Ravensburger Disney Verdák 3 I 3x49 darabos

Értékelés: 5 4 értékelés Márka: Ravensburger Katalógus száma: 1082004

Ravensburger Disney Verdák 3 I 3x49 darabos

Élvezd a sok mókát a kirakós összerakásánál, amely a ** Verdák 3** népszerű animációs film motívumait tartalmazza. A csomag ** 3 kirakót ** melyek egyenként 49 darabból állnak, akik **főszereplők ** a versenypályán. Csak lépj a gázra, és érd el a győzelmet! További információ

2790
5 4

2 790 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1082004

Leírás

Termékleírás

„A **Ravensburger ** vállalat az egyik vezető európai gyártó a játékok , különösen a kirakósok terén. A termékek kiemelkednek ** kiváló minőségben, a kreativitásban és az innovációs képességben. A Ravensburgerkirakósok **eredeti motívummal ** rendelkeznek különböző témákban. Ennek célja a szórakozás minden korosztály számára ** a legkisebb gyermekektől egészen felnőttekig **.

** Specifikáció: **

  • A kirakó javítja a gyermekek motoros készségeit és serkentik a **logikus gondolkodást **, hozzájárulnak a ** ** koncentráció és a képzelőerő fejlődéséhez ** **.
  • Csomag tartalmaz három kirakóstegyenként 49 darabbal.
  • A kirakós motivumai a Verdák 3 népszerű animációs filmből származnak.
  • Csomag mérete: 28 × 20 × 4 cm.
  • Kitűnő szórakozás a gyerekeknek 5 éves kortól.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Darabszám 147 Darab
Ajánlott korosztály 5 éves kortól
Licenc Verdák

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.