Spiderman Filmjelmez hanghatásokkal
7 590 Ft 7 090 Ft

Új jelmez, mely megtervezését a Pókember: Irány a Pókverzum! film ihlette, és a filmbeli alakhoz hasonló hangokat ad ki. Legyen részed még több szórakozásban ezzel a hősjelmezzel, és játszd el otthon is kedvenc jeleneteidet a filmből a még több élmény érdekében.

Star Wars Mandalorian maszk
4 790 Ft 4 010 Ft

Vedd fel, és már sose vedd le ezt a Mandalorian maszkot. És legyél a fő fejvadász, akit a galaxis ismer és tiszteletben tart. Add hozzágyűjteményedhez ezt a maszkot, amelyet a Star Wars ihletett.

Star Wars Final order maszk
4 790 Ft 4 010 Ft

Állj át a sötét oldalra és segíts a Palpatine alatt álló birodalomnak az egész galaxis irányításában. Add hozzá kollekciódhoz ezt a Sith Trooper maszkot, amelyet az új film inspirált: Star Wrs: Skywalker Kora.

Spiderman Maximum Venom - Venom maszk
8 190 Ft 6 870 Ft

A gyermekek hasonlíthatnak a Venom karakterhez egy mozgásra aktiválódó maszk segítségével, amelyet a Maximum Venom animációs sorozat ihletett! Ennek a fantasztikus maszknak van egy karral aktiválható nyelve, amely egyik oldalról a másikra mozdul a baljós szimbióta szórakozás érdekében.

Spin Master Batman sisak és hangtorzító különböző hangokkal
14 090 Ft 11 810 Ft

Szeretnél a szuperhős Batman hangján megszólalni? Tedd fel a jelmezt a fejedre és ijeszd el ellenségeidet a fénylő szemekkel és a különböző harci hanghatásokkal. Elég megnyomni a jelmez oldalán lévő gombot. A beépített hangtorzítónak köszönhetően minden, amit kimondasz, maga a Denevérember hangján fog elhangzani.