Var 2

Var 2

Értékelés: 5
6 990 Ft
6 750 Ft

Turisztikai Var gáztűzhelyet hétvégi kirándulások, kerékpár-, hegyi túrák és hegymászások alkalmával érdemes használni.


Jetboil Flash Java Geo
41 790 Ft

40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Jetboil Flash Java Geo ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően. 0,5 l vizet képes felforralni 100 másodperc alatt bármilyen körülmények között


Jetboil Zip Gázfőző
31 990 Ft

23 390 Ft

2 év garancia

Jetboil Zip Gázfőző a túrák, kempingek elhagyhatatlan kelléke. A három részes gázfőzővel gyorsan és hatékonyan forralthatunk vizet, melegíthetjük meg italunk, levesünk. Zárható fedelének köszönhetően a reggel megmelegített kávét, teát később, akár menet közben is elfogyaszhatjuk. Egyszerű a kezelése, könnyen beüzemlehtő. A tartály oldalán kialakított fül megkönnyíti fogását.


Campingaz Bleuet Micro Plus Gázfőző + CV 300 plus Palack
7 790 Ft

A Campingaz Bleuet Micro Plus gázfőző az egyik legjobb ár/érték arányú a piacon. Egyszerűen összecsukható, minimális helyigénye miatt könnyedén tárolható. Minden típusú szelepes Campingaz palackhoz csatlakoztatható. Használata rendkívül egyszerű, nem igényel hosszas előkészületet.


Jetboil MiniMo Adventure
56 490 Ft

53 690 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel van ellátva, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén el van látva, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Adventure könnyen szállítható.


Coleman Kemping gázfőző
13 030 Ft

Coleman kemping gázfőző kis méretének és könnyű kivitetelezésének köszönhetően megfelelő választás lehet minden túrázáshoz. Extrém feltételek mellett is alacsony fogyasztás.


Campingaz Campingaz Camp Bistro Asztali gázfőző 2300 W
10 420 Ft

Campingaz Camp Bistro Asztali gázfőző kialakítása könnyű és egyszerűen hordozható. Ideális választás utazáshoz, kiránduláshoz vagy akár piknikhez is. Praktikus, mert bárhol használható, könnyen felmelegítheti magával vitt ételeit vagy főzhet egy egyszerű levest, teát vagy kávét. Automata piezo-gyújtóval és zománcozott edénytartó ráccsal rendelkezik. Gázpalackkal működik, főzési ideje egy palackkal nagyjából 1,5 óra.


Coleman Fyrelite Start Kemping Gázfőző+Palack
9 770 Ft

A Campingaz Fyrelite Start gázfőző használata rendkívül kényelmes, 102g súlyával az egyik legkönnyebb a piacon. Használata rendkívül egyszerű, nem igényel hosszas előkészületet. A csomag egy Coleman 300 performance gázpalackot is tartalmaz.


Coleman Fyrepower Alpine
16 940 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Fyrepower Alpine hatékony, tartós és stabil outdoor gázfőző beépített gáz előmelegítővel és széles alappal. Természetesen pieza gyújtókkal és a beépített szélárnyékkal ellátott, amely korlátozza a hőveszteséget . A hosszabb cső problémamentes működést és manipulációt biztosít nagy gázpalackkal.


Coleman Unleaded Feather Kempingfőző
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Unleaded Feather kempingfőző kompakt méretű tűzhely, melyet könnyedén magunkkal vihetünk, ha a természetben kívánunk pihenni. Horgászás, kempingezés során nagyszerűen megállja a helyét. Erőteljes lángját az ólommentes benzin adja, amely kiválóan teljesít télen fagyos körülmények között is.


Esbit Pocket Kemping Tűzhely
5 990 Ft

4 990 Ft

Az Esbit Pocket egy nagyon kényelmes kemping tűzhely. Felhasználóbarát, kompakt és nagyon jó energiafogyasztású. Kemény horganyzott acélból készült, tehát nagyon strapabíró. Kevés helyet foglal, így azoknak is ajánljuk, akik szeretnek több helyet megspórolni a táskájukban túrázás során.


Jetboil Flash Matrix
41 790 Ft

40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Jetboil Flash Matrix ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően.


Jetboil Flash Wilderness
41 790 Ft

40 490 Ft

Újdonság

A Jetboil Flash Wilderness ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően. 0,5 l vizet képes felforralni bármilyen körülmények között.


Jetboil MiniMo Sunset
56 690 Ft

53 890 Ft
+ ingyen szállítás

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel ellátott, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén ellátott, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Sunset könnyen szállítható.


MSR WhisperLite Internationale Tűzhely
38 990 Ft

26 990 Ft

Az MSR WhisperLite International egy megbízható, könnyen kezelhető tűzhely. Folyékony tüzelőanyagokkal működik, mint a benzin és a kerozin. A Shaker Jet fúvókának köszönhetően könnyen tisztítható. Kis helyen is elfér, tehát kíviálóan alkalmas túrázásokhoz vagy több napos expedíciókhoz.


MSR XGK EX Tűzhely

MSR XGK EX Tűzhely

Értékelés: 4,5
57 990 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az MSR XGK EX egy nagyteljesítményű tűzhely. Anyaga rozsdamentes acél, sárgaréz és kiváló minőségű alumínium ötvözete. Könnyen tisztítható. Kis helyen is elfér, tehát kívánlóan alkalmas túrázásokhoz. Rugalmas üzemanyagellátással rendelkezik. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek több helyet megspórolni a táskájukban.


Robens Fire Midge Stove Titanium
9 090 Ft

A rendkívül könnyű és kompakt titán rezsót Robens Fire Midge Stove Titanium értékelni fogja az összes túrázó, aki minden grammot meg akar menteni. Nagy szilárdság és korrózióval szembeni ellenállás természetes alkotórészei a titánnak.


Robens Firefly Stove
5 290 Ft

Gáztűzhely Robens Firefly Stove ideális túrázáshoz, ahol a súly van az első helyen. Kicsi, de ennek ellenére nagy teljesítményű tűzhely nagyszerű azok számára, akik csak könnyedén utaznak.


Tatonka Stand Alcohol Burner Állvány
4 990 Ft

3 690 Ft

A Tatonka Stand Alcohol Burner Állvány kifejezetten a Tatonka Alcohol Burner tűzhelyekhez készült. Az állvány biztonságos és időtálló, hiszen rozsdamentes acélból készült. Könnyen összecsukható, így tárolása is rendkívül egyszerű.


Vango Combi IR Grill Herbal főzőlap
40 990 Ft

35 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Vango Combi IR Grill egy 2 zónás főzőlap infravörös grillel. A nagy teljesítményű hőt és az individuális irányítást minden lelkes tábori szakács értékelni tudja.


Vango Diner Cooker
31 390 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus 3 főzőlapos gáztűzhely. Vango Diner Cooker magas hőteljesítményű, és rozsdamentes acél égőknek köszönhetően könnyen tisztítható. Az előnyei közé tartozik az egyes égők egyedi lángszabályozása és a kényelmes piezo gyújtás.