Montale Paris Red Vetyver - EDP
540 Ft

Red Vetyver egy keleti-fás illat. Fő összetevői között megtalálható a vetiver,  a pacsuli, a cédrus, a grapefruit, a perui balzsam és a bors. Az illatot Pierre Montale alkotta meg.  Az illat 2008-ban került a piacra.

Montale Paris Dark Purple - EDP
16 330 Ft

A Dark Purple egy orint-virág illat, amelyet nőknek terveztek. A gyümölcsös fej narancsból és szilvából készült, a szív pacsuli, rózsa, vörös bogyók és gerániumokból áll. A bázisnál teakfa, borostyán és pézsma. Pierre Montale mögötte van. Az illat 2011-ben indult.

Montale Paris Roses Musk - EDP TESZTER
15 340 Ft

A Roses Musk egy virágos-gyümölcsös női illat, pézsma alapillattal. Csak három összetevőből áll, mégpedig  rózsából, jázminból és a pézsmából. Pierre Montale hozta létre a parfümöt. A parfüm 2009-ben került a piacra.

Montale Paris Aoud Ambre - EDP
20 480 Ft

A Montale Aoud Ambre keleti illatát mind férfiak, mind nők számára tervezték. Pierre Montale alapította. Meleg borostyánból, ladbanum gyantából, agarfából és rózsaból áll. 2010-ben indították. .

Montale Paris Aoud Lagoon - EDP
20 080 Ft

Montale Aoud Lagoon egy  orientális illat férfiak és nők számára egyaránt, amelyet Pierre Montale hozott létre. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin és az osmanthus. A virágos szívillatban rejtőzik a lótusz és a tiare virág. Az alapillatban érezhető a vetiver, guajak fa és a moha.

Montale Paris Aoud Leather - EDP
20 080 Ft

Az Aoud Leather luxus bőr illat férfiak és nők számára egyaránt. Összetevői közé tartozik a sáfrány, bergamott, kardamom, agar, bőr, bors és borostyán. Az illat 2009-ben került a piacra.

Montale Paris Black Aoud - EDP
400 Ft

A Dark Purple egy fás-virágos illat férfiaknak, melynek az alapját a pézsma adja.  Hangsúlyos összetevői közé tartozik a rózsa, a francia balzsamos szuhar, a pézsma, a pacsuli, a mandarin és agarfa. Az illat megálmodója Pierre Montale.   A parfüm 2006-ban került a piacra.

Montale Paris Candy Rose - EDP
17 940 Ft

A Candy Rose virágos-gyümölcsös illat a nőknek. A tiszta gyümölcsfej fekete ribizli, málna, licsi, mandarin és piros narancs. A szív szívében, a rózsák, a pacsuli, a jázmin és a völgy liliom kombinálják. Az alapot fehér pézsma, vanília és narancsvirág uralja. Pierre Montale mögötte van.

Montale Paris Intense Cafe - EDP
20 080 Ft

Intense Cafe egy orientális-vanília illat, amelyet nők, és férfiak számára terveztek. A fejillatban érezhetőek a  virágok, a szívillatban a  kávé és rózsa, az alapillatot pedig az ámbra,  fehér pézsma és az édes vanília kombinációja zárja. Pierre Montale hozta létre az illatot.

Montale Paris Intense Pepper - EDP
25 970 Ft

Az Intense Pepper egy luxus keleti-fűszeres illat  nők és  férfiak számára egyaránt. A fej illat összetevői közé tartozik a szicíliai citrom, rózsaszín és fekete bors. Tiszta virágos tónusokat fog érezni a szívillatban.

Montale Paris Intense Roses Musk - EDP
21 420 Ft

Az Intense Roses Musk egy luxus virágos illat nők számára. Rózsát, jázmint, borostyánt és pézsmát tartalmaz. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Intense Tiare - EDP
21 420 Ft

Az Intense Tiare egy luxus keleti-virágos illat nőknek férfiak számára egyaránt. Összetevői közé tartozik a tiare, kókusz, rózsa, jázmin, ylang-ylang és édes vanília. Az illat 2005-ben került a piacra.

Montale Paris Nepal Aoud - EDP
20 080 Ft

Nepál Aoud egy orientálisan fás illat, amelyet mind a nők, mind a férfiak számára terveztek. A megkülönböztető fej szántó, sáfrány és szerecsendió. A szív bolgár rózsából és borostyánból áll. A bázisban pézsma, bőr és édes vanília keverékét érzi. Pierre Montale mögötte van. Az illat 2014-ben indult.

Montale Paris Oudmazing - EDP
22 760 Ft

Az Oudmazing fényűző, fás-virágos illat  nőknek és férfiaknak egyaránt.   A fejillat  narancsot, szicíliai bergamotot , körtét, fügét és agarfát tartalmaz. A szívillatban érezhető az egyiptomi jázmin, pacsuli levelek és írisz gyökér.

Montale Paris Pretty Fruity - EDP
18 740 Ft

Pretty Fruity egy gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat összetevői közé tartoznak a citrusfélék, fekete ribizli, marakuja. A virágos szívillatban kibontakozik a mangólia és a liliom. Az alapillatban a pézsma dominál.

Montale Paris Roses Musk - EDP
540 Ft

A Roses Musk egy virágos-gyümölcsös női illat, pézsma alapillattal. Csak három összetevőből áll, mégpedig  rózsából, jázminból és a pézsmából. Pierre Montale hozta létre a parfümöt. A parfüm 2009-ben került a piacra.

Montale Paris Soleil De Capri - EDP
21 420 Ft

A Soleil De Capri egy luxus virágos-gyümölcsös illat  nők és férfiak számára egyaránt. A friss fejillat összetevői közé tartozik a grep, kumkvat (nagami) és más citrusfélék. A szívillatban érezni fogja a mérgező fehér virágokat, a pézsma alapját és a fűszerek keverékét.

Montale Paris Starry Nights - EDP
23 160 Ft

A Starry Nights luxus keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt.  A fejillat  friss citromot, bergamotot és almát tartalmaz. A pacsuli, rózsa és jázmin keveredik a szívillatban. A kompozíciót a púder akkordok, az ámbra és a fehér pézsma kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP
20 300 Ft

Újdonság

Az Sweet Oriental Dream egy  keleti-vaníliás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Csak négy összetevőt tartalmaz, mágpedig – rózsát, mandulát, vaníliát és mézet. Az illat 2005-ben került a piacra.

Montale Paris Sweet Vanilla - EDP
20 080 Ft

Sweet Vanilla egy fényűző illat nőknek és  férfiaknak egyaránt.  Mindössze két összetevőből áll, nevezetesen sárgabarackból és vaníliából. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Vanille Absolu - EDP
21 820 Ft

Vanille Absolu luxus keleti-vaníliás illat a nők számára. Mindössze négy összetevőt tartalmaz, mégpedig édes vaníliát, fahéjat, szegfűszeget és fás árnyalatokat. Az illat 2008-ban került a piacra.

Montale Paris Vetiver Des Sables - EDP
17 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Vetiver Des Sables eredeti, keleti-fás illatú, mind a férfiak, mind a férfiak számára készült. Kombinálja a vetiver, a mahagóni, a tengeri tónusokat és az indiai fűszereket. Pierre Montale alapította. Az illat 2006-ban indult. .

Montale Paris Wild Aoud - EDP
18 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Wild Aoud egy egyedülálló fás illat, mely mind a nők, mind a férfiak számára készült. Kombinálja a muskátlik, a üröm, a bergamott, az agarfa (oud), a teak és a patchouli, a dohány és a borostyán. Pierre Montale alapította. Az illat 2009-ben indult. .

Montale Paris Wild Pears - EDP
19 360 Ft

Wild Körte egy virágos gyümölcsös illat a nők és a férfiak. Gyümölcsös vezetője áll bergamot, körte, virágos szív áll liliom és szegfű. Az alapítvány akkor úgy érzi, egy mix a pézsma, a szantálfa és a vanília édes. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Az illat indult 2011-ben. .

Montale Paris Wood & Spices - EDP
18 740 Ft

A Wood & Spices egy luxus fás-fűszeres illat a férfiaknak. Csak négy összetevője van, nevezetesen a vetiver,  tömjén,  szantálfa és az agarfa. Az  illat 2005-ben került a piacra.