Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT 100 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml + piperetáska

Márka: Bvlgari Katalógus száma: 100018029050

Közvetlenül partnerünktől

Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT 100 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml + piperetáska

Ezt a szikrázó és pozitív érzelmekkel vibráló, tiszta és a reggeli harmat esszenciájaként üdítő férfi illatot azok számára fejlesztették ki, akik értékelik az önuralmat és a tiszta gondolkodást. További információ

20800

20 800 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100018029050

Leírás

Termékleírás

Ezt a szikrázó és pozitív érzelmekkel vibráló, tiszta és a reggeli harmat esszenciájaként üdítő férfi illatot azok számára fejlesztették ki, akik értékelik az önuralmat és a tiszta gondolkodást. Az üde kompozíció a tengeri tónusok gazdagságát egyesíti a narancsligetek illatával, így tisztelegve a négy alapelemnek: a víznek, a tűznek, a földnek és a levegőnek. Az Aqva Pour Homme a víz aromás frissességéből merít, amely tisztán természetes és semmi mesterséges tónusai ihlették ezen Bvlgari illat megalkotását. Az Aqva férfi tökéletes harmóniában van a testével, az elméjével és a külvilággal. Veleszületett bájjal mozog, amelynek köszönhetően sikeresen fut rá és kormányoz élete vizein. Ő az, aki képes feltárni a természet varázsát, egészen a gyökerekig eljut, majd elsősorban a vízzel és a tenger mélységével összefüggő alapelemek megismerésével gazdagodva tér vissza. Teljes mértékben megbízik ösztöneiben, amelyek lehetővé teszik számára, hogy felülemelkedjen a gondokon és nyugodt maradjon, hiszen a tenger élete bárkája alatt néha bizony háborog. Az abszolút férfiasság az egyszerű életmódjában tükröződik. Belső energiája és érzései, amelyek telis-tele vannak emberi mozzanatokkal elárulják, hogy az előttünk lévő férfi diszponált és mindent ural, ami az övé.

Az illat 2005-ben debütált.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Parfüm típus Ajándék szett
Parfüm kategória férfi
Fejilalt citrus
Oldal illat friss

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.