Plastica Hab padló puzzle ugráló figura
3 920 Ft 3 420 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Habszivacs puzzle kivehető középső résszel bemutatja a gyermekednek a kedvenc játékot az Ugráló figurát. Az egyes habszivacs részek különféle színben és formában készülnek, 1–10-es számmal jelölve. Könnyen összeszerelhető és nemcsak, mint ugráló figura, hanem mint alátét a padlóra is.

Trefl Habszivacs puzzle Mancs őrjárat
6 160 Ft

Habszivacs puzzle gyerekeknek Mancsőrjárat motívummal. Egyes különböző alakú részeiből a fantáziád szerint alakzatokat vagy kockákat építhetsz. A puzzle habalátétként is használható játszás során.

MaDe Hab puzzle - reptér

MaDe Hab puzzle - reptér

Értékelés: 4
6 022 Ft 5 490 Ft

Hab puzzle reptéri motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.

Plastica Habszivacs Puzzle Számok
2 890 Ft 2 730 Ft

Habszivacs puzzle kivehető középpel, ami bemutatja a gyermekeknek a különböző számokat. Az egyes habszivacs darabok különböző színekben készülnek és számokat jelzik 1–9 között. Egyszerűen összerakható és nemcsak kirakóként használható, hanem alátétként is a földre.

Trefl Hab puzzle Paw Patrol/Mancsőrjárat 8 db
6 390 Ft 4 380 Ft

A puha és könnyen mosható padló puzzle rejtvények játszószőnyegként alkalmasak kisgyermekek számára. Ezenkívül a gyerekek különböző 3D formákat készíthetnek velük, és edzhetik a motorikus készségeket. A Mancs őrjárat hősök képei minden kis rajongót boldoggá tesznek.

Plastica Habszivacs Puzzle Ábécé
5 930 Ft 5 470 Ft

Habszivacs puzzle kivehető középső résszel megismerteti a gyermekeddel a különféle betűket. Az egyes habszivacs részek különféle színben készülnek és ábécé betűkkel. Könnyen összeszerelhető és nemcsak, mint összerakó játék szolgál, hanem mint alátét a padlóra is.

Plastica Habszivacs Puzzle Fejtörő
4 390 Ft 4 100 Ft

Habszivacs puzzle olyan részekből, amelyeknek tökéletesen illeszkedniük kell úgy, hogy egy négyzet alakú párna jöjjön létre. Ez a játék fejleszti a kézügyességet és támogatja a gyermek képzeletét.