó teljes felülete. A pihenő azzá alakítható, amivé csak szeretnéd: házacska, lányszoba, egy katonai bázis, egy kiterjesztett helyet a homokozónak és egy játékok raktározásának számára.

Little Tikes Kalózhajó

Little Tikes Kalózhajó

Értékelés: 4,9
24 580 Ft

Little Tikes kalózhajó alakú kerti játék, amely ötvözi a kreativitást és az aktivitást. Ezzel boldog perceket szerezve a gyerekeknek. Rengeteg kiegészítő segít a gyerkőcöknek az alkotóképességük fejlesztésében. Meleg nyári napokon kellemes időtöltést nyújt a kalózhajó alakú játék, amely fejleszti az alkotóerőt.

Little Tikes Spirál vizező asztal
19 690 Ft

Little Tikes Spirál vizező asztal tele van szórakoztató funkciókkal és játéklehetőségekkel. A gyerekek a spirálba dobhatják a labdákat és figyelhetik ahogy azok a vízbe esnek. Fejleszti a motorikus képességeket.

KETER CREATIVE FUN TABLE

KETER CREATIVE FUN TABLE

Értékelés: 4,8
7 200 Ft

Műanyag asztal kreatív játékhoz gyerekeknek a kertbe vagy a gyerekszobába. A Keter Creative Fun Table nagyon ellenálló műanyagból készült, az élénk színek UV védelemmel vannak ellátva, így hosszú éveken át megőrzi kitűnő állapotát. A belsejében található hely segít az alkotói terület rendben tartásában. 1,5-től 5 éves korú gyerekek számára ajánlott.

DOLU Homokozó műanyag kagyló, kék
3 850 Ft

Gyermek műanyag homokozó egy segédeszköz a forró napra. Hangulatod szerint hozzáadhatsz vizet vagy homokot a homokozóba. Alkalmas beltéri és kültéri használatra.

PalPlay Műanyag homokozó/medence fedővel
10 290 Ft

Élénk zöld színű, stílusos műanyag medence fedővel, mely homokozónak is kiválóan alkalmas. A belső ülőkék megfelelő kényelmet és biztonságot nyújtanak gyermekének. Az összehajtható medencefedővel elkerülheti a víz vagy a homok szennyeződését egyaránt.

PalPlay Homokozó/Medence, Szív
5 090 Ft 4 110 Ft

Homokozó/Medence, Szív minden gyermeknek felhőtlen szórakozást nyújt. Rendkivül praktikus, hiszen medenceként is használható. Kiváló minőségű műanyagból készült, segítségével a kertben könnyedén strand hangulatot varázsolhatunk gyermekünk számára.