Schleich Csapda nagy állatok számára 42427

Schleich Csapda nagy állatok számára 42427

Száma: 1120034
ketrec ajtaját biztosítani lehet a kinyílás ellen, nyitni, zárni lehet. David, az állatvédő távcsövet tart a kezében, végtagjai mozgathatóak. Észrevette a jaguár a csalit? Elkapjuk? Az állatvédők ketrecet használnak a sérült állatok elfogásához. További információ
7 230 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1120034

Leírás

  • A Schleich nagy hangsúlyt fektet a figurák részletes kimodellezésére, emellett kézzel festettek és pedagógiailag értékesek.
  • A készlet tartalmaz: 1 x ketrec, 1 x jaguár, 1 x Ranger David, 1 x távcső hevederrel, 1 x csali.
  • A csomagolás mérete: 19×11,5×6,8 cm.
  • Életkor: 3–8 éves korig.

A Schleich figurák kiemelkednek élethű külsejükkel, melynek köszönhetően a gyermekek a legkülönbözőbb állatfajokat is megismerhetik, legyen az háztáji, vad, tengeri, őskori, vagy akár kihalt. A Schleich folyamatosan bővíti és frissíti modellválasztékát, a régebbi, alacsonyabb minőségű darabokat új, jobban kidolgozott modellekkel helyettesíti.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.