Iskola táskák első osztályosoknak

Paraméterek meghatározása
Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft Szürke - kék Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft Szürke - kék
Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft Szürke - kék

Gyerek iskolai hátizsák két különálló, tépőzárral zárható tágas zsebekkel párnázott résszel notebook számára 15'' méretig. A kényelmes használat érdekében a hátizsák ergonómiailag kialakított, párnázott háttal és tolható hátrendszerrel rendelkezik, hogy a pántokat a gyermek magasságához optimálisan be lehessen állítani. A hátizsák elülső részét kiegészíti az egyedi szilikon Pixie Crew kreatív panel. 100 kis fekete pixel ingyen.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Pixie Crew Iskolatáska Dinosaurus Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft Szürke - kék
Pixie Crew Iskolatáska Dinosaurus

Az egyedi képpontos iskolai hátizsákot az általános iskolák első osztályos tanulók számára tervezték, 120 cm magas. A táska ergonómiailag formázott háttámlával szellőzéssel és egy csúszó hátsó rendszerrel rendelkezik, amely a hevedereket a gyermek magasságához optimálisan állítják. Az iskolatáska két különálló és zárható résszel rendelkezik. A táska elülső fedelén egy egyedi szilikon PIXIE CREW kreatív TM panel helyezkedik el. Minden hátizsákhoz ajándék is jár, egy kis csomag, ami körülbelül 65 darab PIXIES-t, kis pixelt és egy inspiráló ötletekkel teli mini-galériát tartalmaz.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Pixie Crew Minecraft aktatáska, zöld Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft Szürke - kék
Pixie Crew Minecraft aktatáska, zöld

Az egyedi iskolai hátizsákot az iskolák első osztályos tanulói számára tervezték, 120 cm magas. Az aktatáska ergonomikus kialakítású párnázott háttámlával, szellőzővel és teljesen állítható párnázott vállpántokkal rendelkezik. Az iskolatáska két különálló és zárható résszel rendelkezik. Az elülső oldalán egyedülálló szilikon kreatív panel található. AJÁNDÉK tasak PIXIES.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Herlitz Iskolatáska SoftLight Pillangó - felszereltség Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP Butterfly camo (19 l)
Herlitz Iskolatáska SoftLight Pillangó - felszereltség

A SoftLight iskolatáska alacsony súlyával – 900 g – imponál. Egy könnyű modellről van szó, ami ergonómikus kialakítású és légáteresztő hátrésszel rendelkezik. Az állítható vállszíjak rugalmasságot és kényelmes hordást biztosítanak. Fényvisszaverő elemekkel van felszerelve a gyermek jobb láthatósága érdekében.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP Butterfly camo (19 l) Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP Butterfly camo (19 l)
Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP Butterfly camo (19 l)

Az új Nikidom Roller UP a legendás Nikidom Roller iskola- és utazótáska sikereire alapoz, valamint néhány alapvető újdonságot is hoz magával. A hagyományos nagy kerekek mellé, amelyek könnyű és stabil közlekedést biztosítanak, csatlakoznak az elrejthető vállpántok. A fényvisszaverő csíknak…

Átvehető akár: 2024.3.6 - 2024.3.7

Partnerünktől: Offia
Klarion Praktikus ergonomikus rózsaszín iskolatáska Big Rocket Rose Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP Butterfly camo (19 l)
Klarion Praktikus ergonomikus rózsaszín iskolatáska Big Rocket Rose

Stílusos, kiváló minőségű rózsaszín iskolatáska ergonomikus IGR tanúsítvánnyal, amely védi gyermeke hátát. A táskának van egy fő zsebe rekeszekkel kiváló minőségű cipzárral, oldalzsebekkel gumiszalaggal, valamint egy elülső cipzáras zseb, amely falatkák és egyéb apróságok tárolására alkalmas.

Átvehető akár: 2024.3.7 - 2024.3.8

Partnerünktől: Klarion.eu
Karton P+P Iskolai szett PREMIUM Star Wars Klarion Stílusos retro kék iskolatáska Draco
Karton P+P Iskolai szett PREMIUM Star Wars

A népszerű Star Wars motívummal ellátott iskolai készlet iskolatáskával a Premium sorozatból. A készlet anatómiailag formázott hátrésszel felszerelt iskolatáskából, tornazsákból, felszerelt egy emeletes tolltartóból és etue tolltartóból áll. Így a gyerekek egy azonos dizájnú iskolai felszereléssel járhatnak iskolába. Az általános iskola alsó tagozatos diákjai számára alkalmas.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Klarion Stílusos retro kék iskolatáska Draco Klarion Stílusos retro kék iskolatáska Draco
Klarion Stílusos retro kék iskolatáska Draco

Stílusos, kiváló minőségű kék iskolatáska ergonomikus IGR tanúsítvánnyal, amely védi gyermeke hátát. A táskának van egy fő zsebe rekeszekkel kiváló minőségű cipzárral, oldalzsebekkel gumiszalaggal, valamint egy elülső cipzáras zseb, amely falatkák és egyéb apróságok tárolására alkalmas.

Átvehető akár: 2024.3.7 - 2024.3.8

Partnerünktől: Klarion.eu
Hama Iskolatáska elsősöknek Cica Klarion Stílusos retro kék iskolatáska Draco
Hama Iskolatáska elsősöknek Cica

Könnyű, egy rekeszes iskolatáska ergonomikus hátlappal. Biztosítsd be a gyermekednek a kellő támaszt és kényelmet a mindennapi iskolai feladatok teljesítéséhez. Az iskolatáska szuper könnyű és a praktikus elrendezésével pontosan a kis elsősok igényeiknek megfelelően készült.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Klarion Minőségi ergonomikus rózsaszín-lila iskolatáska Mica Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP XL Aquarella (27 l)
Klarion Minőségi ergonomikus rózsaszín-lila iskolatáska Mica

Eredeti, kiváló minőségű rózsaszín-lila iskolatáska ergonomikus IGR tanúsítvánnyal, amely védi gyermeke hátát. A táskának van egy fő zsebe rekeszekkel kiváló minőségű cipzárral, oldalzsebekkel gumiszalaggal, valamint egy elülső cipzáras zseb, amely falatkák és egyéb apróságok tárolására alkalmas.

Átvehető akár: 2024.3.7 - 2024.3.8

Partnerünktől: Klarion.eu
Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP XL Aquarella (27 l) Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP XL Aquarella (27 l)
Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP XL Aquarella (27 l)

Az új Nikidom Roller UP XL a legendás Nikidom Roller XL iskola- és utazótáska sikereire alapoz, valamint néhány alapvető újdonságot is hoz magával. A hagyományos nagy kerekek mellé, amelyek könnyű és stabil közlekedést biztosítanak, csatlakoznak az elrejthető vállpántok. A fényvisszaverő csíknak…

Átvehető akár: 2024.3.6 - 2024.3.7

Partnerünktől: Offia
Herlitz Iskolatáska Loop Plus, Kolibri Nikidom Kerekes iskola- és utazótáska Roller UP XL Aquarella (27 l)
Herlitz Iskolatáska Loop Plus, Kolibri

Az iskolai szett tartalma egy kb. 950 g súlyú Loop Plus iskolatáska, egy cipőzsák, egy teljesen felszerelt tolltartó és egy tok, mind Kolibri kivitelben. Az iskolatáska ergonomikusan kialakított hátpárnázással és állítható vállpántokkal rendelkezik. A fő rekesz elkülönített hellyel van ellátva a könyvek számára. Fényvisszaverő elemekkel van felszerelve a gyermek jobb láthatósága érdekében.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL