LEGO DUPLO 10917 Tűzoltó autó-22%
1 790 Ft 1 390 Ft

Akció

Ezzel a tűzoltóautóval a gyermekek és a szülők kiválóan szórakozhatnak, együtt építhetnek és izgalmas mentőkalandokat játszhatnak. Amíg a gyerekek a tűzoltóautóval menteni mennek, kitolhatják a létrát és segíthetnek másoknak, így fejleszthetik motorikus készségeiket. A csapatban férfi és női tűzoltó is található, számos felejthetetlen élményben lehet részük a velük történő játék során.

LEGO DUPLO 10918 Vontató autó-22%
1 790 Ft 1 390 Ft

Akció

Indulj kis sofőröddel segíteni a bajbajutottakon ezzel a vontató autóval. Gyorsan és egyszerűen szereld össze az autót és lépj be a játékok világába, ahol a gyermekek finommotoros képességeit fejlesztik, miközben az autó vezetése közben kúpokat raknak le, hogy figyelmeztessenek másokat, valamint kihúzzák a daru horgát. A vontató autóval rengeteg kalandban lehet részed a vontatás során.

LEGO DUPLO® Town 10930 Buldózer-21%
3 290 Ft 2 590 Ft

Akció

Kövesd nyomon, ahogy a kis építészed használja és fejleszti a finommotorikus készségeit, miközben buldózert vezet az építkezésen és munka közben emelgeti és leteszi a lapátot. Vigyázz, reped a szikla! A kreatív játék korlátlan lehetőségeinek köszönhetően ez a buldózer a munkás figurával segít megtanítani a gyerekeket a problémák megoldására és a munkafeladatokkal való megbirkózásra!

LEGO DUPLO 6250708 Az első vontató autóm-21%
3 290 Ft 2 590 Ft

Akció

Az iskoláskor előtti gyerekek beleszeretnek a LEGO® DUPLO® szettbe Én első vontató autóm. Ez a kompakt szett egy nagyszerű játékot mutat be, amivel játszhatsz, bárhol is vagy! A DUPLO kockák kifejezetten kis kezekhez készültek.

LEGO DUPLO 6250734 Rendőrmotor-21%
3 290 Ft 2 590 Ft

Akció

Játszd a valós élethelyzeteket a LEGO® DUPLO® Városommal. A gyerekek lelkesen fognak száguldozni a városban a rendőrmotoron! A DUPLO rendőrfigura irányítja a sűrű forgalmat az „állj“ és „indulj“ jelekkel.

LEGO City 60263 Óceáni mini tengeralattjáró
3 290 Ft 2 890 Ft

Újdonság

Fedezd fel a mélység összes titkát a LEGO® City e nagyszerű tengeralattjárójának segítségével. Nyisd ki a mini tengeralattjáró kerek pilótafülkéjét, lépj be és menj a tengerfenékhez! Hölgyek! Régi kincsesláda kincsekkel. Érd azt el hajó segítségével, majd használd a felderítő vállakat és szerezd meg a gyémántokat. De vigyázz! A tengeralattjáró körül cápa úszkál!

LEGO Super Heroes 76158 Pingvin üldözése a Batman hajóban
3 490 Ft 2 990 Ft

Újdonság

A pingvin elmenekült az őrült kacsahajóján. Indítst be a Batboat és a hajsza megkezdődhet. Amíg a Batman üldözi a szuper gazembert, köpenye a levegőben lobog mögötte. Lövöldöz lézerből a Batboat fedélzetéről. Dobd a pingvin után a Batman Batarangját.

LEGO City 60224 Műhold karbantartása
3 090 Ft

A LEGO® CityŰr ügynökségnek szüksége van rád! Csatlakozz az űrhajósokhoz, és egy izgalmas küldetésre tarts velük a Marsra. Tedd a sisakot az űrhajósra, és tedd a felderítő transzferbe. Indítsd be a motorokat, és készülj fel a műhold kilövésére az űrbe! A felfedező Mars-misszió sikeresen elindult! Tudtad, hogy ezt a szettet a valódi NASA missziók inspirálták?

LEGO City 60212 Barbecue és tűz
3 290 Ft

Itt az ideje, hogy LEGO® City hősé válj! Fogja meg a sisakot és a tűzoltó berendezést. Vigyázz ég a fa! Vedd ki a részed a tűzoltásból, húzd ki a tűzoltótömlőt és állj neki a munkának!

LEGO Friends 41360 Emma és a mozgó állatorvosi kórháza
3 290 Ft

Ez az egyszerű LEGO állatorvosi szett a részek és az állatorvosi közeg modelleket kínál fel, mint a beteg kedvenc gyógyítására szolgáló ágy, fecskendő, kefe, kutyacsont és gyereküveg a végtelen órákon át való játszásra, valamint LEGO Friends Emma és mini mopsz kutyafigurát.

LEGO City Great Vehicles 60219 Építőipari rakodó
3 290 Ft

Kapd fel védősisakodat, és láss munkához! Az Építőipari rakodó segítségével húzd ki a kerítést a földből! Ezután ragadj kalapácsot és törd fel a betont, majd takarítsd fel a rendetlenséget az elülső markolókarral. Egy újabb mozgalmas nap a LEGO® City építőcsapat számára!

LEGO City Police 60206 Légi rendőrségi járőröző repülőgép
3 290 Ft

Élj meg egy újabb felkavaró napot a rendőrségnéla LEGO® City városában! Pattanj be a Légi rendőrségi repülőgépbe és járőrözz LEGO® City utcáin a magasból! Várj csak, mit csinál az a gazfickó a páncélszekrénnyel? Forgasd körbe a keresőfényt, világíts a gonosztevőre, csapj le rá és tartóztasd le, mielőtt elmenekül!

LEGO Creator 31092 Helikopterkaland
3 290 Ft

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építsd fel a Helikopterkaland készlet modelljét és építsd át motorcsónakká vagy légpárnás járművé és élvezd a sebességet.

LEGO City Police 60239 Rendőrségi autó
3 290 Ft

Indíts el egy erős rendőrautó motort, és indulj el, hogy a várost megvédhesd! Úgy tűnik, hogy a rendőr segítségre van szüksége a forgalomirányításban. Helyezd szét a forgalomsegítő kúpokat, és legyél Te a LEGO® City Police mindennapi hőse!

LEGO Creator 31100 Sportkocsi

LEGO Creator 31100 Sportkocsi

Értékelés: 4,9
3 390 Ft

Ugorj be ebbe a csodálatos piros sportautóba, és indulj el az úton. Indítsd el a vörös-fekete gép motorját, és lépj rá. És még szórakoztatóbbá teszi, hogy a modell átalakítható extrém versenyautóvá, amellyel könnyen megtörheted a sebességrekordot, vagy egy klasszikus repülőgéppé, amelyet nem szabad otthonhagyni egyetlen légi show-n sem.

LEGO City Police 60241 Kutyás rendőrségi egység
3 390 Ft

A tolvaj megpróbál betörni egy ékszerüzletbe, a célja ellopni a drágaköveket. Ez egy megoldandó feladat a LEGO® városi rendőrségi kutya egységnek. Pattanj gyorsan a rendőrautó kormánya mögé és siess a helyszínre. Ezután engedd szabadon a hűséges rendőrségi kutyát és fogd el a tolvajt, mielőtt elmenekülhet.

LEGO City Great Vehicles 60249 Tisztítókocsi
3 390 Ft

Itt az ideje megtisztítani LEGO® City utcáit! Segíts a remek forgókefés tisztítókocsi sofőrjének vezetni. Ezzel a klassz géppel valóban gyerekjáték az utak tisztítása! Majd nyisd fel a teherautó hátsó részét, fogd a lapátot és rakd bele a szemetet a szemetesbe mielőtt hozzálátnál a következő feladatodhoz. A LEGO City hétköznapi hősei sikeresen kitakarítottak egy újabb utcát!

LEGO Super Heroes 76146 Pókember robotja
3 390 Ft

Száguldj át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot a gonosztevőktől! És ha még több erőre van szükséged, ültesd be Pókembert a robotja pilótafülkéjébe. Amikor Pókember az óriási pókrobotjában ül, bárhova elmehet, bármit elkaphat és hatalmas pókhálókat lőhet ki! A gonosztevők rettegnek, hogy elfogja őket a pókrobot.

LEGO Friends 41389 Fagyis tricikli
3 390 Ft

Az égboltot átszelik az első fénysugarak és velük együtt a LEGO® Friendsbeli Stephanie is nekivág az utcáknak a szórakoztató fagyis triciklijével. Segíts neki kiszolgálni Heartlake város lakóit. Kombináld a különböző bolondos ízesítésű fagylaltokat és jégkrémeket. Ülj le barátaiddal az asztalhoz és élvezzétek együtt a fagyos finomságokat. Oldozd el a mopedet és ültesd be a kutyust az ülésébe. Tedd a fejedre a sisakot és indulj el Stephanieval a tengerpartra, ahol rengeteg szórakozásban lesz részetek!

LEGO City Great Vehicles 60251 Monster truck
3 390 Ft

Ülj be ennek a remek LEGO® City Monster trucknak a volánja mögé, melynek óriási gumiabroncsai vannak és élesfogú szörnyecskék díszítik. Száguldj fénysebességgel a földfelszín fölött! Mutass be fantasztikus csúszásokat, lélegzetelállító ugrásokat és csodálatos landolásokat! Mikor megmutattad a monster truckon járművezetői képességeidet, menj vissza LEGO City-be és dicsekedj el ezzel a pompás járművel!

LEGO Creator 31099 Vadászgép

LEGO Creator 31099 Vadászgép

Értékelés: 4,9
3 390 Ft

Repülj el ezzel a csodás vadászrepülővel. Forgasd meg a légcsavart, állítsd be a szárnyhegyeket és készülj fel az induláshoz! A leszállás után átépítheted a repülőgépet egy sugárhajtású géppé, amely még nagyobb távolságokat is megtesz, vagy egy helikopterré, és városnéző repülést tehetsz a táj felett. Ezután mindig van arra esély, hogy elengedd a képzeleted és építs valami teljesen új dolgot.

LEGO City 60247 Erdőtűz

LEGO City 60247 Erdőtűz

Értékelés: 5
3 390 Ft

Ég az erdő! Ez itt a LEGO® City tűzoltócsapat feladata. Segíts Clemmonsnak, a LEGO City tévésorozat hősének, beugrani a szupergyors négykerekű motor volánja mögé és elindulni a színhelyre. Veszélyben van a természet. Oltsd el a tüzet a nagy teljesítményű vízágyú segítségével és mentsd meg a fakoronában alvó baglyot. Ez egy újabb akciódús nap a LEGO City becsületes tűzoltói számára.

LEGO City 60255 Kaszkadőr csapat
3 390 Ft

Csatlakozz a LEGO® City Kaszkadőr csapatához, és varázsold el a jelenlévő közönséget merész és gyors sebességű előadásoddal! Végezz el csodálatos trükköket és magával ragadó manővereket egy nagyszerű négykerekűn. Ezután indítsd el a motorkerékpárt és haladj teljes sebességgel a felhajtó rámpa felé! Kapaszkodj erősen, amíg át nem repülsz a lángon, és felszállsz a levegőbe. Tökéletes leszállást kell elvégezned!

LEGO Technic 42101 Homokfutó

LEGO Technic 42101 Homokfutó

Értékelés: 4,7
3 490 Ft

Ideje kimenni és felfedezni az ismeretlen tájat ebben a LEGO® Technic cool homokfutóval. Ugorj át a dűnék felett! Fuss át a sivatagon! Ez az ellenálló homokfutó funkcionális csillapítással és kormányzással könnyen megbirkózik a nehéz terepen. Készen állsz a kihívásra? Építsd át ezt a 2 az 1-ben modellt elegáns versenyautóvá, és élvezz még több adrenalin kalandot.

LEGO Technic 42102 Mini Class Xerion
3 490 Ft

Ez a vizuálisan jellegzetes traktor a neves CLAAS színkombinációban nem rendelkezik versenytárssal a kategóriájában. És a rendkívül jó megjelenése csak a kezdet. Ez a nagy teljesítményű gép számos funkciót kínál, és könnyen kezelheti a szántóföldön végzett munkákat. Ez nagyszerű hír az elfoglalt mezőgazdasági termelők számára. A traktor átalakítható kombinálható kormány- és forgó fűnyíróval.

LEGO Ninjago 71706 Cole gyors autója
3 690 Ft

Ülj be Cole gyors autójának a kormánya mögé és segíts neki a veszélyes Prime Empire videójátékból való menekülésben. De vigyázz! A gonosz Hausner üldözi Cole digitális változatát a légpárnás hajóján, és el akarja kapni a lánc és a fő vezérlő segítségével. Le kell őt győznötök és megszereznetek az értékes és speciális key-tana kardot. Ezt a csatát digitális Cole meg kell, hogy nyerje!

LEGO Star Wars™ 75263 Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
3 690 Ft

Figyelem, ellenállás harcosai! Egyesítsétek erőiteket Zorii Bliss-szel és harcoljatok a rossz Impérium ellen az Y-szárnyú™ Microfighterrel! Ugorjatok a pilótafülkébe, indítsátok el a motort és indulás az űrbe! Célozz fegyvereiddel az ellenségre és lőj a rakétákkal. Amint megnyered a harcot, térj vissza az alapra, javítsd meg a járművet és dicsekedj el barátaidnak.

LEGO Star Wars™ 75264 Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
3 690 Ft

Legyél a Első Rend küldetéseinek parancsnoka Kylo Rena űrsiklójával. Repülj a Starkiller bázisról és tedd a szrányakat repülő módba. Lőj a kilövőkkel az Ellenállás hajójára. Szállj le járműveddel és támadj Kylo Ren fénykardjával. Játssz epikus csatákat a filmből: Skywalker Kora, esetleg találj ki saját galaktikus kalandokat.

LEGO Creator 31087 Terepjáró homokfutó
4 490 Ft 4 090 Ft

Építs még 3 különböző járművet a LEGO® Creator 3 az 1-ben Terepjáró homokfutó készlettel. Építsd meg a terepjáró homokfutót, aztán alakítsd át és vedd az ég felé az irányt egy szélsebes repülővé, vagy vágj át az egyenetlen terepen egy szívós Quad Bike-kal.

LEGO Creator 6250773 Futurisztikus repülő
4 990 Ft 4 290 Ft

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építs egy futurisztikus repülőt, alakítsd át, és irány az űr egy futurisztikus űrhajóval, vagy élvezd a sci-fi kalandokat egy repülő futurisztikus robottal.

LEGO Creator 31101 Monster truck
5 190 Ft 4 290 Ft

Készülj fel egy hatalmas forgószélre ebben a szörnyeteg kamionban! Végezd el a tesztkört az arénában és teszteld a lengéscsillapítókat, majd hívj bontóautót. Miután megmutatta a legjobb mutatványokat, építsd át a szörnyeteg teherautót egy hatalmas sportkocsira, és légy az első, aki befejezi, vagy dragsterré alakítja, és új sebességrekordot állít fel. Természetesen mindig van lehetőség arra, hogy teret adjon a kreativitásának, és építs fel valami teljesen új dolgot.

LEGO City 60213 Tűz a kikötőben
4 990 Ft 4 290 Ft

Csatlakozz a LEGO® City tűzoltókhoz és mentsd meg a kikötőt! Egy hordó olaj, és mind lángokban! Rádió segítségével hívd a tűzoltóságot, hogy használd a vízágyút, majd a második hordót helyezd biztonságba, mielőtt arra is átterjed a tűz. Különösen óvatosan, hogy ne kerüljön a vízbe!

LEGO Ninjago 70671 Lloyd's Journey
4 990 Ft 4 490 Ft

Indulj epikus útra az Időtlen birodalomba Lloyd Garmadon NINJAGO® hőssel és farkasával. Harcoljatok együtt a harcos ellen a falusi erődben. Hajolj el lövedékei elől Lloyd katanájával és lángoló fáklyáival.

LEGO Star Wars™ 75266 Sith Troopers™ Battle Pack
5 490 Ft 4 590 Ft

Légy az Első Rend tiszviselője, és vezesd katonáidat a harcba ezzel a csodás szettel a LEGO® Star Wars™-tól. Lásd el csapataidat kilövőkkel. Csatlakoztasd a blastert a speeder első részéhez, így máris akcióra készen fog állni. Hatolj be ellenséges területére és támadd meg őket.

LEGO Speed Champions 75895 1974 Porsche 911 Turbo 3.0
5 090 Ft 4 590 Ft

Rakd be a legmagasabb sebességet a gyűjtő 1974 Porsche 911 Turbo 3.0. LEGO® Speed Champions készlettel Építsd meg ezt az ikonikus versenyző Porschet az ikonikus szárnyával bálna farok alakjában. Ültesd a pilótát a volán mögé és mutasd be a vezetési készségeidet, miközben az útjelző kúpok körül szlalomozol. Versenyezz a barátaiddal, vagy építsd fel ezt a lenyűgöző híres autó LEGO modellt!

LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna
5 490 Ft 4 590 Ft

Told ki a sebesség határt a LEGO® Speed Champions 75892 McLaren Senna készlettel! Teszteld le ennek az ultra gyors autónak a tulajdonságait az aerodinamikai alagútban, majd cseréld ki a felniket. Ezek után a versenyzőt beültetheted a pilótafülkébe és vezetési tudásodat egyenesen a pályán mutathatod be!

LEGO Speed Champions 75890 Ferrari F40 Competizione
5 490 Ft 4 590 Ft

Készülj fel egy lenyűgöző versenyre a 75890 Ferrari F40 Competizione készlettel a LEGO® Speed Champions sorozatból! Építsd meg ezt a csodálatos autót, és ültesd bele a pilótát a pilótafülkébe. Hívd meg barátaidat versenyezni, mutasd meg a vezetői képességeidet és száguldj a cél felé. Ezután cseréld ki a motorháztetőt és a spoilert, építsd át ezt a sportkocsit klasszikus Ferrari F 40-re és kelj útra.

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car
5 490 Ft 4 590 Ft

Tankolj meg és indulj útnak a 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car versenyautóval a LEGO® Speed Champions sorozatból! Nyisd ki a a versenyautó védőrácsát és ültesd be a sofőrt a vezetőfülkébe. Mutasd be vezetési képességeidet a barátaiddal szembeni versenyen. Ha a boxban kiállásra kényszerülsz, minél gyorsabban tankolj meg, hogy időelőnyre tegyél szert a versenytársakkal szemben!

LEGO Star Wars™ 75267 Mandalorian™ Battle Pack
5 490 Ft 4 890 Ft

Állítsd össze saját Mandalorian hadseregedet a Csillagok háborúja™ világából és mutasd meg, hogy legendás harcos vagy. Építs meg egy védekező erődöt, és szereld fel a katonákat blasterrel. Ezen felül a harcba a kilövőt is bevetheted. Ez az erő esélyt sem hagy az ellenfeleidnek. -Játssz látványos kalandokat a Star Wars televíziós sorozatból: The Mandalorian, vagy találj ki saját kalandokat.

LEGO DUPLO® Disney™ 10873 Minnie születésnapi zsúrja-21%
6 190 Ft 4 890 Ft

Akció

A kis Disney rajongók nagy örömmel fognak segíteni Minnie egérnek, hogy stílusosan ünnepeljen a LEGO® DUPLO® 10873 Minnie születésnapi zsúrja készlettel! Játsszatok velük, miközben elviszitek Minnie-t az aranyos, rózsaszín autójában a buli helyszínére, ahol Figaro, a cica már csak arra vár, hogy a mulatság elkezdődjön. Ez a LEGO DUPLO készlet tökéletes egy véget nem érő, szülinapi ünnepség témájú szerepjátékhoz, ráadásul egy hatalmas, megépíthető szülinapi tortát, és 2 ajándékkal díszített kockát is tartalmaz. A csomagban egy LEGO DUPLO figurát találtok: Minnie egeret és egy cica figurát.

LEGO DUPLO® Town 10882 Vasúti pálya-21%
6 190 Ft 4 890 Ft

Akció

Teremts végtelen lehetőségeket kisgyermeked számára a LEGO® DUPLO® 10882 Vasúti pályák segítségével, amellyel bármelyik új vagy már meglévő vonatot kiegészítve klassz sínpályát hozhattok létre! A vasúti átjárókkal, megállókkal, váltókkal és a kanyarodó vagy egyenes síndarabok kombinációival rengeteg dolgot építhettek! A kisgyermekek imádni fogják a piros interaktív elem használatát, amely bármelyik kompatibilis DUPLO vonathoz (például a 10874 Gőzmozdonyhoz vagy a 10875 Tehervonathoz) érve azonnal megállítja a vonatot.

LEGO CITY 60205 vágányok

LEGO CITY 60205 vágányok

Értékelés: 4,9
5 723 Ft 4 990 Ft

Győzz le bármilyen akadályt, ezzel a szórakoztató és rugalmas vágányokkal! Fejleszd a saját vasúti pályádat, úgy hogy minél messzebb juthass vele! A készlet tartalmaz 8 egyenes darabbal, 4 sarokrésszel és 8 mozgatható darabbal a vágányok tökéletes kiegészítők a LEGO City vonatos készlethez.

LEGO DUPLO 10910 Kalandok a tengeralattjáróban-20%
6 290 Ft 4 990 Ft

Akció

Élj át egy ötletes játékot és segíts gyermekednek fontos ismereteket fejleszteni a tengeralatti kalandok során! Ez a lebilincselő játék, amellyel a legkisebbek arra fognak játszani, hogy bálnát vagy halat játszanak fel, rengeteg lehetőséget kínál fel a mesélésre és a tanulásra. A tengeralattjáróval és a hallal, melyek a vízben buborékokat hoznak létre, és a szép bálnával a fürdés közben rengeteg szórakozást élhettek át.

LEGO DUPLO 6250736 Tűzoltó autó-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Akció

Játszd a valós élethelyzeteket a LEGO® DUPLO® Városommal. A tűzoltóautó könnyen összeszerelhető, és nyitható rekesszel és létrával rendelkezik. Az óvodások lelkesek lesznek, amikor a tűzoltóknak segítenek megmenteni a macskát az összerakott fáról!

LEGO DUPLO 6250720 Az első járműveim-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Akció

Az iskoláskor előtti gyermekek bele szeretnek a színes autók és repülőgépek LEGO® DUPLO® át építésébe Az első járműveim. Rakj össze helikoptert, taxit, szemetesautót és tűzoltóautó modelleket, vagy keverd össze a DUPLO kockákat, különféleképpen kombináld, és hozzál létre végtelen számú járműveket és egyéb alkotásokat.

LEGO DUPLO® Town 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Akció

A gyermekek és a szülők együtt állhatnak neki a munkának 2 dolgozó figurával, a billenőplatós teherautóval és a forgó kabinos és mozgó lapáttal rendelkező kotrógéppel. A gyermekek vezetési és a feladatok teljesítése közben fejlesztik a készségeiket. Helyezze a sziklát a teherautó platójára. De vigyázz – a szikla bármelyik pillanatban összetörhet!

LEGO City Great Vehicles 60222 Hótakarító
6 590 Ft 5 290 Ft

Segíts előkészíteni a LEGO® City sípályákat az akcióra! Töltsd meg a nagy hóágyút, pattanj a hatalmas Hótakarító kormánya mögé, és irány a lejtő! Vágj át könnyedén a hóviharon a nagy hernyótalppal, mielőtt tüzelnél az ágyúval, hogy még több hó fedje az utat! Ezután ideje visszamenni a házikóba, és elszürcsölni egy bögre meleg kakaót.

LEGO Friends 41397 Mozgó dzsúsz bár
6 790 Ft 5 390 Ft

Frissülj fel és tölts egy kis időt Emma mozgó dzsúsz bárjánál. Emma épp a friss gyümölcs és a jókedv csodás keverékét készíti Heartlake város tengerpartján. Segíts neki elkészíteni a gyümölcsöt és felszolgálni a vendégeknek. Vagy inkább pihenj Andreával a napozóágyon és közben kortyolgass finom smoothie-t. Mi az ott a vízben? Egy delfinpár szeretne megismerkedni veled. Ugorj fel Andreával a szörfdeszkára és induljatok utánuk.