Tescoma TEO 0,6 literes kávé és tea készítő
8 290 Ft

5 790 Ft

Tescoma TEO 0,6 literes kávé és tea készítő tökéletes választás önnek, ha egy praktikus és stílusos konyhai eszközt keres. A hőálló üvegből, ellenálló műanyagból és rozsdamentes acélból készült kávé és tea készítővel könnyedén készíthet és stílusosan szolgálhat fel forró italokat. Csak tegye bele a tealeveleket vagy a kávét, öntsön rá forró vizet, hagyja ázni, majd lassan nyomja meg a felső fogót, és kész is az ital.


Tescoma TEO 1.0 l (646634) Kávé és tea készítő
7 690 Ft

Szeretnénk egy praktikus, könnyen használható és megbízható kávé és tea készítőt? Tescoma TEO kávé és tea készítő tökéletes választás számunkra, ha ezeket a tulajdonságot tartjuk szem előtt, most 1 literes kapacitással.


Banquet Stacey Kávé és tea készítő, 1l
4 490 Ft
4 390 Ft

Banquet Stacey Kávé és teakészítővel egyszerűen és gyorsan főzheti meg kedvenc forró italát. A hőálló üvegnek köszönhetően sokáig melegen tartja az italt. Utazásra, kirándulásra és kempingezésre is magunkkal vihetjük.


BARISTA&CO French press - 3 csésze Electric Steel
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A French Press finom szűrője rozsdamentes acélból készült. Frech Press kávéfőző stílusos dizájnnal és precíz megmunkálással készül. A French Press gyönyörű, formatervezett kézi kávéfőző, amellyel pillanatok alatt finom, telt ízű kávé készíthető.


BARISTA&CO French press - 8 csésze Electric Steel
13 611 Ft
12 990 Ft

Frech Press kávéfőző stílusos dizájnnal és precíz megmunkálással készül. A French Press gyönyörű, formatervezett kézi kávéfőző, amellyel pillanatok alatt finom, telt ízű kávé készíthető. A French Press finom szűrője rozsdamentes acélból készült.


BIALETTI Francia kávéfőző, 1 l
8 690 Ft

Bialetti francia kávéfőző modern, elegáns külsejével tökéletes azok számára, akik aromadús, lágy kávé fogyasztására vágynak. Kiváló rozsdamentes acélból és boroszilikát üvegből készült. Teák, gyógynövényteák készítésére is alkalmas.


Gsi Moka Espresso Pot 739ml
19 990 Ft

17 990 Ft

Rozsdamentes acél mokka főző GSI Moka Espresso Pot 739 ml es űrtartalommal akár 10 csésze double shot készítésére. Ne mondj le a minőségi kávéról utazás közben sem! Indukciós lapon is használható.


Kela Kávé- és teáskanna

Kela Kávé- és teáskanna

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kela kávé- és teáskanna rozsdamentes acélból és hőálló üvegből készült, ezért igen hosszú élettartammal bír. A szűrőbetétnek köszönhetően szálas teát vagy kávét is készíthetünk benne. Űrtartalma 1,1 liter. Tökéletes társ a mindennapi teázásokhoz és kávézásokhoz.


Kela KL-10851 Kávé- és teakészítő
7 990 Ft

A kávé és a tea szerelmeseinek ajánljuk a Kela rozsdamentes acélból és üvegből készült darabját. Kompakt méretének köszönhetően minden konyhában praktikus, mutatós darab. Minden reggel nagy szolgálatot tesz munkába vagy iskolába menet!


Banquet Connie Kávéskanna, 1L
3 590 Ft

Banquet Connie Kávéskanna tökéletes választás mindenki számára! Belül egy rozsdamentes acélból készült szűrő, dugattyúval van ellátva, amelynek megnyomásával elérhető a kávézacc és a tea tökéletes elválasztása a kapott italtól. Hőálló üveg, amely a forró italkohoz ajánlott, de közvetlen a főzőlapon való melegítésre nem alkalmas!