Talált termékek száma: 20

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Marian Plast Fészer játszóház
36 870 Ft

Színes, könnyedén összerakható kisház. A kialakításának köszönhetően akár homokozóba is betehető, így a gyerekek árnyékos helyen tudnak játszani. Ablaka és ajtaja nyitható, mint az igazi házaknak. Mindkét felén kerítés húzódik. Minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és időtálló. Egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Ez a játszóház remek rejtekhelyet biztosít gyermekének az erős napsugárzás elől és egyben nagyon szellős, tágas.


Smoby Első házikóm

Smoby Első házikóm

Értékelés: 4,5
45 990 Ft

38 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Első házikóm könnyen összeszerelhető kisház. Egyik oldalán egy ajtó, másik három oldalán ablakok találhatók. Élénk színei és díszítése igazán dekoratívvá teszi. A házikó UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a színek tartósságát és aminek segítségével könnyen ellán az időjárás viszontagságainak.


Smoby Friends játszóház konyhával
120 773 Ft

106 350 Ft

Smoby Baráti játszóház kicsik és nagyok álma: az igazi otthon érzetét kelti minden benne játszó gyerekben. A magas tető lehetővé teszi, hogy a kicsit nagyobb gyerekek is játszani tudjanak a Smoby játszóházban. Lásd vendégül a barátaid, főzzetek együtt a saját konyhádban: a stílusos kinézetű játszóház dísze lesz kertednek! UV szűrővel is el lett látva, mely védi a színeket a fakulás ellen. Számos hasznos kiegészítővel felszerelve.


Buddy Toys Fun ház
37 990 Ft

35 550 Ft

Buddy Toys Fun ház fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Népszerű gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval rendelkezik és vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, gyermekeknek 2 éves kortól ajánlott.


Buddy Toys Magical Játszóház, Szürke
27 990 Ft

26 330 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerekek órákig vidáman játszhatanak a friss levegőn az udvarban felállított Buddy Toys Magical Játszóházban. Több gyerek is befér a házikóba és asztalkát vagy székeket is be lehet tenni. A kiváló minőségű műanyagból készült ház UV védelemmel ellátott, ami biztosítja a hosszú élettartamot.


Buddy Toys Village Játszóház, Piros
39 290 Ft

36 870 Ft

A Buddy Toys Village játszóház kedves, színes megjelenésével a kedvenc játéka lehet gyermekünknek, fiúknak és lányoknak egyaránt. A nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkező házikóban élmény lesz a játék a szabad levegőn, de a játszóház beltéri használatra is alkalmas. A csomagban található matricák segítségével a ház külseje a kicsik ízlésének megfelelően tovább díszíthető.


DOLU Gyerek kerti ház kerítéssel, műanyag, kék
44 538 Ft

37 491 Ft

Nagy színes kerti ház sárga kerítéssel, mely minden gyerek szívét elnyeri majd. Kezdődhet a kerti kaland! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő.


DOLU Gyerek kerti ház, műanyag, kék
37 111 Ft

31 363 Ft

Nagy kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Ablakokkal és ajtókkal felszerelve. Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. A kíváló minőségű műanyag falak készen állnak a mókára!


DOLU Nagy kerti ház City

DOLU Nagy kerti ház City

Értékelés: 5
28 912 Ft
27 790 Ft

Nagy City kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. Nagy stabil falakkal rendelkezik, és készen áll minden mókára.


Little Tikes Country Cottage Játszóház
96 140 Ft

Vidám, rózsaszínű játszóház a kisgyerekek számára. Nyitható ajtóval és ablakokkal, belső falán pedig játéktelefonnal. vidám perceket nyújt a kislányoknak és a kisfiúknak, akik bármikor szívesen játszanak a házikóban. Kertben és lakásban egyaránt használható.


Smoby Modern kerti házikó

Smoby Modern kerti házikó

Értékelés: 5
78 990 Ft

71 310 Ft

Egyedi megjelenésű kerti házikó kerek kis ablakkal. A kicsik otthonosan érzik magukat ebben az izgalmas kialakítású játszóházban. Ajtaja és ablakai nyithatók, mint az igazi épületeknek. Működő kis csengő van az ajtaja mellett.


Smoby Jura Lodge játszóház 310263
59 990 Ft

55 050 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby márkájú Jura Lodge játszóház örömteli perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak és a strapabíró tartós műanyagnak köszönhetően sokáig élvezhetik. A játszóházat egyszerre több gyermek is biztonságosan használhatja. A Jura Lodge játszóház erős műanyagból készült. A házikó zsalus ablakokkal, egy kerti kisajtóval és egy reteszes nagy ajtóval van ellátva, a ház falai is teteje ellenállnak az UV-sugárzásnak, színük nem fakul ki. A Smoby Jura Lodge házikó könnyen összerakható.


Smoby My house gyerek házikó
91 990 Ft

73 820 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby My house egy gyönyörű és tágas gyerek házikó, melyben akár több gyerek is kényelmesen eljátszhat. Tapintásra a házikó felülete bársonyos és kellemes. A dupla falak garantálják a házikó nagyobb biztonságosságát és stabilitását. A házikó mellett piknik asztal található padokkal. Rengeteg ablak biztosítja a házikón áthaladó friss szellőt és árnyékot a legmelegebb napokon is. A gyerek házikó felülete UV szűrővel van bevonva, mely hosszú éveken keresztül védi a házikót a fakulás ellen.


Smoby Első házikóm 2015, Kék/zöld
45 590 Ft

41 920 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby Első házikóm igazi élményt kínál a kicsik számára. Kialakításának köszönhetően jól kihasználható, hiszen ajtóval, két ablakkal és nyílásokkal is felszerelt. A biztonságos játék érdekében pedig UV-védelemmel is ellátták, amelynek a szín megtartásában is nagy szerepe van. Anyagát tekintve robusztus, strapabíró műanyag, nagysága miatt pedig több gyermek is használhatja egyidőben.


Buddy Toys Magical Játszóház, Piros
26 330 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Magical játszóház minden kert ideális kiegészítője, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Élénk színeivel, nyitható ajtóval és ablakaival népszerű játék a gyermekek körében. A vidám kis házban akár többen is elférnek egyszerre, garantáltan hosszútávú szórakozás várja őket.


Buddy Toys Country Square játszóház
27 990 Ft

26 330 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Country Square gyerek házikót a tetején forgó pillangó teszi különlegessé a játszóházak között. Könnyedén összerakható és szétszedhető, így igazán praktikus választás. A házikó falai kő, kerítés, fa és levél domborral díszítettek, így nem csak gyermeke kedvenc játéka lehet, de kertjének dísze is egyben. Vonzó külsejének köszönhetően tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára.


Little Tikes Evergreen Vidéki játszóház
92 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Élénk színű vidéki hangulatú játszóház gyermekeknek.Vidám kikapcsolódást, falusi élményt, nyugodtságot kölcsönöz bent lakói számára.A házikó nyitható ajtóval, ablakokkal, tűzhellyel és mosogatóval és házi telefonnal felszerelt. Egyaránt alkalmas kinti és benti használatra évszaknak megfelelően. Anyaga könnyen tisztítható, ami biztosítja gyermekei számára a megfelelő higiénés környezetet.


Little Tikes Gyerek kastély

Little Tikes Gyerek kastély

Értékelés: 4,5
114 580 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Little Tikes Gyerek kastély az igazi várkaland élményért.A kő mintázat élethűvé teszi a játékot. Menekülj az ostromlók elől, a kandalló titkos kijáratot rejt. A vár belsejét csúszda teszi még izgalmasabbá.


Little Tikes Kerti házikó, Barna
49 390 Ft

39 500 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A elegáns, aranyos Little Tikes Kerti házikó órákig tartó játékokat és sok örömöt okoz gyermekeinek. A kinyitható ablakokon keresztül a kicsik kinézhetnek és kihajolhatnak, élvezhetik a friss levegőt. A piros tetős és téglamintás ház természetes dísze lesz a kertnek.


Smoby Pretty házacska konyhával
55 023 Ft

50 040 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Házacska a kertbe gyerekeknek kék-zöld kivitelben szabadtéri konyhával. A házacska stabil falakkal, ablak mozgatható redőnyökkel és nyitható kapuval. A falhoz csatlakoztatott konyha akkumulátorral.