My Best Home Edényalátét PETTITE 29 × 43 cm
3 690 Ft

Műanyag edényalátét kortalan fekete-fehér motívummal. Edényalátét My Best Home 6 db 43 × 28 cm méretben, 100% polipropilénből készült. Praktikus kiegészítő, mely megvédi az asztal felületét és könnyen tisztítható.


My Best Home Teríték alátét SQUARE 30x45 cm szürke
4 490 Ft

Kétoldalú elegáns teríték egy nagyon praktikus segítség az asztal megterítésénél. Mosható felülettel, megakadályozza az asztal összekoszolódását. Valamint szétválasztja minden étkező térségét. My Best Home Teríték SQUARE 30×45 cm, barna, bármilyen konyhába alkalmas.


My Best Home STRIP 30x45 cm teríték, barna
4 490 Ft

Kétoldalú elegáns teríték egy nagyon praktikus segítség az asztal megterítésénél. Mosható felülettel, megakadályozza az asztal összekoszolódását. Valamint szétválasztja minden étkező térségét. My Best Home Teríték STRIP 30×45 cm, szürke, bármilyen konyhába alkalmas.


My Best Home Prostírání OLD FRANCE 44 x 28,5 cm, 6 kusů
3 490 Ft

Akció

Prostírání z měkké pěnovky OLD FRANCE s malovaným motivem straré Francie. Balení obsahuje 6 kusů prostírání o rozměru 44×28,5 cm. Prostírání na jídelním stole vizuálně rozděluje prostor pro každého strávníka.


My Best Home Teríték alátét SQUARE 30x45 cm szürke
4 490 Ft

Kétoldalú elegáns teríték egy nagyon praktikus segítség az asztal megterítésénél. Mosható felülettel, megakadályozza az asztal összekoszolódását. Valamint szétválasztja minden étkező térségét. My Best Home Teríték SQUARE 30×45 cm, barna, bármilyen konyhába alkalmas.


My Best Home STRIP 30x45 cm teríték, barna
4 490 Ft

Kétoldalú elegáns teríték egy nagyon praktikus segítség az asztal megterítésénél. Mosható felülettel, megakadályozza az asztal összekoszolódását. Valamint szétválasztja minden étkező térségét. My Best Home Teríték STRIP 30×45 cm, barna, bármilyen konyhába alkalmas.


My Best Home Alátét ODILLIO II.  28x43 cm
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi MyBestHome márkájú ODILLIO alátét amely nem csak egy praktikus eszköz a tálaláshoz, de modern kiegészítő is a konyhába. Elegáns bézs színű, csipkés mintájú alátét tompítja az edény asztalra helyezésének a hangját továbbá védi az asztalt a szennyeződésektől.


Kela Teríték alátét CASA bambusz 6 db
3 990 Ft

6 darabos* bambusz teríték alátét készlet megvédi az asztalodat a szennyeződéstől és ráadásul jól néz ki. Méretei 43,5 × 28,5 cm, és szükség esetén könnyen feltekerhető és tárolható.


Kela Teríték alátét UNI PVC 6 db
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

6 darabos teríték alátét semleges színekben minden étkezőben minden asztalra illeszkedik. A teríték alátétek PVC anyagból készültek, és méretük 43,5 × 28,5 cm.


Sifcon Szalvétagyűrű szett 4 db, ezüst-43%
2 990 Ft

1 690 Ft

Akció

Ezzel a szalvétagyűrűvel feldobhatod a terítéket. A Sifcon márka terméke fémből, üvegből és poliészterből készült ezüst színben. A készlet 4 darabot tartalmaz.


Sifcon Szalvétagyűrű szett 4 db, fekete-43%
2 990 Ft

1 690 Ft

Akció

Szalvétagyűrű a Sifcon márkától biztosan feldobja a terítéket. A termék fémből, üvegből és poliészterből készült fekete színben. A készlet 4 darabot tartalmaz.


My Best Home Teríték BETON, 6 darab
2 890 Ft

Akció

PAPUGI teríték a My Best Home márkától stílusos pontot ad a felterített asztalnak. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára 6 darab a csomagolásban.


My Best Home Teríték COLAZIONE, 6 darab
2 890 Ft

Akció

COLAZIONE teríték a My Best Home márkától egy csésze kávé motívummal gyönyörűen feldobja felterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték HIBISKUS, 6 darab
2 890 Ft

Akció

HIBISKUS teríték a My Best Home márkától hibiszkusz virág és levél motívummal kiemelkedik a fehér megterített asztalon. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték KOKARDA, 6 darab
2 890 Ft

Akció

KOKARDA teríték a My Best Home márkától olyan étel szerelmeseinek alkalmas, akik ki szeretnék mutatni a szeretetüket a megterített asztalon. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték KOSTARIKA, 6 darab
2 890 Ft

Akció

KOSTARIKA teríték készlet a My Best Home márkától ananász motívummal gyönyörűen feldobja felterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték PAPUGI, 6 darab
2 890 Ft

Akció

PAPUGI teríték készlet a My Best Home márkától beszínezi a felterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára 6 darab a csomagolásban.


My Best Home Teríték TULPEN, 6 darab
2 890 Ft

Akció

TULPEN teríték készlet a My Best Home márkától beszínezi a felterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára 6 darab a csomagolásban.


My Best Home Teríték WATERMELON, 6 darab
2 890 Ft

Akció

WATERMELON teríték készlet a My Best Home márkától csíkokkal és dinnye motívummal gyönyörűen feldobja az unalmas asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték ZYGZAK, 6 darab
3 290 Ft

ZYGZAK teríték készlet a My Best Home márkától cikk-cakkos csíkokkal feldobja az unalmas asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


Dr.Oetker Alátét-18%
1 331 Ft

1 090 Ft

Akció

Retro kialakítású alátét a Dr. Oetker márkától, mely praktikus segédeszköz minden konyhában.Kellemes pamut anyagból készült. Megvédi az asztalodat a forró edény ártalmától.


Dr.Oetker Edényfogó kesztyű-22%
2 552 Ft

1 990 Ft

Akció

Edényfogó kesztyű retro kialakítással a Dr. Oetker márkától, mely praktikus segédeszköz minden konyhában. Kellemes pamut anyagból készült. Megvéd a forró edény kellemetlen égetésétől.


Framsohn KOnyharuha és konyhai törlőkendő, Coffee-15%
6 490 Ft

5 490 Ft

Akció

Ez a Framsohn konyharuha és konyhai törlőkendő páros elengedhetetlen kelléke saját főzőhelyiségének. Anyaguk 100% pamut, így sokkal hatékonyabb a konyhai felületek letakarítása. Tisztításuk nagyon egyszerű, barnás színük és a mintázatuk miatt vidámabb hangulatot varázsolnak.


Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Berrie-22%
5 786 Ft

4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A piros színű, málna és boróka mintás készlet 100% pamutból készült.


Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Cactus-22%
5 786 Ft

4 490 Ft

Akció

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A modern olajszínű, kaktusz mintás készlet 100% pamutból készült.


Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Poppy-22%
5 786 Ft

4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A piros színű, pipacs mintás készlet 100% pamutból készült.


Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Sunflowers-22%
5 786 Ft

4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A bézs színű, napraforgó mintás készlet 100% pamutból készült.


Hama Xavax grillező kesztyű pamut/neoprén
2 590 Ft

A kellemetlen hőtől és égési sérülésektől védő grillező kesztyű kimondottan hosszú, így az alkart is védi. Felakasztásra alkalmas hurokkal ellátott.


Hama Xavax szilikon edényfogó Béka, készlet 2 db
1 579 Ft

1 390 Ft

Akció

Két edényfogó aranyos béka formával kiváló védelmet nyújtanak az égési sérülések ellen és a forró fazekakkal, lábasokkal, tányérokkal való manipulációnál, stb. Az edényfogók szilikonból készültek, és ellenállók a magas hőmérsékletnek.


Kela Pasado (KL-15960) Konyharuha, Zöld
2 690 Ft
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Kela Pasado (KL-15691) konyharuha háztartásának elengedhetetlen kelléke. Anyaga pamut, így jó nedszívóképességgel rendelkezik, ezért tökéletesen alkalmas edények eltörölgetésére, vagy akár konyhai felületek megtisztítására is. Nagyon könnyen mosható és vasalható. Egy csomag 3 darabot tartalmaz.


Kela Pasado (KL-15961) Konyharuha, Szürke
2 590 Ft

A Kela Pasado (KL-15691) konyharuha háztartásának elengedhetetlen kelléke. Anyaga pamut, így jó nedszívóképességgel rendelkezik, ezért tökéletesen alkalmas edények eltörölgetésére, vagy akár konyhai felületek megtisztítására is. Nagyon könnyen mosható és vasalható. Egy csomag 3 darabot tartalmaz.


Kela Pasado (KL-15963) Konyharuha, Piros
2 590 Ft

Kela Pasado (KL-15963) Konyharuha egy egyszerre dekoratív és praktikus konyhai kiegészítő, amely 100% pamutból készült. Kiváló minőségű összetételének köszönhetően rendkívül tartós, könnyen tisztítható és vasalható. Jó nedvszívó képességgel rendelkezik, így megkönnyíti az edények eltörölgetését és a takarítást. A csomag 3 db konyharuhát tartalmaz.


My Best Home PICNIC konyhai készlet, fehér, 3 db
4 554 Ft

4 190 Ft

Akció

Praktikus és modern, 100 % pamutból készült konyhai készlet, amely minden konyhában ügyes segítőtárs lesz a főzésben. A készlet tartalmaz kötényt, törlőkendőt és két kesztyűt – egy jobbkezest és egy balkezest.


My Best Home PICNIC konyhai készlet, rózsaszín, 3 db
4 554 Ft

4 190 Ft

Akció

A készlet tartalmaz kötényt, törlőkendőt és két kesztyűt – egy jobbkezest és egy balkezest. Praktikus és modern, 100 % pamutból készült konyhai készlet, amely minden konyhában ügyes segítőtárs lesz a főzésben.


My Best Home Teríték BISETTE, 6 darab
5 490 Ft

Műanyag BISETTE teríték BISETTE a My Best Home márkától csipke motívummal stílusos pontot ad a felterített asztalnak. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték PAD, 6 darab
4 090 Ft

6 darabos PAD teríték készlet a My Best Home márkától stílusos pontot ad a luxusan felterített asztalnak. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték DRACENA, 6 darab
2 890 Ft

Akció

DRACENA teríték készlet a My Best Home márkától dracéna levelek és monstery motívummal gyönyörűen feldobja felterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték LAVENDA, 6 darab
2 890 Ft

Akció

6 darabos LAVENDA teríték készlet a My Best Home márkától levendula motívummal gyönyörűen kiemelkedik a megterített asztalon. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték POSATE, 6 darab
2 890 Ft

Akció

6 darabos POSATE teríték készlet a My Best Home márkától ősi evőeszköz motívummal beragyogja a megterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára


My Best Home Teríték PRANZO, 6 darab
2 890 Ft

Akció

6 darabos PRANZO teríték készlet a My Best Home márkától megterített asztal motívummal a legsírósabbat is mosolyra kényszeríti. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára