Schleich Víziló 14814

Schleich Víziló 14814

Száma: 2694404
Gyönyörű kiváló minőségű és részletes kézzel festett víziló figura. Bár a vízilovak nem túl jó úszók, a nap nagy részét a vízben töltik. Amikor át akarnak kelni a folyón, lesüllyednek a fenekére, és a meder mentén a másik partra mennek. Legfeljebb 30 percig képesek visszatartani a lélegzetüket. További információ
4 090 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.5.08 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.08 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2694404

Leírás

A víziló Afrika egyik legveszélyesebb lénye. A hím vízilovak nagyon territoriálisak. Hevesen védik területüket, néha nem haboznak megtámadni a halászok csónakjait. Évente sokkal több embert ölnek meg, mint oroszlánokat, leopárdokat, elefántokat és krokodilokat.

  • Anyaga: minőségi gumi anyag.
  • A figura kézzel festett.
  • Méretei: 12,8 × 6 × 4,7 cm.
  • Gyerekek számára 3 éves kortól ajánlott.
  • Gyermekeknek 3 éves korig nem ajánlott.

A Schleich figurák kiválóan és aprólékosan kidolgozottak, aminek köszönhetően lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjenek különféle állatokat, legyenek azok házi, vadon élő állatok, a tengeri világból származó állatok, de őskori, már kihalt állatok is. A Schleich folyamatosan bővíti és megújítja modelljeit.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.