Hot Wheels Monster Trucks Stunt Tire™ Játékkészlet

Márka: Hot Wheels Katalógus száma: 2828284

Hot Wheels Monster Trucks Stunt Tire™ Játékkészlet

A Hot Wheels® Monster Trucks Stunt Tire™ készlet fogantyúval összecsukható a hordozhatóság érdekében, valamint kinyitható, hogy felfedje a tetején lévő kaszkadőr arénát, amely törésekre, ütközésékre és tárolásra alkalmas. Az összeállított készlet 89 cm hosszú és elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik. További információ

9200

10 090 Ft Piaci ár ÁFA-val
9 200 Ft
-8%

Katalógus száma: 2828284

Leírás

Termékleírás

  • Az ikonikus nagyméretű monster truck gumiabroncs tartalmazza a Tiger Shark monster truck-ot és egy Hot Wheels® járművet 1:64 méretarányban.
  • Amikor a készlet kinyílik, előkerül egy kilövő két autó vagy egy monster truck számára, amely felszáll a rámpára és átrepül egy „tűzgyűrűn“ keresztül.
  • Ezután a járműnek közvetlenül az emelvényre kell szállnia, amely győztes körré alakul és értékeli annak teljesítményét, így azonnali visszajelzést ad a gyerekeknek képességeikről! 
  • Gyermekek számára 4 és 8 év között alkalmas.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Hosszúság 89 cm
Hurkolni nem
Bankár függvényábra nem
Ugrató igen
Híd nem
Utátkelő nem
Csapás nyomás nem
Útkereszteződés nem
Mehanikus szint számláló nem
Elektronos szint számláló nem
Járművek száma 2
Motorút fajta ANALOG

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.