MEGA BLOKS Thomas a gőzmozdony kalandjai Sodor szigetén

Márka: MEGA BLOKS Katalógus száma: 999123

MEGA BLOKS Thomas a gőzmozdony kalandjai Sodor szigetén

Most Thomas a gőzmozdony legkisebb rajongói is meglátogathatják Sodor sziget legérdekesebb pontjait. A nagy kockák segítenek elmerülni a mozdonyok világában. Építsd fel Thomast, hagyd el vele Maron állomást, indulj Knapfordba és végezetül állj meg Sodor raktárában. További információ

7790

7 790 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 9 175 Ft, Megtakarítás: 1 385 Ft (15 %)

Katalógus száma: 999123

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • A készlet nagy kockákból áll, amelyeket a gyerekek többszörösen összeállíthatnak, így minden alkalommal új történetet hozhatnak létre.
  • A készlet praktikus táskában van elhelyezve.
  • A kockák tökéletesen illeszkednek az apró gyermek kezekbe, könnyedén összerakhatóak és szétszedhetőek, így fejlesztik a gyermekek finommotoros készségeit.
  • További Mega Bloks óvodásoknak alkalmas játékokkal kombinálható.
  • A készlet 70 kockát tartalmaz.
  • Gyermekeknek 1–5 éves kor közt ajánlott.

Fisher-Price játékok bevezetik a kisbabádat a játékok fantáziadús és az oktatójátékok világába. Minőségi, egészségre ártalmatlan széles körben elterjedt termékekről van szó, amit bárki, aki választ boldog, elégedett pillanatokkal és mosolygós játékkal lesz megörvendeztetve.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 1 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.