Teddies Mackó alváshoz, rózsaszín
8 260 Ft

Rózsaszín kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.

Tinéo Music box INDIAN SPIRIT
12 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tineo indiai mackó zenélő doboza egyszerűen működik, bármilyen bluetooth kapcsolaton keresztül, mobil eszközről vagy táblagépről. Még messziről is bármilyen zenét lejátszhatsz a gyermekednek

Tinéo Music Box BALLERINA

Tinéo Music Box BALLERINA

Értékelés: 5
12 270 Ft

A Tineo indiai mackó zenélő doboza egyszerűen működik, bármilyen bluetooth kapcsolaton keresztül, mobil eszközről vagy táblagépről. Még messziről is bármilyen zenét lejátszhatsz a gyermekednek

ZOPA Altató plüss mosómedve
7 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Altató plüss mosómedve gyerekeknek a Zopa márkától, ami egy aranyos, nélkülözhetetlen játék elalvó barát, aki segít a gyermekeket a születéstől kezdve a rendszeres alvás fenntartásában. A puha plüss mosómedve zenél és világít, és arra ösztönzi a babát, hogy fejlessze a hallását és tapintását.

Alltoys Játék Távirányító
4 660 Ft

Az Alltoys Játék Távirányítóval finommotoros készségek fejleszthetők. A 60 különböző fény és hang kombinációval a játék hosszantartó kikapcsolódást igér. Ugye ismerős, amikor a gyerek is épp azt akarja használni, amit anya és apa szokott? Ezentúl nem kell elérhetetlen helyekre rejteni a távirányítót, hiszen a legkisebbnek is lehet egy sajátja.

Alltoys Játék kocsikulcs

Alltoys Játék kocsikulcs

Értékelés: 4,6
3 990 Ft

Az Alltoys játék kocsikulcs remek szórakozást nyújt a kicsiknek. A gombok megnyomásával különböző hangokat generálhatnak a gyerekek, felkeltve ezzel a természetes kíváncsiságukat. A kulcsot ki lehet nyitni és be lehet zárni, akár az igazi autókulcsnál. 1 éves kortól ajánlott.

SIMBA Az első okostelefonom

SIMBA Az első okostelefonom

Értékelés: 3,5
2 920 Ft

Minden modern gyerek élvezni fogja saját okostelefonját, amely vonzó megjelenésével nagyon hasonlít a legjobb igazi okostelefonokra. Rengeteg funkcióval rendelkezik, melyek a gyermekeket biztosan szórakoztatni fogják.

Playgro Multifunkciós zongora

Playgro Multifunkciós zongora

Értékelés: 4,7
5 730 Ft

Playgro Multifunkciós zongora lehet gyermeke első hangszere. A zenélő játék felébreszti a gyermekek zenei ösztöneit, fejlesztik a motoros készségüket, a ritmusérzéküket és a kreativitásukat. A játék 20 szórakoztató hangot képes lejátszani. Hallgathatja a beépített dallamokat és élvezheti a fényjátékot.

Clementoni Az első okostelefonom
3 990 Ft

A szórakoztató elektronikus beszélő okostelefon világos képernyővel és sok interaktív ikonnal rendelkezik. A hangeffektusoknak köszönhetően a gyerekek megtanulják az állatok különböző hangjait. Serkenti a manuális készséget, a látást és a hallást. 4 nagy gomb található a képernyőn. A nagy zene gomb az okostelefon alján található.

Buddy Toys 3030 Discovery kocka
6 180 Ft 5 990 Ft

Tanuljon és nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív kockával. A sokszínű kocka különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki. Különböző funkciói által segíti a motorikus képességek fejlődését. 6 hónapos kortól ajánlott.

Smoby Cotoons Zenei panel 2 az 1-ben
6 930 Ft

Zenei panel színes LED-es lámpákkal, dallamokkal és további aktivitásokkal. A tábla másik oldala a gyermeked első művészeti alkotásaira. A játék ösztönzi a kíváncsiságot és tanítsa a könnyű felismerést.

3530 Gyerek gitár Zsiráf

3530 Gyerek gitár Zsiráf

Értékelés: 4
5 190 Ft

Egyszerűen gitárról húzós zsiráffá alakítható, a húzás során zsiráfhangokat ad ki. A játéknak 3 játékmódja van: szabad játék, dallam lejátszás, bemutató dallamok.

Smoby Cotoons Százlábú elektronikus húzós
6 390 Ft

Smoby százlábú a Cotoons animált figura mintájával. A Punky figura levehető. Az elülső részében zsinór található, így a százlábú könnyen húzható. A játéknak 3 labdája van, amelyek helyes elhelyezésekor zenélni és világítani kezd.

Fisher-Price Tanuló Kutyás távirányító
4 290 Ft

A gombokkal, dalokkal és vidám tanulnivalókkal megtömött interaktív Tanuló Kutyás távirányítóra valóban „rákattan" majd a baba. Kezdetnek úgy néz ki, mint egy TV-távirányító, a valósághű szerepjáték kedvéért. Ha pedig a kicsi megnyomja a gombokat, a képernyő kivilágosodik, és számokat, az ABC betűit, ellentéteket, színeket és tanító dalokat, kifejezéseket hallhat. Micsoda remek módja ez a finommotoros készségek helyes irányba terelésének!

Hape Zenélő pingvin

Hape Zenélő pingvin

Értékelés: 3,5
4 660 Ft

Ez a vidám pingvin az alapján zenél, hogy mennyire hajol meg és mozog. A bábu szépen festett, ezért minden kisgyerek szeretni fogja. Alkalmas a finommotorika és a mechanikus készségek fejlesztésére.

Alltoys Farmos zenélő szett

Alltoys Farmos zenélő szett

Értékelés: 4,5
6 660 Ft

Ez a farmot bemutató játékszett traktorban ülő gazdával és hat különböző állatkával 15-féle dallamot és 5-féle motorhangot tud lejátszani. Ráadásul a traktor villogó fénnyel is el van látva.

Buddy Toys 3520 Autós beillesztő játék
7 060 Ft

Nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív beillesztő játékkal. A tarkabarka autó különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki miközben villog. A négyféle alak elkülönítése elősegíti a gyermek képességeinek fejlődését. 1 éves kortól ajánlott.

LAMAZE Zenélő hernyó plüssjáték
5 990 Ft

Lamaze zenélő hernyó igazi puha és bársonyos kis barátja lehet babájának, amelyet pihenésre és játékra egyaránt lehet használni. A plüssjáték fejét megnyomva emellett egy kellemes dallamot is lejátszhatunk a gyermeknek, mely amellett hogy mosolyt csal az arcára, nagyszerűen fejleszti halláskészségét is. A változatos, tarka mintázat vidám környezetet biztosít a baba számára.

Clementoni Az én első távirányítóm
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az elektronikus távirányító szuper szórakozás gyerekeknek 10 hónapos kortól. A távirányító 10 számmal ellátott billentyűvel és 4 színes gombbal rendelkezik. Számos hang- és fényeffektus. Támogatja a finommotoros készségeket, a hallást és a vizuális érzékelést.

Teddies Bagoly elalváshoz 25cm
7 460 Ft

A plüss bagoly kellemes dallamokkal és lágy fénnyel segít elaludni a gyermekednek . A hasán lévő gomb megnyomásával a szobából az álmok birodalmába repít. A bagoly altatódalokat játszik és éjszakai égvoltot vetít a falra.

Fisher-Price Alvó csiga kirakós
6 760 Ft 5 890 Ft

Akció

Ez aranyos csiga sok mókát hoz, a különböző formák beillesztése során a megfelelő nylásokba. Bíztasd a csigát és az elkezd játszani sok-sok mókas dalt a színekről, számokról és a formákról.

Hape Zenedoboz

Hape Zenedoboz

Értékelés: 4,6
4 530 Ft

A mozgó zenedoboz minden kis zenészt lenyűgöz! A felkelti a kicsik érdeklődését és arra készteti őket, hogy szórakoztató módon átéljék a zenét. A különböző mozgásokkal a játék hangokat ad ki, így ösztönözve a kisgyerekeket további cselekvésre.

Fisher-Price Édes álmok felhőcske
11 730 Ft

Édes álmok Fisher-Price® játék felhőcske, rögzíthető a babaágyhoz, és puha anyagból készült színes égőkkel, amely pihentető világító játék lesz a könnyed alváshoz. A kisbaba akár 10 perc alatt elalszik, a világító effektusoknak és a zenének köszönhetően A világítást ki is kapcsolhatod, így a baba további 10 percen át zenét hallgathat, így mélyebb állomba eshet.

SIMBA Szórakoztató tablet
4 690 Ft 4 260 Ft

Minden gyermek élvezni fogja ezt a szórakoztató táblagépet fény- és hanghatásokkal. Sok dallamot és hangot kínál fel, és garantáltan szórakoztatják a gyerekeket. 1 éves kortól ajánlott.

Fisher-Price Tahací telefon

Fisher-Price Tahací telefon

Értékelés: 4,4
4 120 Ft

Fischer Price Fecsegő telefon egy klasszikus húzós játék, amely bár modern külsőt kapott, ugyanolyan szórakoztató és kedves kinézetű maradt, mint volt – bűbájos arcával, számtárcsájával, csengőhangjaival és le-fel járó szemével, miközben a baba húzza a játékot. A tárcsa megismerteti a kicsit a számokkal 1-től 9-ig, fejleszti a finommotoros-és nagymotoros készségeket.baba érzékeinek fejlődését segítik elő a telefon színei és hangjai.

Clementoni Minnie - az első telefonom
5 890 Ft 5 330 Ft

Minnie – az első telefonom 6 interaktív gombot tartalmaz, amelyek világítanak, megtanítják** az első betűket, számokat, formákat és színeket. Szimulálja az érintőképernyőt. A gyermekek fejlesztik manuális készségeiket és finommotoros készségeiket. – Gyermekeknek **9 hónapos kortól ajánlott.

Fisher-Price Baba xilofon

Fisher-Price Baba xilofon

Értékelés: 4,7
6 790 Ft

Fisher Price játék xilofon fény- és hangjátékával könnyedén felkelti a babák érdeklődését. A zöld, narancssárga, sárga és piros billentyűk egyszerű leütésre vagy mozgást érzékelve hangot és fényt adnak ki. A xilofon alsó része fogantyús és ívelt, így a játék könnyedén hordozható és felakasztható. 3 hónapos kortól ajánlott.

Hape Variálható zene szett
9 330 Ft

Ezzel az innovatív és variálható zeneszettel a kisgyerekek zenélhetnek és megismerhetik a dallamokat. A játék egyes részei könnyen összeépíthetők bármilyen sorrendben, így átgyakorolhatók a színek és a formák is.

Hape Elektromos gyermekzongora állatkákkal
6 660 Ft

Ez a szórakoztató, színes állatkás zongora egyszerű és intuitív módon kíséri a gyermekeket a zene felfedezése felé vezető úton. A zenemódban 8 hangjegy játszható le, a hangszer hangjai pedig az állatos oldalak áttolásával válnak hallhatóvá. Az éneklőmódban a gyermek énekelhet a zongora hangjával és utánozhatja az állatok hangját. A zenekarmódban a zongora gombnyomásra automatikus dallamot játszik le, az állatos oldalak pedig szórakoztató hangokat fognak kiadni.

Skip hop Játék zenélő telefon - Egyszarvú 6m+
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszarvú alakú játék telefon fény és hang effektekkel a Skip Hop márkától. Az egyszarvú szarva világít, az orra megnyomása után lejátszik 1 dalt és 5 különböző dalt. A szivárvány fogónak köszönhetően könnyen megfogják a telefont a kisebb gyerekek is. Gyermekek számára 6 hónapos kortól ajánlott.

Alltoys Plüss nyuszi hangokkal
5 990 Ft

Egy aranyos nyuszi nagy fülekkel elragadja a baba minden érzékét. Három nagy színes gomb a hasán, számokkal és dallamok és melódiák lejátszására.

Brio 30154 Dongó Code & Go
14 940 Ft

Programozható dongó, amely a STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) és a programozás tanulására ösztönzi a gyermekeket. Játssz és tanulj ezzel a vidám dongóval. Követi a beprogramozott utasításokat, amelyek a korhoz igazítottak.

Clementoni Az első szerszámom Fúrógép
3 990 Ft

Interaktív játék kisgyerekeknek aranyos fúrógép formájában. Mozgással aktiváld a fényeket és hangokat. Különböző típusú felületek támogatják a gyermek érzékeinek fejlődését. Kiváló minőségű és ártalmatlan anyagból készült.

Clementoni Az első szerszámom Kalapács
3 990 Ft

Interaktív játék kisgyerekeknek aranyos kalapács formájában. Mozgással aktiváld a fényeket és hangokat. Különböző típusú felületek támogatják a gyermek érzékeinek fejlődését. Kiváló minőségű és ártalmatlan anyagból készült.

Fisher-Price Zsiráf alvópajtás
4 120 Ft

Ez a szeretnivaló zsiráf 20 percen belül elaltatja a kisbabád a nyugodt zenének és hangoknak köszönhetően. 10 megnyugtató dalt és rózsaszín zajt, illetve hangokat a természetből tudsz rajta lejátszani. A nyugtató hatáson kívül pozitívan hat a gyermek hallásának fejlődésére is.

Smoby Cotoons Hangszer szett
12 000 Ft

Hangszerek elektronikus ukulelét, tamburint és 2 rumba golyót tartalmaznak. Az ukulele hang és fény effektusokkal rendelkezik. Gyermek dallamok és univerzális zene. A játék alkalmas a legkisebb kezeknek.

Canpol babies Rezgő plüssjáték csörgővel maci korálszínű
5 060 Ft

rezgő plüssjáték ösztönzi a gyermek érzékeinek fejlődését. A játék gyengén rezeg, ezáltal felkelti a gyermek érdeklődését. Hasában színes gyöngyökkel töltött csörgő van. A fogantyú meghúzását követően a játék enyhén rezegni kezd. A játékot óvatosan húzd fel, ne húzd túl. Az erős csatnak köszönhetően a játék a babakocsira vagy a kiságyra akasztható.

Little Tikes Jungle Jamboree 2 in 1 Zongora és xilofon
7 600 Ft

Az aranyos tigriskölykön a gombnyomásra különböző dallamokat játszó Little Tikes Jungle Jamboree 2 in 1 Zongora és xilofon szórakoztató és tartalmas időtöltést kínál gyermeke számára. Fejleszti a kicsi muzikalitását és szem-kéz koordinációját. Élénk színvilágának köszönhetően a gyermekek színlátása érzékenyebbé válik, és megtanulhatja vele az alap színeket.

SIMBA Húzható kutyus - fény, hang
4 790 Ft

Ez az aranyos kutyus gyorsan a gyermek kedvenc társává válik. Amikor a kötélen fogva húzod, csóválja a farkát és egyben képes 11 dallamot elugatni, melyet fényeffektusokkal kísér.

Teddies Labda a legkisebbeknek, 18 hanggal
4 930 Ft

Interaktív játék műanyag labda formájában. A színes kidolgozásának és a különböző effektusoknak köszönhetően a játék minden bizonnyal leköti a gyerekek figyelmét és motiválja őket, hogy játszanak vele. Pozitívan befolyásolja a gyerekek fejlődését. – 6 hónapos kortól ajánlott

Canpol babies Plüss játékszekrény Macik, piros
4 660 Ft

Ez a plüss játékszekrény a MACIK kollekcióból a legkisebb gyermekek számára fejleszti a baba érzékeit, motorikáját és hallását. A plüss játékszekrény segíti a gyermek érzékeinek fejlesztését. A ragyogó színek felkeltik a gyermeki kíváncsiságot.

Canpol babies Rezgő plüssjáték csörgővel maci szürke
5 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

rezgő plüssjáték ösztönzi a gyermek érzékeinek fejlődését. A játék gyengén rezeg, ezáltal felkelti a gyermek érdeklődését. Hasában színes gyöngyökkel töltött csörgő van. A fogantyú meghúzását követően a játék enyhén rezegni kezd. A játékot óvatosan húzd fel, ne húzd túl. Az erős csatnak köszönhetően a játék a babakocsira vagy a kiságyra akasztható.

Fisher-Price Mikrofon

Fisher-Price Mikrofon

Értékelés: 4
4 660 Ft

Fisher-Price Mikrofon amellet, hogy mindig tanít valamit a gyerekeknek, szórakoztatja, leköti őket. Gyermeked a Kutyus segítségével megtanulhatja az ABC-t, a számokat, a színeket és az ellentétpárokat. Együtt énekelhet Kutyussal és felveheti a saját hangját. Mikor azt visszajátssza, hangszínváltoztató effektekkel teheti még mókásabbá a játékot. A mikrofon különböző fények kíséretében tanít, játszik a kicsikkel.

Nattou játék plüss zenélő farkas Tiloo TT
6 610 Ft 6 530 Ft

Mini zenélő farkas Tiloo a Nattou márkától, ami kellemes dallamot játszik és segít a kicsiknek a nyugodt elalvásban. A játék rögzíthető a kiságyhoz vagy hagyhatod szabadon feküdni a baba mellett.

Nattou Plüss játék zenélő kutya Lali IL 16 cm
7 290 Ft 7 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mini zenélő Lali kutya megörvendezteti majd a kisbabádat énektudásával. A kisbabád a kedvenc Nattou játékával szeretne majd elaludni a kiságyában. A kisbaba számára biztonság érzetet nyújt akkor is, amikor idegen környezetben tartózkodtok majd.

Teddies Mackó alváshoz, kék

Teddies Mackó alváshoz, kék

Értékelés: 4,7
8 550 Ft 7 060 Ft

Kék kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.

Bright Starts Játék dobok Safari Beats™ 3m+
7 330 Ft

világító dobok felkeltik a gyerekek figyelmét a fém- és hanghatásokkal. Ezzel a játékkal a gyerekek fejleszthetik a finom motorikájukat és felébreszthetik a zenei énjüket. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben.