Madman GoPro HERO5/HERO6 piros szűrő

Márka: Madman Katalógus száma: 1278683

Madman GoPro HERO5/HERO6 piros szűrő

GoPro HERO5/HERO6 vízálló borításához készült piros szűrő. Kiegyenlíti a piros fény vesztést, aminek köszönhetőn profi és természetes spinű képeket készíthetsz. 3-tól 24 méterig használható. A szűrő beszerelése csak pár másodpercet vesz igénybe. A használatától függően fel vagy lehajtható. További információ

6390

6 390 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1278683

Leírás

Termékleírás

Piros szűrő

Kiegyenlíti a piros fény vesztést, aminek köszönhetőn profi és természetes spinű képeket készíthetsz. 3-tól 24 méterig használható. A szűrő beszerelése csak pár másodpercet vesz igénybe.

Professzionális, víz alatti felvételek.

Ez a piros szűrő valóban profi víz alatti felvételeket biztosít számodra. A szűrő a viz alatt fontos vörös fény hiányát korrigálja, hogy a felvételeid ne legyenek túl zöldek, vagy kéket. Igy a piros szűrőnek köszönhetően gyönyörű és természetes színű felvételekre tehetsz szert.

A szűrő beszerelése egyszerű és hibátlanul működik 3-tól 24 méteres mélységig. A szűrők elég felkapcsolni a kamerára és mehet a felvétel. Igy maga a fel vagy le szerelés egy pillanatot vesz igénybe. A színkorrekciónak mellett a szűrő remekül védi üveg lencséit is, ami igy ellenállóbb lesz. A piros szűrőt megveheti régebbi GoPro-k vízálló burkolataihoz is.

Funkciók

A víz alatt 3 méteres mélységtől nincs vörös fény. Az átlagos felvételek ezáltal túl kékek vagy zöldek. Kiegyenlíti a piros fény vesztést, aminek köszönhetőn profi és természetes színű képeket készíthetsz.

Egyszerű használat:

Fel és leszerelése nagyon egyszerű, alig vesz egy pillanatot igénybe. A szűrőt csak pattintsd fel a kamerára és a felvételeidet a víz alatt már semmi sem gátolja.

A csomagolás tartalma:

  • Piros szűrő

Kompatibilitás:

  • GoPro HERO5 BLACK
  • GoPro HERO6 BLACK

Paraméterek

%2% paraméterei

Szín

Szín

piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.