Astrid Hidratáló krém SPF 6 V 200 ml
1 130 Ft

VAGY 6 A Sun Sun hidratáló tej alacsony napvédelmet kínál. Könnyen felszívódik és elterjed, és a D-pantenollal dúsított formula és a multivitamin komplex (béta-karotin és A, E, F vitaminok) révén védi a bőrt az idő előtti öregedéstől és elősegíti a hidratációt. .


Astrid Napozó krém 15 napos napsütésben 75 ml
1 260 Ft

Hidratáló arckrém SPF 15 75 ml Sun hozza Central fényvédő. Ez tartalmaz egy multivitamin komplex (A-, E-, F) az idő előtti öregedés és a kiegyensúlyozott védő szűrők. Könnyen felszívódik, ez nem zsíros, vízhatlan és bőrgyógyászatilag tesztelt.


Astrid Nyugtató napkrém SO 30 Sun 75 ml
1 590 Ft

Hidratáló fényvédő 30ml A 75 ml-es napsütés magas fokú védelmet nyújt a napfény ellen. Multivitamin komplexet (A, E, F vitamin) tartalmaz a korai öregedés ellen, és kiegyensúlyozott arányú védőszűrők. Könnyen felszívódik, zsíros, dermatológiai és vízálló.


Astrid Olaj SPF 6 V 200 ml
1 400 Ft

VAGY 6 A Sun 200 ml fényvédő olaj alacsony szintű fényvédő hatású. Az olaj konzisztenciája miatt könnyen eloszlik és gyorsan felszívódik. D-pantenolt, multivitamin komplexet (béta-karotin és A, E, F vitaminok) és aranypálmaolajat tartalmaz bronz barnuláshoz. Vízálló és dermatológiailag tesztelt.


Astrid Sahara naptej SPF 10 200 ml
1 130 Ft

Lotion SPF 10 200 ml-szaharai biztosítja az alacsony védelmet káros hatásai elleni UVA és UVB sugarak. Ez tartalmaz egy komplex egzotikus olajok (kókusz, sárgarépa, arany pálma és macadamia) a bronzbarna bőr megjelenését. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vízálló és könnyen terjed.


Astrid Sahara naptej SPF 15 200 ml
1 590 Ft

Lotion SPF 15 szaharai 200 ml közegben ellen biztosít védelmet a káros UVA és UVB sugarak. Ez tartalmaz egy komplex egzotikus olajok (kókusz, sárgarépa, arany pálma és macadamia) a bronzbarna bőr megjelenését. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vízálló és könnyen terjed.


Astrid Sahara naptej SPF 30 200 ml
2 250 Ft

Lotion SPF 30 szaharai 200 ml közegben ellen biztosít védelmet a káros UVA és UVB sugarak. Ez tartalmaz egy komplex egzotikus olajok (kókusz, sárgarépa, arany pálma és macadamia) a bronzbarna bőr megjelenését. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vízálló és könnyen terjed.


Astrid Sun baba napvédő spray SPF 30 200 ml
2 380 Ft

Az OF 30 Sun Sun Lotion magas védelmet nyújt a gyermekeknek a káros napsugarak ellen. A tej testre és arcra van tervezve, rendkívül vízálló és kiegyensúlyozott védelmi szűrő aránya van. D-pantenolt és multivitamin komplexet tartalmaz (béta-karotin és A, E, F vitaminok).


Astrid Sun hidratáló naptej OF 10
1 850 Ft

Hidratáló krém SPF 10 200 ml A Sun alacsony védelem a nap ellen. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját. .


Astrid Sun hidratáló naptej OF 15
1 710 Ft

Hidratáló krém SPF 15 200 ml A Sun mérsékelt védelmet a nap. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját.


Astrid Sun hidratáló naptej OF 20 
2 110 Ft

Hidratáló krém SPF 20 200 ml A Sun mérsékelt védelmet a nap. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját.


Astrid Sun hidratáló naptej OF 30
2 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hidratáló krém SPF 30 200 ml Sun kiváló védelmet a nap. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját. .


Astrid SUN hidratáló napvédő spray OF 30 200 ml
2 330 Ft

Hidratáló krém SPF 30 V kiváló védelmet a nap. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját.


Astrid SUN hidratáló napvédő spray SPF 15 200 ml
2 110 Ft

Sun hidratáló napvédő spray SPF 15 200 ml – közepes erősségű napvédelmet biztosít. Könnyen alkalmazható, gyorsan felszívódik, D-panthenollal és multivitamin komplexel (béta-karotin, A-, E- és F-vitamin) gazgadított formula, hidratálja és védi a bőrt a korai öregedéstől.


Astrid Sun napolaj OF 10 200 ml
1 850 Ft

 A Sun 200 ml fényvédő olaj alacsony napvédelmet kínál. Az olaj konzisztenciája miatt könnyen eloszlik és gyorsan felszívódik. D-pantenolt, multivitamin komplexet (béta-karotin és A, E, F vitaminok) és aranypálmaolajat tartalmaz a bronz barnuláshoz. Vízálló és dermatológiailag tesztelt.


Astrid SUN napolaj SPF 20 200 ml
2 380 Ft

Olaj SPF 20 A Sun közepes napfénytől védve. A következetesség az olaj könnyen terjed, és gyorsan felszívódik. Ez tartalmazza a D-pantenol, multivitamin komplex (béta-karotin, és a vitaminok A, E, F) és pálmaolaj egy arany tan bronz. Ez a vízálló és bőrgyógyászatilag tesztelt.


Astrid Sun naptej az egész családnak SPF 30 300 ml
2 860 Ft

Az OF 30 Sun napégéses teje magas védelmet nyújt a napfény ellen. Könnyen felszívódik és elterjedt, és a D-panthenol-dúsított formula és a multivitamin komplex (béta-karotin, valamint A, E, F vitaminok) köszönhetően megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől és elősegíti hidratációját.


Astrid SUN naptej gyerekeknek SPF 30 200 ml
2 330 Ft

Gyermek naptej SPF 30 V kiváló védelmet nyújt a gyermekeket a káros napsugarak ellen. Tej a test és az arc, nagyon vízálló, és egy kiegyensúlyozott arány védő szűrők. Ez tartalmazza a D-pantenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és a vitaminok A, E, F).


Astrid Sun napvédő arckrém Q10-koenzimmel OF 30 50 ml
1 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Q10 OF 30 koenzim fényvédője magas védelmet nyújt a napfény ellen. Multivitamin komplexet (A, E, F vitamin) tartalmaz, és kiegyensúlyozott arányú védőszűrők. A Q10 koenzimnek köszönhetően a bőr öregedési folyamata lelassul. Könnyen felszívódik, zsíros, dermatológiai és vízálló. .


Astrid Sun napvédő krém gyerekeknek - arcra és testre SPF 30 75 ml
1 530 Ft

Gyermek fényvédő SPF 30 V kiváló védelmet nyújt a gyermekeket a káros napsugarak ellen. A krém tervezték test és az arc, nagyon vízálló, és egy kiegyensúlyozott arány védő szűrők. Ez tartalmazza a D-pantenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és a vitaminok A, E, F). .


Avéne Tonizáló fényvédő krém SPF 50+ (Tinted Cream) 50 ml
6 790 Ft

Élénkítő krém tervezték világos bőr típusa, amely könnyen ég, és a bőr érzékeny a napfényre. Köszönhetően az innovatív készítmény szabadalmi kiváló védelmet az UV sugárzás ellen. Arany árnyalatú egyenetlenül pigmentált bőr egységesítik és fokozza a szín és a fényerő a bőrt.


Avon (Moisturising Sun Spray) 150 ml
1 690 Ft

Az SPF 30 színtelen SPF 30 megbízható védelmet nyújt a forró nyári napokon. Hidratálja a bőrt és felfrissíti a mentolt. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros filmet és vízálló.


Avon (Moisturizing Sun Lotion) 50 ml
1 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hidratáló testápoló testápoló vízálló kompozícióval és SPF 50 védőfaktorral Az ultra-könnyű formula magas SPF védelemmel hidratálja a bőrt, puha és puha marad.


Bioderma Védő barnító lotion gyerekeknek Photoderm Kid SPF 50+ 100 ml
4 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védő fényvédő krém gyerekeknek Photoderm Kid Az SPF 50+ ultraibolya védelmet nyújt a bőrtiszt egyedi bőrének köszönhetően, egyedülálló szabadalmaztatott sejtbiológiai védelmi szabadalmaival együtt napkollektorokkal. Emellett ellenáll az ismételt fürdésnek, parfüm és parabén nélkül.


Biosolis Naptej gyerekeknek SPF 50 (Sun Milk Kids) 50 ml
5 730 Ft

Fényvédő magas SPF gyermekek védelme az érzékeny bőrt. Ez tartalmazza az ásványi szűrők ellen ható UVA és UVB sugarak ellen. Természetes szerves kozmetikumok által hitelesített ECOCERT Greenlife hatóság által ECOCERT szabványoknak.


Biosolis Vízálló naptej SPF 15 (Sun Milk) 100 ml
6 980 Ft

6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fényvédő magas védelmi faktor hatékonyan védi a bőrt a nap. Ez tartalmazza védőszűrőket alapuló tiszta ásványi anyag, amely tükrözi az UV fényt, mint egy tükör, és véd az allergiás reakciókat. Ugyanakkor hidratálja a bőrt, köszönhetően a aloe vera. Tej alkalmas arc és a test.


Biosolis Vízálló naptej SPF 15 (Sun Milk) 50 ml
4 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fényvédő magas védelmi faktor hatékonyan védi a bőrt a nap. Ez tartalmazza védőszűrőket alapuló tiszta ásványi anyag, amely tükrözi az UV fényt, mint egy tükör, és véd az allergiás reakciókat. Tej alkalmas arc és a test.