Mágneses építőjátékok

Paraméterek meghatározása
Magformers GIGA Cruiser box Magformers GIGA kerékkészlet
Magformers GIGA Cruiser box

Nagyszerű építőkészlet, amely bevezet a mágneses építés világába. Nagyszámú színes mágneses építőelemet tartalmaz, amelyekkel különböző épületeket és járműveket hozhatsz létre. A készlet csúcspontja az óriási kerekek, amelyek stabil alapot biztosítanak a kreatív építmények számára. Tematikus készlet, amelynek a nagy kerekű autók megépítésére helyezi a hangsúlyt. Az autók stabilabbak és vonzóbbak lesznek a pályán való játékra.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers GIGA kerékkészlet Magformers GIGA kerékkészlet
Magformers GIGA kerékkészlet

Tematikus készlet nagy kerekű autók építésére összpontosít. Az autók stabilabbak és hívogatóbbak lesznek a pályán való játékra. Ez a nagyszerű készlet a mágikus építkezés világába kalauzol el Nagyszámú színes mágneses darabot tartalmaz, amelyekkel különböző épületeket és járműveket készíthetsz

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers JUMBO 2023 Magformers GIGA kerékkészlet
Magformers JUMBO 2023

Jumbo box egy másik nagy kapacitású készlet, amely egy nagy, csatos záródású műanyag tárolódobozban kapott helyet, amely már igazán bőséges kreatív teret kínál azoknak, akiknek a Magformers építés a hobbijukká vált. Univerzális nagy kapacitású doboz nagycsaládosok vagy óvodai csoportok, gyermekközpontok, iskolai csoportok számára.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers Jumbo GIGA Magformers Magda MINI házikó
Magformers Jumbo GIGA

Nagy Magformers építőkészlet, amely bevezet a mágneses építés világába. Nagyszámú színes mágneses építőelemet tartalmaz, amelyekkel különböző épületeket és járműveket készíthetsz. A készlet csúcspontja az óriási kerekek, amelyek stabil alapot biztosítanak a kreatív építkezésekhez. Élvezd a szórakozást és a felfedezést a Magformers készletek által.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers Magda MINI házikó Magformers Magda MINI házikó
Magformers Magda MINI házikó

17 mágneses formát és 16 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle formájú konyhai terek összeszerelésére, ahol a gyermek a felszereléseit és kiegészítőit saját fantáziája szerint helyezi el.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers Master 2023 Magformers Magda MINI házikó
Magformers Master 2023

A Master box az első a nagy kapacitású készletek közül, amely egy nagyméretű, csatos záródású műanyag tárolódobozban kapott helyet, amely már igazán bőséges kreatív teret kínál azoknak, akik a Magformers építőjáték a hobbijukká vált. Univerzális készlet nagycsaládok vagy baráti körök, óvodák, gyermekközpontok, iskolai csoportok számára.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers Master GIGA Magformers Mini dinoszauruszok 40 db
Magformers Master GIGA

Tematikus készlet, amely a nagy kerekű autók építésére helyezi a hangsúlyt. Az autók stabilabbak és vonzóbbak lesznek a pályán való játékra. Egy a nagyobb építőkészletek közül, amely a mágneses építés világába kalauzol el. Nagyszámú színes mágneses építőelemet tartalmaz, amelyekkel különböző épületeket és járműveket hozhatsz létre A készlet csúcspontja az óriási kerekek, amelyek stabil alapot biztosítanak a kreatív építkezésekhez.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers Mastermind 115 Magformers Mini dinoszauruszok 40 db
Magformers Mastermind 115

Költséghatékony ajándékcsomag számos alap- és kerek résszel és kiegészítőkkel. Nagyobb építményekhez, autókhoz, gépekhez, körforgalmak megépítéséhez, repülőgépekhez alkalmas. Kényelmesen összerakható készlet állatok, dinoszauruszok és képzeletbeli természetfeletti lények szerelmeseinek.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers Mini dinoszauruszok 40 db Magformers Mini dinoszauruszok 40 db
Magformers Mini dinoszauruszok 40 db

A Magformers mini dinoszauruszkészletet elsősorban dinoszauruszok építésére tervezték, de bármi másból felépítheted. Nagyon népszerű készlet, mert ez az egyik legolcsóbb, de nagyon sokféle különféle formát tartalmaz.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers MINI kutya királyság Magformers MINI Maxíkovo játszótér
Magformers MINI kutya királyság

18 mágneses formát és 15 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle építészetileg kialakított formák és egy többszintes luxus kutyaház összeállítására saját képzeletének megfelelően.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers MINI Maxíkovo játszótér Magformers MINI Maxíkovo játszótér
Magformers MINI Maxíkovo játszótér

17 mágneses formát és 16 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle formájú játszószoba vagy félig fedett tetőtéri játszótér összeállítására, ahol a gyerekek diákat és mászókereteket helyezhetnek el a saját képzeleteiknek megfelelően.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL
Magformers Minibox Premium Magformers MINI Maxíkovo játszótér
Magformers Minibox Premium

A Minibox egy kiegészítő készlet. Ezért nem tanácsos a miniboxot külön készletként megvásárolni anélkül, hogy otthon ne lenne legalább egy alapkészlet a gyakori formákból (különösen a négyzetekből és háromszögekből). Minibox a lekerekített formák kiegyensúlyozott kombinációjával büszkélkedhet, amellyel csak a nagyobb dobozok büszkélkedhetnek. Azoknak készült, akiknek már van egy Magformers készletük, és szeretnék annak lehetőségeit új építőelemekkel bővíteni.

Átvehető akár: 2024.6.17

Partnerünktől: MALL