Teddies Hintaló kakas-29%

Teddies Hintaló kakas

Értékelés: 4,3
26 190 Ft 18 560 Ft

Hagyományos, fából készült Teddies Hintaló kakas. Hosszú ideig szórakoztatható, magas a háttámlája és alacsony ülésével gyerekek stabilan, és biztonságosan ülnek a hintalón.

Bino Fa hintaló

Bino Fa hintaló

Értékelés: 4,6
17 450 Ft
Ingyen szállítás

Fából készült hintaló, melyet a gyermekek biztonsággal használhatnak. A hintaló népszerű játék a gyermekek körében, a festett ló minta és a hinázás mindig jó szórakozás. A biztonságot a széles ülés és a háttámla biztosítja.

ZOPA Hintaló szürke Twinkie
22 190 Ft

Nagyon kellemes, érintésre puha, plüss játék hintázó vázzal ló dizájnban. A stabil fa váz biztosítja a biztonságos hintázást és a játék teljes örömét. A speciálisan kialakított ülőke kiváló tartást biztosít gyermeked számára. Az elülső rész oldalán elhelyezett fa fogantyúk biztosítják a stabilitást és a játék könnyű kezelhetőségét.

Plan Toys Hintaló Palomino

Plan Toys Hintaló Palomino

Értékelés: 5
28 290 Ft 27 390 Ft

Palomino hintaló a Plan Toys vállalattól. A ló ökológiai kialakítású, kaucsuk fából készült. A lekerekített ülés nagyon kényelmes, a lábtámasszal és a fogantyúval együtt biztonságos és könnyű hintázást biztosít.

Plan Toys Pegas hintaló

Plan Toys Pegas hintaló

Értékelés: 5
38 290 Ft 36 790 Ft

Pegas hintaló a Plan Toys vállalattól. A ló ökológiai kialakítású, kaucsuk fából készült. A szárnyak közt szalagos támogatás található, amely a lábtámasszal és a fogantyúval együtt biztonságos és könnyű hintázást biztosít.

ZOPA Hintaló sötétbarna Twinkie
15 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon kellemes, érintésre puha, plüss hintaló hintázó vázzal. A stabil fa váz biztosítja a biztonságos hintázást és a játék teljes örömét. A speciálisan kialakított ülőke kiváló tartást biztosít gyermeked számára. Az elülső rész oldalán elhelyezett fa fogantyúk biztosítják a stabilitást és a játék könnyű kezelhetőségét.

MamaToyz MIDILLI hintaló

MamaToyz MIDILLI hintaló

Értékelés: 5
26 390 Ft

A Midilli fa hintaló ideális gyermekeknek egy éves kortól. A ló úgy van kialakítva, hogy megfeleljen az ergonomikus ülésnek, így segít az egyensúly javításában. Kézzel készített, nyárfából és bükkfából készült.