Finish Power All in 1 mosogatógép tabletta Lemon Sparkle, 94 db

Finish Power All in 1 mosogatógép tabletta Lemon Sparkle, 94 db

Száma: 1410990
Akció
Finish-napok! Vásárold meg a terméket most kedvezményes áron kizárólag vasárnapig, vagy a készlet erejéig!
A Finish Power All in 1 Lemon Sparkle 94 db mosogatógép tabletta tökéletesen alkalmas a rászáradt ételmaradékok és zsiradékok kezelésére. Az olyan italfoltoknak, mint a tea és a kávé nincs többé esélyük! Csak sugárzó ragyogás és az edények védelme, kemény vízben is.
További információ
5 390 Ft
57,34 Ft/mosogatás
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.3.03-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Raktáron 5-nél több db

2024.3.06 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.3.06 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1410990

Leírás

Finish Power All in 1 mosogatógép tabletta Lemon Sparkle, 94 db

Tulajdonságok

  • Friss citromillat
  • Kemény vízben is működik
  • Megszabadul a rászáradt maradványoktól, zsírtól és foltoktól, élénken tisztává varázsolja az edényeket

További információk

  • Összetétel: 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% oxigénes fehérítőszer, polikarboxilátok, 5% alatti nemionos felületaktív anyagok, foszfonátok, enzimek (szubtilizin, amiláz), parfüm, benzil-benzoát.

  • HASZNÁLAT ÚTMUTATÓ: Használd száraz kézzel. Ne csomagold ki. Vízben teljesen feloldódó formula. Helyezz egy tablettát mosási ciklusonként a SZÁRAZ tartályba. Ne tedd a tablettát az evőeszköztartóba. A jobb eredmények és a víz- és energiafogyasztás minimalizálása érdekében kapcsold be az eco/auto programot. Ha a tabletta nem fér be a tartóba, fordulj a gyártóhoz. A legjobb mosási eredmény érdekében helyezd a Finish Power tablettát a mosogatógép aljába, a szűrő mellé. A tabletták minőségének megőrzése érdekében a termék használata után mindig zárd le a csomagolást, és tárold hőtől és nedvességtől távol. A benne rejlő só funkció akkor hatásos, ha lágy/közepesen kemény vizet használsz 26ºe-ig (21°dH). Ha kemény a víz, használj Finish márkájú sót a jobb eredmény érdekében. Alkalmas szeptikus tartályokhoz. A tökéletes szárítási eredmény érdekében használj Finish márkájú fényesítőt. Ez a csomagolás újrahasznosítható, ezért kérjük, dobd a megfelelő hulladéktárolóba. Csak üres csomagolás esetén újrahasznosítható.
  • Termékinformációs oldal: www.rbeuroinfo.com

Műszaki adatok

Terméktípus Mosogatógép tabletták/kapszulák
Súly 1,61 kg
Darabszám a csomagolásban 94 DB
Mosogatási adagok száma 94
A Powerball (piros golyó a Finish logóban) a Reckitt védjegye.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.