Schleich Nőstény zsiráf 14750

Schleich Nőstény zsiráf 14750

Száma: 869615
A nőstény zsiráf állatka egy gyönyörű, kézzel festett, aprólékosak kidolgozott figura. Egy egészséges, felnőtt zsiráf, amely védi a gyermekét, megölheti az oroszlánt akár egy rúgással is. A hímekhez képest vastagabb lábakkal rendelkeznek, és nincs sörény a fejük tetején. A távolból a zsiráfok nagy fának néznek ki – foltjaiknak köszönhetően. További információ
3 590 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.5.07 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 869615

Leírás

Jellemzők:

  • Anyaga: kemény gumi.
  • Méret: 9,4 × 17,2 × 25 cm.
  • 3 éves kortól ajánlott.

A Schleich figurák kiemelkednek hiteles kivitelezésükkel, amelynek hála a gyermekek megismerhetik a különféle állatokat, legyenek azok háziállatok, vadállatok, tengervízi állatok, vagy őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan szélesíti és újítja modelljeit, és a már meglévő, régi darabokat újak, jobb kivitelezésűek váltják fel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.