BABY born Idősebb nővér, Fésülhető fej
13 570 Ft 11 990 Ft

Akció

Virágstílus, színes smink és gyönyörű frizurák… Próbáld meg lófarokba fogni, francia fonatot vagy apró fonatokat készíteni. A kiváló minőségű haj bármilyen frizurához alkalmas. A 4 hajgumi, 2 hajcsat és hajkefe nagyszerű segítséget biztosít a frizurák elkészítéséhez. A rózsaszín hajpánt a frizura részét képezheti, ráadásul virágdíszekkel díszíthető.

Mattel Cave Club Játékbaba Fernessa és Furrah
11 990 Ft

Ismerkedj meg a Cave Club első baráti társasággal, amely valaha is vándorolt a földön, és vitesd át magadat velük az ókori történelembe. Élj át új kalandokat ezzel a vad hajú őskori babával és az aranyos gyermekével.

Spin Master Hatchimals Pixie Repülő baba - rózsaszín-15%
14 200 Ft 11 990 Ft

Akció

Bemutatjuk az új Hatchimals Pixie Repülő babát. Most először van hatalmad varázsolni, Pixie pedig csillagtáncot járhat és repülhet. A te mágikus erőd segítségével képes valóban repülni, de először ki kell kerülnie a kristályból. Ezután mutasd neki az utat a levegőben, majd a tenyereddel irányítsd őt a levegőben.

BABY born Idősebb nővér Fésülhető fej színes krétákkal
11 980 Ft

A fésülhető fej szőke hajában néhány színes tincs található. A kis fodrászok fantáziadús frizurákat találhatnak ki, például a színes tincs befonásával a szőke hajba, így többszínű copfot tudnak létrehozni. A négy hajgumi és a két hajcsat a gyönyörű minőséges hajat mindig pontosan ott rögzítik, ahol szűkséges.

Lamps Glorie Ágy baldachinnal

Lamps Glorie Ágy baldachinnal

Értékelés: 4,5
4 920 Ft

A Glorie Ágy baldachinnal olyan babáknak ajánlott, akiknek a fárasztó nap után egy kis pihenésre van szüksége. A műanyag ágy színes ágyhuzattal, párnával és baldachinnal rendelkezik. Az ágytól nem hiányozhat a 2 éjjeliszekrény, melyhez lámpákat erősítettek. A henger elfordításával a lámpák kivilágítanak.

Lamps Glorie fürdőszoba - zuhanysarok
5 320 Ft

Glorie fürdőszoba – zuhanysarok tusolóval, tolóajtóval, mosdókagylóval, tükörrel, nyitható ajtóval és WC-vel. Ez a fürdőszobai tartozék ideális a baba házak számára.

Mattel Polly Pocket Pidi Pocket hátizsák
16 560 Ft 16 250 Ft

A lányok azonnal beleszeretnek ebbe a pidi zsebes hátizsákba, tele a Polly Pocket™ nagyszerű meglepetéseivel. A hátizsák sok mókát rejt vidámpark témában, és egyben ez az egyik legnagyobb zseb!

Mattel Cave Club Rochelle & T-Rex
17 270 Ft 15 450 Ft

Ismerkedj meg a Cave Club-bal, az első baráti társasággal, ami valaha a Földön barangolt és hagyd, hogy elkalauzoljanak a régmúlt történelembe. Élj át új kalandokat ezzel a vad frizurás figurával és az ő barátságos dinoszauruszával.

Disney Frozen 2 Elsa baba

Disney Frozen 2 Elsa baba

Értékelés: 4,6
5 790 Ft

Akció

Elsa hercegnő a Jégvarázs 2 -ből. Elsa tündérmese ihlette ruhát és cipőt visel. A haja gyönyörű copfba van fonva. A részletes arc javítja a játékélményt.

Lamps Glorie Kerti bútor

Lamps Glorie Kerti bútor

Értékelés: 3,9
2 120 Ft

A Glorie Kerti bútor minden játékbabaház kiváló kiegészítője lesz. A baba nyáron szereti a teraszon tölteni az időt a barátaival. A kellemes, pihenéssel töltött pillanatok érdekében szerezd be neki ezt a napernyővel felszerelt bútorgarnitúrát. A 29 cm-es játékbabáknak alkalmas.

Disney Jégvarázs 2 Anna baba

Disney Jégvarázs 2 Anna baba

Értékelés: 4,8
5 350 Ft 5 190 Ft

Akció

Anna hercegnő a Jégvarázs 2 filmből. Anna tündérmese-ihlette ruhát és cipőt visel. A játékélményt tovább fokozza a részletes arc ábrázolás, valamint a gyönyörű és szép haja.

Lamps Glorie Szett kandallóval
3 590 Ft

A Glorie szett kandallóval minden házba csodás kiegészítő. A baba az igényes nap után megpihenhet egy könyvvel a kezében a hintaszékben, miközben a ropogó fa hangját hallgathatja. 29 cm-es babáknak alkalmas.

Klein Fésülhető babafej

Klein Fésülhető babafej

Értékelés: 4,5
11 180 Ft

KLEIN fésülhető babafej, sok kiegészítővel kislányoknak 3 éves kortól, akik szeretnek fodrászt játszani. Könnyen kezelhető, kiváló minőségű műanyag termék. A babafej anyaga teljesen veszélytelen, káros anyagoktól mentes, biztonságos. Segítségével nemcsak csodás frizura, hanem tökéletes smink is készíthető. Ez a kreatív játék azoknak a gyerekeknek való, akik szeretik és követik a divatot.

Lamps Glorie Étkezőasztal kiegészítőkkel
3 950 Ft 3 720 Ft

Műanyag gyermek étkezőszett a babaházba. A csomag egy nagy műanyag asztalt 28,5 × 10 × 18 cm-es méretekkel, és 6 széket (kettő kéztámasszal) 14,5 × 7 × 5,5 cm tartalmaz. A teríték ételtároló állvánnyal, borosüveggel és hűtőedénnyel, 2 gyertyatartóval, 12 pohárral, 6 terítővel, 12 tányérral, evőeszközökkel érkezik.

Lamps Gloire szupermarket Barbie babák számára
4 780 Ft

Glorie szupermarket tartalmaz egy gyorsétel pultot pénztárgéppel Szintén tartalmaz 4 szendvicset különálló összetevőkkel Továbbá, 2 polc tele árukkal, egy műanyag bevásárló kosár és rengeteg gyümölcs, zöldség, doboz, palack, tej, doboz és még sok más.

Lamps Glorie Nappali fal

Lamps Glorie Nappali fal

Értékelés: 4,5
3 050 Ft

Ennek a nappali falnak és a kiegészítőknek nem szabad hiányoznia semmilyen baba szobájából. A Glorie Nappali fal műanyag fotelt, lábtartót, ajtós nappali fallal rendelkezik, sarokszekrény TV-vel antennával, videót, hi-fi hangszórót.

Rainbow High Fashion baba - Ruby Anderson
13 320 Ft
+ ingyen szállítás

Fashion baba a szivárvány egyik színében, gyönyörű fésülhető hajjal és hoszzú szempillákkal. Szuper stílusa van, és imádja a színét. A csomagolásban extra outfit-et és számos kiegészítőt találsz majd, amelyek hihetetlen módon kombinálhatók.

SIMBA Steffi baba - Terhes hercegnő
4 780 Ft

Steffi hercegnő kisbabát vár, és csodás anyuka lesz belőle. Kisbabája hasába van rejtve, és amikor eljön a megfelelő idő, kivehető és a gyönyörű királyi bölcsőbe helyezhető.

Disney Világító Ariel vízbe
7 910 Ft 7 320 Ft

Ariel lélegzetelállító fényparádét mutat be a világító uszonyával. A farkában lévő vízkamra csillámokkal körbevett neonszínű medúzákat, csillagokat és kagylókat tartalmaz. Ha megbillented a babát, megláthatod, hogyan mozognak és csillognak. Ha megnyomod a derekán lévő gombot, az uszonya különböző színekben kezd világítani.

Mattel Cave Club Baba Fernessa Dínó állatkával
7 320 Ft

Ismerkedj meg a Cave Club-bal, az első olyan baráti társasággal, aki valaha is barangolt a Földön, és hagyd, hogy elvezessenek az ókori történelembe. Tapasztalj meg új kalandokat ezzel a babával, ki őrült frizurával rendelkezik, valamint az aranyos és barátságos dinoszaurusszal.

Lamps Glorie ágy

Lamps Glorie ágy

Értékelés: 4,5
4 910 Ft 4 380 Ft

A Glorie ágy baldachinnal olyan babáknak ajánlott, akiknek a fárasztó nap után egy kis pihenésre van szüksége. A készlet tartalmaz egy baldachinos műanyag ágyat, egy széket és egy éjjeliszekrényt tükörrel (fólia). Ez az ágy kiegészítőkkel nagyszerű bútor egy babaházban

Klein Fésülhető fej Emma

Klein Fésülhető fej Emma

Értékelés: 1
13 280 Ft 9 850 Ft

Fésülhető fej Emma Coralie hercegnő világa által ihletett. A sok kiegészítővel ellátott fej tetszeni fog minden lánynak, aki szeret fodrászni. A baba fésülhető, kifesthető, hogy szép legyen.

Lamps Glorie Asztal székekkel

Lamps Glorie Asztal székekkel

Értékelés: 4,7
1 990 Ft

Ez a bútordarab kiegészítőivel egy babaházikóból sem hiányozhat. A csomagolásban egy asztal és két szék található. A csomagolás továbbá tartalmaz még tortát, gyertyatartót, két tányért és két poharat.

Spin Master Hatchimals Pixie Repülő baba - lila
14 200 Ft 11 890 Ft

Bemutatjuk az új Hatchimals Pixie Repülő babát. Most először van hatalmad varázsolni, Pixie pedig csillagtáncot járhat és repülhet. A te mágikus erőd segítségével képes valóban repülni, de először ki kell kerülnie a kristályból. Ezután mutasd neki az utat a levegőben, majd a tenyereddel irányítsd őt a levegőben.

Klein Barbie ruhatár bőröndben
10 180 Ft 9 980 Ft

A Barbie babád ruhatára legyen mindig kéznél. Ez a hordozható szekrény zárható fém tokban jól fog szolgálni. A bőröndben lévő tárolóhely több polcra van osztva, a ruhák felakasztására az akasztók sem hiányoznak. Két nagy hely van a bőröndben, hogy maga Barbie is tárolható legyen bennük.

Lamps Glorie hálószoba

Lamps Glorie hálószoba

Értékelés: 4,5
3 690 Ft 3 450 Ft

Glorie hálószoba tartalma magas háttámlájú ágy, fésülködőasztal és szék. Része szintén egy ágynemű és kiegészítők. Ez a stílusos hálószoba kiegészítőkkel egy babaházikóból sem hiányozhat.

Lamps Lovaskocsi lóval

Lamps Lovaskocsi lóval

Értékelés: 4,8
11 320 Ft
+ ingyen szállítás

A fehér ló által húzott rózsaszín kocsi csodaszép kiegészítő a babák számára. A lónak gyönyörű sörénye van, melyet fésűvel fésülhetsz. Ha elemet teszel bele, a ló jár és zenél. Ezzel a kocsival akár a királyi bálba is elmehetsz.

Mattel Cave Club Dínó állatka meglepetéssel
4 620 Ft 4 290 Ft

Ismerkedj meg a Cave Club-bal, az első olyan baráti társasággal, aki valaha is barangolt a Földön, és hagyd, hogy elvezessenek az ókori történelembe. Tapasztalj meg új kalandokat ezekkel az őskori karakterekkel, akik őrült frizurával rendelkeznek, valamint az aranyos és barátságos dinoszauruszokkal.

SIMBA Steffi baba - Hableány, fény effektusokkal
3 850 Ft

A gyönyörű és csillogó Steffi hableány ideúszik és már várja is a közös játékokat és kalandokat. Mozgatható uszonya van és vízálló, tehát ideális fürdő társról van szó.

Mattel Polly Pocket Adventi naptár
9 980 Ft

Közeledik a karácsony és a lányok izgatottan fogják számolni a karácsonyig hátralévő napokat a Polly Pocket™ adventi naptárral. A naptár 25 különféle pidi tartozékot rejt, melyek kiválóan kiegészítik a Polly Pocket kollekció™ minden játékkészletét.

Lamps Glorie Zongora

Lamps Glorie Zongora

Értékelés: 5
3 550 Ft 3 320 Ft

Glorie Zongora méretei 25 × 24 × 16 cm. Része egy zongoraszék 11,5 × 7,5 cm méretben. Dekorációként virág a virágcserépben kb. 22 cm. Ez a rózsaszínzongora a babaház gyönyörű kiegészítője.

Mattel Cave Club Baba Roaralai Dínó állatkával
7 280 Ft 6 250 Ft

Ismerkedj meg a Cave Club-bal, az első olyan baráti társasággal, aki valaha is barangolt a Földön, és hagyd, hogy elvezessenek az ókori történelembe. Tapasztalj meg új kalandokat ezzel a babával, ki őrült frizurával rendelkezik, valamint az aranyos és barátságos dinoszaurusszal.

Mattel Cave Club Baba Emberly Dínó állatkával
7 280 Ft 6 250 Ft

Ismerkedj meg a Cave Club-bal, az első olyan baráti társasággal, aki valaha is barangolt a Földön, és hagyd, hogy elvezessenek az ókori történelembe. Tapasztalj meg új kalandokat ezzel a babával, ki őrült frizurával rendelkezik, valamint az aranyos és barátságos dinoszaurusszal.

Lamps Glorie Fürdőszoba

Lamps Glorie Fürdőszoba

Értékelés: 4,1
4 350 Ft 4 120 Ft

A Glorie fürdőszoba tartalmaz egy wc-t mosdóval, kádat és wc-t. Tartozik hozzá néhány kiegészítő: kozmetika, szappan, törölköző stb. Ezek a fürdőszobai kellékek fehér-rózsaszín színűek, babaház számára készült.

Lamps Glorie Sada étkező

Lamps Glorie Sada étkező

Értékelés: 4,2
4 640 Ft 4 250 Ft

A Glorie étkező szett egy nagy műanyag asztalt, 6 széket tartalmaz (kettő karfásat). A csomag tartalmazza az asztalt is: egy állványt étellel, egy üveg bort, egy hűtőedényt, egy vázát virággal, 12 poharat, 6 alátétet, 12 tányért és evőeszközöket.

Smoby Etetőszék babának

Smoby Etetőszék babának

Értékelés: 4,6
7 360 Ft 6 380 Ft

Az étkezőszéknek minden kislány örülni fog, aki szeret játszani az édesanyjával, és sok órányi szórakozást kínál ez a szék.

Disney Jégvarázs 2 Anna Deluxe baba
10 920 Ft

Jégvarázs 2 ihlette Anna hercegnő. A csomag tartalmazza a gyönyörű ruhába öltöztetett Anna babát, részletes dekorációval és cipővel. Ezt a gyönyörű ruhát a Jégvarázs 2 mese ihlette. A részletesen kidolgozott arc javítja a játékélményt.

Teddies Mozgó ló + zsoké baba
9 450 Ft

Minden kis lókedvelő megörül a zsoké babának és a lónak, melynek hosszú sörénye és farka van. A babáról nem hiányozhat a ruházat és a sisak sem. A ló mozgatja a végtagjait.

Mattel Enchantimals Óvoda a farmon
8 520 Ft

Csatlakoz a Haydie Horse-hoz, és élvezd imádniváló állatkáid rendkívül szórakoztató gondozását. Ebben a játékkészletben 15 cm-es Enchantimals™ baba, 3 aranyos állat és egy nagyszerű kiegészítőkkel teli farm található. A farmon egész sor eszköz található, amelyek segítenek az állatok gondozásában.

Mattel Cave Club Baba Slate Dínó állatkával
7 320 Ft

Újdonság

Ismerkedj meg a Cave Club-bal, az első olyan baráti társasággal, aki valaha is barangolt a Földön, és hagyd, hogy elvezessenek az ókori történelembe. Tapasztalj meg új kalandokat ezzel a babával, ki őrült frizurával rendelkezik, valamint az aranyos és barátságos dinoszaurusszal.

Mattel Polly Pocket pidi világ dobozban, Lil Princess Pad
4 920 Ft

Élvezd a rengeteg szórakozást a Polly Pocket™ Hidden Hideouts™ tematikus púdertartóval, amely a masni alatt számos meglepetést tartogat! Válaszd ki a sajátodat, nyisd ki és fedezd fel a rejtett részeket. Vidd magaddal mindenhová púderdobozodat és legyen részed felhőtlen Polly Pocket™ szórakozásban, bárhol is légy!

L.O.L. Surprise! Teljes kollekció, 1B sorozat- Merbaby
38 110 Ft
+ ingyen szállítás

Nincs otthon babád a L.O.L Surprise legelső sorozatból, ami valaha is megjelent? Semmi gond, most akár 12 darabod lehet egyszerre! Ebben a végső gyűjteményben rögtön 12 különböző babát találsz, és mindegyiknél kicsomagolsz 7 meglepetést egy csomagolásban.

L.O.L. Surprise! Teljes kollekció, 1A sorozat- Diva
41 570 Ft
+ ingyen szállítás

Nincs otthon babád a L.O.L Surprise legelső sorozatból, ami valaha is megjelent? Semmi gond, most akár 12 darabod lehet egyszerre! Ebben a végső gyűjteményben rögtön 12 különböző babát találsz, és mindegyiknél kicsomagolsz 7 meglepetést egy csomagolásban.

Disney Jégvarázs 2 Világító Elsa
7 840 Ft 7 320 Ft

Jégvarázs 2 ihlette varázsbaba. Ez a baba az elbűvölő, ragyogó ruhájának köszönhetően, melyet Elsa hercegnő visel, új szintre emeli a Jégvarázs játékot. Figyeld, ahogy a pelyhei fénylenek a gyönyörű ruháján.

Lamps Glorie Luxus bútor

Lamps Glorie Luxus bútor

Értékelés: 1,5
3 590 Ft

Összecsukható bútorok Gloria babáknak. Tartalma kanapé, kisasztal, óra, lámpa, telefon és kispárna. Ez a bútordarab egy babaházikóból sem hiányozhat.

Disney Jégvarázs Elsa és Anna
12 140 Ft 10 380 Ft

A Jégvarázs és Jégvarázs 2 rajzfilmből ismert Elsa és Anna babája kényelmes modern öltözékben. Elsa és Anna babáknak felhúzható cipője és egyéb, rajzfilm által ihletett kiegészítője van. A gyermekek jól fognak szórakozni az estélyeken ezekkel a Jégvarázs rajzfilm által ihletett Disney babákkal.