Disney Belly táncterem

Disney Belly táncterem

Értékelés: 5
9 990 Ft

5 300 Ft

Új játékos készlet a Magical Movers a kedvenc Bella hercegnővel. Forgasd meg a babát és figyeld a csodálatos mozdulatait, amikor a kastélyában a táncparketten táncol. A baba táncolhat az erkélyen vagy a kastélyon kívül is.


Lamps Baba és cukrászda
29 290 Ft

14 430 Ft

Cukrászda babával. Szeretnél süteményt, kávét vagy limonádét? Készítsd el a legnagyobb süteményeket és hívd meg a barátnőid a babáikkal egy délutáni kávéra! Csomag tartalma: kávéház váza (műanyag, karton), asztalok, székek, pult, pénztár, kávéfőző, étel, edények és a baba, amely magassága kb. 29 cm.


Lamps Baba és szupermarket
29 290 Ft

14 420 Ft

Szupermarket babával. Vásárolj be mindent, ami egy délutáni partihoz szükséges és hívd meg a barátnőid a babáikkal! A szupermarketben sok mindent megtalálsz. Csomag tartalma: szupermarket váza (műanyag, karton), polcok, bevásárlókosár, élelmiszer, kellékek a babához. A baba magassága kb. 29 cm.


Lamps Játékbaba és kutyaszalon
29 290 Ft

14 420 Ft

Kutyaszalon játékbabával. Viseld gondját kedvencednek annak rendje és módja szerint. Hívd meg barátaidat és rendezzetek egy közös partit babáitok kedvenceinek. A csomagolás tartalmazza a szalon szerkezetét (műanyag, karton), hintát, fát, fürdetőasztalt, kerítést, tartozékokat és kb. 29 cm babát is.


Lamps Játékbaba és orvosi rendelő
29 190 Ft

14 390 Ft

Orvosi rendelő játékbabával Kérem a következőt. Itt az ideje, hogy megvizsgáld barátaid babáit! Hívd meg őket látogatóba és ültesd le őket a váróteremben. Ne feledkezz meg recept kiállításáról sem, főként a bélyegzőről! A játék tartalmazza a rendelő szerkezetét (műanyag, karton), székeket, asztalt, mérleget, pultot, állványt, tartozékokat és a kb. 29 cm magas babát is.


Lamps Játékbaba és ruhaüzlet
29 190 Ft

14 390 Ft

Ruhaüzlet játékbabával. Öltöztesd fel babádat és már kezdődhet is a divatbemutató. Rengeteg ruha, kiegészítő és cipő közül választhatsz. A játék tartalmazza az üzlet szerkezetét (műanyag, karton), próbababákat, polcokat, pénztárt, tükröt, ruhákat, cipőket, ridikülöket, kiegészítőket és a kb. 29 cm magas babát is.


Spin Master Pog 2 party cső babával és kiegészítővel.
5 651 Ft

4 370 Ft

Kétszeres élmény. Konfettit lő, és megjelenik a baba -Nézd meg, hogy jött a bulidra. Elsősorban 3 téma van áll rendelkezésre a partihoz: szivárvány és egyszarvú, állatok és téli csodaország. Dupla Popper tartalmazz 2 csövet konfettivel, egyet a nyolc egyedi baba közül, egy kisállatot, és egy csomó tartozékot.


Spin Master Pog játékkészlet buli babáknak - Ava
6 290 Ft

5 300 Ft

Ava buli baba egyedi csomagolásban játékkészlettel. Elegáns ajándék doboz magában foglalja a babát, egy kisállatot, rengeteg kiegészítőt és a ruhákat minden partira, mint dekoráció. Ráadásul a csomagolásból egyedi buli játékrész csinálható.


Spin Master Pog játékkészlet buli babáknak - Hayden
6 290 Ft

5 300 Ft

Hayden buli baba egyedi csomagolásban játékkészlettel. Elegáns ajándék doboz magában foglalja a babát, egy kisállatot, rengeteg kiegészítőt és a ruhákat minden partira, mint dekoráció. Ráadásul a csomagolásból egyedi buli játékrész csinálható.


Spin Master Pog játékkészlet táncparti
11 390 Ft

8 620 Ft

Ennek a nagy partikészletnek a része egy baba a nyolcból, akik szeretik az együtt ünneplést. A konfettik kilövése után, a készletben 1 egyedi vendég baba szoknyában. Ez egy új parti készlet, új kinézettel és teljesen új kiegészítőkkel, felszereltséggel és ételekkel.


Spin Master Pog party cső konfettivel és babával
2 590 Ft

1 980 Ft

Forgasd el az alsó részt – felfedezhetsz 2-kiegészítőt. Azután forgasd el a felső részt – és amint kirepült a konfetti, észreveszed a babát. Az 1. a sorozat 8 baba van – vicces, egyedei és ötletes csomagolásban. Minden lány különböző – valamelyik örömmel alkot, készít képeket vagy díszeket gyárt.


Alltoys Sparkle Girlz - Lószállító utánfutó
17 170 Ft

Sparkle Girlz baba útra kel gyönyörű fehér lovával együtt. A lila terepjáróját fogja vezetni. Ahhoz, hogy az utazás kényelmes legyen a ló számára is, csodaszép rózsaszín utánfutóban viszi magával.


Alltoys Sparkle Girlz - Varázslatos világító egyszarvú tündérrel
6 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a babát és egyszarvút tartalmazó készlet elhoz egy darabot a lepketündérek varázslatos világából. A rózsaszín csillogó egyszarvúnak világító szarva és mozgó szárnyai vannak. A gyönyörű hosszú selymes sörénye tökéletesen fésülhető.


SIMBA Steffi baba Hamupipőke
5 970 Ft

Következő baba a Steffi Babák sorából. Most aranyos cselédlány szerepében, mint Hamupipőke, átöltözhet a gyönyörű ruhába és elindulhat a nagyszerű bálba elvarázsolni a herceget. A csomag kiegészítőket is tartalmaz.


SIMBA Steffi baba - öltözőasztal
5 369 Ft

3 710 Ft

Steffi hercegnő épp a bálra készülődik, és azt akarja, hogy nagyon jól nézzen ki. Minden kis hölgy biztosan örülni fog a Steffi hercegnőnek a gyönyörű ruhában koronával aki a rózsaszín toalettasztalnál ül a széken és a szépítkezési eszközökkel. A hercegnő már várja a közös játékokat és kalandokat.


SIMBA Baba Évike - Nyúlketrec
3 333 Ft

2 840 Ft

Az Évike baba gyönyörű ruhákban ma egész nap gondoskodni fog a szeretet nyulairól, amelyek gyönyörű rózsaszín nyúlketrecben élnek. Minden olyan szükséges tárggyal rendelkezik, ami az állatok ápolásához kell.


Disney Hercegnők - Bella hajformázó készlettel
16 690 Ft

12 880 Ft

Kedvenc hercegnőd nagyon szereti, ha a haja mindig szép és ápolt! A díszes csatok és a tükrös fésű segítségével most még gyönyörűbb hajzuhatagot alkothatsz neki! Disney hercegnő baba hajformázó készlettel, kb. 30 cm-es méretben.


Disney Mini hercegnő tematikus szett Bella
11 690 Ft

7 430 Ft

Tematikus játékszett Jázmin mini hercegnővel és barátaival kofferbe csomagolva, amely nemcsak utazáshoz ideális. A kislányok jól szórakozhatnak különböző jelenetek kitalálása közben.


Alltoys Sparkle Girlz - Lakókocsi babáknak
17 550 Ft

A Sparkle Girlz babák fantasztikus nyaralásra indulnak lakókocsijukkal. A lakókocsiban van hálószoba, nappali és fürdőszoba toalettel. Minden helység teljesen felszerelt. Ezenkívül a lakókocsi gyönyörű házzá építhető át.


Bayer Design Frizura és smink

Bayer Design Frizura és smink

Értékelés: 4,5
11 360 Ft

Bayer Design Frizura és smink baba hihetetlenül elragadó elfoglaltságot nyújt gyermekünknek, ha szeret fordászkodni vagy elleste anyától a sminkelés tudományát, de saját magán még nem próbálkozhat. Kifésülheti, befonhatja vagy akár feldíszítheti a baba haját. Ha végzett a frizurával, egy ízléses sminket is készíthet a baba arcára.


Disney Magical Movers játék szett - Hamupipőke
7 425 Ft

5 770 Ft

Pörgesd meg játék babádat és figyeld a bámulatos mozgását, ahogy lovagol! Állítsd rá a talpazatra, rántsd be a zsinórt és pörgesd őt ki. Ezután helyezd az asztalra és figyeld lágy ringató mozgását.


Disney Magical Movers játék szett - Jázmin
7 425 Ft

5 050 Ft

Pörgesd meg játék babádat és figyeld a bámulatos mozgását, ahogy a repülő szőnyegen szárnyal! Állítsd rá a talpazatra, rántsd be a zsinórt és pörgesd őt ki. Ezután helyezd az asztalra és figyeld lágy ringató mozgását.


Disney Magical Movers játékkészlet - Pocahontas
7 671 Ft

6 630 Ft

Forgasd el a babát, és figyeld a csodálatos mozdulatait, mint Pocahontas a magassarkún. Helyezd a babát a mellékelt alapzatra, húzd meg a zsinórt és forgasd el. Ezután helyezd a hercegnőt a kemény és egyenletes felületre és figyeld, hogyan táncol.


Disney Magical Movers Rapunzel hercegnő
3 840 Ft

Pörgesd meg a hercegnőt és figyeld a gyönyörű mozgását. Helyezd el a hercegnőt a mellékelt alaplapon, húzd ki a zsinórt és pörgesd meg. Ezután helyezd a hercegnőt szilárd és egyenes felületre, majd figyeld a kecses mozgását. A hercegnő 9,5 cm magas.


Disney Mini Belle Baba szett-68%
9 990 Ft

3 190 Ft

Akció

Disney Mini Belle Baba szett egy igazán kedves kiegészítője a játékszobának. Sokféle kiegészítővel válik teljessé a játék, mint a teázóasztal, vagy Lumiére-rel a gyertyával. A szettben található játékok mind kiváló minőségű műanyagból készültek.


Lamps Glorie Ágy baldachinnal
4 240 Ft

A Glorie Ágy baldachinnal olyan babáknak ajánlott, akiknek a fárasztó nap után egy kis pihenésre van szüksége. A műanyag ágy színes ágyhuzattal, párnával és baldachinnal rendelkezik. Az ágytól nem hiányozhat a 2 éjjeliszekrény, melyhez lámpákat erősítettek. A henger elfordításával a lámpák kivilágítanak.


Lamps Glorie Étkezőasztal kiegészítőkkel
3 931 Ft

3 380 Ft

Műanyag gyermek étkezőszett a babaházba. A csomag egy nagy műanyag asztalt 28,5 × 10 × 18 cm-es méretekkel, és 6 széket (kettő kéztámasszal) 14,5 × 7 × 5,5 cm tartalmaz. A teríték ételtároló állvánnyal, borosüveggel és hűtőedénnyel, 2 gyertyatartóval, 12 pohárral, 6 terítővel, 12 tányérral, evőeszközökkel érkezik.


Lamps Nagy játékbaba készlet kiegészítőkkel
6 350 Ft

5 260 Ft

Ez a nagy játékbaba szett tökéletes azoknak a kislányoknak, akik szeretik babájukat öltöztetni. A csomag 8 kis ruhát, cipőket és még sok más kiegészítőt tartalmaz. Öltöztesd fel szép ruhákba babádat és már kezdődhet is a divatbemutató.


Mattel Enchantimals - 3 balett táncos kisállattal
7 635 Ft

6 090 Ft

Élvezd a vidám történeteket ezzel a játék szettel, mely rögtön 3 Enchantimals™ balett táncost tartalmaz – Lorna, Bree és Preena. Nem hiányozhatnak legjobb állat barátaik sem, azaz a pingvin, a bárány és a nyúl. Te is fogsz velük táncolni?


Mattel Enchantimals Cameo Crab - Chela & Courtney-18%
4 915 Ft

3 990 Ft

Akció

Hagyd magad elvarázsolni ezzel a tenger által inspirált játékszettel és a Cameo Crab Enchantimals™ babával. Játssz együtt vele és kedvenc állataival, a rákocskákkal, és vegyetek részt sok felejthetetlen kalandban.


Mattel Enchantimals - Játékkészlet játszótér
7 635 Ft

6 360 Ft

Élvezd a különféle vicces történeteket a játékkészlettel az egyedülálló hintával a fán a legjobb társaságban: együtt az Enchantimals™ babával és a legjobb állati barátjával a rókával.


Mattel Enchantimals - Játékkészlet konyha
7 635 Ft

6 290 Ft

Élvezd a különféle vicces történeteket a játékkészlettel az egyedülálló konyhával a legjobb társaságban: együtt az Enchantimals™ babával és a legjobb állat barátjával a nyuszival.


Mattel Enchantimals - Játékkészlet szoba
7 635 Ft

6 580 Ft

Élvezd a különféle vicces történeteket a játékkészlettel az egyedülálló hintával a fán a legjobb társaságban: együtt az Enchantimals™ babával és a legjobb állat barátjával a medvével.


Mattel Enchantimals Panenka Clarita és klaun a hal
4 899 Ft
4 720 Ft

Hagyd magad elvarázsolni a tenger által inspirált babával Clarita az Enchantimals ™ sorozatból. Szórakozz jól vele és legjobb barátjával klaun hallal. A varázslatos babának változik a hajszíne!


Mattel Enchantimals Páva pavilonnal
8 790 Ft

8 110 Ft

Patter Páva és legjobb barátja Flap páva egy tea estre invitálnak tele édességgel és finomsággal a virágos pavilonban. A baba a tökéletes összhangban lévő ruhácskájában készen áll, hogy felszolgálja a kiváló szórakozást!


Mattel Enchantimals Starling Starfish - Idyl & Rypple
4 915 Ft

4 370 Ft

Hagyja magát elvarázsolni ezzel a játékkészlettel, és a Starling Enchantimals™ babával. Élj át vele és legjobb barátaival, a tengeri csillagokkal rengeteg felejthetetlen kalandot.


Mattel Polly Pocket - képkeret
3 800 Ft

Ez az egyedi kép vagy fotókeret sokkal többet rejt magában! Belül megtalálod Polly-t™ és a barátait, akik már alig várják, hogy veled együtt bulizzanak egy jót a a születésnapi partidon!


Mattel Polly Pocket - Titkos helyek: táncparkett
7 468 Ft

7 030 Ft

Tárd fel a Polly™ babák titkos helyeinek egyikét – a csodás Táncparkettet és légy része a közös kalandnak. A kis méretei révén a játékkészlet könnyen összecsukható a praktikus kofferba és bárhová magaddal viheted. 2 baba és számos szép kiegészítő is része a csomagolásnak.


Mattel Polly Pocket - Titkos helyek: tengerpart
7 468 Ft

7 040 Ft

Tárd fel a Polly™ babák titkos helyeinek egyikét – a varázslatos tengerpartot és légy része a közös kalandnak. A kis méretei révén a játékkészlet könnyen összecsukható a praktikus kofferba és bárhová magaddal viheted. 2 baba és számos szép kiegészítő is része a csomagolásnak.


Mattel Polly Pocket - Világ a zsebbe: hegyi kunyhó
5 300 Ft

Az új zsebbaba kollekciónak köszönhetően a „Kicsi, de szép.” szólás egészen új dimenziót kap. A súlyba rejtett játékszett elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd és mindenhol kalandban lehessen részed.


SIMBA Baba Évike osztálytárssal
2 738 Ft

2 300 Ft

Az Évike baba az iskolában legjobban a Timmyvel barátkozik, akivel számos kalandban lesz része az iskolán kívül. Évike is, és a Timmy is szeretik az új divat trendeket, így az iskolában is szép, és stílusos ruhákban vannak felöltözve.


SIMBA Cool Kevin, kék mellény
3 670 Ft

Kevin nem hiányozhat semmilyen kislánynak, akinek van Steffi babája. Mert az ő kihagyhatatlan társa. A barátja vagy párja vele jár moziba, vacsorákra vagy kirándulásokra és bókokkal halmozza el.


SIMBA Évike baba egy romantikus hintóban
4 412 Ft

3 880 Ft

Évike hercegnő egy gyönyörű ruhába öltözött és egy rózsaszín hintóval kelnek útnak, melyet egy fehér ló vontat, melynek rózsaszín a sörénye és farka. Melyik kis hölgy kel útra velük?