Lancaster Naptej SPF 50 Sun Beauty (Velvet Fluid Milk)
13 050 Ft

Napvédő krém SPF 50 megvédi a bőrt az UVA + UVB sugaraktól. Egy innovatív infravörös technológiával rendelkezik, amely jobban védi a bőrt a napfénytől. Ideális a világosabb  bőrre, amely hajlamos a leégésre. Ennek köszönhetően a bőr fokozatosan fog lebarnulni, és rugalmas marad.

Shiseido SPF 50+ Suncare (Clear Stick UV Protector) 15 ml
8 080 Ft

SPF 50+ Suncare krém A Suncare egy arcvédő és Suncare krém. Ezzel nagyon magas UV-védelmet érhet el. A WetForce technológiának köszönhetően 80 percig véd a vízállóság ellen, és ellenáll a víznek. Használható make-up alatt és dermatológiailag és szemészeti szempontból tesztelt.

Astrid Hidratáló krém SPF 6 V 200 ml
1 210 Ft

VAGY 6 A Sun Sun hidratáló tej alacsony napvédelmet kínál. Könnyen felszívódik és elterjed, és a D-pantenollal dúsított formula és a multivitamin komplex (béta-karotin és A, E, F vitaminok) révén védi a bőrt az idő előtti öregedéstől és elősegíti a hidratációt. .

Astrid Napozó krém 15 napos napsütésben 75 ml
1 350 Ft

Hidratáló arckrém SPF 15 75 ml Sun hozza Central fényvédő. Ez tartalmaz egy multivitamin komplex (A-, E-, F) az idő előtti öregedés és a kiegyensúlyozott védő szűrők. Könnyen felszívódik, ez nem zsíros, vízhatlan és bőrgyógyászatilag tesztelt.

Astrid Naptej  OF 10 Sahara 200 ml
1 260 Ft

Lotion SPF 10 200 ml-szaharai biztosítja az alacsony védelmet káros hatásai elleni UVA és UVB sugarak. Ez tartalmaz egy komplex egzotikus olajok (kókusz, sárgarépa, arany pálma és macadamia) a bronzbarna bőr megjelenését. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vízálló és könnyen terjed.

Astrid Nyugtató napkrém SO 30 Sun 75 ml
1 690 Ft

Hidratáló fényvédő 30ml A 75 ml-es napsütés magas fokú védelmet nyújt a napfény ellen. Multivitamin komplexet (A, E, F vitamin) tartalmaz a korai öregedés ellen, és kiegyensúlyozott arányú védőszűrők. Könnyen felszívódik, zsíros, dermatológiai és vízálló.

Astrid Olaj SPF 6 V 200 ml
1 490 Ft

VAGY 6 A Sun 200 ml fényvédő olaj alacsony szintű fényvédő hatású. Az olaj konzisztenciája miatt könnyen eloszlik és gyorsan felszívódik. D-pantenolt, multivitamin komplexet (béta-karotin és A, E, F vitaminok) és aranypálmaolajat tartalmaz bronz barnuláshoz. Vízálló és dermatológiailag tesztelt.

Astrid Sahara naptej SPF 30 200 ml
2 400 Ft

Lotion SPF 30 szaharai 200 ml közegben ellen biztosít védelmet a káros UVA és UVB sugarak. Ez tartalmaz egy komplex egzotikus olajok (kókusz, sárgarépa, arany pálma és macadamia) a bronzbarna bőr megjelenését. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vízálló és könnyen terjed.

Astrid Sun baba napvédő spray SPF 30 200 ml
2 620 Ft

Az OF 30 Sun Sun Lotion magas védelmet nyújt a gyermekeknek a káros napsugarak ellen. A tej testre és arcra van tervezve, rendkívül vízálló és kiegyensúlyozott védelmi szűrő aránya van. D-pantenolt és multivitamin komplexet tartalmaz (béta-karotin és A, E, F vitaminok).

Astrid Sun hidratáló naptej OF 10
1 630 Ft

Hidratáló krém SPF 10 200 ml A Sun alacsony védelem a nap ellen. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját. .

Astrid Sun hidratáló naptej OF 15-16%
1 770 Ft 1 480 Ft

Kiárusítás

Hidratáló krém SPF 15 200 ml A Sun mérsékelt védelmet a nap. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját.

Astrid Sun hidratáló naptej OF 30
2 680 Ft

Hidratáló krém SPF 30 200 ml Sun kiváló védelmet a nap. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját. .

Astrid SUN hidratáló napvédő spray OF 30 200 ml
2 480 Ft

Hidratáló krém SPF 30 V kiváló védelmet a nap. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját.

Astrid SUN hidratáló napvédő spray SPF 15 200 ml
2 260 Ft 940 Ft

Sun hidratáló napvédő spray SPF 15 200 ml – közepes erősségű napvédelmet biztosít. Könnyen alkalmazható, gyorsan felszívódik, D-panthenollal és multivitamin komplexel (béta-karotin, A-, E- és F-vitamin) gazgadított formula, hidratálja és védi a bőrt a korai öregedéstől.

Astrid Sun napolaj OF 10 200 ml
1 970 Ft

 A Sun 200 ml fényvédő olaj alacsony napvédelmet kínál. Az olaj konzisztenciája miatt könnyen eloszlik és gyorsan felszívódik. D-pantenolt, multivitamin komplexet (béta-karotin és A, E, F vitaminok) és aranypálmaolajat tartalmaz a bronz barnuláshoz. Vízálló és dermatológiailag tesztelt.

Astrid Sun naptej az egész családnak SPF 30 300 ml
3 050 Ft

Az OF 30 Sun napégéses teje magas védelmet nyújt a napfény ellen. Könnyen felszívódik és elterjedt, és a D-panthenol-dúsított formula és a multivitamin komplex (béta-karotin, valamint A, E, F vitaminok) köszönhetően megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől és elősegíti hidratációját.

Astrid SUN naptej gyerekeknek SPF 30 200 ml
2 480 Ft 2 170 Ft

Akció

Gyermek naptej SPF 30 V kiváló védelmet nyújt a gyermekeket a káros napsugarak ellen. Tej a test és az arc, nagyon vízálló, és egy kiegyensúlyozott arány védő szűrők. Ez tartalmazza a D-pantenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és a vitaminok A, E, F).

Astrid Sun napvédő arckrém Q10-koenzimmel OF 30 50 ml
1 970 Ft

A Q10 OF 30 koenzim fényvédője magas védelmet nyújt a napfény ellen. Multivitamin komplexet (A, E, F vitamin) tartalmaz, és kiegyensúlyozott arányú védőszűrőt. A Q10 koenzimnek köszönhetően a bőr öregedési folyamata lelassul. Könnyen felszívódik, nem zsíros, dermatológiailag tesztelt és vízálló.

Astrid Sun napvédő krém gyerekeknek - arcra és testre SPF 30 75 ml
1 630 Ft

Gyermek fényvédő SPF 30 V kiváló védelmet nyújt a gyermekeket a káros napsugarak ellen. A krém tervezték test és az arc, nagyon vízálló, és egy kiegyensúlyozott arány védő szűrők. Ez tartalmazza a D-pantenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és a vitaminok A, E, F). .

Avéne Tonizáló fényvédő krém SPF 50+ (Tinted Cream) 50 ml
7 240 Ft

A tonizáló fényvédőkrém olyan yenge bőrtípusra van tervezve, amely könnyen leég, és  napérzékeny.  A szabadalmaztatott formulájának köszönhetően magas UV védelmet biztosít.  Az arany színárnyalat egyesíti az egyenetlenen pigmentált bőrt és fokozza a bőr színét és fényerejét.

Avon (Moisturizing Sun Lotion) 50 ml
1 310 Ft

Hidratáló barnító krém vízálló és SPF 50-es védelemmel Az ultrakönnyű tejkészítmény magas SPF-védettséggel hidratálja a bőrt, lágy és puha. .

Babor Anti-Aging Sun Care (Sun Lotion) 200 ml
15 560 Ft

Anti-Aging Sun Care SPF 50 Anti-Aging Sun Care biztosítja a legmagasabb UV-védelmet. Érzékeny bőrre is alkalmas. Használható az arcra és a testre, finom parfüm, könnyen elterelhető és kisgyermekek és gyermekek számára alkalmas. Hatékonyan leküzdi a napégés okozta korai bőröregedés jeleit.

Babor Napvédő stift SPF 50 Anti-Aging Sun Care (Sun Stick) 8,5 g
7 300 Ft

Az SPF 50 Anti-Aging Sun Care célja, hogy megvédje a különböző területeket a napfénytől (különösen az ajkaktól, az orrától, a fülektől, a jelektől, a hegektől stb. ). Nem tartalmaz parfümöt, több vízzel és izzadsággal szemben ellenálló, és sűrűbb konzisztenciája miatt hosszabb ideig tart a bőrön.