Ceresit Stop pára Aero 360° - tabletták, 2 db
3 190 Ft 1595,00 Ft/darab

A Ceresit Stop pára Aero 360° tabletták nagyobb érintkezőfelülettel rendelkeznek a még hatékonyabb páramentesítésért. Az utántöltő tabletta a Ceresit készülékkel és páramentesítőkkel is működik.

Ceresit Stop AERO 360° Párátlanító, 450 g, Fehér
4 890 Ft

Ceresit Stop AERO 360° Párátlanító egy fehér színű, 450 g-os, egyedülálló, praktikus, otthoni kiegészítő a pára megszüntetésére és a kellemetlen szagok eltávolítására. Egyszerű kialakítása lévén jól mutat bármely háztartásban, bármilyen környezetben. A csomag egy darab tablettát tartalmaz.

Ceresit Stop pára Micro - készülék + tabletta
3 190 Ft

Ceresit Stop pára Micro a túlzott mennyiségű pára eltávolítására kisméretű helyiségekből. A csomagolás része a készülék és a tabletta is, ami elnyeli a nedvességet és eközben csökkenti a kellemetlen szagokat.

Ceresit Stop a nedvességnek AERO 360 ° fürdőszoba 450 g
4 290 Ft

Minimalizáld a nem kívánt fürdőszobai nedvesség hatásait a Ceresit Stop a nedvességnek AERO 360 ° segítségével. Ez a nedvesség elszívó nem csak a személyes dolgaidat védi a penész és a károsodás ellen, de az egészségedet is.

Ceresit Stop pára Micro - 2 az 1-ben tabletták, 2 db
2 290 Ft 1145,00 Ft/darab

Két pót tabletta a Ceresit Micro készülékbe, amik lecsökkentik az otthonodban felhalmozódott túlzott nedvességet már 24 óra használat után. A tabletta kettős hatású – a kék rész hatékonyan csökkent a szagokat és a fehér része pedig elnyeli a túlzott nedvességet a levegőből.

Ceresit Stop pára AERO 360° GOLD 450 g
4 890 Ft

Ceresit Stop pára AERO egy egyedülálló készülék a kellemesebb, pára mentes otthoni környezetért. Kellemes dizájnú, ami jó illik minden beltérbe. Levegő keringető rendszer az igazán hatékony működésért. Forradalom a páramentesítésben.

Ceresit Stop pára abszorpciós levendula zacskók 2 db
1 690 Ft 845,00 Ft/darab

Ceresit Stop pára abszorpciós zacskó kis méretű helyeken való használatra lett tervezve, például fiókokba vagy autóba. Csökkenti a páratartalmat és illatossá varázsolja a helyet. Az exkluzív technológiának köszönhetően a víz géllé válik.

Ceresit Stop penész 500 ml

Ceresit Stop penész 500 ml

Értékelés: 4,6
1 590 Ft

A Ceresit Stop penész egy 500 ml-es spray, ami ideális fürdőszobában, zuhanyzósarokban, medencében, pincében és konyhában való használatra is Nem csak a penészt pusztítja el, hanem a baktériumokat is. Fertőtlenít és védi az egészséged. A porlasztónak köszönhetően könnyen használható magas, nehezen elérhető helyeken is.

shumee 20 kg nedvesség felszívó kalcium-klorid/20 db utántöltő zsák
24 931 Ft
+ ingyen szállítás

Ezek az utántöltő nedvesség felszívó zsákok 20 kg kalcium-kloridot tartalmaznak összesen, tökéletesek a felesleges nedvesség felszívására az autóból, a gardróbból, a szekrényből stb. A kalcium-klorid (CaCl2) egy univerzális szárítóanyag, amely gyorsan és hatékonyan szívja fel a vízmolekulákat. Az el

shumee aktív szén pellet szagtalanító 5 kg
18 211 Ft
+ ingyen szállítás

Ez az aktív szén pellet a toxinok, szennyező anyagok, nehézfémek és kellemetlen szagok felszívására alkalmas, miközben eltávolítja a levegőből vagy az akváriumból is a szennyeződéseket. A nagy tisztaságú aktív szénnek köszönhetően gyorsan és hatékonyan működik. Egyéb légfrissítőkkel és kémiai módsze

shumee 10 kg nedvesség felszívó kalcium-klorid/10 db utántöltő zsák
15 725 Ft
+ ingyen szállítás

Ezek az utántöltő nedvesség felszívó zsákok 10 kg kalcium-kloridot tartalmaznak összesen, tökéletesek a felesleges nedvesség felszívására az autóból, a gardróbból, a szekrényből stb. A kalcium-klorid (CaCl2) egy univerzális szárítóanyag, amely gyorsan és hatékonyan szívja fel a vízmolekulákat. Az el

shumee 2 db aktív szén szagtalanító zsák 2 kg
12 081 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a 2 nem szőtt szagtalanító zsák egyenként 1 kg aktív szén pellet tartalmaz. Ideálisak a kellemetlen szagok eltávolítására, valamint a felesleges nedvesség elszívására az autóból, a gardróbból, a szekrényből stb. A nagy tisztaságú aktív szén segítségével hatékonyan tisztítja és páramentesíti autój

shumee 2 db szilikagél nedvességelszívó tasak 2 kg
12 535 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a 2 nem szőtt nedvességelszívó tasak egyenként 1 kg szilikagélt tartalmaz. Ideálisak a felesleges nedvesség elszívására az autóból, a gardróbból, a szekrényből stb. A szilikagél egy univerzális nedvességelszívó, amely magába szívja a vízmolekulákat rendkívül gyorsan. Az elektromos páramentesítőkk

shumee 30 kg nedvesség felszívó kalcium-klorid/30 db utántöltő zsák
36 408 Ft
+ ingyen szállítás

Ezek az utántöltő nedvesség felszívó zsákok 30 kg kalcium-kloridot tartalmaznak összesen, tökéletesek a felesleges nedvesség felszívására az autóból, a gardróbból, a szekrényből stb. A kalcium-klorid (CaCl2) egy univerzális szárítóanyag, amely gyorsan és hatékonyan szívja fel a vízmolekulákat. Az el

Ceresit STOP Páratartalom AERO 360° Réti virág tartalék tabletta 2x450g
3 790 Ft 1895,00 Ft/darab

Tartalék elszívó tabletta a Ceresit STOP Humidity Aero 360° párátlanítóhoz. Felszívja a felesleges nedvességet az otthonodban, redukálja a penész behatolását és semlegesíti a nem kívánt szagokat. A háztartást réti virágok illatával látja el. A csomagolás 2 tablettát tartalmaz.

Ceresit STOP pára AERO 360° tabletták 3 az 1-ben 3 x 450 g aroma
5 090 Ft 1696,67 Ft/darab

A Ceresit Aero 360° tabletták összegyűjtik a felesleges páratartalmat és semlegesítik a kellemetlen szagokat a helységekben. Egy tabletta tartóssága körülbelül 2–4 hónap. A csomagolás 3 különböző illatú tablettát tartalmaz.

Ceresit PáraStop Abszorpciós zsák vanília 2 drb-17%
1 690 Ft 1 390 Ft 695,00 Ft/darab

Akció

Az abszorpciós zsák alkalmas a nedvesség szabályozására kis zárt helyiségekben,valamint finomi illatával felfrissíti a helyiséget. A speciális szövet csak befelé engedi a nedvesség behatolását, ahonnan már nem jut ki.

Ceresit PáraStop Abszorpciós zsák energikus gyümölcs 2 drb-17%
1 690 Ft 1 390 Ft 695,00 Ft/darab

Akció

Az abszorpciós zsák alkalmas a nedvesség szabályozására kis zárt helyiségekben,valamint finomi illatával felfrissíti a helyiséget. A speciális szövet csak befelé engedi a nedvesség behatolását, ahonnan már nem jut ki.