Talált termékek száma: 67

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

GPO Retro Soho
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos lemezlejátszó gumírozott felülettel és 33, 45 és 78 perc lejátszási sebességel. GPO Retro Soho beépített sztereó hangfalakkal és fejhallgató kimenettel zavartalan zenehallgatást kínál. RCA és AUX konnektorok lehetővé teszik még a külső hangfal csatlakozást. Elegáns dizájnban, fém elemekkel dísze lesz a szobádnak.


Roadstar TTR-8633 Lemezjátszó
16 890 Ft

15 990 Ft

2 év garancia

Roadstar TTR-8633 lemezjátszó egy kellemes múlt idéző zenei berendezés, mely fa házas kivitelében, homokfújt borítással egyszerű és stílusos darab. A lemezjátszó 33–45 RPM-es fordulatszámon pörög, rajta analóg AM-FM sztereó rádió hallgatható. A 4 beépített hangszóró a kis méretű lejátszó remek hangzásáért felel, melynek teljesíménye 2 X 1.5W.


SENCOR STT 312UR Lemezjátszó-35%

SENCOR STT 312UR Lemezjátszó

Értékelés: 4,5
19 990 Ft

12 990 Ft

Akció

Sencor STT 312UR Lemezlejátszó tökéletes választás mindenki számára. Automatikus kikapcsolás és a kar automatikus visszetérése a lemez végére érve. Az USB feljátszó kábel lehetővée teszi analóg Audio felvételek digitalizációját analóg kimenettel rendelkező lejátszókról.


SENCOR STT 312UR Lemezjátszó outlet/b
19 990 Ft

7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A termék csomagolása a szállítás során sérült, rövid ideig használatban volt, de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Sencor STT 312UR Lemezlejátszó tökéletes választás mindenki számára. Automatikus kikapcsolás és a kar automatikus visszetérése a lemez végére érve. Az USB feljátszó kábel lehetővée teszi analóg Audio felvételek digitalizációját analóg kimenettel rendelkező lejátszókról.


SENCOR STT 210U Lemezlejátszó
19 490 Ft
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sencor STT 210U Lemezlejátszó tökéletes választás a régi idők szerelmeseinek. A készülék képes közvetlen felvételre USB/SD memóriakártyára a lemezről, rádióról vagy külső jelforrásból. A nehéz készülékház segít csökkenteni az STT 210U rezgéseit, hogy tisztábban szólaljanak meg a lemezek.


SENCOR STT 211U Lemezjátszó

SENCOR STT 211U Lemezjátszó

Értékelés: 4,5
20 900 Ft
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Sencor STT 211U Lemezjátszó egyszerre rendelkezik SD-kártya és USB ** bemenettel, hogy mindig élvezhesse kedvenc mp3 zenéit. AM/FM digitális platformjain lehetővé teszi a rádióhallgatást,illetve az összes bementi forrása lehetőséget biztosít lemezről való hangrögzítésre. A sztereó hangszórók garantálják a maximális hangzást, fejhallgatót is csatlakoztathat hozzá, így privát élménnyé téve a zenehallgatást.A csomag része egy **távirányító, hogy bárhonnan könnyen kezelhesse készülékét.


Crosley C6
65 190 Ft

Újdonság

Beépített erősítővel a Crosley C6 lemezjátszóhoz csak elegendő csatlakoztatni a hangszórókat és készen állsz bármilyen parti kezdésére. Első pillantásra magával ragad az elegáns diófa felületkezelése. A lemezjátszó rendelkezik minden olyan funkcióval, amit keresel, és ezért megfogsz lepődni a megfizethetőségén.


Crosley Gig
64 990 Ft

Újdonság

Az 1950-es és 1960-as évek bútorai által inspirált Crosley Gig lemezjátszó minimalista kivitelezésű, elegánsan lekerekített élekkel, világos fa utánzattal és kontrasztos matt fekete előlappal. Rendelkezik még három gombbal,amellyel kezelheted a hangerőt, átkapcsolhatsz a lemez, AUX audio bemenet vagy a beépített Bluetooth vevő között.


GPO Retro Stylo II
23 990 Ft

Stílusos lemezlejátszó gumírozott felülettel és 33, 45 és 78 perc lejátszási sebességel. GPO Retro Stylo II az új modell a Stylo lemezjátszók szériájából. Auto Stop funkció leállítja a lemezforgatást amikor a végére ér, továbbá ** Pitch control** hangkorrekcióval rendelkezik.


HYUNDAI RTCC 513 RIP Lemezjátszó
54 990 Ft

51 990 Ft

2 év garancia

Hyundai RTCC 513 RIP Lemezjátszó retro dizájnjának köszönhetően bármelyik nappali stílusos, egyedi kiegészítője lehet. Segítségével meghallgathatjuk kedvenc zenéinket, akár CD-ről, kazettáról, pendrive-ról vagy a klasszikus bakelitlemezről szeretnénk is lejátszani. Sőt, a lemezjátszó használatával gyorsan és egyszerűen, számítógép használata nélkül készíthetünk MP3 másolatot legkedvesebb dallamainkról. Az AM/FM rádióadók zenék és műsorok széles választékát kínálják.


iON Digital LP lemezjátszó
34 189 Ft
33 490 Ft

Retró kinézetű lemezjátszó FM rádióval. Az iON Digital LP összekapcsolható külső hangszórókkal és az AUX csatlakozónak köszönhetően egyenesen fülhallgatóról is hallgatható. USB csatlakozó a számítógéppel való összekapcsolásért a lemezek gyors digitalizálásához az EZ Vinyl/Tape Recorder programmal.


iON Lemezjátszó Pro80
46 490 Ft

Lemezjátszó ékszíjhajtással és kétsebességű motorral (33/45 fordulat/perc). Az iON Pro80 elindítja a tűt a fedélzeten, a lejátszás végén pedig kikapcsol és újra felemeli a kart. Az USB port lehetővé teszi a lemezjátszó összekapcsolását a számítógéppel a bakelitlemezek digitalizálásához az RCA kimenetek segítségével pedig aktív hangfalakat vagy erősítőt csatlakoztathatunk.


iON Mustang LP fél-automatikus gramofon-44%
61 590 Ft

33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a fél-automatikus gramofon a Ford Mustang által inspirált retró kinézetével vesz le a lábadról, mivel lejátszás közben retró-autó hangulatot teremt. Analóg FM, AM tuner, USB MP3 lejátszó lista funkcióval, csendes szíjas meghajtás Auto-Stop funkcióval, 3 lejátszási sebesség, sztereó hangszórók, fejhallgató bemenet, AUX bemenet, RCA kimenet.


LENCO L-30
37 190 Ft

Újdonság

Játssz le, hallgass, digitalizálj – mindezt a Lenco L-30 gramofonnak köszönhetően, amely MM hangszedővel, stílusos 300 mm-es nagy tányérral és USB kimenettel rendelkezik. A készülék egyszerűen a hangszórókhoz csatlakoztatható a 2× RCA audio kimenet segítségével. Egy védőburok is a csomagolás részét képezi.


LENCO L-3867 USB
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A félautomata, ékszíjmeghajtású USB-csatlakozású Lenco L-3867 lemezjátszó háztartásunk legsokoldalúbb szórakoztató-elektronikai eszköze lehet. Segítségével számítógépünkre menthetjük illetve digitalizálhatjuk még bakelitlemezről hallható kezdenceinket. Két lejátszási sebességgel, beépített hangszóróval rendelkezik, s automatikusan kikapcsol. Stabil, műanyag-tetős készülék, mely minden olyan technikai felszereltséggel rendelkezik, mely alkalmazkodik a mai kor elvárásaihoz.


Marantz TT-5005 Analóg lemezjátszó
64 990 Ft

2 év garancia

Marantz TT-5005 Analóg lemezjátszó segítségével újra és újra meghallgathatjuk régi kedvenceinket. A klasszikus bakelitlemezek lejátszására alkalmas készülék beépített phono előerősítőjének köszönhetően bármely erősítőhöz könnyedén csatlakoztatható, így akár nagyobb összejöveteleken is ideális zeneforrás lehet. Az automatikus kikapcsolás és elindítás, illetve az automatikusan visszatérő kar különösen kényelmes használatot biztosít. A modern dizájnú lejátszó bármelyik nappali stílusos kiegészítője lehet.


Nikkei NTT05U Lemezjátszó
52 990 Ft

2 év garancia

A Nikkei NTT05U egy manuális lemezjátszó készülék USB kimenettel. Porolja le bakelitlemezeit! Ez az USB-lemezjátszó lehetővé teszi ugyanis kedvenc lemezeinek mp3 formátumba történő konvertálását!


Nikkei NTT15U Lemezjátszó

Nikkei NTT15U Lemezjátszó

Értékelés: 5
66 990 Ft

2 év garancia

A Nikkei NTT15U egy manuális lemezjátszó készülék USB kimenettel. Porolja le bakelitlemezeit! Ez az USB-lemezjátszó lehetővé teszi ugyanis kedvenc lemezeinek mp3 formátumba történő konvertálását!


Pioneer PL-990 Sztereó lemezjátszó
58 900 Ft

48 990 Ft

3 év garancia

Teljesen automata, sztereó bakelit lemezjátszó, alacsony tömegű, egyenes hangkarral, precíz DC szervo motorral és beépített phono equalizerrel rendelkezik. Egyszerűen csatlakoztass bármilyen külső (line) bemenetet a mini rendszerünkre! Az egyszerű használatú Pioneer PL-990 sztereó lemezjátszó teljesen automatikus. A lemezjátszó univerzális lejátszó fejével és érzékenységével minden lemez lejátszásához ideális. A beépített RIAA előerősítő a zeneszámok hangját tisztábbá varázsolja. A folyamatos áramellátású szervomotor nagyon hasznos, ugyanis a lemezeknek szabályos forgást biztosít. Csatlakoztassa a Pioneer PL990 lemezjátszót Hi-Fi tornya vagy erősítője aux bemenetére, és ismét felfedezheti régi lemezei felejthetetlen hangját.


Pro-Ject Elemental

Pro-Ject Elemental

Értékelés: 5
71 870 Ft

62 990 Ft

Lemezjátszó kialakítása: Szíjhajtás alacsony vibrációjú DC motorral Szilikon gumiszíj Mechanikus sebesség váltás: 33.3 és 45 ford/perc MDF tányér, filc alátét Rozsdamentes acél főcsapágy Hangkar 8,6" egyenes hangkar alumíniumból Unipivot csapágy (rozsdamentes acél) excentrikus ellensúly Ortofon hangszedőOrtofon OM 5E ( MM ) hangszedő. Névleges fordulatszám: 33 ill. 45 ford. / perc


Pro-Ject Essential II

Pro-Ject Essential II

Értékelés: 5
84 900 Ft

81 990 Ft

2 év garancia

Pro-Ject Essential II analóg lemezjátszó Szíjhajtás szilikon szíjjal. Alacsony vibrációjú szinkron motor. A beépített motorvezérlés és a DC tápellátás biztosítja a csendes futást. A lemeztányér tengelye rozsdamentes acél, bronzpersely csapágyban, teflon alátámasztással. 8,6 "-os alumínium hangkar, zafír csapágyazással. Ortofon OM5e hangszedő Összekötő kábel aranyozott RCA csatlakozókkal Speciális lemezjátszó lábak.


Pro-Ject JukeBox E
148 590 Ft

Újdonság

Minden egyben – rengeteg nagyszerű funkció és technológiai hozzáértés található a Pro-Ject JukeBox E lemezjátszóban. A készülék nem csak Bluetooth kapcsolattal, hanem beépített előerősítővel is büszkélkedhet, mely digitális és analóg bemenettel rendelkezik, ezenkívül gyönyörű dizájn és távvezérlés jellemzi.


Ricatech Ricatech RTT25 Executive
19 990 Ft

A modern technológiák és az elegáns dizájn vegyítése. A Ricatech RTT25 Executive gramofon Bluetooth funkcióval büszkélkedik, tehát streamelhet zenét okostelefonjáról vagy notebookjáról. Az RTT25 alap felszereltségében két beépített 3W-os hangszóróval rendelkezik, de külső audio rendszerek csatlakoztatását is lehetővé teszi.


Ricatech RMC82 The Rebel All in 1 Music Center
44 990 Ft

Legyen szó analóg AM/FM rádióról, fejhallgató kimenettel, Bluetooth csatlakozással vagy USB csatlakozóval vagy külső adattárolóból történő zenelejátszásról, a Ricatech RMC82 The Rebel All In 1 Music Center gramofon hűen nevéhez, minderre képes. Alap felszereltségében a készülék rendelkezik két 3W-os hangszóróval, de az RCA line kimenet segítségével a gramofon külső audio monitorokhoz is csatlakoztatható.


Ricatech RTT20 Revolution lemezjátszó
14 990 Ft

Ricatech RTT20 Revolution szíjhajtásos lemezjátszó, amely AUX csatlakozóval van felszerelve az audioberendezésekkel történő összekötésre. A lemezjátszó fakeretbe van illesztve és kiváló minőségű fekete műbőrrel van bevonva, piros velúrfedéllel.


Roadstar HIF-1580BT Lemezjátszó
70 990 Ft

Roadstar HIF-1580BT Lemezjátszó egy kellemes múlt idéző automata zenei berendezés, mely egyszerű, de mégis stílusos darab. A lemezjátszó 33, 45 és 78 RPM-es fordulatszámon pörög. CD meghajtón vagy USB-n keresztül MP3 lejátszásra is alkalmas. Bluetooth kapcsolattal, SD kártyával, analóg FM / AM tunerrel, LED kijelzéssel, felvétel funkcióval és nem utolsó sorban sztereó hangszórókkal rendelkezik.


Roadstar HIF-1937 TUMPK CD / Lemezlejátszó
63 490 Ft

2 év garancia

HIF-1937 TUMPK CD és lemezjátszó RETRO hangulatot idéző, fa borítású sokoldalú és modern berendezés. Továbbá FM rádióval és kazetta lejátszóval, valamint USB kompatibilitással felszerelt, praktikus és stílusos készülék. A Roadstar elsődleges célja a modern elektronika és a régies formavilág ötvözése volt a HIF-1937 megalkotásakor.


Roadstar HIF-8888TUMPN Lemezjátszó
51 490 Ft

43 990 Ft

2 év garancia

Roadstar HIF-8888TUMPN Lemezjátszó CD és bakelit lemezek lejátszása mellett az USB kimenetnek és SD/MMC kártya foglalatnak köszönhetően alkalmas MP3/WMA formátumú zenék lejátszására. Beépített FM / AM tunerrel van ellátva így a rádióhallgatás is lehetővé válik rajta. Távirányítóval vezérelhető, könnyen kezelhető, praktikus méretű zenei berendezés.


Roadstar TT-380 BT-T Lemezjátszó
39 990 Ft

29 990 Ft

2 év garancia

Roadstar TT-380 BT-T Lemezjátszó egy kellemes múlt idéző zenei berendezés, mely egyszerű, de mégis stílusos darab. A lemezjátszó 33, 45 és 78 RPM-es fordulatszámon pörög. RCA kimenettel és Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik.


SENCOR STT 019U
49 990 Ft

Sztereó gramofon retró dizájnban CD és MP3 lejátszóval és FM/AM rádióval. A Sencor STT 019U 3 sebességfokozaton képes játszani – 33, 45 és 78 f/perc és lehetővé teszi a közvetlen felvételt USB-re LP és CD lemezről. Elmaradhatatlan fa állvánnyal és távvezérléssel.


Trevi TT 1062 E Lemezlejátszó
32 990 Ft

Trevi TT 1062 E Lemezlejátszó tökéletes választás a régi idők szerelmeseinek. Egy magabiztos sztereó rendszer, amely összeköti a klasszikus dizájnt a modern technológiával. Képes lemezek digitalizására és archiválására USB és SD hordozókon számítógép használata nélkül. A lemezlejátszó dizájnja az elegáns 50-es évek stílusát idézi fel.


SENCOR STT 016

SENCOR STT 016

Értékelés: 4,5
55 990 Ft

49 990 Ft

2 év garancia

Retro lemezjátszó Sencor STT 016, ráadásul a lejátszási lehetőségek rögzíti is CD-meghajtóra is , akkor játszani a szalagot van egy USB bemenet és a beépített sztereó hangszórók


iON Max LP

iON Max LP

Értékelés: 4,5
36 990 Ft

33 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

ION Max LP félautomata lemezlejátszó, all-in-one, mely a hanglemezeket alakítja át digitális formátumúvá és így játsza le őket. A saját hangszóró mellett lehet rá plusz hangfalat is kötni.


SONY PS-LX300USB Lemezlejátszó
54 990 Ft

44 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ez az USB-lemezjátszó lehetővé teszi kedvenc lemezeinek mp3 formátumba történő konvertálását. A beépített phono stage és USB kimenetekkel bármilyen szabvány phono bemenettel rendelkező erősítőhöz vagy közvetlenül számítógéphez is csatlakoztathatja. A teljesen automatikus működés megvédi lemezeit a karcolásoktól. A kiváló minőségű szalagos meghajtórendszer elnyeli a motor rezgését, amelyet a tű gyakran átvesz. A porvédő burkolat megvédi az érzékeny lejátszófejet a sérüléstől. Masszív kialakításának köszönhetően remekül bírja az utazás közbeni bukkanókat.


iON Compact LP
17 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Félautomata gramofon képes pontosan lejátszani a népszerű vinyl gyűjteményét és lehetséges bármilyen audio rendszer kapcsolni Phono bement nélkül. Kompakt méret, fa konstrukció műbőrből megfelelően kiegészíti a belső teret, három fordulatszám, Auto-Stop funkció, USB kimenet felvételek digitalizálásához PC zenehallgatáshoz, RCA vonal kimenet.


Bigben TD115NSPS
49 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A LP-k gyűjteménye remegni fog ettől a lejátszótól! Mindannyian az elegáns Bigben TD115NSPS lemezjátszóban akarnak maradni és a legjobb minőségű dalokat pörgetni. A lemezjátszó jó hangzást biztosít a Bluetooth hangszóróknak és előerősítőknek köszönhetően. Magában foglalja az USB-bemenetet a PC-kapcsolatot a lemezek digitalizálásához.


Crosley T150
65 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Bár a Crosley T150 Lemezjátszó köszönhetően a minimalista dizájnjánaknagyon hasonlít a T100 modellre, a komponensei jelentősen minőségi feldolgozást kaptak, amivel be van biztosítva a minőségesebb zenehallgatás és a hosszabb élettartam. A kétsebességes lemezjátszó (33 és 45 fordulat./perc) lejátszik 7", 10" vagy 12" bakelit lemezt, így örömmel lejátszhatod az összes otthoni lemez gyűjteményedet.


Denver VPL-120
17 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Úgy néz ki, mint egy átlagos bőrönd, felnyitása után azonban mindenki megnémul a csodálkozástól – a bőrönd belseje ugyanis bulizásra kész Denver VPL-120 lemezjátszót rejt. A készülék egyedülálló a 2 beépített hangszórónak és az előerősítőnek köszönhetően. A lemezek 33, 45 és 78 ford./perc gyorsasággal forognak, az eszköz pedig digitalizálásra is képes.


Denver VPL-200
24 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Miben is különbözik ez a csinos retró készülék a többi gramofontól? Két remek 5 W teljesítményű hangfala van közvetlenül testébe építve. A Denver VPL-200 gramofon 33, 45 vagy 78 percenkénti fordulatszámmal forgatja a lemezeket, a hanganyagot pedig nemcsak lejátszani képes, de át is alakítani digitális formába.


GoGEN MSG 262 BT U
30 422 Ft

23 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gramofón digitális FM rádióval és rippelő funkcióval, amely által kedvenc LP lemezeidet MP3 formátumba konvertál. A GoGEN MSG 262 BT U gramofon 33/45/78 RPM sebességet játszik le, régi és újabb vinil felvételeket is képes lejátszani közvetlenül a fülhallgatókba. A zene zavartalan élvezetét fokozza az előtelepített hangszínszabályzó és a praktikus távvezérlő.


HYUNDAI RT 910 Gramofon, Cseresznye
27 990 Ft

26 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Retro stílusú gramofon a zene szerelmeseinek. Analóg FM / AM rádióval rendelkezik. Cseresznyefa színe elegáns megjelenést ad a lejátszónak. Az RT 910 tovább fokozza a zenei élményt.


HYUNDAI RT 910 RIP Gramofon

HYUNDAI RT 910 RIP Gramofon

Értékelés: 5
31 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Hyundai elsődleges célja a modern elektronika és a régies formavilág ötvözése volt az RT910RIP megalkotásakor. Lágy vonalak, kellemes szín és fa anyaghasználat jellemzi. A bakelitek lejátszását 33, 45, vagy 78-as fordulaton élvezhetjük. Az USB csatlakozónak köszönhetően régi lemezeit akár digitalizálni is tudja. Nincs szükség külön erősítőre vagy hangfalakra, ugyanis a beépített hangszórók lévén azonnal használni tudjuk.


iON Air LP
39 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Félautomata gramofon vezeték nélkülien kapcsolható Bluetoothon bármilyen hangszóróhoz zenelejátszáshoz. Csendes ékszíjas meghajtású iON Air LP Auto-Stop funkcióval, képes lejátszani 33, 45, 78 fordulat/perc, továbbá kínál fülhallgató kimenetet 3,5 mm-es AUX kimenettel a többi eszköz csatlakoztatásához. USB-kimenet lehetővé teszi, hogy digitalizáld a felvételeket a PC-hez és a műanyag borítás védi a táblát a por ellen.


iON Classic LP

iON Classic LP

Értékelés: 5
25 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Lemezjátszó, mellyel a felvételek beolvashatóak a számítógépbe. Az iON Classic LP elegáns retro dizájnnal; műanyag kerettel védi a lemezt a por ellen, amivel enyhíti a felvétel nemkívánatos sercegést. A zene élvezetének fokozására az RCA kimenet segítségével külső hangszóró is csatlakoztatható.


iON Pro100BT
62 716 Ft

59 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Lemezjátszó szíjas meghajtással és Bluetooth technológiával a hangszóró vagy fejhallgató vezeték nélküli kapcsolódásért. Az iON Pro100BT 2 lejátszási sebességgel 33/45 RPM rendelkezik – a csomag tartalmaz egy adaptert a 45RPM-es lemezekhez. USB port biztosítja a számítógéphez való csatlakoztatást, amelynek köszönhetően a régi lemezeket mostantól digitalizálhatod. RCA kimenet az aktív hangszóró vagy erősítő csatlakoztatására.