LEGO Technic 42108 Mobil daru
38 190 Ft 30 690 Ft

Ezzel a LEGO® Technic mobildaruval jól elvégezheted a munkát. Tedd megfelelő helyzetbe, húzd ki az oldalsó rugókat, mássz be a fülkébe és működtesd a darut Emeld fel a teleszkópos kart és csúsztasd el szédítő magasságba. Ezután emeld fel a betonoszlopot egy hengerrel és kezd meg a következő feladatot.

LEGO Technic 42109 RC Top Gear versenyautó
50 490 Ft 40 090 Ft

Ülj be ennek a Top Gear sorozatba tartozó versenyautónak a volánja mögé a LEGO® Technic-től és készülj fel életed versenyére! Ennek a számos praktikus funkcióval ellátott modellnek, ideértve az autentikus hangok és a valós időben kapott visszajelzések vezérlését a LEGO® Technic CONTROL+ alkalmazása teszi lehetővé. Ne félj a kihívásoktól, érd el a kívánt eredményeket és legyen hozzáférésed a Top Gear széria inspirációkkal teli tartalmához.

LEGO Harry Potter 75969 Roxfort csillagvizsgáló ​​torony
35 990 Ft 33 290 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Roxfort csillagvizsgáló tornyában csodálatos szereplők és varázslatos funkciók egész sora várja, hogy felfedezd őket. Látogass el Harryvel Horatius Lumpsluck professzor tantermébe, és csatlakozz a többi diákhoz az ünnepélyen. Ne felejtsd el felkeresni a varázslatos mandragórákat az üvegházban! Ezután pedig vedd szemügyre a Hollóhát hálótermét, és vegyél részt az asztronómia órán.

LEGO Creator 31108 Családi vakáció egy lakókocsiban
26 990 Ft 23 890 Ft

Újdonság

Csomagold be a felszerelésedet kempingezéshez, itt az ideje nyaralni! Csatlakoztasd a lakókocsit egy nagyszerű retro autóhoz, és indulj el a természetbe családi vakációra. Ha megtalálod a megfelelő helyet, táborozzál le és menjél fogni halat a vacsorához. Jééé, nézd ezt a sok aranyos állatkát … aha, fúj, ez egy bűzösborz! És amikor a bűzösborz kaland véget ér a lakókocsit lakható furgonná, vagy vörös-fehér világítótoronnyá alakíthatod. Ezzel a nagyszerű 3 az 1-ben készlettel még télen is lesz időd a nyári vakációra.

LEGO Star Wars™ 75255 Yoda™
37 590 Ft 29 790 Ft

Játszd el a Star Wars™ világának izgalmas harcait ezzel az összerakható Jedi Yodou mesterrel! Mégha a figura LEGO® kockákból is van, ez a nagy Yody figura fénykarddal erőt képvisel, amellyel számolnod kell. Mozogj a fejével, szemöldökével, lábujjaival és érd el a tökéletes Jedi mester pozíciót!

LEGO Creator 31096 Helikopter két rotorral
16 390 Ft 14 990 Ft

Állítsd össze és vezesd ezt a remek helikoptert két rotorral. Ez az impozáns helikopter modell remek kék, narancssárga, fehér és fekete színű kialakításban. Tégy a helikopterre egy távirányítós tengeralattjárót, indítsd el a hatalmas rotorokat és indulj el a tengeren. A helikopteres kaland után, átépítheted egy szupergyors vadászrepülővé vagy egy remek léghajóvá!

LEGO Ninjago 70677 Ground Reward Of Destiny
43 690 Ft 37 790 Ft

Csatlakozz a NINJAGO® Wu, Kaie, Jaye, Nyi és Colea FS nindzsa akciófigurákhoz az ő csodálatos parancsnoki központjukban, a Ground Reward Of Destiny-ben! Száguldozz a nindzsa járművel a sivatagban és próbáld ki a csillag pengéket. Vesd bele magad a harcba és tüzelj a rugós kilövőkkel az ellenfelekre. Le kell győznöd Aspheera-t és vissza kell szerezned Spinjitzu-t!

LEGO Star Wars™ 75256 Raketában Kylo Ren™
44 290 Ft 34 590 Ft

Utazz a galaxisban a Kylo Rena személyi rakétában. Mindene megvan, amit csak egy vezér kívánhat, beleértve az összecsukható szárnyakat a rugós kilövőket, melyeket elijesztik a betolakodó harcosokat! A fülkében hely van a legénység számára is, valamint a Ren vitéznek is.

LEGO Star Wars™ 75257 Millennium Falcon™
60 390 Ft 47 090 Ft

Csatlakozz Finnhez, Chewbaccohoz, Lando Calrissianohoz, Booliohoz, C-3PO, R2-D2 a D-O galaxisbeli útjaikon a legendás hajó fedélzetén, a Millennium Falconon. -Pontosan, mint a Star Wars filmben: Skywalker felemelkedése, a modell már a legjobb időszakát már maga mögött tudhatja, de még mindig képes megtenni a kesseli futamot 12 parsec alatt… talán. Emeld fel a sorompüt, ragadd meg a berendezést és készülj fel egy kalandos útra a LEGO® Star Wars™ világegyetemében.

LEGO Mindstorms EV3 31313

LEGO Mindstorms EV3 31313

Értékelés: 4,7
124 990 Ft 110 590 Ft

Eljött a LEGO MINDSTORMS EV3 robotok forradalma. Olyan robotokat alkothatunk, amelyeket megtaníthatunk beszélni, járni, gondolkodni és bármely általunk adott utasítást teljesíteni. Fantáziánknak semmi sem szabhat határt. A mind az öt robot építését lépésről lépésre bemutató, egyszerű, 3D összeszerelési útmutatót megtekintheted online, a LEGO. com/mindstorms honlapon.

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR
49 990 Ft 44 690 Ft

Ez a valódi LEGO® Technic 42096 egy Porsche 911 RSR replika rögzíti az autó lenyűgöző megjelenését éles kontúrokkal és aerodinamikai jellemzőkkel, beleértve a hátsó szárnyat, amely „hattyú torokkal“, hosszabb hátsó diffúzorral és speciálisan kialakított oldalsó tükrökkel rendelkezik.

LEGO Hidden Side 70437 Titokzatos kastély
35 990 Ft 30 690 Ft

Újdonság

Belépés a titokzatos kastélyba csak saját felelősségére! Csatlakozz egy kalandra, vagy csatlakozz a barátaidhoz online, és együtt élvezd a kibővített valóságot játék-valóságát a Nehmaar Reem kísértetjárta kastélyában! Készíts egy digitálisan interaktív modellt, és számtalan izgalmas történetet is átélhetsz így. Ezután a kibővített valósághoz töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazás, szkenneld be modelledet okoseszközöd segítségével és lépj be az akciókkal teli digitális világba.

LEGO 45560 EV3 kiegészítő készlet
40 090 Ft

Education 45560 EV3 kiegészítő készlet. A LEGO Technic az EV3 alapkészlet kiegészítése. 853 darab különböző típusú összekötő, forgó, speciális és egyedi műszaki elemet tartalmaz. Újfent praktikus műanyag tárolóban van elhelyezve, melyben az egyes darabok külön oszthatóak.

LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger
35 990 Ft 31 890 Ft

Újdonság

Ülj be a Halálos iramban filmsorozat Dodge Charger gépkocsi volánja mögé Dominic Torettel és válts a legnagyobb sebességre. Nézd meg közelről a V8-as motort, a mozgó dugattyúkat és vezérlési rendszerét – nem hiányzik a két nitrogénpalack sem az extra teljesítményért. És ha kezd nagyon forróvá válni a helyzet, a kabinban egy tűzoltókészülék is található.

LEGO Technic 42099 RC Extrém terepjáró 4x4
75 990 Ft 62 290 Ft

Készülj fel az új játékélményre a fantasztikus RC modellel a LEGO® Technic 4×4 extrém terepjárójával. A modell vezérlése a LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazáson keresztül történik. Az alkalmazás ezen felül számos fejlett elemet és funkciót kínál! Válassz a vezérlő képernyőn elérhető több változat közül és menj előre és hátra, fordulj, gyorsulj, fékezz, küzd le az akadályokat, használj nagyszerű hanghatásokat és a sebességmérésnek és dőlésjelzőnek köszönhetően tarts mindent az ellenőrzésed alatt.

LEGO Harry Potter Roxforti nagyterem 75954
35 990 Ft 34 390 Ft

Utazz a LEGO® Harry Potter™ 75954 Roxforti nagyterembe rengeteg mókáért és varázslatos kalandokért! Rendezz egy lakomát a nagyteremben, szervezd meg a beosztási ceremóniát, majd húzd elő a varázspálcádat és állj ki egy párbajra Draco Malfoy™ ellen! Mássz fel a mozgó lépcsőkön, hogy felfedezd a nagy lépcsőtornyot, sajátítsd el a bájitalkészítés művészetét a tanteremben, fedezd fel Edevis tükrének váltakozó tükörképeit és segíts Harrynek, Hermionének és Ronnak megküzdeni a gonosz Baziliszkusszal, hogy végül legyőzzétek Voldemort nagyurat!

LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R
19 990 Ft 19 590 Ft

Újdonság

Remek motor. Kiváló sebesség. A kanyarban enyhén dönthető. Ha már álmodtál arról, hogy saját Ducati motort fogsz vezetni, akkor a Ducati Panigale V4 R modellt a LEGO® Technic-től azonnal megkedveled. Figyeld meg, hogyan aktiválja a sebességváltó a V4 hengeres motort. Győződj meg arról, miként járulnak hozzá az az első és a hátsó lengéscsillapítók a Ducati motorkerékpár zökkenőmentes haladásához. Ezután próbálj ki különböző technikákat a 2 sebességfokozattal

LEGO Ninjago 70678 Az elfeledett császár kastélya
33 690 Ft 30 390 Ft

Egyesítsd a LEGO® NINJAGO® hősök erejét Lloyd FS-el, Cole-lal és Akitával és készülj fel a az elfeledett császár kastélyáért folyó fagyos küzdelemre. Ne téveszd szem elől a kastélyt őrző tiltott sárkányt. Térj ki a jeges kastély számszeríjaiból és a jégtorony rugós kilövőiből kilőtt lövedékek elől. Harcolj a gonosz Vex tábornok és hószamurájai ellen! Ne hagyd, hogy a jégbörtönbe vessenek.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender
67 490 Ft 52 390 Ft

Élvezd a vezető személygépkocsik és terepjárók gyártójának innovatív dizájnját és szerkesztését ezzel a lenyűgöző LEGO® Technic Land Rover Defender modellel – egy nagyszerű darab otthon, vagy irodában történő megjelenítéshez.

LEGO Star Wars™ 75273 X-wing Poe Damerona vadászgép
37 990 Ft 30 690 Ft

Csatlakozzál az ellenállás flottájához ezzel a csodálatos X-wing vadászgéppel. Másszál be a pilótafülkébe a Poe Dameronnal. Ellenőrizd, hogy az R2-D2 kényelmesen a helyén van-e, majd rajtolj el! Amikor meglátod az Első Rend erőit kapcsold át a szárnyakat támadási módba, és tüzelj a kilövőkből okozhat tűzből és a rugós tüzelőkből. Ezután folytasd a csatát a földön a Ren lovag ellen a fantasztikus Jannah fegyverekkel. Ezt a csatát meg kell nyerned.

LEGO Ninjago 71720 Tűzkőrobot
24 990 Ft 21 290 Ft

Újdonság

Egyesítsd erődet Hős Kai-jal, Hős Cole-lal, és Hősnő Nya-val, valamint Tűzkőrobotjukkal, akik a sötét és gonosz erőkkel küzdenek a Shintaro hegy gyomrában. A tűzkőrobot egy hatalmas nindzsák által irányított gép, amely két óriási kard segítségével próbál meg kiszabadulni a sötét földalatti világ fogságból. Ugorj be a robot pilótafülkéjébe, és tüzelj!

LEGO Ninjago 70670 A Spinjitzu monostora
26 990 Ft 24 290 Ft

Eddz Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd és Kai társaságában a Spinjitzu monostorban! Gyakorold nindzsa képességeidet a csatatéri, a kardforgató és a „gyümölcsvágó” Spinjitzu gyakorló területeken. De légy óvatos – Wyplash beosont a monostorba és ellopta a villám nuncsakukat! Aktiváld a csirke csapdát és használd a Spinjitzu tudásodat.

LEGO Ninjago 71721 A Koponyavarázsló sárkánya
26 990 Ft 24 090 Ft

Újdonság

Csatlakozz Kai, Jay és Nya hősökhöz és próbaljátok meg legyőzni a Koponyavarázsló félelmetes sárkányát a Shintaro barlangokban. Vigyázz a csontokkal és pókokkal teli mérgező golyókra! Kerüld el, hogy találat érjen kilövőjéből. A nindzsák csapatának le kell győznie egy hatalmas lényt ahhoz, hogy kijuthasson a gonosz Koponyavarázsló karmaiból.

LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1
13 990 Ft 11 990 Ft

Fedezd fel az innovatív technikai megoldásokat és kialakításokat a csodálatos LEGO® Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 modell autós készlettel. Alakítsd át ezt az exkluzív, 2 az 1-ben modellt egy nagy teljesítményű Hot Roddá!

LEGO Movie 70830 Mely űrhajója!
24 990 Ft 18 890 Ft

Segíts Emmetnek és Lucynak elmenekülni a LEGO® TÖRTÉNET 2 film űrhajója elől ! Mela lő a mi hőseinkre. Képes a két építőmester kikerülni a rabságot ezen a remek űrhajón?

LEGO Creator 31109 Kalóz hajó
35 990 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Húzd fel a horgonyt és engedd ki a vitorlákat ezen a csodálatos kalózhajón! Hajózz ki a tengerre, és élj át egy rendkívüli kalandot. Hajó a jobb oldalon! Ágyúkat a helyükre, és készülj fel a tüzelésre: az a hajó minden bizonnyal tele lesz zsákmánnyal! Miután a tengeri kalandod véget ért, építsd át a hajót kalóz kocsmává, vagy koponya szigetre. Ez a 3 az 1-ben építő készlet nem ad esélyt az unalomra!

LEGO Harry Potter 75948 Toronyóra Roxfortban
31 390 Ft 27 890 Ft

Az ikonikus hely bejárata a Harry Potter filmekből ezzel a roxforti toronyórával. Csatlakozz Harryhez, Hermione Grangerhöz és barátaikhoz Dumbledore dolgozószobájában, menj a fekete mágia kivédése órára, nézd meg a kórházi szárnyat és a prefektusi fürdőszobát. A toronyórán állíthatod az időt és kalandozz az Időnyerővel. Ne felejts el részt venni a karácsonyi bálon és táncolj a speciális funkció segítségével. Mikor belépsz a toronyba, már soha többé nem akarsz kijönni!

LEGO Technic 42082 Daru egyenetlen terepre
79 990 Ft 65 590 Ft

Érkezik a masszív 42082 Daru egyenetlen terepre a LEGO® Technictől – az eddig legnagyobb és legmagasabb daru a LEGO Technictől. Használj 4 kerék meghatjást és figyeld a V8 motor és ventillátor dugattyúinak mozgását, miközben megközelíted a helyet. Majd aktiváld a Power Functions motort, válaszd ki a daru felső vagy alsó módját, szerezz abszolút ellenőrzést a könnyedén vezérelhető, motorizált funkciók egész sorozata felett.

LEGO Technic 42098 Autószállító kamion
54 490 Ft 45 190 Ft

Szállítsd az autókat a LEGO® Technic tökéletes kamionjával. Ez a valósághű kamion modell számos hiteles elemmel és funkcióval rendelkezik, beleértve a cserélhető pótkocsit és a klasszikus vörös, szürke és fekete színt is, amely a még kifinomultabb megjelenés érdekében matricákkal van ellátva. Kényelmesen vezesd a kamion állítható rámpáira az autókat, rögzítsd őket és biztonságosan szállítsd oda, ahova kell.

LEGO Hidden Side 70425 Kísérteties középiskola Newburyban
44 390 Ft 36 990 Ft

Megmered látogatni a Newbury városkát a titokzatos Hidden Side világban? Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont az iskolára és tárd fel a szellemek világát. Játsszál az összerakós játékkal és figyeld, hogy hogyan kel életre az egész modell az alkalmazásban. Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét Nibsen urat – természetesen, ha van hozza merszed. Segítsz Jack Davidsnek és Parker Jackson hősöknek legyőzni a szellemeket, és így megmenteni az iskolát?

LEGO Movie 70835 Rex Rexplorer űrhajója
44 690 Ft 39 990 Ft

Szállja harcba a Virágállatok ellen a Rex Rexplorerrel! Rakd a raptorokat a pilótafülkékbe, Rexet és Emmetet pedig a klassz Rexplorer űrhajó hátuljába. Forgasd el a motorokat és tüzelj a rugós kilövőkből. Szállj le biztonságban, majd utazz keresztül a bolygó felszínén a korongvetővel tüzelő speederrel vagy a raptor-skateboarddal.

LEGO Ninjago 70668 Jay viharharcosa
13 990 Ft 11 990 Ft

Repülj a csatába Jay viharharcosával, hogy segíts Nyának megküzdeni a kígyókkal! Pattanj be a szuper-gyors repülőgép pilótafülkéjébe és irány az égbolt. Húzd szét a szrányakat és fedd fel a hatalmas arany pengéket. Tüzelj a rugós kilövőkkel Pythorra és Lashára!

LEGO Movie 70838 Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája
37 390 Ft 31 890 Ft

Csatlakozz Agglegény Batman™-hez és Amita Karok királynőhöz egy vacsorára a királynő Dehogy Gonosz Űrpalotájába ezzel a szórakoztató építőkészlettel! Szürcsölj el egy turmixot és nézd meg a DJ pultot! Ismerd meg A LEGO KALAND 2 többi színes szereplőjét, például Fagyitölcsért, majd lődd ki az űrbe a Csillagot és a Szíveket a gondoláikon!

LEGO Ninjago 71722 A koponyavarázsló tömlöcei
35 990 Ft 30 790 Ft

Újdonság

Egyesítsd erődet Cole, Zane és Lloyd hősökkel és csapjatok össze a koponyavarázsló veszélyes tömlöceiben. Vigyázz a sötétség seregének csapdáira és harcosaira: Murtra, Ginklre és egy felébresztett harcosra. Ha sikerül leküzdened az összes csapdát megszerzed a Megmentés Árnyékpengéjét és kiszabadítod a nindzsát a börtönből. A nindzsa sorsa a te kezedben van!

LEGO Super Heroes 76153 Avengers Helicarrier
42 990 Ft 36 290 Ft

Újdonság

M.O.D.O.K. szuper gazember nagy agyal támad, és rajtad múlik, hogy állítsd meg őt! A Helicarrier készen áll az akcióra. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine és Nick Fury fel vannak fegyverezve és készen állnak segíteni. A pilótafülkében hármuk számára van hely. Indítsd be a rotorokat, állítsd be az ágyúkat, és készülj fel a nagy sebességre, hogy visszatérítsd a gazembert a speciális börtönbe.

LEGO Ninjago 71705 A sors adománya
46 990 Ft 40 090 Ft

Újdonság

Hajts a hősies nindzsákkal a Sors adománya fedélzetén, és szállj szembe a veszélyes ellenségekkel. Ez a lélegzetelállító hajó alapként szolgál a nindzsák számára és ugyanakkor egy hadihajó is, amely az egész tengert irányítja. Egyesítsd erőidet Zane, Jay, Cole és Wu harcosokkal, akik aranyfegyverekkel felfegyverkezettek és készülj fel a harcra a hajó fedélzetén.

LEGO Star Wars™ 75272 Vonreg vadászgép TIE
25 790 Ft 21 290 Ft

Kezd el az Első rendű küldetést ezzel a szupergyors Vonreg TIE vadászgéppel. Készítsd elő az űrhajót a dokkoló toronyban. Ugorj be a pilótafülkébe és repülj el harcolni! Kapcsolj rá a legnagyobb sebességre és tüzelj a rugós ejektorokból. És az akció nem fejeződik be a leszállás után se. Át fogja magát lövöldözni a győzelemhez az ellenalás hőse Finn, vagy a sötét oldal fog nyerni?

LEGO Star Wars™ 75278 D-O
24 990 Ft 21 490 Ft

Újdonság

Állítsd össze a saját Star Wars film D-O droid fantasztikus modelljét : Skywalker Kora! Állítsd össze a LEGO® kockákból ezt a kedves droidot, annak minden autentikus részletével. A LEGO D-O feje 360 fokban forog, előre és hátra mozog, akár az igazi fej.

LEGO Ideas 21308 Kalandra fel
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd meg nyolc kedvenc szereplőd a Kalandra fel sorozatból a LEGO® elemekből összeállított változatát, és játssz el jeleneteket a Cartoon Network lenyűgöző műsorából!

LEGO Ninjago 70676 Lloyd titán robotja
23 690 Ft 20 590 Ft

LEGO® NINJAGO® Lloyd titánrobotjával és Zane FS harcossal számtalan kalandban lesz részed! Szállj szembe Vex tábornok szamurájokból álló csapatával. Vigyázz – Vex értékes fegyverrel rendelkezik – Spinjitzu. Végezd ki a szamurájokat a csillag pengékkel és a robot nindzsa hatalmas katanajával. Távolítsd el a repülőgépet, ugorj a pilótafülkébe Lloyddal és tüzelj a rugós kilövőkkel. Hozz létre Spinjitzu tornádót Zane nindzsa spinnerével.

LEGO Ninjago 71712 Az őrület császárjának temploma
29 990 Ft 23 490 Ft

Egyesítsd erőidet Jay digitális verziójával, Lloyddal és Colelal és meneküljetek el Unagamival ebből a veszélyes templomból az utolsó csatában a Prime Empire világában. De légy résen, ahogy felmászol a veszélyes toronyra és kerüld el a robbanószereket. Figyelj rá, hogy Sushimi ne vegyen észre. Ha felérsz a tetejére, használd mind a három különleges key-tana kardot és nyisd ki az Unagami titkos kamrájához vezető utolsó kaput. Hogyha a nindzsák teljesíteni akarják a küldetésüket, akkor le kell, hogy győzzék.

LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar
31 990 Ft 27 990 Ft

Overwatch® jövője forog kockán, miközben Winston minden erejével azon van, hogy előkészítse a rakétát a felszállásra a Watchpoint: Gibraltár létesítménynél megbízható szövetségese, Pharah segítségével. Vajon Reaper meg tudja állítani őket, mielőtt az Overwatch rakéta felszállna?

LEGO Movie 70828 Kibillenthető partibusz
29 990 Ft 25 990 Ft

Csatlakozz a Disco Kitty-hez, a Tempo-hoz, a Melody-hez és a Zeb-hez, és indulj el a kirándulásra a kibillenthető partibuszban! Tedd Zebet a pilótafülkébe. Nyisd ki a busz tetejét és oldalait, rakd szét a hangszórókat és a disco gömböt és a parti elkezdődhet! Igyál finom smoothiet, kapcsold be a disco fényeket és mutasd be a tánctudásodat a forgó táncparketten!

LEGO Star Wars 75234 AT-AP támadó Walker
24 990 Ft 21 290 Ft

Segíts Chewbaccnek és Gree klón parancsnoknak legyőzni a droidok seregét az AT-AP Walker járógéppel! Nyisd fel a felső részt, ültesd be őket az ülésbe és célozz az ágyúval az Impérium járógépére. Tolt ki a harmadik lábat a fokozott stabilitásért és TŰZ!

LEGO Star Wars 75243 Slave I – kiadás a 20. évfordulóhoz
40 590 Ft 35 290 Ft

Ünnepeld meg a LEGO® Star Wars™építőkockák 20.évfordulóját Boba Fetta Slave I. részletesen kidolgozott ikonikus hajójával. Ez a kultusz készlet 75243 a LEGO Star Warstól a híres hajó eddig legrészletesebb verziója. Csatlakoztasd a 20. évfordulós LEGO® Star Wars™ gyűjtői minifiguráinak alapzatát, és hozz létre rendkívüli kiállítást.

LEGO Hidden Side 70436 Egy szellem tűzoltóautó 3000
24 990 Ft

Újdonság

Indulj el a Hidden Side világába a szellemes tűzoltóautón és élvezd a remek kiterjesztett valóság élményét egy vagy több játékossal! Építs tűzoltóautót és élvezd az izgalmas történeteket. Ezután töltsd le a Hidden Side ingyenes alkalmazást kibővített valóság alkalmazást okos készülékére, szkenneld be modelled, és fedezd fel a kísértetjárta világot.

LEGO Ideas 21316 The Flintstones
19 990 Ft 17 890 Ft

Éld át a modern kőkorszaki világot Bedrock városkában a LEGO® Ideas 21316 Flintstones gyűjtői darab! Ez a gyönyörű nosztalgikus készlet a Flintstone-házat és az ikonikus családi autójukat kínálja. A Flintstone család volt az első animált televíziós sorozat, amit főműsoridőben sugároztak. Először Amerikában láthatták 1960-ban.