Paraméterek meghatározása
Spin Master Mancs őrjárat Őrtorony Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Interaktív repülőgép Skye figurával
Spin Master Mancs őrjárat Őrtorony

Egy Őrtorony és egy rendőrautó, valamint két Chase-akciófigura az átalakulásához. Szállj fel a lifttel, és nézd meg, amint Chase szolgálaton kívül felkészül az akcióra, ahogy hőssé változik. Nézz bele a torony periszkópjába a kiválasztott küldetéskártyával, hogy tudd, merre kell menni.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Interaktív repülőgép Skye figurával Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Interaktív repülőgép Skye figurával
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Interaktív repülőgép Skye figurával

Csatlakozz Skye-hoz az izgalmas nagyvásznas mentőkalandokhoz a mentőrepülőgépével a Mancs őrjárat: A szuperfilm című filmből! Ez a Mancs őrjárat repülőgép modell szuperelegáns kialakítással, elképesztő aktiváló mechanizmussal és két rakétavetővel rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Interaktív jármű Chase figurával Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Interaktív repülőgép Skye figurával
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Interaktív jármű Chase figurával

Csatlakozz Chase-hez és mentőautójához a Mancs őrjárat: A szuperfilm izgalmas kalandokban, nagyszabású mentőakciókban! Ez a Mancs őrjárat autómodell szuperelegáns kialakítású, és elképesztő módon át tud alakulni.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Rubble tematikus jármű CARRERA FIRST autóverseny-pálya - 63033 PAW Patrol Chase és Marshall On the track
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Rubble tematikus jármű

Csatlakozz Rubblehoz és az izgalmas autós mentőkalandokhoz a Mancs őrjárat: A szuperfilm című filmből. Ez a autómodell szuperelegáns kialakítással, összecsukható létrával és izgalmas hanghatásokkal, szinkronizált villogó fényekkel rendelkezik. Élvezd a végtelen kalandokat kedvenc kutyahősöddel és mentőautójával.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
CARRERA FIRST autóverseny-pálya - 63033 PAW Patrol Chase és Marshall On the track CARRERA FIRST autóverseny-pálya - 63033 PAW Patrol Chase és Marshall On the track
CARRERA FIRST autóverseny-pálya - 63033 PAW Patrol Chase és Marshall On the track

A Carrera FIRST autóverseny-pálya 2,4 m hosszú, és a Paw Patrol sorozat autócskáival minden rajongónak örömet szerez. Egyenes szakaszokat, forgó propellereket, távirányítókat és a Mancs őrjárat témáját ábrázoló díszítést tartalmaz.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat Tracker alapjármű CARRERA FIRST autóverseny-pálya - 63033 PAW Patrol Chase és Marshall On the track
Spin Master Mancs őrjárat Tracker alapjármű

Csatlakozz Tracker-val és terepjárójával a szórakozással és kalandokkal teli akciókhoz a dzsungelben. Helyezd a kiskutyát a volánhoz, és indulj valódi kerekeken a mentő küldetésbe. A játék a környezetvédelemre fektetve készült.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancsőrjárat Patroller Die-Cast kisautóval Spin Master Mancsőrjárat Patroller Die-Cast kisautóval
Spin Master Mancsőrjárat Patroller Die-Cast kisautóval

Mancsőrjárat kutya teherautó. A fém Paw Patroller mellett a csomag egy 1:55 méretarányú Ryder quadot is tartalmaz,. Közvetlenül a Patroller hátuljába tehető. 1:55 méretarányú autókhoz alkalmas.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat Big Trucks, Zuma járműve Spin Master Mancsőrjárat Patroller Die-Cast kisautóval
Spin Master Mancs őrjárat Big Trucks, Zuma járműve

A Mancs őrjárat Big Trucks, Zuma járműve átalakul egy mobil irányítóközponttá, amely egy mentő tartálykocsit leplez le, hogy kiszabadítsa a veszélyben lévő vízi állatokat. A jármű tartalmaz egy rakteret tengeri állatok szállítására és egy darut.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat Chase alapvető járgánya Spin Master Mancsőrjárat Patroller Die-Cast kisautóval
Spin Master Mancs őrjárat Chase alapvető járgánya

Helyezd Chase kutyust a kormányhoz és indítsd el az autót, amelyet valós kerekek hajtanak. Minden Mancs őrjárat figura egyedi egyenruhában van. Válaszd ki kedvenc kutyusodat és kalandra fel.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63040 Mancs őrjárat CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63031 PAW Patrol Chase és Marshall Track Patrol
CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63040 Mancs őrjárat

A Carrera FIRST autóverseny-pálya 2,4 m hosszú, és a Paw Patrol – Mancs őrjárat sorozat autócskáival minden rajongónak örömet szerez. Egyenes szakaszokat, forgó propellereket, távirányítókat és a Mancs őrjárat témáját ábrázoló díszítést tartalmaz. A szorító rendszernek köszönhetően a pálya könnyen összeszerelhető és szétszerelhető.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat film 2 kis filmtorony járművel CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63031 PAW Patrol Chase és Marshall Track Patrol
Spin Master Mancs őrjárat film 2 kis filmtorony járművel

Mentsd meg a napot Marshall-lal és Skye-val ezzel a játékkészlettel, a Mancsőrjárat: A szuperfilmből! Ez a játékkészlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a film ihlette mentőjátékhoz, beleértve az ikonikus Kalandváros torony játékkészletet, egy Marshall figurát és egy Skye Pup Squad Racer járművet valóban funkcionális kerekekkel!

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63031 PAW Patrol Chase és Marshall Track Patrol CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63031 PAW Patrol Chase és Marshall Track Patrol
CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63031 PAW Patrol Chase és Marshall Track Patrol

A Carrera FIRST autóverseny-pálya 2,9 m hosszú, és a Paw Patrol sorozatból származó kisautóknak minden rajongó örülni fog. Egyeneseket, az esetleges ütközésekhez megfelelő szűkített részeket, kanyarokat, forgó kaput, vezérlőt és tematikus Paw Patrol dekorációt tartalmaz.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL