Ferplast Car Seat Cover ülésvédő fekhely
12 190 Ft

Jó minőségű, tartós anyagból készült Ferplast védőhuzat és fekhely egyben, minden típusú gépkocsiba. A Seat Cover segítségével kedvence biztonságosan utazhat a hátsó ülésen, valamint megvédi autóját a szőr lerakódásától, így a kárpit mindig tiszta marad. Az ülésvédő egyszerűen rögzíthető, első és hátsó fejtámlákra egyaránt felszerelhető, így megakadályozza a kisállat leesését az ülés alá.


Tommi Utazó pokróc az autóba CAR-ROLL
5 190 Ft

A Car-roll utazó pokróc feltekercselt csomagolásban utazáshoz és kiránduláshoz csatokkal a hátsó üléshez való megfogatáshoz. Akár még az otthoni bútorokon is használható pokrócként.


Trixie Autós üléstakaró

Trixie Autós üléstakaró

Értékelés: 4
10 790 Ft

7 990 Ft

Trixie Autós üléstakaró kiválóan alkalmas sedan típusú járművekhez, illetve abban az esetekben, amikor a kutyát csak a hátsó ülésen tudjuk szállítani. Egyszerűen felhelyezhető az első és hátsó ülések fejtámlájához rögzítve. Vízlepergető gyöngyvászon anyaga megóvja az autók belső kárpitját a kutyák által okozott szennyeződésektől.


Trixie Autósülés kutyáknak

Trixie Autósülés kutyáknak

Értékelés: 4,5
14 690 Ft

12 990 Ft

Trixie Autósülés kutyáknak lehetővé teszi, hogy kis kedvencünk kényelmesen utazzon velünk, akár az anyósülésen, akár a hátsó ülésen. Ajánlott kisebb termetű kutyusoknak. Az autósülés megvédi a kárpitot a szőrtől és szennyeződésektől, emellett belseje extra puha anyagból készült, így kifejezetten ajánlott hosszabb utazásokra is. Az utazódoboz a biztonsági övvel rögzíthető. A kutyusokat nem védi meg esetleges baleset esetén, a biztonsági öv használata az autósülés használata mellett is célszerű!


Trixie Ülésvédő fekhely kutyáknak autóba
13 290 Ft

11 590 Ft

Trixie ülésvédő kényelmes utazást kínál kedvencünknek, anélkül, hogy bármilyen kárt tenne az autókárpitban az út során. Kialakításának köszönhetően nem csúszkál az ülésen. Puha kivitelezése garantálja, hogy kedvencünk komfortosan érezze magát útközben. Könnyen tisztítható.


Trixie Ülésvédő kutyafekhely
7 590 Ft

6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trixie ülésvédő kényelmes utazást kínál kedvencünknek, anélkül, hogy valami kárt tenne az autókárpitban. Kialakításának köszönhetően nem csúszkál az ülésen. Könnyen tisztítható, vidám mintával.


Trixie Utazóágy csomagtérbe
15 090 Ft

12 490 Ft

Bármilyen típusú jármű csomagterébe könnyen beszerelhető Trixie Travel fekhely négylábú kedvencünk szállításakor könnyíti meg a közlekedésbiztonsági szabályok betartását. Közepes testű kutyák szállítására ajánlott, így jószágunk számára is kényelmes, biztonságos lesz az utazás.


Trixie Védőhuzat csomagtartóba
11 490 Ft

10 490 Ft

A Trixie csomagtartóba való védőhuzat kutyája utaztatásakor hasznos, ha tisztán és szőrmentesen szeretné tartani autójának csomagterét. Csúszásgátló felülete a kutyának nagyobb biztonságot ad. Ha a kocsi álló helyzetben van, lehajtható részével a lökhárítót is védheti kutyája karmaitól.


Walser Ülésvédő állatok szállításához 145×165 cm - fekete
6 090 Ft

Ez a fekete üléshuzat védi a hátsó üléseket és a jármű belsejét háziállatok szállítása esetén. Walser Ülésvédő 145×165 cm – felfogja a** szőrt, sarat és más szennyeződést. Megvédi az üléshuzatot a károsodástól. A nehéz pokróc kényelmes és **könnyen tisztítható.


Ferplast Dog Safety Belt

Ferplast Dog Safety Belt

Értékelés: 4,5
3 790 Ft

Ferplast Dog Safety Belt biztonsági övvel kedvence biztonságban utazhat. Kisebb testű kutyáknak ajánlott. Egyszerűen csatlakoztatható a biztonsági öv csatjához. Erős, tartós anyagból készült, így sokáig ki fogja szolgálni igényeit.


Tommi Üléshuzat CAR BLANKET

Tommi Üléshuzat CAR BLANKET

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

Vízálló üléshuzat, ami védi a hátsó üléseket és a csomagteret. A Car blanket üléshuzatnak köszönhetően már nem fog problémát okozni a házi kedvenced sáros mancsokkal való kocsiba ültetése.