TORO Konyharuhák 3 db 38x64 cm
2 090 Ft 1 590 Ft

Konyharuhák torta mintával A Toro Konyharuhákkal 3 db 38×64 cm a főzés még szórakoztatóbb lesz. 2 konyharuha mikroszálból, 1 pedig 100% poliészterből készült.

Kela Törlőrongy PASADO 3 db rózsaszín
2 390 Ft 1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Kela Pasado törlőkendő 3 darab rózsaszín, köszönhetően a dizájnnak és a kiváló minőségű kivitelezésnek, minden konyhába illeszkedik. A készlet 3 törlőkendőt tartalmaz 100% pamutból, egy szürke és két szürke-rózsaszín. Mérete 65 × 45 cm, és 40 ° C-on mosható.

TEFAL COMFORT edény mosó/sütő kesztyű szilikonnal K1298314
3 090 Ft 2 890 Ft

Az egyszerű és praktikus Tefal Comfort edény mosó és sütő kesztyű elegánsan illeszkedik minden konyhába. A belső réteg kiváló minőségű szilikonból készült ellenáll a 230°C-os hőmérsékletnek is.

Framsohn KOnyharuha és konyhai törlőkendő, Coffee
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Framsohn konyharuha és konyhai törlőkendő páros elengedhetetlen kelléke saját főzőhelyiségének. Anyaguk 100% pamut, így sokkal hatékonyabb a konyhai felületek letakarítása. Tisztításuk nagyon egyszerű, barnás színük és a mintázatuk miatt vidámabb hangulatot varázsolnak.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Berrie
5 790 Ft

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A piros színű, málna és boróka mintás készlet 100% pamutból készült.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Cactus
5 790 Ft

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A modern olajszínű, kaktusz mintás készlet 100% pamutból készült.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Poppy
5 790 Ft

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A piros színű, pipacs mintás készlet 100% pamutból készült.

Framsohn Konyhai kéztörlő és törlőrongy készlet, Sunflowers
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai törlőkendő készlet gofri mintás felülettel, amely könnyedén felszívja a folyadékot és nem hagy foltokat. A készlethez egy kisebb frottír kéztörlő rongy is tartozik. A bézs színű, napraforgó mintás készlet 100% pamutból készült.

Kela CARLA törlőkendő 100% pamut
1 790 Ft 1 390 Ft

A Kela Carla törlőkendő 100% pamutból le fog nyűgözni a minőségi kivitelezéssel és a kellemes kialakítással. Ez a törlőkendő 100% pamutból készül, így nagy abszorpciós képességet biztosít. Mérete 70 × 50 cm, és 40 ° C-on mosható.

Kela Pasado (KL-15963) Konyharuha, Piros
2 590 Ft 2 290 Ft

Kela Pasado (KL-15963) Konyharuha egy egyszerre dekoratív és praktikus konyhai kiegészítő, amely 100% pamutból készült. Kiváló minőségű összetételének köszönhetően rendkívül tartós, könnyen tisztítható és vasalható. Jó nedvszívó képességgel rendelkezik, így megkönnyíti az edények eltörölgetését és a takarítást. A csomag 3 db konyharuhát tartalmaz.

Kela Törlőrongy PASADO 3 db kék
2 390 Ft 1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Kela Pasado konyhai törlőrongy 3 db kék nem fog elveszni a konyhában. Ez a készlet három törlőkendőt tartalmaz – egy kéket és kettő kockásat A törlőkendők 100% pamutból készülnek, ami kiválóan nedvszívó és színtartó. – Mosógépben 40 °C-on mosható.

Kela Védőlapok az AMPARO edények közé, 3 db
2 490 Ft

Nemezből készült védőlap készlet a Kela társaságtól. Ezek a serpenyők és edények védelmét biztosítsák a karcolásoktól és egyéb tárolás közbeni sérülésektől. Kétségtelen, hogy ez minden konyha praktikus kiegészítője, amelynek a csillagszerű alakja szintén lenyűgöző, amely gyakran megszépíti a meglehetősen egységes és unalmas konyhaszekrényeket.

Kela Védőlapok az AMPARO edények közé, 2 db
1 890 Ft 1 390 Ft

Nemezből készült védőlap készlet a Kela társaságtól. Ezek a serpenyők és edények védelmét biztosítsák a karcolásoktól és egyéb tárolás közbeni sérülésektől. Kétségtelen, hogy ez minden konyha praktikus kiegészítője, amelynek a virág alakja és színe szintén lenyűgöző, amely gyakran megszépíti a meglehetősen egységes és unalmas konyhaszekrényeket.

TORO Karácsonyi konyharuha Türkiz
690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyharuha akasztóval. A Toro Karácsonyi konyharuha Türkiz alkalmas edények eltörölgetésére vagy alátétnek forró edény alá.

Kela Pasado (KL-15961) Konyharuha, Szürke
2 590 Ft 2 290 Ft

A Kela Pasado (KL-15691) konyharuha háztartásának elengedhetetlen kelléke. Anyaga pamut, így jó nedszívóképességgel rendelkezik, ezért tökéletesen alkalmas edények eltörölgetésére, vagy akár konyhai felületek megtisztítására is. Nagyon könnyen mosható és vasalható. Egy csomag 3 darabot tartalmaz.

Kela Univerzális törlőkendő LOU 8 db
1 590 Ft 1 090 Ft

Univerzális törlőkendők A Kela Lou 8 darabot nem fog elveszni egyetlen háztartásban sem. Ezek a törlőkendők bármilyen tisztítási munkálatokhoz használhatók, melyek könnyebbé teszik a kiváló minőség megtartását. A csomagban összesen 8 különböző színű, 30 × 30 cm méretű törlőkendő található. A törlőkendők poliészterből készülnek.

My Best Home Konyhai 4 részes szett ROYAL, 100% pamut, szürke
3 890 Ft 3 390 Ft

Elegáns, praktikus és modern konyhai 4 részes szett ROYAL 100% pamut, szürke színben. A kesztyűk praktikus akasztófüllel vannak ellátva. Sütőkesztyű/alátét praktikus segítség tállaláshoz vagy a forró edények megfogásához. Minőségi konyhai kötény 100% pamutból fém fűzőlyukkal a megfelelő hossz beállításáért Praktikus és modern, 100 % pamutból készült konyhai készlet, amely minden konyhában ügyes segítőtárs lesz a főzésben.

Dr.Oetker Alátét

Dr.Oetker Alátét

Értékelés: 4
1 331 Ft 1 290 Ft

Retro kialakítású alátét a Dr. Oetker márkától, mely praktikus segédeszköz minden konyhában.Kellemes pamut anyagból készült. Megvédi az asztalodat a forró edény ártalmától.

Kela Mikroszálas kendő SUPOR 4 db
1 690 Ft 1 290 Ft

A Kela Supor mikroszálas kendő 4 db ideális háztartásban való tisztításhoz. A készlet 4 kendőt tartalmaz, kettő zöldet és kettő szürkét. A törlőkendők poliészter és poliamid kombinációjából készülnek, ami garantálja a magas abszorpciót és a hosszú élettartamot.

Kela Védőlapok az AMPARO edények közé, 3 db
2 490 Ft 1 790 Ft

Nemezből készült védőlap készlet a Kela társaságtól. Ezek a serpenyők és edények védelmét biztosítsák a karcolásoktól és egyéb tárolás közbeni sérülésektől. Kétségtelen, hogy ez minden konyha praktikus kiegészítője, amelynek a csillagszerű alakja és színe szintén lenyűgöző, amely gyakran megszépíti a meglehetősen egységes és unalmas konyhaszekrényeket.