Schleich Quarter Hengst 13853 ló

Schleich Quarter Hengst 13853 ló

Száma: 1119731
Quarter horse, amerikai cowboy ló, az egyik legrégebbi amerikai lófajta, melyet már a 17. század elejétől tenyésztenek. A Qurter név a „Quarter mile“ kifejezésből ered, ami egy negyed mérföldes verseny volt. Ez a fajta gyorsabban futott ezeken a versenyeken mint a többi ló, kb. 21 másodperc alatt. További információ
2 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1119731

Leírás

  • Anyag: minőségi gumi.
  • 3 éves kortól ajánlott.
  • Kézzel festett
  • Méret: 15,2 × 13,1 × 3,5 cm.

Schleich figurák kiemelkedők az élethű kidolgozásuknak köszönhetően, ami lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy megismerjék a legkülönfélébb állatokat, legyen szó házi, vad, tengeri állatokról, vagy akár ősi állatokról, melyek már kihaltak. Schleich állandóan bővíti és frissíti modelljeit, a régebbi, kevésbé minőségi modelleket új, jobban kidolgozott modellekre cseréli.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.