Ravensburger GraviTrax hurok

Ravensburger GraviTrax hurok

Száma: 1246546
Hajtsa keresztül a golyót egy hurkon! A Hurok bekötésével a GraviTrax® kezdő szettjébe még izgalmasabbá válik a golyópályája. A Gravitrax interaktív golyópálya végtelen sok építési lehetőséget kínál, aminek csak a fantáziája szab határt. További információ
4 190 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.03 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.06 - 2021.12.08 standard szállítással várhatóan

Száma: 1246546

Leírás

Specifikációk:

  • A csomagolás egy Hurok építőelemet tartalmaz a golyópályán töltött legizgalmasabb pillanatokért.
  • A GraviTrax építőjáték összesen 18 különböző építőelemet tartalmaz, amelyek segítségével érdekes és izgalmas golyópályák építhetők fel.
  • A pálya építése során olyan fizikai jelenségekkel ismerkedhet meg, mint amilyen a mágnesesség, kinetika és gravitáció.
  • A pálya a mobilalkalmazással előbb virtuálisan, majd a valóságban is felépíthető kipróbált eredményekkel.
  • Ehhez az alapkészlethez különböző kiegészítők vásárolhatók.
  • 8 éves kortól ajánlott.

Ravensburger társaság Európa vezető játékgyártói közé tartozik, amely elsősorban kirakós játékok gyártására összpontosít. Termékeit kiváló minőség, ötletesség és innováció jellemzi. A Ravensburger kirakók különböző témák eredeti motívumait jelenítik meg. Ez szórakozás a legkisebb gyermekektől a felnőttekig mindenkinek ajánlott.

Video

Ravensburger GraviTrax Smyčka

Video

Ravensburger GraviTrax Startovní sada a rozšíření

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.