Garmin Forerunner 645 Music, Slate

Garmin Forerunner 645 Music, Slate

Száma: 1266867
2 év garancia
A sportórák elit modellje – Garmin Forurenner 645 Music elsősorban futóknak és alkalmi viseletnek készült. Fejlett funkciók elsősorban futásos edzéséhez. Ha kompatibilis impulzus (HRM-Run) van csatlakoztatva, akkor egy forradalmi futási mutató jelenik meg – Running Dynamics. További információ
142 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1266867

Leírás

Egy kis zene utazás közben

Van kedvenc dalod, amely segít leküzdeni a versenyeket, vagy az igényes edzéseket? Most akár 500 dalt tárolhatsz közvetlenül az órádban, hogy hallgathasd a zenét telefon nélkül is az utazások során Könnyedén átviheted a zenét a számítógépről, majd összeállíthatod a kedvenc lejátszási listádat az egyszerű zenehallgatáshoz a kompatibilis Bluetooth fejhallgatók által (külön megvásárolható). Ráadásul szinkronizálhatod a gondosan készített zenen lejátszási listáidat a kiválasztott zenei streaming szolgáltatásokból az órádba.

Fizess kéz legyintéssel (a szolgáltatás hamarosan elérhető)

Hogy lépést tudj tartani az aktív életmóddal a Fénix 5X Plus készülékek érintkezés nélküli fizetési megoldással vannak ellátva a Garmin Pay társaságtól. Használd vásárlások fizetésére, hogy át tudjál siklani a pénztárakon, mint a szél, miközben otthon hagyhatod a pénzt és a kártyákat. Szinte mindenhol működik, ahol érintkezés nélküli fizetési terminál található.

Hangold be az edzésed

Megkönnyítjük az állóképesség javításához szükséges adatok megszerzését. Hagyd, hogy a Forerunner 645 Music mérje a döntő mutatókat, amelyek segítségével elemezheted a teljesítményed. Az olyan biomechanikai mérések, mint az ütem, a lépéshossz, a földi érintkezés ideje és az egyensúly, a függőleges oszcilláció és a függőleges arány kulcsfontosságúak az állóképességed megértéséhez, hogy a legjobb eredményt érhesd el a versenyzésben. Ezek a mutatók elérhetők egy kompatibilis mellkasi hevederrel vagy a kompakt Running Dynamics Pod-al, amely közvetlenül a derekadra kerül rögzítésre. Használd ki a funkciókészletek előnyeit is, amelyek segítenek a kerékpár és az úszás edzésében is. A medencében a Forerunner 645 Music nyomon követi a távolságot, tempót, a holtpontok számát és még sok mást.

Figyeli a teljesítményt

Mennyire effektív az éppen használatban lévő edzésterved? A Forerunner 645 Music segít nyomon követni az edzést és a felépülést, hogy jobban felkészülhess egy verseny- vagy edzésciklusra. Az Edzés állapota egy olyan teljesítményfigyelő eszköz, amely automatikusan kiértékeli a legutóbbi edzéselőzményeket és a teljesítménymutatókat, és tájékoztat arról, hogy produktívan, csúcsteljesítménnyel vagy már a normálist meghaladóan edzel. Az anaerob edzés metrikus hatása lehetővé teszi, hogy betekintést nyújtson a képzés kritikus dimenziójába, és elmondja, hogy edzésed hogyan javítja a határok túllépésének képességét. Akár megnézheted az edzés teljes terhelését, amely az edzés mennyiségét méri az elmúlt 7 napban, és összehasonlítja az edzettséged mutatóit és a közelmúlt edzéses előzményeinek optimális tartományával.

Edz úgy, hogy számodra megfelelő

A saját bevett rutinod más, mint az átlag. A Forerunner 645 Music lehetővé teszi a dolgok egyszerű megváltoztatását a beépített tevékenységprofilokkal a futáshoz (beltéri/kültéri), ​​kerékpározáshoz (beltéri/kültéri), ​​úszáshoz (úszómedence), elliptikus, evezősportokhoz, erősítő edzéshez és még sok máshoz. Készítsd el saját edzésterved, és töltsd le ingyen a Garmin Connect online közösségből. Ezután tekintsd át az alkalmazásban tett korábbi erőfeszítéseid, vagy oszd meg családoddal és barátaiddal a további motiváció érdekében.


A csomag tartalma

  • Forerunner® 645, Music óra (az óraszíj megfelelő a 127 mm – 204 mm kerülettel rendelkező csuklóra)
  • USB töltőkábel
  • Használati utasítás
  • Egyéb dokumentáció
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.