Trixie Autós üléstakaró

Trixie Autós üléstakaró

Értékelés: 3,5
10 590 Ft

Trixie Autós üléstakaró kiválóan alkalmas sedan típusú járművekhez, illetve abban az esetekben, amikor a kutyát csak a hátsó ülésen tudjuk szállítani. Egyszerűen felhelyezhető az első és hátsó ülések fejtámlájához rögzítve. Vízlepergető gyöngyvászon anyaga megóvja az autók belső kárpitját a kutyák által okozott szennyeződésektől.

Trixie Biztonsági öv hám kutyáknak
2 090 Ft

Trixie Biztonsági öv hám a kutyák biztonságos és kényelmes szállításának elengedhetetlen kelléke. Kialakításának köszönhetően az autók biztonsági öv csatlakozójába is csatolható, önálló hámként mindennapi használatra is alkalmas, hiszen a kutyák mozgásszabadságát nem korlátozza. Különböző méretekben elérhető, így minden kutyafajta számára megtalálhatjuk az ideális kivitelt.

Ferplast Car Seat Cover ülésvédő fekhely
11 990 Ft

Jó minőségű, tartós anyagból készült Ferplast védőhuzat és fekhely egyben, minden típusú gépkocsiba. A Seat Cover segítségével kedvence biztonságosan utazhat a hátsó ülésen, valamint megvédi autóját a szőr lerakódásától, így a kárpit mindig tiszta marad. Az ülésvédő egyszerűen rögzíthető, első és hátsó fejtámlákra egyaránt felszerelhető, így megakadályozza a kisállat leesését az ülés alá.

Tommi Fonott kerékpár kosár

Tommi Fonott kerékpár kosár

Értékelés: 4,5
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fonott kosár hátsó kerékpártartóhoz kisebb kutyák és kisállatok szállítására.

Trixie Autósülés kutyáknak

Trixie Autósülés kutyáknak

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

Trixie Autósülés kutyáknak lehetővé teszi, hogy kis kedvencünk kényelmesen utazzon velünk, akár az anyósülésen, akár a hátsó ülésen. Ajánlott kisebb termetű kutyusoknak. Az autósülés megvédi a kárpitot a szőrtől és szennyeződésektől, emellett belseje extra puha anyagból készült, így kifejezetten ajánlott hosszabb utazásokra is. Az utazódoboz a biztonsági övvel rögzíthető. A kutyusokat nem védi meg esetleges baleset esetén, a biztonsági öv használata az autósülés használata mellett is célszerű!

Tommi Üléshuzat CAR BLANKET

Tommi Üléshuzat CAR BLANKET

Értékelés: 4,6
4 990 Ft

Vízálló üléshuzat, ami védi a hátsó üléseket és a csomagteret. A Car blanket üléshuzatnak köszönhetően már nem fog problémát okozni a házi kedvenced sáros mancsokkal való kocsiba ültetése.

Trixie Ülésvédő kutyafekhely
6 490 Ft

Trixie ülésvédő kényelmes utazást kínál kedvencünknek, anélkül, hogy valami kárt tenne az autókárpitban. Kialakításának köszönhetően nem csúszkál az ülésen. Könnyen tisztítható, vidám mintával.

GreenDog Biztonsági hám

GreenDog Biztonsági hám

Értékelés: 4,4
4 990 Ft

A GreenDog biztonsági hám kutyáknak, mely segítséget nyújt mind sétáltatáskor, mind utazáskor. Kialakításának köszönhetően nem korlátozza kedvencünk mozgás-szabadságát. A mellkasi rész gondos kivitelezése kényelmes viseletet nyújt kedvencünknek.

Ferplast Dog Safety Belt

Ferplast Dog Safety Belt

Értékelés: 4,3
3 790 Ft

Ferplast Dog Safety Belt biztonsági övvel kedvence biztonságban utazhat. Kisebb testű kutyáknak ajánlott. Egyszerűen csatlakoztatható a biztonsági öv csatjához. Erős, tartós anyagból készült, így sokáig ki fogja szolgálni igényeit.

Trixie Ülésvédő fekhely kutyáknak autóba
11 990 Ft

Trixie ülésvédő kényelmes utazást kínál kedvencünknek, anélkül, hogy bármilyen kárt tenne az autókárpitban az út során. Kialakításának köszönhetően nem csúszkál az ülésen. Puha kivitelezése garantálja, hogy kedvencünk komfortosan érezze magát útközben. Könnyen tisztítható.

Trixie Utazóágy csomagtérbe

Trixie Utazóágy csomagtérbe

Értékelés: 4,8
14 490 Ft

Bármilyen típusú jármű csomagterébe könnyen beszerelhető Trixie Travel fekhely négylábú kedvencünk szállításakor könnyíti meg a közlekedésbiztonsági szabályok betartását. Közepes testű kutyák szállítására ajánlott, így jószágunk számára is kényelmes, biztonságos lesz az utazás.

Trixie Védőhuzat csomagtartóba
12 490 Ft

A Trixie csomagtartóba való védőhuzat kutyája utaztatásakor hasznos, ha tisztán és szőrmentesen szeretné tartani autójának csomagterét. Csúszásgátló felülete a kutyának nagyobb biztonságot ad. Ha a kocsi álló helyzetben van, lehajtható részével a lökhárítót is védheti kutyája karmaitól.

Zolux Autós védőhuzat 105x0,5x125cm
8 519 Ft

Autós védőhuzat: Védi az autó üléseit a szennyeződéstől az egyszerűen illeszkedő utazási szőnyegen, ideális minden járműtípusra. Ez a szőnyeg vízálló. Két övcsat kapcsolódik az övcsatköteghez, amely a kutya védelmére szolgál utazás közben. Többfelhasználós…

Karlie Biztonsági öv autóba

Karlie Biztonsági öv autóba

Értékelés: 4,8
2 290 Ft

Biztonsági öv kutyák számára karabinerrel van felszerelve, amelyet bekattintasz az üléskapocsba. A másik részét pedig hozzá kapcsold a kutya nyakörvéhez, vagy a hámhoz. Karlie Biztonsági öv autóba alkalmas a kutyával történő biztonságos utazáshoz.

Karlie biztonsági öv autóba, 44-70 cm × 20 mm
2 790 Ft

biztonsági öv kutyáknak minden közönséges autóhoz használható, kivéve a Volvo, Saab és Chevrolet márkákat. A Karlie biztonsági öv autóba, 44–70 cm × 20 mm műbőrből készült.

Karlie Utazó autós csomagtartó védőhuzat, 165x126 cm
29 990 Ft

Utazó autós huzat a Karlie márkától, ami megvédi az autód csomagtartóját a szennyeződésektől, a nedvességtől és az állati szőrtől. A huzat vízálló anyagból (nejlon) készült és csúszásmentes. A mérete 165×126 cm.

Karlie Autós védőhuzat, fekete, 162 × 132 cm
9 190 Ft

Autós védőhuzat a Karlie márkától biztosítja, hogy az autód tiszta maradjon amikor a házikedvenceddel utazol. Lefedi a teljes hátsó ülést, és túlnyúlik az első ülés felé. Élvezd az együtt töltött pillanatokat gondok nélkül.

Karlie dog ramp autóhoz 154x39x70 cm
50 990 Ft
+ ingyen szállítás

rámpa életkor vagy osteoarthritis miatt járási nehézségekkel küzdő kutyák számára alkalmas. Csúszásgátló felületű, teherbírása 90 kg. A Karlie dog ramp autóhoz 154×39×70 cm ideális kiegészítő kutyatulajdonosoknak.

Karlie Autós védőhuzat STAR, 145 × 150 cm-35%
13 990 Ft 9 090 Ft

Akció

A Karlie autós védőhuzat megvédi a hátsó üléseket a kutyusod szőrétől és a különböző szennyeződésektől . Utazz kényelmesen, anélkül, hogy aggódnod kellene a rendetlenség miatt, amit a négylábú házikedvenced okozna.

Karlie védőháló autóba 110-120x80-90 cm
3 090 Ft

A biztonsági háló az autó belterének védelmére szolgál, ugyanis akadályt képez a sofőr és a kutya közé. Csatok segítségével rögzíthető, állítható. A Karlie védőháló autóba 110–120×80–90 cm ideális kiegészítő kutyatulajdonosoknak.

Karlie Utazó autós védőhuzat/kabin, fekete, 135x148 cm
17 490 Ft

Utazó autós huzat a Karlie márkától, ami megvédi az autód csomagtartóját a szennyeződésektől, a nedvességtől és az állati szőrtől. A huzat vízálló anyagból (nejlon) készült és csúszásmentes. A mérete 135×148 cm.

Karlie biztonsági hám autóba, S/M, 38-60 cm × 25 mm
6 990 Ft

biztonsági hám autóba és a városban vagy a természetben történő sétára is alkalmas. A Karlie biztonsági hám autóba, S/M, 38–60 cm × 25 mm ideális kiegészítő kutyákhoz.

Karlie Biztonsági hám autóba XS, 25-41 cm × 2,5 cm
4 690 Ft

Biztonsági hám autóba a Karlie márkától, ami biztonságos utazást garantál a négylábú kedvenced számára. Többé nem kell a kutyusod szűk szállítódobozba zárnod, amikor autóban utazik.

Karlie biztonsági öv autóba
5 790 Ft

biztonsági öv autóba és a városban tett sétákra is megfelelő. A Karlie biztonsági öv autóba ideális kiegészítő kutyáknak.

Karlie biztonsági öv autóba, 52-85 cm × 25 mm
4 590 Ft

biztonsági öv kutyáknak minden közönséges autóhoz használható, kivéve a Volvo, Saab és Chevrolet márkákat. A Karlie biztonsági öv autóba, 52–85 cm × 25 mm műbőrből készült.

Karlie Utazó pokróc autóba, 130 × 110 cm
8 090 Ft

Utazó pokróc autóba a Karlie márkától, ami védi az autó drága kárpitozást a szennyeződésektől. Így a négylábú kedvenceddel való utazás is örömteli lesz.

Karlie Első-ülésvédőhuzat, 130 × 70 cm
4 690 Ft

Ülésvédő huzat az elülső ülésre a Karlie márkától, ami segít tisztán és karmolásmentesen tartani. Ez a huzat megkönnyíti az utazást a négylábú házikedvenceddel.

Walser Ülésvédő állatok szállításához 145×165 cm - fekete
6 390 Ft

Ez a fekete üléshuzat védi a hátsó üléseket és a jármű belsejét háziállatok szállítása esetén. Walser Ülésvédő 145×165 cm – felfogja a szőrt, sarat és más szennyeződést. Megvédi az üléshuzatot a károsodástól. A nehéz pokróc kényelmes és könnyen tisztítható.

O´ lala Pets Hátsó ülés védőtakaró; kicsi
8 790 Ft

Újdonság

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autóteret. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. A kutya biztonsági övhöz való rögzítése érdekében nyílásokkal rendelkezik. O' lala Pets Hátsóülés védőtakaró; kicsi; szállítható tokkal árusítva.

O´ lala Pets Hátsó ülés védőtakaró; nagy
12 490 Ft

Újdonság

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autóteret. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. A kutya biztonsági övhöz való rögzítése érdekében nyílásokkal rendelkezik. O' lala Pets Hátsóülés védőtakaró; nagy; szállítható tokkal árusítva.

O´ lala Pets Kutyaágy autóba 60x45 cm
9 590 Ft 9 490 Ft

Újdonság

Az autóba helyezhető kutyaágy üreges szál töltelékkel rendelkezik, amely légáteresztő és gyorsan szárad. A belső heveder hossza állítható, ezáltal a kutya becsatolható. A hátsó részen pántok helyezkednek el, amihez a kutyus biztonsági övvel odacsatolható. O' lala Pets Kutyaágy autóba 60×45 cm; Belseje műbőrből készült.

O´ lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81x73 cm sötétszürke
12 490 Ft

Újdonság

védőtakaró tisztán és szőrmentesen tartja az autó csomagtartóját. Védi a csomagtartótér alsó, oldalsó és hátsó részét. Vízálló anyagból készült PVC bevonattal. O' lala Pets Csomagtartó védőtakaró 81×73 cm sötétszürke; szállítható tokkal árusítva.