Bejo gyermek téli cipő LUTINI JR NAVY/BLACK/LIGHT BLUE-56%
17 690 Ft 7 730 Ft

Akció

Gyerek téli cipő kiváló minőségű anyagokból alkalmas a mindennapi sétákra a hideg téli napokon. Bejo LUTINI JR NAVY/BLACK/LIGHT BLUE lenyűgöz az egyedi dizájnjával és a divatos színeivel. A cipő nagyon jól alkalmazkodik a lábhoz. A vízálló membrán a cipő belsejében biztosítja a szárazságot és meleget minden időjárásban.

Bejo DIBIS JR BURGUNDY/TURQUOISE/WATERMELON RED gyerek téli cipő-50%
17 690 Ft 8 780 Ft

Akció

Kiváló minőségű anyagokból készült gyerek téli cipő általános viseletre. A Bejo DIBIS JR BURGUNDY/TURQUOISE/WATERMELON RED belsejében szőrme van, amely melegen tartja a lábat a hideg téli napokon. A vízálló membránnak köszönhetően a cipő belseje minden időben száraz és meleg marad.

Bejo FRISE WELLIES JR SKY CAPTAIN/FUCHSIA PURPLE lány csizma-54%
4 890 Ft 2 220 Ft

Akció

Gyerek lány csizma hideg és esős időjáráshoz. Csizma meleg anyagból, hogy jobban ileszkedjen a lábadhoz A poliészter és a PVC aránya a víztaszító tulajdonságok fenntartása érdekében. Bejo FRISE WELLIES JR SKY CAPTAIN/FUCHSIA PURPLE csizma talpa az egyenletes és egyenetlen talajokhoz is alkalmas.

Bejo gyerek cipő LASIO KIDS CAMEL/ORANGE-52%
13 590 Ft 6 420 Ft

Akció

Magasabb téli csizma egyszerű zárással 2 pánttal. TPR gumi külső talp 3 különböző mintával, amelyek megakadályozzák a csúszást járás közben. A fleece bélés alacsony hőmérsékleten is melegen tartja a lábat. A Bejo LASIO KIDS CAMEL/ORANGE külső része Mesh anyagból készült, amely lélegző.

Bejo gyerek csizma FRIZE WELLIES JR SKY CAPTAIN / LIME PUNCH-54%
4 890 Ft 2 220 Ft

Akció

Gyerek csizma hűvös és esős időjáráshoz. Csizma meleg anyagból, hogy jobban ileszkedjen a lábadhoz A poliészter és a PVC aránya a víztaszító tulajdonságok fenntartása érdekében. A Bejo FRIZE WELLIES JR SKY CAPTAIN / LIME PUNCH taposója alkalmas egyenletes és egyenetlen felületekre is.

Bejo gyerek téli cipő DAISY MID KIDS DARK GREY / MINT-50%
15 690 Ft 7 730 Ft

Akció

Gyerek téli cipő fokozott nedvességállósággal. Bejo DAISY MID KIDS DARK GREY/MINT meleg béléssel kiválóan alkalmas a téli szórakozásra, vagy a hóban való sétákra. A cipőtalpa nagyon rugalmas és jól tapad a talajhoz, megkönnyítve ezzel az egyensúly fenntartását csúszós és jeges felületeken.

Bejo gyermek téli cipő DIBIS AMIR KIDS PURPLE/FUCHSIA/TURQUOISE-56%
17 690 Ft 7 730 Ft

Akció

Junior téli cipő minőségi anyagból, amely megvédi a gyermek lábát a hidegtől és a nedvességtől. Bejo AMIR KIDS PURPLE/FUCHSIA/TURQUOISE lenyűgöz az eredeti szabásával és élénk színeivel. Vízálló membrán megakadályozza a víz bejutását a cipőbe. A termoplasztikus gumiból készült talp tartós és szélálló.

Bejo gyermek téli cipő DIBIS JR NAVY/ORANGE/REFLECTIVE-50%
17 690 Ft 8 780 Ft

Akció

Gyerek téli cipő kiváló minőségű anyagokból mindennapi viseletre alkalmas. Bejo DIBIS JR NAVY/ORANGE/REFLECTIVE szőrmével a belsejében, amely melegíti a lábat a hideg téli napokon. A vízálló membrán a cipő belsejében biztosítja a szárazságot és meleget minden időjárásban.

Bejo gyermek téli cipő LUTINI JRG POWDER PINK/NAVY-56%
17 690 Ft 7 730 Ft

Akció

Gyerek téli cipő kiváló minőségű anyagokból alkalmas a mindennapi sétákra a hideg téli napokon. Bejo LUTINI JRG POWDER PINK/NAVY lenyűgöz az egyedi dizájnjával és a divatos színeivel. A cipő nagyon jól alkalmazkodik a lábhoz. A vízálló membrán a cipő belsejében biztosítja a szárazságot és meleget minden időjárásban.

Bejo Lány cipő ELADIO KIDS G BEIGE/PINK/REFLECTIVE-52%
11 290 Ft 5 370 Ft

Akció

Lány bokacsizma, kombinálva a csipke és a hevederek előnyeit. A teteje poliuretán és háló alkotóelemekből áll, jellemző a magas légáteresztő képességre. A fényvisszaverő részek egy önálló kérdés. Bejo ELADIO KIDS G BEIGE / PINK / REFLECTIVE erősebb szigetelésnek köszönhetően ideális téli hónapokra.

Bejo lány cipő PINER JR FUCHSIA/DARK FUCHSIA/MINT GREEN-52%
16 990 Ft 8 120 Ft

Akció

Lány téli cipő Waterproof membránnal, amely tartós a vízzel szemben. Felső része poliuretán, amely a tartósságot és a minőséget szimbolizálja. Bélése fleece anyag és EVA. Talpa TPR gumi, amely elnyeli az ütközéseket és könnyen karbantartható. Bejo PINER JR FUCHSIA/DARK FUCHSIA/MINT GREEN bokacipő tépőzárral.

Bejo gyerek cipő PINER JR NAVY/DARK GREY/CORN-52%
16 990 Ft 8 120 Ft

Akció

Gyerek téli cipő Waterproof membránnal, amely tartós a vízzel szemben. Felső része poliuretán, amely a tartósságot és a minőséget szimbolizálja. Bélése fleece anyag és EVA. Talpa TPR gumi, amely elnyeli az ütközéseket és könnyen karbantartható. Bejo PINER JR NAVY/DARK GREY/CORN gyerek cipő tépőzárral.

Bejo gyermek téli cipő AMIR KIDS PEACOCK BLUE / NAVY / ORANGE-50%
15 690 Ft 7 730 Ft

Akció

Junior téli cipő minőségi anyagból, amely megvédi a gyermek lábát a hidegtől és a nedvességtől. Bejo AMIR KIDS PURPLE/FUCHSIA/TURQUOISE lenyűgöz az eredeti szabásával és élénk színeivel. Vízálló membrán megakadályozza a víz bejutását a cipőbe. A termoplasztikus gumiból készült talp tartós és szélálló.