Lemezjátszók

Paraméterek meghatározása
iON Max LP SENCOR STT 016
iON Max LP

ION Max LP félautomata lemezlejátszó, all-in-one, mely a hanglemezeket alakítja át digitális formátumúvá és így játsza le őket. A saját hangszóró mellett lehet rá plusz hangfalat is kötni.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
SENCOR STT 016 SENCOR STT 016
SENCOR STT 016

Retro lemezjátszó Sencor STT 016, ráadásul a lejátszási lehetőségek rögzíti is CD-meghajtóra is , akkor játszani a szalagot van egy USB bemenet és a beépített sztereó hangszórók

Raktáron

Partnerünktől: MALL
LENCO LS-50 SENCOR STT 016
LENCO LS-50

Gramofon két beépített hangszóróval és 300 mm-es tárcsával. USB port a PC csatlakoztatáshoz, a vinil digitális formátumba konvertálására, integrált sztereó erősítő, 33, 45 vagy 78 fordulat / perc sebesség, állítható ellensúlyok, heveder, kerámia hangrögzítő, MDF doboz, RCA vonalkimenet.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
GPO Retro Soho, fehér GPO Retro Soho, fehér
GPO Retro Soho, fehér

Stílusos lemezlejátszó gumírozott felülettel és 33, 45 és 78 perc lejátszási sebességel. GPO Retro Soho beépített sztereó hangfalakkal és fejhallgató kimenettel zavartalan zenehallgatást kínál. RCA és AUX konnektorok lehetővé teszik még a külső hangfal csatlakozást. Elegáns dizájnban, fém elemekkel dísze lesz a szobádnak.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
RELOOP RP-1000 MK2 GPO Retro Soho, fehér
RELOOP RP-1000 MK2

Egy DJ lemezjátszóról álmodozol? Teljesítsd az álmod a Reloop RP-1000 MK2 2 sebességes DJ lemezjátszó segítségével, amely a vad DJ teljesítményhez van igazítva. Robusztus felépítése és gumi felülete hatékonyan elnyomja a nem kívánt rezgéseket, a lemezjátszó szíjhajtású, a csomag pedig tartalmaz egy kiváló minőségű Reloop OM Blacket hangszedőt.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
SENCOR STT 212U GPO Retro Soho, fehér
SENCOR STT 212U

Hallgass swing, jazz vagy blues zenét akár reggelig a SENCOR STT 212U modern multifunkciós lemezjátszóval, amely 3 sebességben képes lejátszani a lemezeket: 33, 45 és 78 fordulat percenként; valamint USB porttal, SD kártyákra szolgáló slottal, AUX és Bluetooth vezeték nélküli technológiával ellátott. A lemezekről felvételeket is képes lejátszani , a FM PLL tuner további szórakozást biztosít.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
Akai ATT-11BT Roadstar TTR-8634 lemezjátszó, rádió, TTR-8634 lemezjátszó, rádió
Akai ATT-11BT

Bakelit lemezek, és az életed újra teljes lesz – Stílusos retró lemezjátszó Akai ATT-11BT lejátszókaros kivitelezéssel stabil lemeztányérral, 3 lejátszási sebességgel percenként 33, 45 vagy 78 fordulattal rubin stílussal felforgatja majd a szobát. A lemezjátszó 2× 0,8W teljesítményű beépített hangszórókkal, Bluetooth OUT-tal rendelkezik, és a segítségével a régi lemezeidet is digitalizálhatod.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
Akai ATT-E10 Roadstar TTR-8634 lemezjátszó, rádió, TTR-8634 lemezjátszó, rádió
Akai ATT-E10

Az Akai ATT-E10 kofferes, szíjhajtású lemezjátszó gyönyörű retro dizájnnal rendelkezik és a 3 sebesség egyikével forgatja a lemezeket 33, 45 vagy 78 percenkénti fordulatszámmal. A lemezjátszó bővített felszereltséggel rendelkezik: Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia, AUX In bemenet, USB-port, SD-nyílás és Line Out kimenetek. Képes lemezeket digitalizálni. A beépített hangszórók 2 × 0,8 W RMS zenei teljesítményt nyújtanak.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
Audio-Technica AT-LP120X Audio-Technica AT-LP120X
Audio-Technica AT-LP120X

Közvetlen meghajtós, kikapcsolós Phono előerősítő, dinamikus Antiskate – a minőségi zenehallgatók biztosan sajátjuknak akarják majd ezt a stílusos Audio-Technica AT-LP120× lemezjátszót. A készülék 3 fordulatsebességgel rendelkezik, percenként 33/45/78 és AT-VM95E hangszedővel. Nem hiányozhat az USB kimenet sem, a lemezek digitalizációjához PC-re.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
AIWA GBTUR-120 MKII Audio-Technica AT-LP120X
AIWA GBTUR-120 MKII

Extra modern dizájn, lenyűgöző funkciók – ezekkel büszkélkedhet az Aiwa GBTUR-120 MKII lemezjátszó, amely Bluetooth technológiával, microSD-kártya foglalattal és USB porttal szolgál a lemezek MP3-ba történő digitalizálásához. A lemezeket 3 sebességgel játssza le: 33, 45 vagy 78 fordulat percenként. A lemezjátszó automatikus kar-visszaállítás funkcióval, FM tunerrel és beépített 2×5 W-os hangszórókkal rendelkezik.

Raktáron

Partnerünktől: MALL
Akai ATT-09 Audio-Technica AT-LP120X
Akai ATT-09

Fa test, egyenes lejátszókar, minőségi tű és kiváló hang – Akai ATT-09 stílusos lemezjátszó minden lemezrajongót megörvendeztet a retro kivitelezésével és a funkcióival. A lemezeket 3 sebességgel 33, 45 és 78 fordulaton játssza le, karos meghajtással és beépített hangszórókkal büszkélkedhet 2 × 1,2 W teljesítménnyel.

Raktáron

Partnerünktől: MALL