My Best Home Teríték BETON, 6 darab
3 890 Ft

PAPUGI teríték a My Best Home márkától stílusos pontot ad a felterített asztalnak. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára 6 darab a csomagolásban.

My Best Home Teríték COLAZIONE, 6 darab
3 890 Ft

COLAZIONE teríték a My Best Home márkától egy csésze kávé motívummal gyönyörűen feldobja felterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára

My Best Home Teríték LAVENDA, 6 darab
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

6 darabos LAVENDA teríték készlet a My Best Home márkától levendula motívummal gyönyörűen kiemelkedik a megterített asztalon. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára

My Best Home Teríték POSATE, 6 darab
3 890 Ft

6 darabos POSATE teríték készlet a My Best Home márkától ősi evőeszköz motívummal beragyogja a megterített asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára

My Best Home Teríték PRANZO, 6 darab
3 890 Ft

6 darabos PRANZO teríték készlet a My Best Home márkától megterített asztal motívummal a legsírósabbat is mosolyra kényszeríti. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára

My Best Home Konyhai textil szett 3 Black White, csíkos
5 090 Ft

Konyhai textil szett aminek nem csak te örülhetsz, hanem a hozzád közel állók is, mivel ideális ajándéknak is. A Konyhai textil szett 3 Black White a My Best Home márkától kötényt, sütő kesztyűt és konyharuhát tartalmaz, hogy főzős és sütés közben minden összhangban lehessen a konyhádban.

TORO Konyharuhák 3 db 38x64 cm
1 990 Ft

Konyharuhák torta mintával A Toro Konyharuhákkal 3 db 38×64 cm a főzés még szórakoztatóbb lesz. 2 konyharuha mikroszálból, 1 pedig 100% poliészterből készült.

My Best Home STRIP 30x45 cm teríték, barna
5 190 Ft

Kétoldalú elegáns teríték egy nagyon praktikus segítség az asztal megterítésénél. Mosható felülettel, megakadályozza az asztal összekoszolódását. Valamint szétválasztja minden étkező térségét. My Best Home Teríték STRIP 30×45 cm, szürke, bármilyen konyhába alkalmas.

My Best Home Teríték ZYGZAK, 6 darab
3 890 Ft

ZYGZAK teríték készlet a My Best Home márkától cikk-cakkos csíkokkal feldobja az unalmas asztalt. Védi az asztal felületét a szennyeződéstől és könnyen mosható. Ugyanakkor csökkenti a zajt a tányér, vagy az evőeszköz lerakásánál. A teríték az ebédlőasztalon vizuálisan felosztja a területet minden étkező számára

TEFAL COMFORT szilikon sütő kesztyű K1298214
4 290 Ft

Az egyszerű és praktikus Tefal Comfort sütő kesztyű elegánsan illeszkedik minden konyhába. A belső réteg kiváló minőségű szilikonból készült ellenáll a 230°C-os hőmérsékletnek is.

Orion Edényfogó GRILL, pamut
1 290 Ft

Stílusos konyhai edényfogó pamutból színes mintával. Az Orion Grill edényfogónak köszönhetően a főzés, sütés, vagy a nyári grillezés során könnyen tudod kezelni a forró edényeket. Gond nélkül mosható 30 °C-ig.

Kela CARLA törlőkendő 100% pamut
1 690 Ft

A Kela Carla törlőkendő 100% pamutból le fog nyűgözni a minőségi kivitelezéssel és a kellemes kialakítással. Ez a törlőkendő 100% pamutból készül, így nagy abszorpciós képességet biztosít. Mérete 70 × 50 cm, és 40 ° C-on mosható.

Hama Xavax szilikon edényfogó Béka, készlet 2 db
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Két edényfogó aranyos béka formával kiváló védelmet nyújtanak az égési sérülések ellen és a forró fazekakkal, lábasokkal, tányérokkal való manipulációnál, stb. Az edényfogók szilikonból készültek, és ellenállók a magas hőmérsékletnek.

Orion Konyhai kötény GRILL, pamut
2 290 Ft

Stílusos konyhai kötény pamutból színes mintával. Az Orion Grill köténynek köszönhetően élvezheted a nyári grillezést anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy az étel készítésnél bepiszkolnád a ruhádat foltokkal. Hossza 80 cm és kötővel ellátott a kényelmes bekötéshez a derékon.

DUE ESSE Karácsonyi központi asztalterítő 86 x 31 cm
2 290 Ft

Karácsonyi központi asztalterítő beragyogja az összes karácsonyi asztalt Ezzel a Due Esse márkájú terítővel az asztalnál lévő hangulat még ünnepélyesebb lesz. Csak válaszd ki a megfelelő mintát.

DUE ESSE Karácsonyi központi asztalterítő 86 x 31 cm
2 290 Ft

Karácsonyi központi asztalterítő beragyogja az összes karácsonyi asztalt Ezzel a Due Esse márkájú terítővel az asztalnál lévő hangulat még ünnepélyesebb lesz. Csak válaszd ki a megfelelő mintát.

DUE ESSE Karácsonyi központi asztalterítő 86 x 31 cm
2 290 Ft

Karácsonyi központi asztalterítő beragyogja az összes karácsonyi asztalt Ezzel a Due Esse márkájú terítővel az asztalnál lévő hangulat még ünnepélyesebb lesz. Csak válaszd ki a megfelelő mintát.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Berrie
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A piros színű, málna és boróka mintás készlet 100% pamutból készült.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Cactus
5 990 Ft

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A modern olajszínű, kaktusz mintás készlet 100% pamutból készült.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Poppy
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A piros színű, pipacs mintás készlet 100% pamutból készült.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Sunflowers
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A bézs színű, napraforgó mintás készlet 100% pamutból készült.

Kela Baglyos alátét 43 x 28 cm
690 Ft

Konyhába** alátét, trendi bagoly motívummal a Kela-tól. A hűvösebb színek kellemes árnyalataiban játszó játékos környezetben nem csak a gyerekek fogják jól érezni magukat. Ezen túlmenően nem kell aggódnod a foltok és egyéb szennyeződések miatt, mosd az alátétet **könnyen nedves ruhával.

Kela Kötény TABEA 100% pamut
4 990 Ft

Kötény Kela Tabea 100% pamut védi a ruházatot a szennyeződésektől főzés közben. Ez a praktikus kötény 100% pamutból készül, ami nagyon kényelmes viseletet biztosít. Méretei 67 × 80 cm, és biztosan értékelni fogod, hogy mosógépben mosható.

Lene Bjerre A BIANCA teríték KÖVETKEZTETTEN A SZÖVEMBEN
10 880 Ft

A pamut tányértartó felirattal, amelyben a BIANCA kollekcióban zöld színben, „HÖMÉNT SZÖVEGET ÉS HAGYAN HAGYAN HAGYAN” feliratot ad, a mindennapi étkezés ünnepi megjelenést kölcsönöz. Méretek 45 × 35 cm.

Lene Bjerre ALISHA futófelület 140 x 50 cm
35 200 Ft

Úgy döntött, hogy gálavacsorát tart? Állítsa be a stílust, és hozzon létre kellemes légkört az asztalnál egy egyszerű vászon futófelülettel, amely 50% pamutból és 50% lenből készül.

Lene Bjerre ANNIA pöttyös papírszalvéták
4 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ANNIA kollekcióból származó papír szalvéták a B monogrammal aranyban nagy szerepet játszanak az ünnepi étkezésben. Töltse ki őket az ANNIA kollekció futófelületével és elegánsan lerakott táblával gondoskodik. A csomag 24 darabot tartalmaz, méretei 40 x

Lene Bjerre ANNIA virágmintával ellátott papír szalvéták
4 320 Ft

Az ANNIA kollekcióból származó, szürke szalvétával ellátott papír szalvéták nagy részét képezik az ünnepi étkezésnek. Töltse ki őket az ANNIA kollekció futófelületével és elegánsan lerakott táblával gondoskodik. A csomag 24 darabot tartalmaz, méretei 40 x

Lene Bjerre ASTA ünnepi terítő ezüst hímzéssel, 165 x 220 cm
82 400 Ft

Az egyedi ASTA terítőt hímzett ezüst virágdíszek díszítik a szélek mentén. Luxus megjelenésével kiválóan alkalmas ünnepi étkezésre. Az asztalterítő 100% poliészterből készül, és 40 ° -on mosható. Méretek 165 × 220 cm.