Woody Az emberi test Puzzle

Woody Az emberi test Puzzle

Értékelés: 4,5
2 276 Ft 2 160 Ft

Woody Az emberi test Puzzle kiváló minőségű fából készült, gyerekek számára, hogy játékosan megtanulhassák az anatómia alapjait. A puzzle 13 darabos, és használata teljes mértékben biztonságos. A játék használata 3 éves kor fölött ajánlott.

Bino Puzzle gyümölcsös torta
2 811 Ft 1 910 Ft

Gyerek kirakó fából, születésnapi torta formájú. A tortadíszítés hozzávalóit egyszerűen a torta tetejére helyezi, vagy a süti speciális kivágásaiba helyezi. A szett fa kést és „Happy Birthday“” címkét is tartalmaz.

Bino Puzzle farm

Bino Puzzle farm

Értékelés: 4,5
2 443 Ft 1 910 Ft

Gyerek kirakó fából, farm alakú, vidám állatkás képekkel. A gyerek a formák és alakok szerint megpróbálja megtalálni a megfelelő képet (képzelet és a logikus gondolkodás fejlődése), majd a megfelelő helyre illeszti (finom motorika fejlődése).

Bino Puzzle PIZZA

Bino Puzzle PIZZA

Értékelés: 5
2 811 Ft 1 780 Ft

Gyerek kirakó fából, pizza formájú. A pizza díszítésére szolgáló kiegészítőket egyszerűen felhelyezheti a tetejére, vagy a pizza speciális kivágásába helyezheti. A szett része egy fa pizza szeletelő. A helyes részek kombinálásával és a darabok egésszé való összerakásával, a helyes rész megtalálásával a gyerekek az összpontosítást, figyelmet és a döntési képességeiket gyakorolják.

Hape Puzzle - Csodás állatkás ábécé
13 990 Ft 9 720 Ft

Csodás állatkás puzzle ábécével. Ezzel a csodás fa kirakóssal, amely egyedi és csodás állati illusztrációkkal díszített, móka lesz az ábécé megfelelő betűjét keresni. Mindig a kedvtelésből tartott kártya alá helyezd.

Woody Puzzle - emberi test AJ

Woody Puzzle - emberi test AJ

Értékelés: 3,5
2 532 Ft 2 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Interaktív és oktatási fából készült beillesztő. Az emberi test anatómiája a legkisebbeknek angolul. A puzzle képes felének megfordítása után (bőr), a gyermek látja a hátoldalán a szerveket és alatta a csontokat, melyek ezen a helyen rejtőznek. Minden leírással és alapnevekkel rendelkezik.

Hape Puzzle - A felszín alá rejtve
10 490 Ft 7 290 Ft

Gyermeked szereti az állatokat és a természetet? Ennek a puzzlenak hála gyermeked felfedezheti a vízszint feletti és alatti világot. Számold meg állati barátaidat és kezdődhet a szórakozás.

Goki Fa - forradalmi réteges puzzle
4 190 Ft 3 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szép, négy rétegű fából készült puzzle megmutatja a gyerekeknek, hogy egy hatalmas tölgy nőhet ki egy kis makkból. Amikor a makk kicsírázik, még mindig olyan kicsi marasd, hogy alatta bogarak tanyáznak. Még a lóhere is a saját virágjával túlnövi. Hamarosan túlnövi az összes növényt és állatot, koronát növeszt, és sok makkot hoz létre. Mesélj a gyermekednek a természet rendjéről, a fák gyümölcseiről és arról, hogy az állatokat mely gyümölcsök táplálják. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Az én napom - réteges fa kirakós
4 290 Ft 4 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Négyrétegű fából készült rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy milyen egy átlagos nap. Az egyes rétegek egy napi tevékenységet mutatna be – esti úszás, főzés, játék és családi kör. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Asztalon levő fa puzzle - A kéz
4 340 Ft

A fából készült kezet ábrázoló puzzle alaplappal 14 darabból áll. Kiváló minőségű, tartós, papírra nyomtatott rétegelt lemezből készült. Melyik ujj a kisujj és melyik a hüvelykujj? Hány ujj található egy kézen? A gyerekek színeket tanulnak és tízig számolni is tanulnak.

Goki Puzzle a táblán - Európa
5 490 Ft 5 110 Ft

Minden gyermek kíváncsi, és ezért kíváncsian érdeklődik a felől, hol található az-az ország, ahol él. A puzzle Európa segítségével játékosan tanulja meg nemcsak Európát képként összeállítani, hanem hamarosan megnevezni az összes államot, és formában felismerni őket. A puzzle rétegelt lemezből készül, és a szomszédos államok mindig különböző színűek. Ezen túlmenően minden állam számozott, és a csatolt tartalomjegyzék alapján nem csak a nevét ismerjük, hanem a nemzeti zászlót is.

Goki Többrétegű puzzle - Évszakok
4 290 Ft 4 210 Ft

Négyoldalú puzzle, négy évszakos, gyerekeknek szánt aranyos képekkel ellátott, fából készült rejtvények hozzák a gyerekeket minden évszakra jellemző jellemzőkkel – hogyan néz ki a kert tavasszal, nyáron, ősszel és hogyan alakul a tél? A képeken sok ötlet található a gyerekek történetének elmondására. A réteges puzzle finom motoros készségeket, logikai és térbeli gondolkodást fejleszti, a szép képek pedig a gyermekek szókincsét fejlesztik.

Goki Tyúk - forradalmi réteges puzzle
4 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Forradalmi négyrétegű fa rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy a fehér tojásból lassan kicsi sárga csirke kel életre, amely tavasszal zöld füvön ül, és végül egy nagy csirkévé cseperedik. A tyúk új tojásokat tojik, felmelegíti őket, és idővel apró sárga csibékké válnak. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel. A csirkék és a csibék kedvtelésből tartott házi állatok, hamar felismerik őket, és megtanulják, hogy milyen hangot adnak ki. A kisgyermekeket is érdekli a szülők és a gyermekek közötti kapcsolatok, amelyet ez esetben a kiscsibe és a tyúk szimbolizál.

Plan Toys Puzzle - Divat az időjárás alapján
7 190 Ft 6 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a színkészlet támogatja a gyerekeket, hogy megtanulják, hogyan kell öltözni a különböző időjárási viszonyok szerint. Forgasd az alkatrészeket fejjel lefelé, hogy sablont szerezz több szórakozásért!

Spin Master Frozen 2 fa puzzle, 3 x 24 darab
4 690 Ft 3 570 Ft

Fa kirakós játék három motívummal a Frozen 2 filmből. A csomag 3 darab 3D effektes hercegnős képet tartalmaz. Ideális ajándék az animált mese minden rajongójának.

Woody Vidám háziállatok Kirakós játék deszkalapon
2 290 Ft

Szereti gyermeked az állatkákat? Ezzel a kirakós játékkal megismerkedhet a farmon élő állatokkal. Ez a fából készült kirakós játék kiváló segédeszköze a motorika és kreativitás tökéletesítéséhez.

Viga Fából készült puzzle - Közlekedés
5 890 Ft 3 830 Ft

Fából készült puzzle a legkisebbeknek, ami javítja a motoros képességek fejlesztését a tapintás érzést, hogy színérzékelést. Megtanulják felismerni az összes állatot a képek alapján és a megfelelő nevüket.