Ravensburger GraviTrax Mágneságyú

Ravensburger GraviTrax Mágneságyú

Száma: 1246554
Még több energia a golyópályádnak! A mágneságyúnak köszönhetően a golyók hihetetlen magasságokat fognak elérni és még távolabb fognak gurulni. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint. További információ
4 190 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.03 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.06 - 2021.12.08 standard szállítással várhatóan

Száma: 1246554

Leírás

Jellemzők:

  • A csomag mágneságyú építőelemet tartalmaz a golyópályán való legizgalmasabb pillanatokért.
  • A GraviTrax építőkészletek 18 különböző építőelemet tartalmaznak, melyekből érdekes és izgalmas golyópályákat lehet építeni.
  • Az építés közben lehetőség nyílik a mágnesesség, kinetika és gravitáció fizikai törvényeinek játékos formában történő megismerésére.
  • A pálya először virtuálisan állítható össze egy mobilalkalmazás segítségével, majd ezt követően fizikailag hiteles eredménnyel.
  • Az alapkészlethez számos kiterjesztés vásárolható.
  • Gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott.

Ravensburger társaság az egyik vezető európai játékgyártó cég, amely különösen a puzzle gyártásban magaslik ki. Termékeit magas minőség, kreativitás és innováció jellemzi. A Ravensburger puzzlek eredeti motívumokkal rendelkeznek különböző tematikában. A szórakozásnak ez a formája minden korosztály számára ajánlott, a legkisebbektől egészen a felnőttekig.

Video

Ravensburger GraviTrax Startovní sada a rozšíření

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.