Givenchy Pour Homme - EDT
15 740 Ft

Givenchy Pour Homme fás illat fougerová tervezett modern, elegáns és vonzó a férfiak. Vegyes virágos-gyümölcsös vetiver és egzotikus fák, amelyek segítségével az illat egy felejthetetlen érzékiség. Az illat 2002-ben indult. .

Givenchy Pour Homme Blue Label - EDT
14 190 Ft

Az első dolog, amit észre a szaga Givenchy Pour Homme Blue Label egy ösztönző frissesség. Ez orientális fás illat egyesíti tartó frissesség férfias erő. Kellemes víz Nóta Hedione biztosít egyértelműség és az átláthatóság. Paprika fűszerezés hozzáad egy különleges ízt, mélysége és csillogását. .

Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP
14 070 Ft

Bemutatjuk Önnek a férfi illatot Gentlemen Only Absolut néven a Givenchy márkától. A fűszeres-fás fejillatban érezhető a bergamot, majd a sáfrány, szerecsendió és ezután a szívillatban előbukkan a fahéj, vanília, szantálfa illatok kombinációja.

Givenchy Dahlia Divin - EDP
10 040 Ft

Dahlia Divin parfüm a Givenchy márkától egy keleti-virágos illat a lányok és nők számára. A fejillatban érezhető a Mirabelle – majd a szívillatban a fehér virágok, jázmin sambac, és  végül  a pacsuli, vetiver és szantálfa keveréke bontakozik ki. Az illat 2014-ben jelent meg  a piacon.

Givenchy Live Irrésistible - EDP
15 930 Ft

A Live Irrésistible egy virágos-gyümölcsös illa nők számára. A fejillat ananászt, grapefruitot, mandarint és rózsaszirmokat tartalmaz. Rózsa, maracuja és bors illatai ragyog a szívillatban. Az alapillat összetevői közé tartozik a  borostyán, pézsma, írisz, patchouli, praliné és vanília.

Givenchy L´Ange Noir - EDP
15 800 Ft

2016-ban ő vezette be a márka Givenchy kifinomult illat elemzi l´Ange Noir. Ez keleties virágos illat nyílik aromák bergamot, rózsaszín bors és a mandulát. Szív elrejti az írisz és fehér szezám és az alap közé tonkabab vetőmag ambrette és ámbra.

Givenchy Organza - EDP
15 740 Ft

Mitikus és érzéki illat, amely megtestesíti az eleganciát, a tisztaságot, a merészséget és a valóóódi nőiességet jelképezi. Az organza egy istennő, aki minden nőben jelen van, aki tiszta és örök szépségben öltött újra testet.

Givenchy Amarige - EDT
19 010 Ft

Az Amarige nő nagyon kívánatos, ez kedves, becsületes, kitartó, eleven, spontán és vidám. Van egy érzelmi érzése, amely váratlanul nyilvánul meg. Ellenállhatatlan és káprázatos varázsa van.  Aurája rendkívül bátorítóan hat mindenkire, ami valódi vágyat teremt a szeretet iránt.

Givenchy Ange Ou Démon - EDP
15 400 Ft

Női illat Ange Ou Demon by Givenchy is elbűvölő és lenyűgöző. Ez virágos-keleties illat egy szokatlan fajta érzékiség. Megtestesíti a márka értékeit Givenchy: elegancia, inspiráció, játékos szellem és kiváló minőségben. Az illat 2006-ban indult. .

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum - EDP
10 980 Ft

2014-ben ő vezette be a márka Givenchy illat nőknek nevezzük Dahlia Divin a parfüm a víz. Egy évvel később látott napvilágot az azonos illat, de kölnivíz. És 2016-ban a márka teremtett illat nevű Dahlia Divin Le Nektár de Parfum.

Givenchy Gentlemen Only - EDT
16 680 Ft

A Gentlemen Only a Givenchy márkától  egy fás, keleti férfi illat.   A fejillata nyírleveleket, szerecsendiót, rózsaszín borsot és mandarint rejt magába. A szívillatban érezhető a vetiver,  pacsuli és a cédrusfa, és végül a kompozíciót a cédrusfa, tömjén és pézsma kombinációja zárja.

Givenchy Insensé Ultramarine - EDT
8 700 Ft

Az Insense Ultramarine illat a víz jeleneteinek keveréke, és könnyűségének köszönhetően mindennapos viseletre tervezték. Citrus-gyümölcsös aroma. Ez a parfüm 1995-ben indult. .

Givenchy Ange Ou Démon Le Secret (2014) - EDP
18 070 Ft

Givenchy bemutatt az Ange Ou Démon Le Secret 2014-et, amelyet eredetileg friss, virágos illatként mutatott be 2009-ben. A kompozíció hűséges marad a fehér virágok és a jázmin tea  összetételéhez.   A nyitó hangokat bemutatja a  tea levél, citrom és áfonya.

Givenchy Eaudemoiselle De Givenchy Absolu D’Orange - EDP
23 510 Ft

Az Eaudemoiselle De Givenchy Absolu D´Orange egy keleti-virágos illat  nők számára. A fejillat narancsvirágot rózsát és jázmint tartalmaz. A szívillatban  rejtőzik a tömjén, fás árnyalatok és rizs. A kompozíciót édes alapillat zárja, maelyben érezhető a vanília és a tonkabab.

Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy - EDT
14 060 Ft

Eaudemoiselle származó Givenchy között virágos-édes illat. Ez különösen alkalmas a fiatalok és a modern nők. A Eaudemoiselle metszi a szimbolizmus és a Givenchy klasszikus és a modern. Minimalista flakon koronázza egy arany sapkát. Az illat indult 2010-ben.

Givenchy Eaudemoiselle Essence Des Palais - EDP
30 790 Ft

Eaudemoiselle Essence des Palais származó Givenchy egy keleties virágos illat nőknek. Vonzó fekete üveg ovális alakú, jó kiegészítő bezárása arany. A tényleges illata jobban megfelel alkalmazása az este vagy éjszaka. Nehezebb megkülönböztető képességgel.

Givenchy Gentleman (2017) - EDT TESZTER
11 920 Ft

A 2017-es Gentleman parfüm egy fás-aromás férfi illat. A fejillat összetevőihez tartozik a  körte, kardamom és az ananász. A tiszta virágos szívillatban érezhető a levendula, az írisz és a pelargónium. A kompozíciót a patchoulit,  bőr illatösszetevői és az édes vanília kombinációja zárja be.

Givenchy Gentleman - EDP
16 330 Ft

A Gentleman Eau De Parfum Gentlemen fás-aromás illat a férfiak számára. A megkülönböztető fej levendulaból, fekete borsból és friss bergamottból áll. A szívedben meg fogja érezni az írisz (orris), a fahéj és a szegfűszeg együtt.

Givenchy Hot Couture - EDP
23 160 Ft

Hot Couture – egyedülálló, személyre szabott illat, amely egy egyedülálló nő érzékiségét sugározza. Az egyszerűség, az elegancia, a kifinomultság, az öröm és a nőiesség csak szavak. Az illatosító lombik üveg prizmát képez, amely vonzza és tükrözi a fényt – nagyon egyszerű és elegáns.

Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush - EDT
12 050 Ft

Az Live Irrésistible Blossom Crush egy virágos-gyümölcsös illat  nők számára. A friss citrusos fejillat bergamotból és keserű narancsból áll. A szívillatban rejtőzik a rózsa,  bazsarózsa,  alma, málna és a fekete ribizli kombinációja.

Givenchy Live Irrésistible Délicieuse - EDP
15 800 Ft

A Live Irrésistible Délicieuse a Live Irrésistible kollekcióból varázslatos virágos-gyümölcsös illat igényes nők számára. A fejillatban cseresznye és finom francia teasütemény illat rejtőzik. A szívben narancsvirág és rózsa illatozik.

Givenchy Live Irrésistible - EDP TESZTER
12 050 Ft

A Live Irrésistible egy virágos-gyümölcsös illa nők számára. A fejillat ananászt, grapefruitot, mandarint és rózsaszirmokat tartalmaz. Rózsa, maracuja és bors illatai ragyog a szívillatban. Az alapillat összetevői közé tartozik a  borostyán, pézsma, írisz, patchouli, praliné és vanília.

Givenchy Organza - EDP TESZTER
17 400 Ft

Mitikus és érzéki illat, amely megtestesíti az eleganciát, a tisztaságot, a merészséget és a valóóódi nőiességet jelképezi. Az organza egy istennő, aki minden nőben jelen van, aki tiszta és örök szépségben öltött újra testet.

Givenchy Pí - toaletní voda s rozprašovačem
14 410 Ft

Az Givenchy Pi-t használó ember állandóan elmenekül bennünket, de állandóan felfedezzük őt, a legnagyobb csábító testületét. Ez az ember felfedező, tudományos tehetsége van. Pi beszél a cselekvési akaratáról és a szélsőséges szélsőségek elérésére irányuló vágyáról. Az illatot 1998-ban indították.

Givenchy Songe Précieux - EDT
13 120 Ft

A Songe Précieux egy virágos-gyümölcsös illat  nők számára. A fejillat rózsaszín borsot, guávat és rózsaszín grapefruitot tartalmaz.   Rózsaszín bazsarózsa, jázmin és liliom keveréke érezhető a  szívillatban. A kompozíciót fás-pézsmás alapillat zárja le. Az illat 2017-ben került a piacra.

Givenchy Very Irresistible - EDP
21 020 Ft

A Very Irresistible Eau De Parfum 2005-ös  parfüm egy virágos női illat. A fejillat aromás csillagánizst, körtét és zöld almát tartalmaz. A tisztán virágos szívillat egyesíti a rózsa, a pünkösdi rózsa, a magnólia és a Liv Tyler rózsa akkordjait.

Givenchy Very Irresistible - EDT
18 340 Ft

A Very Irresistible virágos – gyümölcsös női illat, amely egyesíti a különböző fajta rózsákat a bazsarózsát,  csillagánizst, a verbena leveleket.  Tiszteletben tartja  a hagyományoknak, miközben lebontja őket.  Játékos, nagyon csábító és nem lehet neki ellenállni. Az illat 2003-ban került a piacra.

Givenchy Very Irresistible L`Eau En Rose - EDT
14 340 Ft

A nagyon ellenállhatatlan L´Eau en rose egy ragyogó illatú, jellegzetes rózsákkal. A lédús és gyümölcsös szeder a rózsa szívét veszi körül, ami élénk és csillogó, míg a finom pamut, a pamuthoz hasonlóan, gyengédséget és érzékiséget biztosít az alapban. .