Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS kék
6 890 Ft

Üléshuzat a legtöbb autóülés rögzítéséhez való támogatással. A 100% poliészter összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. A nagyobb kényelemért a csomagban extra huzatot és fejtámlát találsz. Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS kék; megfelelőek az első két ülésre.

Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db sötétszürke
5 490 Ft

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db sötétszürke; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.

Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db szürke
5 790 Ft

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db szürke; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.

Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-szürke
5 290 Ft

Autó üléshuzat rögzítő pántokkal, a legtöbb jármű üléséhez megfelel. A poliészterből készült összetétel miatt kellemesen felmelegít és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-szürke 46 × 102 cm mérettel, a jármű első két ülésén kényelmet biztosít.

Compass Töltő 6 / 12V 2/10 / 55A STARTER
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újratölthető akkumlátorközvetlenül indítható az autó. Az elülső oldalon gombok találhatók a töltés átkapcsolásához6 V és 12 V és az akkumlátor állapotát jelző gombok. Compass töltő az áramellátás 230 Vés ólom-sav akkumulátorokhoz tervezték 100 Ah.

Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-kék
5 290 Ft

Autó üléshuzat rögzítő pántokkal, a legtöbb jármű üléséhez megfelel. A poliészterből készült összetétel miatt kellemesen felmelegít és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-szürke 46 × 102 cm mérettel, a jármű első két ülésén kényelmet biztosít.

Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-piros
6 190 Ft

Autó üléshuzat rögzítő pántokkal, a legtöbb jármű üléséhez megfelel. A poliészterből készült összetétel miatt kellemesen felmelegít és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TETRIS fekete-piros 46 × 102 cm mérettel, a jármű első két ülésén kényelmet biztosít.

Compass Kézi pumpa 500 x 32mm CHROM, manométerrel
3 190 Ft

Kézi pumpa a kerekek felfújásához az autók, kerékpárok esetében, de akár sport labdák esetében is. Krómozott fém és műanyag kidolgozás. Kétkezes markolat a rendszeres tempó érdekében. Compass Kézi pumpa 500 × 32mm CHROM, manométerrel, lehajtható támasszal a stabilitás megőrzéséhez.

Compass Csavarhúzó bitekkel - 30 db
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kifinomult csavarhúzó készletcserélhető bitek és gumírozott fogantyú. Az egész készlet a jobb hordozhatóság és tárolás érdekében van elhelyezveegy tokban. Kompakt csavarhúzó készlet bitekkel, 30 db sík bitek, kereszt PH, PZ, Torx. A felsőrész egy kupakkal van ellátva, amely javítja a kényelmet csavarozás közben.

Compass Gumi autó szőnyeg ALASKA 4 db
5 190 Ft

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színben, piros kontraszt vonal. Compass gumi autós ülés ALASKA 4 db-os, szinte minden járműtípushoz illeszkedik.

Compass Gumi szőnyegek NO.1 4db
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós szőnyegek gumiból csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható egy olyan termék amelynek nagyobb ereje van a szennyeződések ellen mint a talaj vagy a hó. Compass gumi NO.1 4 db a többi szőnyeghez képest vágható és szinte bármilyen járműhöz használható.

Compass Kézi pumpa 510 x 35mm ALU manométerrel
3 990 Ft

Kézi pumpa a kerekek felfújásához az autók, kerékpárok esetében, de akár sport labdák esetében is. Alumínium és műanyag kidolgozás. Kétkezes markolat a rendszeres tempó érdekében. A levegőtömlő hossza 55 cm. Compass Kézi pumpa 510 × 35mm ALU manométerrel lehajtható támasszal a stabilitás megőrzéséhez.

Compass Szőnyeg PVC SPACE 4 db
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós szőnyegek PVC csúszásgátló felülettel ellátott anyag. Könnyen karbantartható fekete színű termék kiválóvízlepergető tulajdonsággal. A Compass PVC SPACE 4 db autós szőnyeg szinte minden típusú járműre alkalmas, függetlenül a márkától vagy a típustól az alakjuk miatt.

Compass Töltő 8Amp 6 / 12V TÜV / GS METALLIC
15 490 Ft

Újratölthető akkumulátor autó akkumulátorokhoz.3,7 és 80 Ah. Az elején megtalálod hogyan árammérőaz aktuális töltőárammal és a töltő kapcsoló gombjaival 6 V a 12 V két különböző sebesség kiválasztásakor. Compass töltő 8Amp 6/12V TÜV/GS METALLIC akkor működik ha tápfeszültség 230 V és 84W ezek között van.

Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db piros
5 490 Ft

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db piros; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.

Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS szürke
6 590 Ft

Üléshuzat a legtöbb autóülés rögzítéséhez való támogatással. A 100% poliészter összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. A nagyobb kényelemért a csomagban extra huzatot és fejtámlát találsz. Compass Autó üléshuzat LAS VEGAS szürke; megfelelőek az első két ülésre.

Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db kék
5 790 Ft

Üléshuzat univerzálisabb, a legtöbb járműbe megfelelő rögzítéssel. A kiváló minőségű összetétel miatt kellemesen felmelegszik és hosszú élettartalommal bír. Az utazás kényelme érdekében erősebb párnázással van ellátva. Compass Autó üléshuzat TRIKO első 2 db kék; kényelmet biztosít a vezető és utasa számára.

Compass LED lámpa 80/280lm 3xAAA
3 490 Ft

Munkafény diódákkalLED és COB LED. Kapcsolható gomb a teljes, szakaszos vagy energiatakarékos fény szabályozásához. Forgó szerkezet, mérete60 × 47 × 225 mm. IP44 vízsugár elleni védettséggel rendelkezik. A 80 / 280lm-es komplex LED-lámpa 3×AA-val mágnessel és horoggal tudod rögzíteni.

Compass 7 darabos csavarhúzó készlet
3 990 Ft

Csavarhúzó készlet lapos és kereszt is mágneses tulajdonság. Zárható tok a jobb hordozhatóság és tárolás érdekében. Compass csavarhúzók 7 darabos készlet és összesen4 típus lapos és 3 típus ami keresztfejű. Szilárd markolat csúszásmentes és egy módosított fogantyúval van ellátva.

Compass ERGO Ratcht készlet 25 db
2 790 Ft

Racsnis csavarhúzó készlet cserélhető bitek. Az egész készlet a jobb hordozhatóság és tárolás érdekében van elhelyezve egy tokban. Compass ERGO 25 db sík bitkészlet, kereszt PH, PZ, Műanyag fogantyú gumivédelemmel nem csúszik, és hozzájárul ahhoz hogy nagyobb legyen a tartása.