Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

BBurago Race&Play Dupla hurok versenypálya, 1:43
9 990 Ft

8 120 Ft

A Bburago Race & Play Dupla hurok versenypálya felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyerek számára. A készlet két fém Ferrari autót tartalmaz, melyek a valódi gyorsulási versenyek hangulatát idézik fel. A pálya része két teljesfordulatú hurok, ami még látványosabbá teszi a futamot Az elemek kialakításának köszönhetően a pálya könnyen össze- és szétszerelhető.


Tonka Climb Overs Ripsaw Autóút
8 690 Ft

6 206 Ft

Építs fel egy akadályokkal és csapdákkal teli pályát, és próbáld meg legyőzni azt a Jeep járműveddel. Juss túl a törött hídon, törj át az akadályokon, és szökj meg a hatalmas daru fenyegető körfűrésze elől.


Hot Wheels Cyborg Crossing - Hajsza Pálya Kiegészítő
3 290 Ft

2 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Légy részese a Hot Wheels világnak! Egészítsd ki meglévő versenypályádat a Cyber Crossing kereszteződéssel, ahol a robotok felugranak a földből, és kezdődjön a kaland. Tökéletes kiegészítő, hogy a játékot új izgalmakkal töltsd meg.


Wiky Autópálya autóval
5 681 Ft

3 940 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Kreatív színes pálya sötét alagúttal. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. Tartozéka a sok kiegészítő és egy elemes autó.


Wiky Magic Tracks - Mágikus világító autópálya
4 330 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

mágikus világító autópálya rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. Rugalmas darabokból áll, amelyek könnyen összekapcsolható bármilyen színkombinációba. A pálya 220 részből áll és egy kisautót tartalmaz.