Karton P+P Laminált bőrönd 34 cm Gru 3 egyszarvú 2019
3 190 Ft

Gyermek bőrönd aranyos Gru 3 egyszarvú mintával A koffert a kis iskolásod használhatja, akár az iskolában művészeti segédanyagokra, játékokhoz és egyéb olyan kincsekhez, amelyeket el kell rejteni a szobában.

Karton P+P Komfort OXY Grey tropical sporttáska
3 860 Ft

Sporttáska tinédzsereknek és felnőtteknek. Kékes-zöld OXY Style kivitelezés. A táska első oldalán cipzáras zseb található, a húzózsinórok behúzásával zárható. Sporttevékenységekhez és mindennapi használatra egyaránt megfelelő.

Karton P+P Jégvarázs Tornazsák
2 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Karton P + P Jégvarázs Tornazsák rendkívül praktikus, tornatermi váltóruha, illetve tornatermi cipő is elfér benne. Vállunkra akasztva még a hátizsákot is rá lehet venni, vagy akár hozzá is köthetjük a táskához. Remek minőségű anyagokból tevődik össze.

TEFAL KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L türkiz-szörny K3169214
6 590 Ft

Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra 0,4 literes. Tefal KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L türkiz-szörny K3169214, lehetővé teszi a dobozban való rekeszeknek köszönhetően a különböző élelmiszerek különálló tárolását, tartós és könnyű üveg átlátszó résszel van ellátva, amely lehetővé teszi az üveg tartalmának figyelését. A készletnek van egy teljesen integrált grafikája, mely megakadályozza a karcolások keletkezését, vagy kifakulását, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Stabilo Woody színes ceruza, 6 szín, maxi, 3 az 1-ben
4 660 Ft

6 db-os készlet és robusztus maxi ceruzák. Ceruzák 3 az 1-ben – ceruza, vízfesték és zsírkréta. Kiváló minőségű grafit pigmentáció, amely ellenáll a törésnek. -Különösen alkalmas a kisgyermekek kezébe.

LEGO Ninjago Lloyd tornazsák
2 520 Ft

Tornazsák a közkedvelt LEGO motívummal. Alkalmas váltócipőhöz vagy tornaruházathoz. Összehúzózsinórral záródik. Könnyen kinyitható és becsukható.

Stabilo Easycolours színes ceruza, háromszögletű balkezeseknek.
6 520 Ft

Állítsa be a 12 színes ceruzák tervezett balkezesek. Ceruzáknak háromszögletű dizájnja van és egyedi csúszásmentes bemélyedésekkel van ellátva. A grafit HB keménysége egyaránt alkalmas írásra és vázlat készítésre is. Mindegyik ceruzán van egy mező a név beleírásához.

Tescoma DINO egészséges uzsonnásdoboz, 3 db
3 290 Ft

Egészséges DINO uzsonnásdoboz, 3 db az egészségügyben és gyógyszeriparban használt csúcsminőségű műanyagból készül. Kiválóan alkalmas tízórai, gyümölcs, kalács és egyéb élelmiszerek becsomagolására az iskolába, kirándulásokra stb.

TEFAL SQUEEZE puha kulacs 0,6 L zöld-foci K3201412
3 890 Ft

SQUEEZE sportkulacs a Tefal márkától káros anyagok és BPA nélkül. Nem kell aggódnod a nemkívánatos szivárgás ellen, a fedél 100%-ban tömít. Ergonomikus forma az egyszerű fogás és az egykezes ivás érdekében. Mosogatógépben mosható.

Karton P+P OXY Tornazsák, Szürke
3 450 Ft

Karton P + P Oxy Tornazsák egy népszerű tornazsák az iskolások között. Tárolhatunk benne sportolásra alkalmas ruhákat, alkalmi ruhákat, vagy akár cipőt és papucsot. A táska tartós, kiváló minőségű anyagból készült. Egyszerűen zárható a zsinór összehúzásával, vállon vagy a táskához rögzítve is lehet hordani.

LEGO Vonalzó minifigurával, 30 cm
3 820 Ft 3 720 Ft

LEGO vonalzó LEGO minifigurával. A használati útmutató alapján szórakoztató módon olyan vonalzót állíthatsz össze, amilyenre szükséged van. A csomagolás színes LED alátéteket tartalmaz, amely segítségével ceruzát, faragót, vagy például a kedvenc LEGO minifigurádat rögzíthetsz a vonalzóhoz.

Karton P+P Hátizsák OXY Sport Camo boy
2 920 Ft

Szabadidős hátizsák váltócipőre vagy tornaruhára, vagy csak úgy a városba. A rögzítés a zsinór összehúzásával történik, majd a táska vállra akasztható, vagy a táskához rögzíthető.

Stabilo Ceruza Trio Frutti, 18 különböző szín, illatos
3 190 Ft

A 18 darabos filctoll készlet illatos utántöltővel ideális kiegészítő minden kis művész számára. Készíts egyedi művészet színes filctollakkal. Hiszen a gyerekek szeretnek festeni és kifesteni, ezáltal fejlesztve a kreativitásukat és javítva motoros képességeiket.

TEFAL KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L zöld - foci K3169314
5 090 Ft

Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra 0,4 literes. Tefal KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0.4 L zöld – foci K3169314, lehetővé teszi a dobozban való rekeszeknek köszönhetően a különböző élelmiszerek különálló tárolását, tartós és könnyű üveg átlátszó résszel van ellátva, amely lehetővé teszi az üveg tartalmának figyelését. A készletnek van egy teljesen integrált grafikája, mely megakadályozza a karcolások keletkezését, vagy kifakulását, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Stil Sport tornazsák
2 520 Ft

Modern kialakítású tornazsák, váltócipő vagy tornaruha tárolására is alkalmas. Fűzős behúzható szájjal. Az iskolai tornazsák alkalmas az általános iskola első osztályától, szilárd, minőségi anyagból készül.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz rózsaszín/áttetsző-hercegnő K3160214
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Uzsonnás doboz gyermekek számára állítható és kivehető rekesszel, amely két különböző ételt tud külön választani. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz rózsaszín/áttetsző-hercegnő K3160214 kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Félelem nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Karton P+P Ivópalack 600 ml TRITAN füstszín
2 590 Ft

Egészségre ártalmatlan modern kialakítású ivópalack. A palack egészségre ártalmatlan és tartós anyagból készül. A könnyű üveg mosható mosogatógépben. A palack térfogata 600 ml.

LEGO Ninjago Jay tornazsák

LEGO Ninjago Jay tornazsák

Értékelés: 5
2 520 Ft

Tornazsák a közkedvelt LEGO motívummal. Alkalmas váltócipőhöz vagy tornaruházathoz. Összehúzózsinórral záródik. Könnyen kinyitható és becsukható.

BAAGL Cipőzsák Skate Struktury
2 250 Ft

Kék mintás Skate Structures formatervezésű táska nagy fényvisszaverő BAAGL logóval az előlapon. Alkalmas váltócipőhöz vagy tornaruhához. A tornazsák tartós, mosható anyagból készült. A szilárd fűzők segítségével behúzható. A fűzők háton való hordozást is lehetővé tesznek.

LEGO Ninjago Kai tornazsák

LEGO Ninjago Kai tornazsák

Értékelés: 5
2 390 Ft

Tornazsák a közkedvelt LEGO motívummal. Alkalmas váltócipőhöz vagy tornaruházathoz. Összehúzózsinórral záródik. Könnyen kinyitható és becsukható.

Karton P+P Army box tízóraira
1 890 Ft

Készítsd el az ételt és az italt ebbe az exkluzív műanyag dobozba, melyben az iskolába vagy a szabadidős tevékenységekhez tárolhatod az ételt és az italt. A műanyag doboznak van egy elülső zárása, a fedél terepszínű motívummal ellátott nyomtatással rendelkezik.

TEFAL KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L sárga - róka K3169414
5 090 Ft

Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra 0,4 literes. Tefal KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0.4 L sárga – róka K3169414, lehetővé teszi a dobozban való rekeszeknek köszönhetően a különböző élelmiszerek különálló tárolását, tartós és könnyű üveg átlátszó résszel van ellátva, amely lehetővé teszi az üveg tartalmának figyelését. A készletnek van egy teljesen integrált grafikája, mely megakadályozza a karcolások keletkezését, vagy kifakulását, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz zöld/áttetsző-róka K3160414
2 990 Ft

Uzsonnás doboz gyermekek számára állítható és kivehető rekesszel, amely két különböző ételt tud külön választani. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz zöld/áttetsző-róka K3160414 kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Félelem nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Bino Esernyő Kisvakond

Bino Esernyő Kisvakond

Értékelés: 4,9
3 450 Ft

Bino Esernyő Kisvakond mintájával vidítja fel a gyerekeket egy esős napon. Az esernyő fa nyelét Kisvakond formájúra alakították ki. A termék 3 éves kortól ajánlott.

Bino Esernyő Kék

Bino Esernyő Kék

Értékelés: 5
2 390 Ft

Bino Esernyő Kék színével vidítja fel a gyerekeket egy esős napon. Az esernyő fa nyelét macska formájúra alakították ki. A termék 3 éves kortól ajánlott.

Karton P+P Tízórai doboz T-Rex 3-345A
1 790 Ft 1 690 Ft

Készítsd el az ételt és az italt ebbe az exkluzív műanyag dobozba, melyben az iskolába vagy a szabadidős tevékenységekhez tárolhatod az ételt és az italt. A műanyag doboz az elülső oldalán zárható, a fedél csodás dinoszauruszos nyomtatott mintával díszített, T-Rexet ábrázolja.

LEGO Átlátszó 0,5 literes kék italos ívópalack
5 190 Ft

A LEGO® ivóvíz-palackkal a gyermek soha nem felejt el inni az iskolában. Ez az üveg eredeti LEGO színekben kapható. Egyaránt praktikus és szórakoztató, biztonságos zárással rendelkezik. Nem hiányzik a hurok a felakasztáshoz sem

LEGO Notesz klippes zselés tollal - fekete
5 660 Ft 5 590 Ft

Új LEGO notesz eredeti minden oldalról Hagyd magad elvarázsolni a LEGO kockák dombornyomott grafikájával az elülső és hátsó oldalukon. Az elülső és a hátsó burkolata retro kialakítású és egy egyedülálló záró mechanizmussal rendelkezik, amely tartalmaz egy LEGO zselés tollat.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz fekete/áttetsző-foci K3160114
2 990 Ft

Uzsonnás doboz gyermekek számára állítható és kivehető rekesszel, amely két különböző ételt tud külön választani. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz fekete/áttetsző-foci K3160114 kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Félelem nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

BAAGL Ételhordó Lovak
1 790 Ft

Készítsd elő az ételt és az italt ebbe az exkluzív ételhordóba. A műanyag doboz az első oldalán zárható, a fedél szép nyomott mintával díszített.

Karton P+P FC Barcelona hátizsák
3 990 Ft

FC Barcelona focicsapat licenszében készült iskolai hátizsák. Kiválóan alkalmas tornaruhára vagy váltócipőre az iskolába, utcai és szabadidős hordozásra. Zsineggel összehúzva záródik a nyaka, vállon-, háton vagy iskolatáskához csatolva egyaránt hordható.

Karton P+P Ivópalacl 600 ml TRITAN átlátszó
2 590 Ft

Egészségre ártalmatlan modern kialakítású ivópalack. A palack egészségre ártalmatlan és tartós anyagból készül. A könnyű üveg mosható mosogatógépben. A palack térfogata 600 ml.

Karton P+P OXY Dots hátizsák

Karton P+P OXY Dots hátizsák

Értékelés: 4,4
2 790 Ft

Iskolás hátizsák az OXY kollekciójából. Kiválóan alkalmas tornaruhára vagy váltócipőre az iskolába, utcai és szabadidős hordozásra. Zsineggel összehúzva záródik a nyaka, vállon-, háton vagy iskolatáskához csatolva egyaránt hordható.

Karton P+P Jégvarázs Kulacs, 500 ml
3 590 Ft

A Karton P + P Fresh Bottle Jégvarázs Palack egy egyedi kialakítású vízes palack, melyen gyermekeink kedvenc mesehőseit láthatjuk. A kulacs mérgező anyagtól mentes, környezetbarát anyagokból áll össze. Alkalmas meleg és szénsavas italok tárolására egyaránt.

Lány zseb papucshoz Fagyasztva - kék
2 150 Ft 1 650 Ft

Bag papucs / Vacík hátsó Fagyasztott. Ez a táska Fagyasztott, a hercegnő Elsa köszönhető kapcsolódó csipkék és alsó sarkaiban az a lehetőség, ez a táska viselése a hátán.

LEGO Átlátszó 0,5 literes katona zöld ívópalack
5 190 Ft

A LEGO® ivóvíz-palackkal a gyermek soha nem felejt el inni az iskolában. Ez az üveg eredeti LEGO színekben kapható. Egyaránt praktikus és szórakoztató, biztonságos zárással rendelkezik. Nem hiányzik a hurok a felakasztáshoz sem

MaDe Skull Fortnite sportcipő táska
3 050 Ft

Tornazsák a Fortnite játék motívumával, váltócipőre vagy sportruházatra alkalmas. Állítható vállpántokkal ellátott, amelyeknek hála szépen tart a gyermek hátán.

Pelikan Griffix 2 ceruza balkezeseknek, kék
3 450 Ft

Griffix 2 ceruza balkezeseknek. Gyermekkezekhez alakítva, úgy tervezve, hogy segítse az első írás próbálkozásokat. Segít megtartani a helyes fogást, vastagsága ideális a gyerekkezeknek. A hegy és a markolat közötti távolság megegyezik a töltőtolléval, ezért ideális gyakorló eszköz a haladó írásra való felkészítéshez.

Pilot Fixy Frixion Colors, készlet, 12 szín, törölhető
6 490 Ft 6 390 Ft

A Frixion Colors 12 színből álló filctoll készlet, épp úgy, mint a többi FriXion családba tartozó termék, kigumizható és újra átírható. Az egyedi tintának köszönhetően a megrajzolt kép kitörölhető és átrajzolható ugyanazon a helyen, és ez annyiszor, amennyiszer csak szeretnéd. A hegy szélessége 0,70 mm, a húzott vonal szélessége 0,39 mm.

Pixie Crew Háti sportzsák, fekete-szürke
3 320 Ft

Egyszerű háti sportzsák, amely Gymsack néven is ismert, 100 % poliészterből készül és nagyon népszerű a gyermekek, tinik és fiatalok körében. Ideális tornaterembe, edzőterembe, munkába vagy biciklin. A tornazsák elején egyedülálló szilikon Pixie Crew creativ panel TM található. Minden zsákhoz 69 db kis Pixiest (pixelt) tartalmazó ajándék csomagot és inspirációként szolgáló mini galériát adunk.

Portobello By Inspire bambusz tízórais doboz Unicorns flying
4 290 Ft

Vidám tízórais doboz Unicorn flying, a Portobello márkától, ökologikus bambuszból, tehát annak gyártása nem terheli a környezetedet. BPA és BPS mentes, használata az egészségre ártalmatlan. Tízórai doboz mosogatógépben mosható.