CANON Selphy CP1300 Pink (2236C002)

CANON Selphy CP1300 Pink (2236C002)

Száma: 1069924003
Elegáns kivitelezésű hőszublimációs nyomtató, melynek köszönhetően bárhol kiváló minőségű fényképeket nyomtathatsz. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően fényképezőgéphez és mobiltelefonhoz egyaránt csatlakoztatható. Hozz létre állandó emlékeket a kiváló minőségű tartós nyomatoknak köszönhetően. További információ

Szín

default
default
default
60 490 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5 db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.12.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1069924003

Leírás

Hihetetlen gyors kiváló minőségű nyomtatás okos eszközökről és egyéb berendezésekről

Készíts kiváló minőségű nyomtatott képeket egy szempillantás alatt ezzel a Wi-Fi kapcsolattal ellátott hordzható nyomdával a vele kompatibilis okos eszközökről, fényképezőgépekről, és egyéb berendezésekről, légy bárhol is. Oszd meg értékes emlékeidet egyedi módszerrel a különféle beállításokat és a véletlenszerű elrendezéseket használva.
Canon Selphy CP1300 Canon Selphy CP1300

Fő jellemzők:

  • Wi-Fi csatlakozáson keresztüli nyomtatás
  • Apple AirPrint
  • Gyors nyomtatás nyomdai minőségben
  • Nagy 8,1cm-es kihajtható képernyő
  • 2 × 6-os fényképek nyomtatása, mint a fénykép-automatából
  • Fotók nyomtatása okmányokhoz
  • Válassz a 4 típusú végleges módosítás közül

Intelligens nyomtatás

Élvezd az okos eszközökről történő gyors és vezeték nélküli nyomtatást a Canon PRINT alkalmazásnak, a MopriaTM és Apple AirPrintTM technológiának és a Wi-Fi gombnak köszönhetően. Kombináld a képeket több okostelefonról a véletlenszerű képkiválasztó funkció használatával.

Évekig tartó minőség

A festékalapú szublimációs technológia lehetővé teszi, hogy kevesebb, mint egy perc alatt készíts rendkívüli minőségű, élettel teli tartós nyomatokat. Az automatikus képoptimalizálás mindig a legjobb megjelenést biztosítja a fotóknak.

Készíts egyedülálló felvételeket

Készíts és ossz meg egyedi nyomtatott fényképeket rendkívül rövid idő alatt az elrendezési lehetőségek széles választékának és a véletlenszerű elrendezésnek köszönhetően, beleértve a fénykép-automatáéhoz hasonló fényképcsíkot, illetve az okmányokhoz szükséges fényképeket is.

Útközbeni nyomtatás

Ezt a kicsi és csinos nyomdát, mely gyorsan és megbízhatóan nyomtat nyomdai minőségben, könnyedén hordozhatod, bárhol is légy. A választható, nagy kapacitású akkumulátorral akár 54 fénykép nyomtatása lehetséges.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.