shumee ACACIA Borsőrlő + SÓKASSEL 93575

shumee ACACIA Borsőrlő + SÓKASSEL 93575

Száma: 100046680245
Közvetlenül partnerünktől
Egy sor borsőrlő + sórázó. Akácfából készül, magas tartóssággal és sérülésekkel szemben. Csiszológép kerámia köszörű mechanizmussal. Állítható csiszolási vastagságú. 13cm magas. 6cm átmérőjű Az egyszerű, klasszikus forma azt jelenti, hogy a készlet elegáns kiegészítőként szolgálhat a konyhai dek További információ
Partnerünktől: Shumee
10 197 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.2.07 - 2022.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100046680245

Leírás

Egy sor borsőrlő + sórázó. Akácfából készül, magas tartóssággal és sérülésekkel szemben. Csiszológép kerámia köszörű mechanizmussal. Állítható csiszolási vastagságú. 13cm magas. 6cm átmérőjű Az egyszerű, klasszikus forma azt jelenti, hogy a készlet elegáns kiegészítőként szolgálhat a konyhai dekorációhoz, és érdekes dekoratív elemként is szolgálhat az edényekhez. A készlet egy szürke kartonból készült ökológiai dobozba van csomagolva.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.