Mexx Black Man - EDT
2 890 Ft

A Black Man férfias szagának feje frissvíz hangokat sugároz. A tiszta zöld és a víz színei borssal és mandarinnal ízesülnek. A frissítő liliom hozzáadja a szívhez a cédrusfa mély tónusait körülvevő ártatlan hangok illatát. A patchouli, szantálfa és borostyán hangjai érzéki férfias alapot alkotnak.

Mexx Ice Touch Woman - EDT
2 220 Ft

Innovatív csomagolás és illat összetétele Ice Touch Woman 2006. Pink bors, citrom és szeder a fejét kiegészítik vízi akkordokat. Szív áll menta, koriander, narancsvirág és a ciklámen. Az alapítvány rozvoní cédrusfa, ámbra, pézsma és málna.

Mexx Summer Festival Woman - EDT
1 740 Ft

Summer Festival Woman a MEXX márka limitált kiadású 2018-as nyári illata.  Egy virágos-gyümölcsös illat, amely feleleveníti a nyári fesztiválok vidám hangulatát. A körte, a mirabella gyümölcs és szantálfa egyvelegének illata úgy vibrál, mint a kedvenc nyári dallama.

Mexx Whenever Wherever - EDT
3 750 Ft

A Whenever Wherever egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejjilat összetevőihez tartozik a mandarin, körte és a gyöngyvirág. A szívillatban bontakozik ki a mirabelle, rebarbara, jázmin és ibolya. A kompozíciót a pizsma, cédrusfa és vanília kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Mexx Ice Touch Man - EDT
3 480 Ft

Nyisd ki az érzékeidet – a jég, mint a feszültség szimbóluma a férfi és a nő között. Hűvös, friss és ugyanakkor gyengéden erotikus. A hő és a hideg közötti kontraszt ösztönzi az érzéseket és a tudatot, és feltárja az érzelmek erejét. Az illat 2005-ben került a piacra.

Mexx Forever Classic Never Boring for Him - EDT
2 280 Ft

Engedje magát elvarázsolni a  Mexx Forever Classic Never Boring klasszikus illatával. Ez a férfi illata meglepi Önt a klasszikus és váratlan összetevők keverékével – a bergamott, a rozmaring és a cédrusfa egyedi kombinációjával.

Mexx Life Is Now For Her - EDT
4 290 Ft

Life Is Now For Her a Mexx márkától egy virágos-gyümölcsös illat.  Minden olyan nő és lány számára készült, akik szeretik a lédús gyümölcsök és a nemes virágok kombinációját. Miután egyszer kipróbálja ezt az illatot, már többé nem fogja akarni elengedni. Az illat 2015-ben került a piacra.

Mexx Life Is Now For Him - EDT
3 470 Ft 3 210 Ft

Akció

Life Is Now For Him a Mexx márkától egy fás, vízi férfi illat. A fejillatban rejtőzik a bergamott, kardamon, alma, ananász. A szívillatban kibontakozik a levendula, frézia, tengeri hangok, az illatot pacsuli és a szantálfa keveréke zárja.  Az illat 2015-ben került a piacra.

Mexx Festival Splashes - EDT
3 480 Ft

A Festival Splashes egy virágos – gyümölcsös női illat, ami a fesztivál ritmusait tükrözi a grapefruit és az alma pezsgő jegyzeteivel, egy nyári rózsa női aláírásával. Az illat 2019-ben került a piacra.

Mexx Black Woman - EDT
4 690 Ft

A Black Woman illata tiszta, energikus virág- és gyümölcskeveréket nyit. Gyönyörű női pünkösdi rózsa, körömvirág virág, friss frézia keveréke édes fekete ribizli árnyalattal. Az illat szívében kellemesen gyümölcsös koktél, sárgabarack, licsi és körte, amelyet intenzívebb fehér cédrusfa mutat.

Mexx Pure Woman - EDT
2 680 Ft

Pure Woman by Mexx márka friss, virágos-gyümölcsös illat a nők és lányok, akik szimpatikus és sikeres. Úgy tervezték, hogy a nők, akik álmaik, a család és a barátok a legfontosabbak számukra.

Mexx Friss Woman - EDT
2 550 Ft

A valódi frissesség érzését valami meglepő és csodálatos. Ez ugyanaz az érzés, hogy vetknul a Mexx Mexx Fresh új illat. Női illata újjáéleszteni az érzékeket, és kapsz lelkesedés fellépés és öröm az élet.

Mexx City Breeze For Her - EDT
1 880 Ft

Város Breeze illat For Her pontosan mire van szüksége egy hosszú nap után a nyüzsgő városban. Caresses te körte és licsi, narancs frissítési újra megtalálta a fejét a kölnivíz. A szív megtalálható Pitaya, a bazsarózsa és jázmin. Alapvetően a frissesség érzését fokozza pézsma, a szantálfa és ámbra.

Mexx Woman - EDP
4 550 Ft

Nő illat tervezője döntő és szórakoztató nők, akik bizonyos életmód és az inspirációt a környezetüket. Spontán magabiztos nőknek, akik élvezni minden pillanatát az élete, mindig keres valami különleges, bár nem veszít a realitásérzék. Ihlette a optimista hangulatot sugároz a parfüm magát.

Mexx Look Up Now For Her - EDT
3 030 Ft

Mexx márka képvisel egyedülálló illat Look Up Now For Her, amely tartozik a virágos-gyümölcs aromája. Hagyja magát elkápráztatta kombinációja gyümölcsös mandarin, őszibarack, szeder a bevezetőben.

Mexx Forever Classic soha nem unalmas neki - EDT
2 680 Ft

Engedje magát elvarázsolni a  Mexx Forever Classic Never Boring klasszikus illatával. Ez a  női illat a fekete ribizli, az ibolya levelek és a szantálfa heves keverékét rejtik magukba.

Mexx Whenever Wherever - szórófejes dezodor
2 680 Ft

A Whenever Wherever egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejjilat összetevőihez tartozik a mandarin, körte és a gyöngyvirág. A szívillatban bontakozik ki a mirabelle, rebarbara, jázmin és ibolya. A kompozíciót a pizsma, cédrusfa és vanília kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Mexx Festival Splashes For Men - EDT
5 360 Ft

Festival Splashes For Men egy friss férfi illat, amely tükrözi a fesztivál ritmust a görögdinnye és a zöld alma pezsgő jegyzeteivel, meleg fás aláírással. Az illat 2019-ben került a piacra.

Mexx Man - EDT
2 950 Ft

Man illat a fiatal férfiak, stílusos, modern és egyedi képet. A férfi, aki szeretni fogja ezt illat, úgy néz ki az élet a pozitív oldalon – optimista saját kitűzött célok. Élénk és kivételes ember, aki szabadon minden egyes új kihívás.

Mexx Pure Man - EDT
3 830 Ft

Pure Man Mexx márka friss, fougerově-fás illat, aminek célja minden kedves férfiak, akik elégedettek önmagukkal. Úgy tervezték, hogy a férfiak és a természetes személyek, amelyek a család és a barátok a legfontosabb. Úgy indult 2012. augusztus. .

Mexx Summer Festival Man - EDT
2 010 Ft

Fedezze fel a limitált kiadású Summer Festival Man illatot, amely feleleveníti a nyári fesztiválok vidám hangulatát.  Egy aromás férfi illat bors és kardamon fejilattal, alma és cédrus szívillattal és borostyánl és pacsuli alapillattal. Hangolódjon rá a nyárra! .

Mexx Fly High Woman - EDT
3 830 Ft

Élettel teli az életed, a szíve verte. Jó szórakozást, legyen spontán! Úgy érzi, az az érzés, hogy lebeg. Fly High. Ez a te napod. A szantálfa, a cédrusfa és a fehér pézsma gazdagított virágos gyümölcsös aroma bizalmat ad. Az illat 2007-ben indult.

Mexx Life Is Now For Her - EDT 30 ml + testápoló 2 x 50 ml
5 700 Ft

Life Is Now For Her a Mexx márkától egy virágos-gyümölcsös illat.  Minden olyan nő és lány számára készült, akik szeretik a lédús gyümölcsök és a nemes virágok kombinációját. Miután egyszer kipróbálja ezt az illatot, már többé nem fogja akarni elengedni. Az illat 2015-ben került a piacra.

Mexx Whenever Wherever Men - EDT
3 700 Ft

A Whenever Wherever Men egy aromatikus-akvatikus férfi  illat. A fejillat összetevői közé tartozik a  grapefruit, citrom, borostyán levelek és alma. A szívillatban rejtőznek a vízi akkordok, fenyő és hínár illatjegyei. A kompozíciót a tölgyfa moha, kasmír és pacsuli kombinációja zárja.

Mexx Woman - dezodor spray
2 680 Ft

A női illatot elszánt és szórakoztató nők számára tervezték, akik biztosak életmódjukban és inspirálják környezetüket. Az önbizalommal rendelkező spontán nők számára, akik életük minden pillanatát élvezhetik, mindig valami rendkívülire keresnek, de ugyanakkor nem veszítik el a valóságérzetet.

Mexx Woman - EDT
3 350 Ft

Nő illat tervezője döntő és szórakoztató nők, akik bizonyos életmód és az inspirációt a környezetüket. Spontán magabiztos nőknek, akik élvezni minden pillanatát az élete, mindig keres valami különleges, bár nem veszít a realitásérzék. Ihlette a optimista hangulatot sugároz a parfüm magát.

Mexx City Breeze For Her - natural spray
1 960 Ft

Város Breeze illat For Her pontosan mire van szüksége egy hosszú nap után a nyüzsgő városban. Caresses te körte és licsi, narancs frissítési újra elhelyezkedik fejét. A szív megtalálható Pitaya, a bazsarózsa és jázmin. Alapvetően a frissesség érzését fokozza pézsma, a szantálfa és ámbra.

Mexx City Breeze For Him - EDT
2 010 Ft

A City Breeze For Him EDT magába foglalja a víz tónusok és a vetiver kombinációját. A frissesség és a szabadság érzését váltja ki. A fejillat összetevői közé tartozik az alma, bazsalikom, grapefruit. A szívillatban érezhető a zsálya, tengeri akkordok és ibolya levelek.

Mexx City Breeze For Him - natural spray
1 290 Ft

A City Breeze For Him EDT magába foglalja a víz tónusok és a vetiver kombinációját. A frissesség és a szabadság érzését váltja ki. A fejillat összetevői közé tartozik az alma, bazsalikom, grapefruit. A szívillatban érezhető a zsálya, tengeri akkordok és ibolya levelek.

Mexx Energizing Man - EDT
3 080 Ft

Újdonság

Citrus aromás, fás illat férfiaknak, akik tudják, hogyan kell élvezni minden nap, teljesítése álmaikat, a család és a barátok a legfontosabbak számukra – ez Fragrance energizáló Man Mexx divatmárka. Az illat-ben indult 2013-ban. .

Mexx Energizing Woman - EDT
2 360 Ft

Mexx energizáló Woman egy virágos gyümölcsös illat nőknek, hogy élvezheti minden nap a lehető legteljesebb, álmaik, a család és a barátok a legfontosabbak számukra. Az illat-ben indult 2013-ban. .

Mexx Forever Classic Never Boring for Him - szórófejes dezodor
2 140 Ft

Engedje magát elvarázsolni a  Mexx Forever Classic Never Boring klasszikus illatával. Ez a férfi illata meglepi Önt a klasszikus és váratlan összetevők keverékével – a bergamott, a rozmaring és a cédrusfa egyedi kombinációjával.

Mexx Fresh Man - EDT
3 030 Ft

A valódi frissesség érzését valami meglepő és csodálatos. Ez ugyanaz az érzés, hogy vetknul a Mexx Mexx Fresh új illat. Férfi illatok életre érzékeit, és kapsz lelkesedés fellépés és öröm az élet.

Mexx Ice Touch Woman - testpermet
2 010 Ft

Az Ice Touch Woman innovatív csomagolása és illatkompozíciója 2006-tól. Rózsaszín bors, citrusfélék és szeder a fejben kiegészítik a víz akkordokat. A szív menta, koriander, ciklamen és narancsvirágból áll. Az alap kibontakozik a cédrusfa, az ambergris, a pézsma és a málna.

Mexx Look Up Now For Him - EDT
4 370 Ft

Mexx bemutatja az új férfi illatot  Look Up Now For Him név alatt. Ez a friss illat készen áll örömet okozni Önnek a nyári hónapokban, és nemcsak azokban.  Annyira érzéki és szexi, hogy imádni fogja, és nem fog tudni nélküle meglenni. Engedje magát kényeztetni a Look Up Now For Him illattal.

Mexx Whenever Wherever Men - szórófejes dezodor
3 080 Ft

A Whenever Wherever Men egy aromatikus-akvatikus férfi  illat. A fejillat összetevői közé tartozik a  grapefruit, citrom, borostyán levelek és alma. A szívillatban rejtőznek a vízi akkordok, fenyő és hínár illatjegyei. A kompozíciót a tölgyfa moha, kasmír és pacsuli kombinációja zárja.