Mancera Cedrat Boise - EDP
16 600 Ft

Cedrat Boise illat a Mancera márkától egy citrusos-aromás illat férfiaknak és nőknek egyaránt.   A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, szicíliai citrom, fekete ribizli és fűszeres tónusok. A szívillatban rejtőzik a  vízi jázmin, pacsuli levelek és a gyümölcs akkordok.

Mancera Aoud S - EDP
19 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aoud S márka Mancera egy virágos-fás illat nőknek. A fej áll bergamott, szegfűszeg és fahéj. Virágos szív áll rózsa, ibolya, ilang-ilang és a jázmin. A bázist uralja a Agarwood, a bőr és fehér pézsma.   Orr ez az illat Pierre Montale. Úgy indult 2011-ben.

Mancera Gold Intensitive Aoud - EDP
21 820 Ft

Arany Intenzív Aoud orientálisan virágos illat férfiak és nők számára. A fej citrom- és vízhangokból készül. A szív rózsákból, pelargóniából, íriszből, teakből és guajakból áll. A bázison szürke sárga, fehér pézsma és ritka fák bontakoznak ki A parfüm 2008-ban indult.

Mancera Lemon Line - EDP-20%
17 390 Ft 13 870 Ft

Akció

A Citrus Line a Mancera egy citrus-aromás illat, amelyet mind a férfiak, mind a nők számára terveztek. A fej citromot, narancsot és levendulát kombinál. A szíve sárgáját, gerániumot és fehér virágokat fogja érezni. Az alapot pézsma és tölgymoha uralja. Ennek az illatnak az orra Pierre Montale.

Mancera Wild Fruits - EDP
19 140 Ft

A Wild Fruits parfüm a Mancera márkától  virágos-gyümölcsös illat férfiak és nők számára egyaránt. A citrusos fejillat összetevői közé tartozik a kumquat, citrom és a grepfruit. A szívillatban kibontakoznak az ibolya, fekete ribizli, őszibarack, alma illatjegyei és egyéb gyümölcsös tónusok.

Mancera Aoud Café - EDP
20 080 Ft

Mancera Aoud Café keleti-vaníliás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a  barack, fekete ribizli és a bergamott. A szívillat borostyánt, kávét és virágos tónusokat tartalmaz.   Az édes és a fás hangok egy fehér pézzel együtt virágoznak.

Mancera Aoud Violet - EDP
19 550 Ft

Violet márka Aoud Mancera van ciprus-édes illat nőknek. A fej áll bergamott, a vegyes fűszereket és zöld árnyalatok. A szív áll ibolya, pacsuli és Agarwood. Base domináló vetiver, borostyán és a moha. Orr ez az illat Pierre Montale. Úgy indult 2014-ben. .

Mancera Black Prestigium - EDP
22 760 Ft

A Mancera Black Prestigium bemutatja az új illatot nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, írisz gyökér és a pacsuli. A szívillatban kibontakozik a  rózsa, ibolya, fás tónusok és agárfa illatjegyei.

Mancera Roses Vanille - EDP
540 Ft

A Mancera Roses Vanille illata sugárzik a szépség és a luxus. A friss összetétel keleti hangzással gazdagodik, amely fényes érintést kölcsönöz a kompozíciónak. A fej citrom- és vízhangokból áll, a szív rózsából és cukorból áll.

Mancera Wind Wood - EDP
19 410 Ft

Wind Wood márka Mancera egy bőr illat férfiaknak. Head áll mandarin, rózsaszín bors és a zöld árnyalatok. Középpontjában fogja érezni ibolya és a pacsuli. Base domináló vetiver, cédrus, tölgymoha, ámbra, bőr és pézsma. Orr ez az illat Pierre Montale. Úgy indult 2014-ben.