Roadstar TT-380 BT-T Lemezjátszó
28 990 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Roadstar TT-380 BT-T Lemezjátszó egy kellemes múlt idéző zenei berendezés, mely egyszerű, de mégis stílusos darab. A lemezjátszó 33, 45 és 78 RPM-es fordulatszámon pörög. RCA kimenettel és Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik.


SENCOR STT 211U Lemezjátszó

SENCOR STT 211U Lemezjátszó

Értékelés: 4,5
20 990 Ft

18 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Sencor STT 211U Lemezjátszó egyszerre rendelkezik SD-kártya és USB ** bemenettel, hogy mindig élvezhesse kedvenc mp3 zenéit. AM/FM digitális platformjain lehetővé teszi a rádióhallgatást,illetve az összes bementi forrása lehetőséget biztosít lemezről való hangrögzítésre. A sztereó hangszórók garantálják a maximális hangzást, fejhallgatót is csatlakoztathat hozzá, így privát élménnyé téve a zenehallgatást.A csomag része egy **távirányító, hogy bárhonnan könnyen kezelhesse készülékét.


Bigben TD115NSPS
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

A LP-k gyűjteménye remegni fog ettől a lejátszótól! Mindannyian az elegáns Bigben TD115NSPS lemezjátszóban akarnak maradni és a legjobb minőségű dalokat pörgetni. A lemezjátszó jó hangzást biztosít a Bluetooth hangszóróknak és előerősítőknek köszönhetően. Magában foglalja az USB-bemenetet a PC-kapcsolatot a lemezek digitalizálásához.


Crosley C6
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Beépített erősítővel a Crosley C6 lemezjátszóhoz csak elegendő csatlakoztatni a hangszórókat és készen állsz bármilyen parti kezdésére. Első pillantásra magával ragad az elegáns diófa felületkezelése. A lemezjátszó rendelkezik minden olyan funkcióval, amit keresel, és ezért megfogsz lepődni a megfizethetőségén.


Crosley T150
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bár a Crosley T150 Lemezjátszó köszönhetően a minimalista dizájnjánaknagyon hasonlít a T100 modellre, a komponensei jelentősen minőségi feldolgozást kaptak, amivel be van biztosítva a minőségesebb zenehallgatás és a hosszabb élettartam. A kétsebességes lemezjátszó (33 és 45 fordulat./perc) lejátszik 7", 10" vagy 12" bakelit lemezt, így örömmel lejátszhatod az összes otthoni lemez gyűjteményedet.


Denver VPL-120
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Úgy néz ki, mint egy átlagos bőrönd, felnyitása után azonban mindenki megnémul a csodálkozástól – a bőrönd belseje ugyanis bulizásra kész Denver VPL-120 lemezjátszót rejt. A készülék egyedülálló a 2 beépített hangszórónak és az előerősítőnek köszönhetően. A lemezek 33, 45 és 78 ford./perc gyorsasággal forognak, az eszköz pedig digitalizálásra is képes.


Denver VPL-200

Denver VPL-200

Értékelés: 5
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Miben is különbözik ez a csinos retró készülék a többi gramofontól? Két remek 5 W teljesítményű hangfala van közvetlenül testébe építve. A Denver VPL-200 gramofon 33, 45 vagy 78 percenkénti fordulatszámmal forgatja a lemezeket, a hanganyagot pedig nemcsak lejátszani képes, de át is alakítani digitális formába.


GoGEN MSG 262 BT U
30 422 Ft

23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gramofón digitális FM rádióval és rippelő funkcióval, amely által kedvenc LP lemezeidet MP3 formátumba konvertál. A GoGEN MSG 262 BT U gramofon 33/45/78 RPM sebességet játszik le, régi és újabb vinil felvételeket is képes lejátszani közvetlenül a fülhallgatókba. A zene zavartalan élvezetét fokozza az előtelepített hangszínszabályzó és a praktikus távvezérlő.


GPO Retro Piccadilly
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a vezeték nélküli hős arról álmodik, hogy kiszabadítsa az összes LP-t a csomagolás fogságából – Bluetooth gramofon GPO Retro Piccadilly az LP hercegnők számára 3 sebességet biztosít 33,45, és 78 fordulattal és a tűvel csókot hint rá, minőségi karral és automatikus leállítással. s A hangos hangzást 2 db 8 W-os hangszóró biztosítja.


GPO Retro PR 50
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elegancia, minőség, precizitás – stílusos gramofon a hatvanas évek hangulatával. A GPO Retro PR 50 olyan, mint a mindig tökéletes és pontos 007-es ügynök. A porálló burkolat alatt fegyverek egész sora található, mint a Bluetooth, 33 és 45 fordulatszám/perc, USB csatlakozók, Aux In és Audio Technica lemezlejátszó fej. Sőt még digitalizálásra is képes.


GPO Retro Soho
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos lemezlejátszó gumírozott felülettel és 33, 45 és 78 perc lejátszási sebességel. GPO Retro Soho beépített sztereó hangfalakkal és fejhallgató kimenettel zavartalan zenehallgatást kínál. RCA és AUX konnektorok lehetővé teszik még a külső hangfal csatlakozást. Elegáns dizájnban, fém elemekkel dísze lesz a szobádnak.


GPO Retro Stylo II

GPO Retro Stylo II

Értékelés: 5
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos lemezlejátszó gumírozott felülettel és 33, 45 és 78 perc lejátszási sebességel. GPO Retro Stylo II az új modell a Stylo lemezjátszók szériájából. Auto Stop funkció leállítja a lemezforgatást amikor a végére ér, továbbá Pitch control hangkorrekcióval rendelkezik.


HYUNDAI RT 910 Gramofon, Cseresznye
27 990 Ft

24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Retro stílusú gramofon a zene szerelmeseinek. Analóg FM / AM rádióval rendelkezik. Cseresznyefa színe elegáns megjelenést ad a lejátszónak. Az RT 910 tovább fokozza a zenei élményt.


HYUNDAI RT 910 RIP Gramofon

HYUNDAI RT 910 RIP Gramofon

Értékelés: 5
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hyundai elsődleges célja a modern elektronika és a régies formavilág ötvözése volt az RT910RIP megalkotásakor. Lágy vonalak, kellemes szín és fa anyaghasználat jellemzi. A bakelitek lejátszását 33, 45, vagy 78-as fordulaton élvezhetjük. Az USB csatlakozónak köszönhetően régi lemezeit akár digitalizálni is tudja. Nincs szükség külön erősítőre vagy hangfalakra, ugyanis a beépített hangszórók lévén azonnal használni tudjuk.


iON Air LP
40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Félautomata gramofon vezeték nélkülien kapcsolható Bluetoothon bármilyen hangszóróhoz zenelejátszáshoz. Csendes ékszíjas meghajtású iON Air LP Auto-Stop funkcióval, képes lejátszani 33, 45, 78 fordulat/perc, továbbá kínál fülhallgató kimenetet 3,5 mm-es AUX kimenettel a többi eszköz csatlakoztatásához. USB-kimenet lehetővé teszi, hogy digitalizáld a felvételeket a PC-hez és a műanyag borítás védi a táblát a por ellen.


iON Classic LP

iON Classic LP

Értékelés: 5
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lemezjátszó, mellyel a felvételek beolvashatóak a számítógépbe. Az iON Classic LP elegáns retro dizájnnal; műanyag kerettel védi a lemezt a por ellen, amivel enyhíti a felvétel nemkívánatos sercegést. A zene élvezetének fokozására az RCA kimenet segítségével külső hangszóró is csatlakoztatható.


iON Digital LP lemezjátszó
34 189 Ft

31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Retró kinézetű lemezjátszó FM rádióval. Az iON Digital LP összekapcsolható külső hangszórókkal és az AUX csatlakozónak köszönhetően egyenesen fülhallgatóról is hallgatható. USB csatlakozó a számítógéppel való összekapcsolásért a lemezek gyors digitalizálásához az EZ Vinyl/Tape Recorder programmal.


iON Lemezjátszó Pro80
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lemezjátszó ékszíjhajtással és kétsebességű motorral (33/45 fordulat/perc). Az iON Pro80 elindítja a tűt a fedélzeten, a lejátszás végén pedig kikapcsol és újra felemeli a kart. Az USB port lehetővé teszi a lemezjátszó összekapcsolását a számítógéppel a bakelitlemezek digitalizálásához az RCA kimenetek segítségével pedig aktív hangfalakat vagy erősítőt csatlakoztathatunk.


iON Mustang LP fél-automatikus gramofon
61 590 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a fél-automatikus gramofon a Ford Mustang által inspirált retró kinézetével vesz le a lábadról, mivel lejátszás közben retró-autó hangulatot teremt. Analóg FM, AM tuner, USB MP3 lejátszó lista funkcióval, csendes szíjas meghajtás Auto-Stop funkcióval, 3 lejátszási sebesség, sztereó hangszórók, fejhallgató bemenet, AUX bemenet, RCA kimenet.


iON Retro gramofon Vinyl Transport
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bőrönd kivitelben készült retro gramofon, mely az akkumulátoros töltésnek köszönhetően bárhová elkísér. Ez akár 6 órányi zenehallgatást jelent 4 AA elemmel. Az iON Vinyl Transport 33/45/78 fordulat/perc sebességi fokozatokon játszik. – a 45RPM adapter a csomagolás része. Az RCA kimenetek segítségévek külső erősítőt is csatlakoztathatunk.


LENCO L-30
37 190 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Játssz le, hallgass, digitalizálj – mindezt a Lenco L-30 gramofonnak köszönhetően, amely MM hangszedővel, stílusos 300 mm-es nagy tányérral és USB kimenettel rendelkezik. A készülék egyszerűen a hangszórókhoz csatlakoztatható a 2× RCA audio kimenet segítségével. Egy védőburok is a csomagolás részét képezi.


LENCO L-3808 Lemezjátszó

LENCO L-3808 Lemezjátszó

Értékelés: 5
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A félautomata, ékszíjmeghajtású USB-csatlakozású Lenco L-3808 lemezjátszó háztartásunk legsokoldalúbb szórakoztató-elektronikai eszköze lehet. Segítségével számítógépünkre menthetjük illetve digitalizálhatjuk még bakelitlemezről hallható kezdenceinket. Két lejátszási sebességgel, beépített hangszóróval rendelkezik, s automatikusan kikapcsol. Stabil, műanyag-tetős készülék, mely minden olyan technikai felszereltséggel rendelkezik, mely alkalmazkodik a mai kor elvárásaihoz.


LENCO TT-28 Lemezjátszó
24 990 Ft
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Lenco TT C-28 a legideálisabb választás otthonunkba, ha egykori bakelitlemezek hallgatásával szeretnénk eltölteni 1–2 órát egy vasárnap délutánból. A lemezjátszó rádióval egybeépítve készült, így kedvenc rádióállomásunk adásait is nyomon követhetjük segítségével. Visszafogott, szolid kivitelezésének hála szobánk kiemelt helyére is kerülhet. Stabil, műanyag-tetős készülék.


Marantz TT-5005 Analóg lemezjátszó
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Marantz TT-5005 Analóg lemezjátszó segítségével újra és újra meghallgathatjuk régi kedvenceinket. A klasszikus bakelitlemezek lejátszására alkalmas készülék beépített phono előerősítőjének köszönhetően bármely erősítőhöz könnyedén csatlakoztatható, így akár nagyobb összejöveteleken is ideális zeneforrás lehet. Az automatikus kikapcsolás és elindítás, illetve az automatikusan visszatérő kar különösen kényelmes használatot biztosít. A modern dizájnú lejátszó bármelyik nappali stílusos kiegészítője lehet.


MARLEY Stir It Up
85 280 Ft

53 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gramofon retro stílusban természetes anyagokból. A Marley Stir It Up lehetővé teszi a lemezek lejátszását 33 és 45 fordulat/perc sebességekkel , valamint fejhallgató kimenettel és ékszíjjal. Az RCA csatlakozónak köszönhetően csatlakoztatható aktív hangfalakhoz vagy erősítőhöz.


Onkyo CP-1050 Lemezjátszó

Onkyo CP-1050 Lemezjátszó

Értékelés: 5
181 290 Ft

169 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Onkyo CP-1050 lemezjátszó kiváló minőségét a csúszás- és rezgéscsillapítás biztosítja. Audiofil, direkt hajtású termék alumínium karral. Kétféle sebességgel működik: 33 1/3 és 45 fordulat percenként. Jel/zaj aránya 60 dB, mely szintén a remek hangélményt fokozza.


Pioneer PL-990 Sztereó lemezjátszó
58 900 Ft

54 490 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Teljesen automata, sztereó bakelit lemezjátszó, alacsony tömegű, egyenes hangkarral, precíz DC szervo motorral és beépített phono equalizerrel rendelkezik. Egyszerűen csatlakoztass bármilyen külső (line) bemenetet a mini rendszerünkre! Az egyszerű használatú Pioneer PL-990 sztereó lemezjátszó teljesen automatikus. A lemezjátszó univerzális lejátszó fejével és érzékenységével minden lemez lejátszásához ideális. A beépített RIAA előerősítő a zeneszámok hangját tisztábbá varázsolja. A folyamatos áramellátású szervomotor nagyon hasznos, ugyanis a lemezeknek szabályos forgást biztosít. Csatlakoztassa a Pioneer PL990 lemezjátszót Hi-Fi tornya vagy erősítője aux bemenetére, és ismét felfedezheti régi lemezei felejthetetlen hangját.


Pro-Ject Debut III Matt Black
83 990 Ft
+ ingyen szállítás

A fő húzóerő a lemezjátszók között – ez a csúcsminőségű Pro-Ject Debut III exkluzív matt fekete kivitelben. A készülék nem csak a tervezése, hanem a kiváló teljesítménye miatt is rendkívül sikeres. Az ékszíjtárcsákkal való csendes működést számos rajongó értékeli. Az ár tartalmazza a plexiüveg burkolatot.


Pro-Ject Debut Recordmaster + OM10 piano
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

A lemezek lejátszása és digitalizálása! A Pro-Ject Debut III Record Master lemezjátszó beépített előerősítővel és USB kimenettel rendelkezik. Előerősítőkkel elegendő a lemezjátszóhoz csatlakoztatni a hangszórókat, ami tiszta hanggal tölti el az egész szobát Előnye az elektronikus fordulatszám és a lejátszási sebesség, mely 78 ford./perc.


Pro-Ject Elemental

Pro-Ject Elemental

Értékelés: 5
71 870 Ft

62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lemezjátszó kialakítása: Szíjhajtás alacsony vibrációjú DC motorral Szilikon gumiszíj Mechanikus sebesség váltás: 33.3 és 45 ford/perc MDF tányér, filc alátét Rozsdamentes acél főcsapágy Hangkar 8,6" egyenes hangkar alumíniumból Unipivot csapágy (rozsdamentes acél) excentrikus ellensúly Ortofon hangszedőOrtofon OM 5E ( MM ) hangszedő. Névleges fordulatszám: 33 ill. 45 ford. / perc


Pro-Ject Elemental Phono USB
82 900 Ft

78 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Lemezjátszó kialakítása: Szíjhajtás alacsony vibrációjú DC motorral Szilikon gumiszíj Mechanikus sebesség váltás: 33.3 és 45 ford/perc MDF tányér, filc alátét Rozsdamentes acél főcsapágy Hangkar 8,6" egyenes hangkar alumíniumból Unipivot csapágy (rozsdamentes acél) excentrikus ellensúly Ortofon hangszedőOrtofon OM 5E ( MM ) hangszedő. Névleges fordulatszám: 33 ill. 45 ford. / perc


Pro-Ject Essential II

Pro-Ject Essential II

Értékelés: 5
84 900 Ft

81 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Pro-Ject Essential II analóg lemezjátszó Szíjhajtás szilikon szíjjal. Alacsony vibrációjú szinkron motor. A beépített motorvezérlés és a DC tápellátás biztosítja a csendes futást. A lemeztányér tengelye rozsdamentes acél, bronzpersely csapágyban, teflon alátámasztással. 8,6 "-os alumínium hangkar, zafír csapágyazással. Ortofon OM5e hangszedő Összekötő kábel aranyozott RCA csatlakozókkal Speciális lemezjátszó lábak.


Ricatech EP1950 Elvis Presley Turntable
90 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható lemezlejátszó Elvis Presley lenyomattal. A modell az 1950-es évek motívumait hordozza. A lemezlejátszó könnyen hordozható a koffer kinézetnek köszönhetően. Sebessége 33, 45 és 78 RPM, kézi fordulatszám szabályzás, Auto Return funkció és minőségi hordozható Audio-Technica márkájú tű. A lemezlejátszó USB konnektorral ellátott, SD memóriakártya bemenettel. A beépített átalakítójának köszönhetően azonnal digitalizálhatod lemezeidet az USB csatlakozó segítségével.


Ricatech EP1970 Elvis Presley Turntable
90 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható lemezlejátszó Elvis Presley lenyomattal. A modell az 1950-es évek motívumait hordozza. A lemezlejátszó könnyen hordozható a koffer kinézetnek köszönhetően. Sebessége 33, 45 és 78 RPM, kézi fordulatszám szabályzás, Auto Return funkció és minőségi hordozható Audio-Technica márkájú tű. A lemezlejátszó USB konnektorral ellátott, SD memóriakártya bemenettel. A beépített átalakítójának köszönhetően azonnal digitalizálhatod lemezeidet az USB csatlakozó segítségével.


Ricatech RMC82 The Rebel All in 1 Music Center
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Legyen szó analóg AM/FM rádióról, fejhallgató kimenettel, Bluetooth csatlakozással vagy USB csatlakozóval vagy külső adattárolóból történő zenelejátszásról, a Ricatech RMC82 The Rebel All In 1 Music Center gramofon hűen nevéhez, minderre képes. Alap felszereltségében a készülék rendelkezik két 3W-os hangszóróval, de az RCA line kimenet segítségével a gramofon külső audio monitorokhoz is csatlakoztatható.


Ricatech RTT20 Revolution lemezjátszó
14 990 Ft

Ricatech RTT20 Revolution szíjhajtásos lemezjátszó, amely AUX csatlakozóval van felszerelve az audioberendezésekkel történő összekötésre. A lemezjátszó fakeretbe van illesztve és kiváló minőségű fekete műbőrrel van bevonva, piros velúrfedéllel.


Roadstar HIF-1580BT Lemezjátszó
67 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roadstar HIF-1580BT Lemezjátszó egy kellemes múlt idéző automata zenei berendezés, mely egyszerű, de mégis stílusos darab. A lemezjátszó 33, 45 és 78 RPM-es fordulatszámon pörög. CD meghajtón vagy USB-n keresztül MP3 lejátszásra is alkalmas. Bluetooth kapcsolattal, SD kártyával, analóg FM / AM tunerrel, LED kijelzéssel, felvétel funkcióval és nem utolsó sorban sztereó hangszórókkal rendelkezik.


Roadstar HIF-1850TUMPK Lemezjátszó
78 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roadstar HIF-1850TUMPK Lemezjátszó egy kellemes múlt idéző manuális zenei berendezés, mely egyszerű, de mégis stílusos darab. A lemezjátszó 33, 45 és 78 RPM-es fordulatszámon pörög. Lehetővé teszi lemezei lejátszását otthon bármikor, emellett beépített CD meghajtóval, USB bemenettel, analóg FM / AM tunerrel, kazettás magnóval, LED kijelzővel és nem utolsó sorban sztereó hangszórókkal rendelkezik.


Roadstar HIF-1899TUMPK Lemezjátszó
62 590 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Roadstar HIF-1899 TUMPK Hi-Fi-je fa borításával tökéletesen visszaadja a régi idők lemezjátszóinak hangulatát. Lemezek lejátszása mellett CD-MP3, USB, valamint kazettáról is képes zenéket lejátszani, így szinte bármilyen formátumról hallgathatja kedvenc dalait. A beépített FM/AM tuner segítségével akár kedvenc rádióállomásait is hallgathatja. A digitális LCD kijelzőjével és többfunkciós távirányítójával praktikus zenelejátszója lehet.


Roadstar HIF-1937 TUMPK CD / Lemezlejátszó
59 390 Ft

53 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HIF-1937 TUMPK CD és lemezjátszó RETRO hangulatot idéző, fa borítású sokoldalú és modern berendezés. Továbbá FM rádióval és kazetta lejátszóval, valamint USB kompatibilitással felszerelt, praktikus és stílusos készülék. A Roadstar elsődleges célja a modern elektronika és a régies formavilág ötvözése volt a HIF-1937 megalkotásakor.


SENCOR STT 016

SENCOR STT 016

Értékelés: 4,5
55 990 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Retro lemezjátszó Sencor STT 016, ráadásul a lejátszási lehetőségek rögzíti is CD-meghajtóra is , akkor játszani a szalagot van egy USB bemenet és a beépített sztereó hangszórók


SENCOR STT 019U

SENCOR STT 019U

Értékelés: 5
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sztereó gramofon retró dizájnban CD és MP3 lejátszóval és FM/AM rádióval. A Sencor STT 019U 3 sebességfokozaton képes játszani – 33, 45 és 78 f/perc és lehetővé teszi a közvetlen felvételt USB-re LP és CD lemezről. Elmaradhatatlan fa állvánnyal és távvezérléssel.


SENCOR STT 312UR Lemezjátszó

SENCOR STT 312UR Lemezjátszó

Értékelés: 4,5
19 990 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Sencor STT 312UR Lemezlejátszó tökéletes választás mindenki számára. Automatikus kikapcsolás és a kar automatikus visszetérése a lemez végére érve. Az USB feljátszó kábel lehetővée teszi analóg Audio felvételek digitalizációját analóg kimenettel rendelkező lejátszókról.


iON Max LP

iON Max LP

Értékelés: 4,5
36 990 Ft

33 490 Ft
+ ingyen szállítás

ION Max LP félautomata lemezlejátszó, all-in-one, mely a hanglemezeket alakítja át digitális formátumúvá és így játsza le őket. A saját hangszóró mellett lehet rá plusz hangfalat is kötni.


SENCOR STT 500URA
56 390 Ft

36 490 Ft
+ ingyen szállítás

Letisztult dizájnú, nagyon jól kiegyensúlyozott hangzású és perfekcionista – ilyen a Sencor STT 500URA prémium gramofon 2 sebességgel – 33 és 45 fordulat percenként, szíjas meghajtással, alumínium forgótányérral, automatikus kikapcsolással és kar visszahúzással. A gramofon képes a lemezek digitalizálására is, amihez mindössze egy USB kábelt kell csatlakoztatni.