CUTS vonal

CUTS vonal

Száma: 23023001
Közvetlenül partnerünktől
Kettő az egyben = ha nincs csapattársad, megoldhatod a klasszikus CUTS rejtvényt (16 rejtvény a tábla szélén) + játszhatod a CUTS vonalas játékot egy csapattársaddal. További információ
8 210 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23023001

Leírás

Kettő az egyben = ha nincs csapattársad, megoldhatod a klasszikus CUTS rejtvényt (16 rejtvény a tábla szélén) + játszhatod a CUTS vonalas játékot egy csapattársaddal.
A tábla mérete: 32 × 15 cm.

Minden CUTS játék alapvető szabályai:

A játék célja, hogy az egész sakktáblát megtöltse a játékkövekkel.
AZ AZONOS SZÍNŰ KÖVEK CSAK A SARKOKBAN ÉRINTKEZHETNEK.
Minden problémára csak egy megoldás létezik.

Game Cuts Line.
Két játékosra tervezték, akik mindketten két színnel játszanak. A játékosok felváltva helyeznek el egy-egy követ a sakktáblán a vágási szabályoknak megfelelően, hogy megpróbáljanak egy sort vagy oszlopot befejezni. Ha egy játékosnak nincs elhelyezhető köve, elveszít egy lépést, és ellenfele befejezi a játékot. A játék akkor ér véget, ha elfogynak a lépések, a legtöbb lépést teljesítő játékos nyer.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.