Spin Master Mancs őrjárat akció mentőfelszerelés - Marshall-16%
9 360 Ft 7 820 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Öltözz Marshall-nak, a kedvenc Mancs őrjárat hősödnek, ezzel az Akció mentőfelszereléssel. Az álruha készlet tökéletes módszer a Mancs őrjárat rajongók számára, hogy maguk is megtapasztalják a mentést. Helyezd fel a sisakot, tedd fel a speciális lövő karkötőt és készülj fel a nap megmentésére.

Spin Master Mancs őrjárat akció mentőfelszerelés - Chase-16%
9 360 Ft 7 820 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Öltözz Chase-nek, a kedvenc Mancs őrjárat hősödnek, ezzel az Akció mentőfelszereléssel. Az álruha készlet tökéletes módszer a Mancs őrjárat rajongók számára, hogy maguk is megtapasztalják a mentést. Helyezd fel a sisakot, tedd fel a speciális lövő karkötőt és készülj fel a nap megmentésére.

Spiderman Maximum Venom - Venom maszk
7 210 Ft

A gyermekek hasonlíthatnak a Venom karakterhez egy mozgásra aktiválódó maszk segítségével, amelyet a Maximum Venom animációs sorozat ihletett! Ennek a fantasztikus maszknak van egy karral aktiválható nyelve, amely egyik oldalról a másikra mozdul a baljós szimbióta szórakozás érdekében.

Spin Master Batman sisak és hangtorzító különböző hangokkal
12 260 Ft

Szeretnél a szuperhős Batman hangján megszólalni? Tedd fel a jelmezt a fejedre és ijeszd el ellenségeidet a fénylő szemekkel és a különböző harci hanghatásokkal. Elég megnyomni a jelmez oldalán lévő gombot. A beépített hangtorzítónak köszönhetően minden, amit kimondasz, maga a Denevérember hangján fog elhangzani.