Compass Autó üléshuzat  LAS VEGAS kék
6 290 Ft

Üléshuzat a legtöbb autóülés rögzítéséhez való támogatással. A 100% poliészter összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. A nagyobb kényelemért a csomagban extra huzatot és fejtámlát találsz. Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS kék; megfelelőek az első két ülésre.


Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS piros
6 290 Ft

Üléshuzat a legtöbb autóülés rögzítéséhez való támogatással. A 100% poliészter összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. A nagyobb kényelemért a csomagban extra huzatot és fejtámlát találsz. Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS piros; megfelelőek az első két ülésre.


Compass Autó üléshuzat  LAS VEGAS szürke
6 290 Ft

Üléshuzat a legtöbb autóülés rögzítéséhez való támogatással. A 100% poliészter összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. A nagyobb kényelemért a csomagban extra huzatot és fejtámlát találsz. Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS szürke; megfelelőek az első két ülésre.


Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-kék
4 390 Ft

Autó üléshuzat rögzítő pántokkal, a legtöbb jármű üléséhez megfelel. A poliészterből készült összetétel miatt kellemesen felmelegít és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-szürke 46 × 102 cm mérettel, a jármű első két ülésén kényelmet biztosít.


Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-piros
4 390 Ft

Autó üléshuzat rögzítő pántokkal, a legtöbb jármű üléséhez megfelel. A poliészterből készült összetétel miatt kellemesen felmelegít és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-piros 46 × 102 cm mérettel, a jármű első két ülésén kényelmet biztosít.


Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-szürke
4 390 Ft

Autó üléshuzat rögzítő pántokkal, a legtöbb jármű üléséhez megfelel. A poliészterből készült összetétel miatt kellemesen felmelegít és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-szürke 46 × 102 cm mérettel, a jármű első két ülésén kényelmet biztosít.


Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db kék
4 890 Ft

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db kék; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.


Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db piros
4 890 Ft

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db piros; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.


Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db szürke
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db szürke; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.


Compass Gumi autó szőnyeg ALASKA 4 db
4 390 Ft

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színben, piros kontraszt vonal. Compass gumi autós ülés ALASKA 4 db-os, szinte minden járműtípushoz illeszkedik.


Compass Gumi szőnyegek NO.1 4db
5 390 Ft

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható egy olyan termék amelynek nagyobb ereje van a szennyeződések ellen mint a talaj vagy a hó. Compass gumi NO.1 4 db a többi szőnyeghez képest vágható és szinte bármilyen járműhöz használható.


Compass LED 30/150lm 4xAAA rögzíthető, kihúzható lámpa
3 190 Ft

Zseblámpa visszahúzható mechanizmussalLED és COB LED. Kapcsolható gomb a teljes, szakaszos vagy energiatakarékos fény szabályozásához. teleszkópos kivitel 40 × 153 – 215 mm. IP44 vízsugár elleni védettséggel rendelkezik. LED 30/150lm 4×AAA rögzíthető, kihúzható lámpa


Compass LED lámpa 80/280lm 3xAAA
3 190 Ft

Munkafény diódákkalLED és COB LED. Kapcsolható gomb a teljes, szakaszos vagy energiatakarékos fény szabályozásához. Forgó szerkezet, mérete60 × 47 × 225 mm. IP44 vízsugár elleni védettséggel rendelkezik. A 80 / 280lm-es komplex LED-lámpa 3×AA-val mágnessel és horoggal tudod rögzíteni.


Compass PVC OENO szőnyeg 4 db
6 290 Ft

Autós szőnyegek PVC anyagból készültek a nagyobb kopásállóságért. Az anyag híres könnyű karbantartása vízlepergető tulajdonsága miatt. A Compass PVC OENO 4 db autós szőnyeg szinte minden típusú járműre alkalmas, függetlenül a márkától vagy a típustól az alakjuk miatt.


Compass Szőnyeg PVC SPACE 4 db
4 190 Ft

Autós szőnyegek PVC csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színű termék kiválóvízlepergető tulajdonsággal. A Compass PVC SPACE 4 db autós szőnyeg szinte minden típusú járműre alkalmas, függetlenül a márkától vagy a típustól az alakjuk miatt.


Compass Töltő 6 / 12V 2/10 / 55A STARTER
25 190 Ft

Újratölthető akkumlátorközvetlenül indítható az autó. Az elülső oldalon gombok találhatók a töltés átkapcsolásához6 V és 12 V és az akkumlátor állapotát jelző gombok. Compass töltő az áramellátás 230 Vés ólom-sav akkumulátorokhoz tervezték 100 Ah.


Compass Töltő 8Amp 6 / 12V TÜV / GS METALLIC
13 190 Ft

Újratölthető akkumulátor autó akkumulátorokhoz.3,7 és 80 Ah. Az elején megtalálod hogyan árammérőaz aktuális töltőárammal és a töltő kapcsoló gombjaival 6 V a 12 V két különböző sebesség kiválasztásakor. Compass töltő 8Amp 6/12V TÜV/GS METALLIC akkor működik ha tápfeszültség 230 V és 84W ezek között van.


Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db sötétszürke
4 890 Ft

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db sötétszürke; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.