Safari Ltd. Életcilklus - Hangya

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Safari Ltd. Katalógus száma: 702501

Safari Ltd. Életcilklus - Hangya

Safari Ltd. Hangya életciklus megmutatja nekünk egy hangya fejlődési fázisait a tojásoktól a kifejlett állatig. Remek játékos tanulási lehetőség a gyermekeknek, mert nem csak tanulnak, közben jól is szórakoznak. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. További információ

3150
5 2

3 150 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 3 490 Ft, Megtakarítás: 340 Ft (9 %)
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 702501

Leírás

Termékleírás

A Safari Ltd. Hangya életciklus jellemzői:

  • A csomag tartalma: tojások, lárva, báb és kifejlett hangya
  • Minden egyes figura kézzel festett
  • Rendkívül élethű
  • Méretek: kifejlett hangya: 7 × 5,5 × 2 cm
  • 4 éves kortól ajánlott
  • Ólommentes termékek

****Tegye a kosárba**


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4 éves kortól

Hasonló termékek

Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet
3 060 Ft

Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet házilag előállított gyertyák készítésére alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a gyertyák különböző formájú elkészítését, ezzel fejlesztve a saját kreatív gondolkodásukat. A díszgyertyák szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.


Safari Ltd. Életciklus - Béka
3 100 Ft

Hogyan lesz az ebihalból béka, honnan kerülnek elő a lábai és hová tűnik a farka? A béka életciklusának 5 szakaszát bemutató replikák gyűjteménye, amik odafigyelnek a részletekre és, hogy valósághűk legyenek, így vezetve át a petétől, az ebihalon, a kopoltyú nélküli ebihalon és a lábas ebihalon keresztül a felnőtt békáig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.


Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet
7 558 Ft

3 100 Ft

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet célja, hogy a gyerekek különböző kísérleteket végezzenek a víz segítségével. Kipróbálhatják, hogyan készíthetnek hihetetlen szappanbuborékokat, víztornádókat és hogyan művelhetnek varázslatot a vízzel, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat és képzelőerejüket. 8 éves kortól ajánlott!


Safari Ltd. Életciklus - Csirke
3 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindenki tudja, hogy a tyúk tojja a tojást, de minden tojásból tyúk lesz? A csirke életciklusának négy stádiumát mutatja be ez a játék a tojástól, a kikelő kiscsibén keresztül egészen a felnőtt egyedig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.


SES Dinoszaurusz keltetés
3 060 Ft

Mit tennél, ha dinoszaurusz tojást találnál? Tapasztald meg most! Helyezd a tojást egy vízzel teli tartályba, és várjon. Körülbelül egy hét múlva a héj kinyílik és kiderül, hogy néz ki a dinoszaurusz.


Safari Ltd. Életciklus - Méh
3 100 Ft

Mindenki tudja, hogy hogy repül a méhecske virágról virágra, de azt is tudod, hogy mi található a méhkason belül? A mézelő méh fejlődési stádiumait ábrázoló készlet, ami aprólékosan kidolgozott, kézzel festett modelleket tartalmaz a Safari Ltd. vállalattól. A varázslatos átváltozások a petétől a lárván és a bábon keresztül egészen a kifejlett egyedig biztos lenyűgöznek majd.


SES Gyermek borotválkozó készlet
3 190 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.