Trixie Biztonsági öv hám kutyáknak
3 990 Ft 2 090 Ft

Trixie Biztonsági öv hám a kutyák biztonságos és kényelmes szállításának elengedhetetlen kelléke. Kialakításának köszönhetően az autók biztonsági öv csatlakozójába is csatolható, önálló hámként mindennapi használatra is alkalmas, hiszen a kutyák mozgásszabadságát nem korlátozza. Különböző méretekben elérhető, így minden kutyafajta számára megtalálhatjuk az ideális kivitelt.

Ferplast Car Seat Cover ülésvédő fekhely
12 190 Ft 11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jó minőségű, tartós anyagból készült Ferplast védőhuzat és fekhely egyben, minden típusú gépkocsiba. A Seat Cover segítségével kedvence biztonságosan utazhat a hátsó ülésen, valamint megvédi autóját a szőr lerakódásától, így a kárpit mindig tiszta marad. Az ülésvédő egyszerűen rögzíthető, első és hátsó fejtámlákra egyaránt felszerelhető, így megakadályozza a kisállat leesését az ülés alá.

Trixie Autósülés kutyáknak-21%
14 690 Ft 11 590 Ft

Kiárusítás

Trixie Autósülés kutyáknak lehetővé teszi, hogy kis kedvencünk kényelmesen utazzon velünk, akár az anyósülésen, akár a hátsó ülésen. Ajánlott kisebb termetű kutyusoknak. Az autósülés megvédi a kárpitot a szőrtől és szennyeződésektől, emellett belseje extra puha anyagból készült, így kifejezetten ajánlott hosszabb utazásokra is. Az utazódoboz a biztonsági övvel rögzíthető. A kutyusokat nem védi meg esetleges baleset esetén, a biztonsági öv használata az autósülés használata mellett is célszerű!

GreenDog Biztonsági hám

GreenDog Biztonsági hám

Értékelés: 4,5
5 990 Ft 4 990 Ft

A GreenDog biztonsági hám kutyáknak, mely segítséget nyújt mind sétáltatáskor, mind utazáskor. Kialakításának köszönhetően nem korlátozza kedvencünk mozgás-szabadságát. A mellkasi rész gondos kivitelezése kényelmes viseletet nyújt kedvencünknek.

Trixie Utazóágy csomagtérbe
17 990 Ft 14 490 Ft

Bármilyen típusú jármű csomagterébe könnyen beszerelhető Trixie Travel fekhely négylábú kedvencünk szállításakor könnyíti meg a közlekedésbiztonsági szabályok betartását. Közepes testű kutyák szállítására ajánlott, így jószágunk számára is kényelmes, biztonságos lesz az utazás.

Trixie Ülésvédő kutyafekhely
7 790 Ft 6 490 Ft

Trixie ülésvédő kényelmes utazást kínál kedvencünknek, anélkül, hogy valami kárt tenne az autókárpitban. Kialakításának köszönhetően nem csúszkál az ülésen. Könnyen tisztítható, vidám mintával.

Trixie Ülésvédő fekhely kutyáknak autóba
12 990 Ft 11 990 Ft

Trixie ülésvédő kényelmes utazást kínál kedvencünknek, anélkül, hogy bármilyen kárt tenne az autókárpitban az út során. Kialakításának köszönhetően nem csúszkál az ülésen. Puha kivitelezése garantálja, hogy kedvencünk komfortosan érezze magát útközben. Könnyen tisztítható.

O´ lala Pets Kutyaágy autóba 60x45 cm
9 590 Ft

Újdonság

Az autóba helyezhető kutyaágy üreges szál töltelékkel rendelkezik, amely légáteresztő és gyorsan szárad. A belső heveder hossza állítható, ezáltal a kutya becsatolható. A hátsó részen pántok helyezkednek el, amihez a kutyus biztonsági övvel odacsatolható. O' lala Pets Kutyaágy autóba 60×45 cm; Belseje műbőrből készült.

O´ lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81x73 cm sötétszürke
12 490 Ft

Újdonság

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autó csomagtartóját. Védi a csomagtartótér alsó, oldalsó és hátsó részét. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. O' lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81×73 cm sötétszürke; szállítható tokkal árusítva.

O´ lala Pets Hátsó ülés védőtakaró; kicsi
8 790 Ft

Újdonság

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autóteret. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. A kutya biztonsági övhöz való rögzítése érdekében nyílásokkal rendelkezik. O' lala Pets Hátsóülés védőtakaró; kicsi; szállítható tokkal árusítva.

Walser Ülésvédő állatok szállításához 145×165 cm - fekete
6 590 Ft

Ez a fekete üléshuzat védi a hátsó üléseket és a jármű belsejét háziállatok szállítása esetén. Walser Ülésvédő 145×165 cm – felfogja a szőrt, sarat és más szennyeződést. Megvédi az üléshuzatot a károsodástól. A nehéz pokróc kényelmes és könnyen tisztítható.

Trixie Autós üléstakaró

Trixie Autós üléstakaró

Értékelés: 4
10 890 Ft 10 590 Ft

Trixie Autós üléstakaró kiválóan alkalmas sedan típusú járművekhez, illetve abban az esetekben, amikor a kutyát csak a hátsó ülésen tudjuk szállítani. Egyszerűen felhelyezhető az első és hátsó ülések fejtámlájához rögzítve. Vízlepergető gyöngyvászon anyaga megóvja az autók belső kárpitját a kutyák által okozott szennyeződésektől.

Tommi Utazó pokróc az autóba CAR-ROLL-20%
5 990 Ft 4 790 Ft

Akció

A Car-roll utazó pokróc feltekercselt csomagolásban utazáshoz és kiránduláshoz csatokkal a hátsó üléshez való megfogatáshoz. Akár még az otthoni bútorokon is használható pokrócként.

Tommi Üléshuzat CAR BLANKET

Tommi Üléshuzat CAR BLANKET

Értékelés: 4,5
5 590 Ft 4 990 Ft

Vízálló üléshuzat, ami védi a hátsó üléseket és a csomagteret. A Car blanket üléshuzatnak köszönhetően már nem fog problémát okozni a házi kedvenced sáros mancsokkal való kocsiba ültetése.

Ferplast Dog Safety Belt

Ferplast Dog Safety Belt

Értékelés: 4,5
3 790 Ft

Ferplast Dog Safety Belt biztonsági övvel kedvence biztonságban utazhat. Kisebb testű kutyáknak ajánlott. Egyszerűen csatlakoztatható a biztonsági öv csatjához. Erős, tartós anyagból készült, így sokáig ki fogja szolgálni igényeit.

Trixie Védőhuzat csomagtartóba
13 390 Ft 12 490 Ft

A Trixie csomagtartóba való védőhuzat kutyája utaztatásakor hasznos, ha tisztán és szőrmentesen szeretné tartani autójának csomagterét. Csúszásgátló felülete a kutyának nagyobb biztonságot ad. Ha a kocsi álló helyzetben van, lehajtható részével a lökhárítót is védheti kutyája karmaitól.

O´ lala Pets Hátsó ülés védőtakaró; nagy
12 490 Ft

Újdonság

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autóteret. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. A kutya biztonsági övhöz való rögzítése érdekében nyílásokkal rendelkezik. O' lala Pets Hátsóülés védőtakaró; nagy; szállítható tokkal árusítva.