Böker Manufaktur 130953DAM MEISTERKLINGE DAMAST BROTMESSER

Böker Manufaktur 130953DAM MEISTERKLINGE DAMAST BROTMESSER

Száma: 39331086
Közvetlenül partnerünktől
A főzés sokkal több, mint egyszerűen ételkészítés. Ez a tiszta szenvedély, amely végtelen lehetőségekkel gazdagodik, és felejthetetlen pillanatokat teremt a családdal és a barátokkal. A főzés nemcsak ételt készít, hanem összehozza az embereket, és elrepíti őket egy másik világba. Olyan ez, mint a be További információ
66 550 Ft
Partnerünktől: Vega Solutions

Partnerünk által szállítva

2024.6.28 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 39331086

Leírás

A főzés sokkal több, mint egyszerűen ételkészítés. Ez a tiszta szenvedély, amely végtelen lehetőségekkel gazdagodik, és felejthetetlen pillanatokat teremt a családdal és a barátokkal. A főzés nemcsak ételt készít, hanem összehozza az embereket, és elrepíti őket egy másik világba. Olyan ez, mint a belső harmónia filozófiája.

A tekintélyes Böker Meisterklinge Damast sorozat séfkései minden tekintetben ezt a szenvedélyt tükrözik. Magabiztos megjelenésűek, tökéletesen kiegyensúlyozott fogantyújuk van, amely kényelmet biztosít szeleteléskor, és mindig jellegzetes karakterrel rendelkeznek. Ezek az exkluzív konyhai kések kivételes élményt garantálnak az ételkészítés során.

Felejtsd el a tompa késeket, mert ezek a kések a legjobb minőségű anyagokból készültek. A kés kivételes élességét a hibrid pengének köszönhetjük, amely ötvözi a VG-10 acél előnyeit a hosszan tartó élesség érdekében és a többrétegű damaszkusz előnyeit a rugalmasság és az esztétikus megjelenés érdekében.

A füstölt tölgyből készült kés nyele hagyományos és természetes karaktert kölcsönöz a késeknek. Kényelmes a kézben, megbízható tartást és egyensúlyt biztosít. Az ebbe a sorozatba tartozó séfkések sok éven át hűséges társak a konyhában, és életre szóló garanciát vállalnak az anyagokra és a kivitelezésre.

A Böker Meisterklinge Damast elkötelezett a szenvedélyes szakácsok iránt, akik stílusosan és könnyedén szeretnének kivételes ételeket készíteni.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.