Nattou Maxi játék az AB felfüggesztésére

Márka: Nattou Katalógus száma: 1104221

Nattou Maxi játék az AB felfüggesztésére

Nattou a** felfüggeszthető maxi játék** stimulálja a baba érzékeit. A tépőzárának köszönhetően könnyen csatlakoztatható például az autósüléshez vagy a gyermek ágyhoz. Ezenkívül ez a játék egy csörgő is egyben. Kiváló minőségű anyagból készült. További információ

6260

6 260 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1104221

Leírás

Termékleírás

Fellógatható Maxi játék AB

  • A termék méretei: 26 cm x 23 cm.
  • A kisbaba általában egy konkrét játékhoz ragaszkodik. Ezt nem kell megértenünk, de el kell fogadnunk.
  • Mosás után tartsa a játékot néhány éjszakát magánál, hogy magába szívja az Ön természetes illatát, ami nyugtatja a babát vagy biztonságot ad neki.
  • Vásároljon inkább két kedvenc Nattou játékot, ha az egyik elveszik. Ezzel meggátolhatja a kisírt szemeket. A játékokat itt-ott cserélje ki úgy, hogy a kicsi ne érezzen semmilyen különbséget.
  • A baba el fog akarni aludni az ágyban a kedvenc Nattou játékával.
  • Ha elalszik azt javasoljuk, hogy vegye ki a játékot az ágyból, de hagyja azt a közelben. Így a baba nyugodtan alszik és jobb hangulatban ébred fel.
  • Gyermekeknek számára, megszületésük óta.

Nattou egy belga márka, amely 1988 óta jelen van a piacon.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás fiúknak
Ajánlott korosztály Újszülött kortól
Hosszúság 26 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.