Var 2

Var 2

Értékelés: 4,9
6 890 Ft

Turisztikai Var gáztűzhelyet hétvégi kirándulások, kerékpár-, hegyi túrák és hegymászások alkalmával érdemes használni.

Tatonka Burner Set

Tatonka Burner Set

Értékelés: 5
14 490 Ft

Kemping főző. Tatonka Burner Set, amely szesszel működő főzőből, lángszabályozóból és maximálisan stabil négylábú állványból áll.

Coleman Fyrelite Start gázfőző + gázpalack C300P
9 190 Ft

Coleman Set gázfőző Fyrelite Start + gázpalack C300P hű segítségévé válik minden gasztro turista számára. Fyrelite Start lehajtható karokkal a könnyű hordozhatóság érdekében és teljesítmény szabályzás, gázpalack C 300 Performance a csavaros szeleprendszernek köszönhetően bárhol leválaszthatod a fogyasztóról. A magas teljesítmény eléréséhez még a hidegebb napokon is bután/propán keverékkel töltve ** 70/30 arányban**.

Tatonka Alcohol Burner

Tatonka Alcohol Burner

Értékelés: 3,5
5 090 Ft

Kompakt szeszfőző Tatonka Alcohol Burner az egyszerű és kényelmes ételkészítésért A szeszfőző égési ideje akár 40 perc egy feltöltéssel.

Tatonka Flame Adjuster
2 990 Ft

Minőségi kiegészítő a szeszfőzőhöz. A Tatonka Flame Adjuster a Tatonka Alcohol Burner szeszfőző lángmagasságának szabályozásához használható. Minőségi rozsdamentes acélból készült és használat után a főzőben tárolható.

MSR WhisperLite Internationale Tűzhely
40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az MSR WhisperLite International egy megbízható, könnyen kezelhető tűzhely. Folyékony tüzelőanyagokkal működik, mint a benzin és a kerozin. A Shaker Jet fúvókának köszönhetően könnyen tisztítható. Kis helyen is elfér, tehát kíviálóan alkalmas túrázásokhoz vagy több napos expedíciókhoz.