Bino Puzzle PIZZA

Bino Puzzle PIZZA

Értékelés: 5
3 130 Ft

Gyerek kirakó fából, pizza formájú. A pizza díszítésére szolgáló kiegészítőket egyszerűen felhelyezheti a tetejére, vagy a pizza speciális kivágásába helyezheti. A szett része egy fa pizza szeletelő. A helyes részek kombinálásával és a darabok egésszé való összerakásával, a helyes rész megtalálásával a gyerekek az összpontosítást, figyelmet és a döntési képességeiket gyakorolják.

Bino Puzzle farm

Bino Puzzle farm

Értékelés: 4,5
2 720 Ft

Gyerek kirakó fából, farm alakú, vidám állatkás képekkel. A gyerek a formák és alakok szerint megpróbálja megtalálni a megfelelő képet (képzelet és a logikus gondolkodás fejlődése), majd a megfelelő helyre illeszti (finom motorika fejlődése).

Bino Puzzle gyümölcsös torta
2 450 Ft

Gyerek kirakó fából, születésnapi torta formájú. A tortadíszítés hozzávalóit egyszerűen a torta tetejére helyezi, vagy a süti speciális kivágásaiba helyezi. A szett fa kést és „Happy Birthday“” címkét is tartalmaz.

Woody Puzzle - emberi test AJ

Woody Puzzle - emberi test AJ

Értékelés: 3,5
2 720 Ft

Interaktív és oktatási fából készült beillesztő. Az emberi test anatómiája a legkisebbeknek angolul. A puzzle képes felének megfordítása után (bőr), a gyermek látja a hátoldalán a szerveket és alatta a csontokat, melyek ezen a helyen rejtőznek. Minden leírással és alapnevekkel rendelkezik.

Hape Puzzle - A felszín alá rejtve
7 620 Ft 6 420 Ft

Gyermeked szereti az állatokat és a természetet? Ennek a puzzlenak hála gyermeked felfedezheti a vízszint feletti és alatti világot. Számold meg állati barátaidat és kezdődhet a szórakozás.

Hape Puzzle - Csodás állatkás ábécé
10 170 Ft 9 020 Ft

Csodás állatkás puzzle ábécével. Ezzel a csodás fa kirakóssal, amely egyedi és csodás állati illusztrációkkal díszített, móka lesz az ábécé megfelelő betűjét keresni. Mindig a kedvtelésből tartott kártya alá helyezd.

Melissa & Doug Fa puzzle hangokkal - szerszámok
5 690 Ft 5 460 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a lyukba helyezed, az adott szerszám hangja hallatszik. Az egyes darabok nyolc féle hangja és színe fejleszti a gyermekek hallási és vizuális érzékelését. A puzzle fogantyúval helyezhető a helyére, amely minden egyes darabon megtalálható.

Woody Vidám háziállatok Kirakós játék deszkalapon
2 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szereti gyermeked az állatkákat? Ezzel a kirakós játékkal megismerkedhet a farmon élő állatokkal. Ez a fából készült kirakós játék kiváló segédeszköze a motorika és kreativitás tökéletesítéséhez.

Plan Toys Puzzle - Divat az időjárás alapján
7 790 Ft

Ez a színkészlet támogatja a gyerekeket, hogy megtanulják, hogyan kell öltözni a különböző időjárási viszonyok szerint. Forgasd az alkatrészeket fejjel lefelé, hogy sablont szerezz több szórakozásért!

Goki Asztalon levő fa puzzle - A kéz
4 370 Ft

A fából készült kezet ábrázoló puzzle alaplappal 14 darabból áll. Kiváló minőségű, tartós, papírra nyomtatott rétegelt lemezből készült. Melyik ujj a kisujj és melyik a hüvelykujj? Hány ujj található egy kézen? A gyerekek színeket tanulnak és tízig számolni is tanulnak.

Goki Puzzle a táblán - Európa
5 870 Ft

Minden gyermek kíváncsi, és ezért kíváncsian érdeklődik a felől, hol található az-az ország, ahol él. A puzzle Európa segítségével játékosan tanulja meg nemcsak Európát képként összeállítani, hanem hamarosan megnevezni az összes államot, és formában felismerni őket. A puzzle rétegelt lemezből készül, és a szomszédos államok mindig különböző színűek. Ezen túlmenően minden állam számozott, és a csatolt tartalomjegyzék alapján nem csak a nevét ismerjük, hanem a nemzeti zászlót is.

Melissa & Doug Fa puzzle az állatkert hangjaival
5 460 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a nyílásba helyezed, akkor egy állatka hangja lesz hallható. Ha a megfelelő darabot a helyére teszed, akkor egy hang lesz hallható. A puzzle darabokat az egyes darabokon található fogantyú segítségével helyezzük be.

Melissa & Doug Fa puzzle utazásra, Farm
4 640 Ft

Kombináld a kétrészes fa puzzlet a tokban található formákkal, és tanítsd a gyerekeknek a 6 állat nevét idegen nyelven. A puzzlet praktikus tokban tárolhatod, fogantyúval. Minden újrahasznosítható anyagból készült a szójaalapú festéktől kezdve.

Goki Az én napom - réteges fa kirakós
4 640 Ft

Négyrétegű fából készült rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy milyen egy átlagos nap. Az egyes rétegek egy napi tevékenységet mutatna be – esti úszás, főzés, játék és családi kör. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Fa - forradalmi réteges puzzle
4 500 Ft

Ez a szép, négy rétegű fából készült puzzle megmutatja a gyerekeknek, hogy egy hatalmas tölgy nőhet ki egy kis makkból. Amikor a makk kicsírázik, még mindig olyan kicsi marasd, hogy alatta bogarak tanyáznak. Még a lóhere is a saját virágjával túlnövi. Hamarosan túlnövi az összes növényt és állatot, koronát növeszt, és sok makkot hoz létre. Mesélj a gyermekednek a természet rendjéről, a fák gyümölcseiről és arról, hogy az állatokat mely gyümölcsök táplálják. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Tyúk - forradalmi réteges puzzle
4 500 Ft

Forradalmi négyrétegű fa rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy a fehér tojásból lassan kicsi sárga csirke kel életre, amely tavasszal zöld füvön ül, és végül egy nagy csirkévé cseperedik. A tyúk új tojásokat tojik, felmelegíti őket, és idővel apró sárga csibékké válnak. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel. A csirkék és a csibék kedvtelésből tartott házi állatok, hamar felismerik őket, és megtanulják, hogy milyen hangot adnak ki. A kisgyermekeket is érdekli a szülők és a gyermekek közötti kapcsolatok, amelyet ez esetben a kiscsibe és a tyúk szimbolizál.

Viga Fából készült puzzle - Közlekedés
3 550 Ft

Fából készült puzzle a legkisebbeknek, ami javítja a motoros képességek fejlesztését a tapintás érzést, hogy színérzékelést. Megtanulják felismerni az összes állatot a képek alapján és a megfelelő nevüket.

Goki Kétoldalas puzzle - Földgolyó
3 960 Ft

Egyedi fából készült kétoldalas rejtvények, amelyekkel a gyerekek megtanulhatják és fejleszthetik földrajzi készségeiket egy szórakoztató játékban. A Földgömb puzzle 57 darabból áll, amelyeket egy kerek fa táblába helyeznek. A kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően az első félgömb először hajtható, majd a másikba.

Goki Pillangó - fejlesztési réteges puzzle
4 940 Ft 4 640 Ft

A pillangók gyönyörűek és a gyerekek szeretnek utánuk futni, és kíváncsi módon figyelni őket. Mutasd meg a gyerekeknek, hogy egy borzasztóan kielégíthetetlen hernyó kel ki egy levélben lévő kis tojásból. Miután begubózik, hosszan tartó alvásba kezd. És végül egy gyönyörű és színes pillangó fog belőle kibújni.

Goki Többrétegű puzzle - Évszakok
4 640 Ft

Négyoldalú puzzle, négy évszakos, gyerekeknek szánt aranyos képekkel ellátott, fából készült rejtvények hozzák a gyerekeket minden évszakra jellemző jellemzőkkel – hogyan néz ki a kert tavasszal, nyáron, ősszel és hogyan alakul a tél? A képeken sok ötlet található a gyerekek történetének elmondására. A réteges puzzle finom motoros készségeket, logikai és térbeli gondolkodást fejleszti, a szép képek pedig a gyermekek szókincsét fejlesztik.

Melissa & Doug Fa puzzle háziállatok hangjaival
5 460 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a nyílásba helyezed, akkor egy háziállat hangja lesz hallható. Ha a megfelelő darabot a helyére teszed, akkor egy hang lesz hallható. A puzzle darabokat az egyes darabokon található fogantyú segítségével helyezzük be.