Schleich tündér Feya 70582

Schleich tündér Feya 70582

Száma: 2699695
Gyönyörű, kiváló minőségű és részletes kidolgozású, valamint kézzel festett tündér figura. A gyönyörű, aranyhajú és szórakoztató tündér, Feya a Bayala film egyik sztárja. Eyala, a Bayala királyság koronahercegnőjének legjobb barátnője. Szereti a lovaglást, és minden tündér közül a legjobb a szíve. További információ
4 790 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2699695

Leírás

A többi tündér a meleg és barátságos természete miatt szereti. Mindig optimista és mindig meg van győződve arról, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha mások elvesztik a reményt.

  • Anyaga: minőségi gumi anyag.
  • A figura kézzel festett.
  • Csomagolás méretei: 9,1 × 6,6 × 18 cm.
  • Gyerekek számára 3 éves kortól ajánlott.
  • Gyermekeknek 3 éves korig nem ajánlott.

A Schleich figurák kiválóak a feldolgozás hűségében, aminek köszönhetően lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjenek különféle állatokat, legyenek azok házi, vadon élő állatok, a tengeri világból származó állatok, de őskori, már kihalt állatok is. Schleich folyamatosan bővíti és megújítja modelljeit.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.